NederlandReview

  Ervaringen Walter Wallet

  Als je iets gezien hebt wat je aan staat, maar je verder niet bekend bent met het product, de kwaliteit of het bedrijf er achter, ga je eigenlijk automatisch op zoek naar productbeoordelingen, meningen en recensies van consumenten voor jou. Daarom is het ook zo fijn als mensen reviews van hun ervaring schrijven, want daarmee helpen ze zowel jou als al die andere consumenten na hen. Kom zodra je zelf ervaring hebt opgedaan, ook gerust terug om zelf te schrijven en karmapunten te verdienen!

  Zo klein mogelijk
  Klein, compact, slim en nog lichtgewicht ook. Deze woorden zijn erg kenmerkend voor de ontwerptrend van dit moment. Met een industriële uitstraling mag het nog best raw of robuust ogen, maar nog steeds niet loch in gebruik zijn. In dat geval gaan we gewoon voor gezichtsbedrog of een bewust verkeerde eerste indruk. Hoewel deze boodschap duidelijk nog niet aangekomen is bij de ontwerpers van huishoudportemonnees, zie je deze trend in steeds meer gebruiksvoorwerpen terug.

  Klein,praktisch, meerdere functies
  Naast de afmeting, staat ook het gemak hoog. Alles moet snel, eenvoudig en simpel te bereiken zijn. Of smooth, maar in ieder geval zonder al teveel gedoe. Hoge functionaliteit in een strak design. Bij voorkeur meerdere items in één enkel product. Onze innerlijke MacGyver kan met pensioen.


  Overdaad ipv eenvoud is in sommige gevallen wel prettig

  Money money money
  Tegenwoordig heb je eigenlijk nog amper een dikke portemonnee nodig. Waar je ook komt, je kunt met een pinpas of creditcard betalen. In veel gevallen zelfs draadloos. En aangezien je van alle belangrijke dingen, zoals ID, rijbewijs, zorgverzekering, OV chipkaart en stadspas, ook plastic pasjes krijgt toegestuurd, zou je het zelfs met alleen een kaarthouder of mapje af kunnen. Zeker aangezien een ‘gewone’ portemonnee eigenlijk zo goed als overbodig is geworden nu muntgeld, contant of cash een uitstervend fenomeen lijkt te worden. Neemt nog minder ruimte in, in je broekzak, tas of binnenzak ook!

  Walter Wallet
  Dit is een jong Amsterdams merk dat begon uit een eigen behoefte naar gebruiksgemak in combinatie met een goed ontwerp. Het resultaat staat in de webshop. Hun kenmerkende cardholder met stack-and-slide systeem en vakje voor briefgeld is te verkrijgen in zowel kunststof als gerecycled aluminium. Ook is er minimalistische versie als telefoonhoesje te verkrijgen, namelijk de Walter Phone Wallet. Naast opbergers voor pasjes, hebben ze ook een bamboe dock ontworpen, waarin de pashouders passen. Daarbij heeft de consument de keuze om voor een ingebouwde draadloze lader te gaan of niet. Zo ligt alles bij elkaar op je bureau of dressoir.

  Naast hun eigen collectie en ontwerpen, zijn er ook special editions verkrijgbaar. Hun eerste samenwerking hierin is met de Nederlandse illustrator Nozzman.

  Recensies zijn goud waard
  Heb jij een van hun producten en wil je graag een review schrijven van jouw ervaring en mening? Of ben je op zoek naar recensies en beoordelingen van consumenten voor jou, omdat je er eentje gezien hebt die je aanspreekt? In beide gevallen zit je hier goed!

  Walter Wallet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  728x90

  Schrijf zelf een review over Walter Wallet

  Uw beoordeling