NederlandReview

  Ervaringen vtwonen barbecues

  Is het al zomer(s)? Zodra de temperaturen warmer worden en de zomer in de lucht hangt, ziet half Nederland gelijk een rede om te gaan barbecueën. Bij voorkeur de hele avond lang en zeer uitgebreid. Vaders gewapend met schort en vleestang, staat de spiesjes en de hamburgers te keren op de rooster boven de kooltjes. Gezellig, met het hele gezin in de tuin. Op de tafel een grote bak salade, een gesneden stokbrood en allerlei sausjes waar zo nu en dan een kindervingertje in dipt om even ‘voor te proeven.’ Maar wellicht gril je liever op gas, want dat kan natuurlijk ook. Net als dat het huiselijke familietafereel in de achtertuin vervangen kan worden door een feest op de voetbalclub, waarbij de mannen elkaar proberen af te troeven in hun koksschort. Dat scheelt wel die zeurende buur die last heeft van ‘stankoverlast’ of waarvan het buiten drogende wasgoed de stank van die aangebrande braadworst heeft aangenomen.

  Maar waar de barbecue ook staat met het mooie weer, er hangt altijd een gezellig en feestelijk sfeertje omheen. Zeker in combinatie met een zomers muziekje, een drankje en de geur van de smeulende kolen. Logisch dat steeds meer mensen mee gaan doen. En met het huidige aanbod van barbecues is er voor ieder tuintje, balkon of park om de hoek wel een te vinden. Ze zijn er in allerlei soorten, maten, modellen en prijsklassen, zowel op houtskool of elektrisch als met een gasfles. Zoals het meeneem of koffermodel, kogelmodel, die hele grote en luxe op wieltjes, de inbouw voor in de buitenkeuken of de betonnen barbecue voor de fanatieke grilkok. Het is duidelijk: we hebben blijkbaar een nationale zomerhobby. Er zijn zelfs hele pagina’s op Facebook over te vinden waar tips&tricks worden uitgewisseld en aanbiedingen worden gedeeld!  BBQ voor thuis

  VTWonen is op deze groeiende trend ingesprongen met een eigen online barbecue-verkooppunt, namelijk, www.bbq-voor-thuis.nl. In hun assortiment is met name gericht op een design en een sterke kwaliteit. Ze verkopen zowel houtskool barbecues,elektrische barbecues, gasbarbecues, rookovens en zelfs buitenkeukens. Daarnaast verkopen ze ook alle benodigde accessoires voor de barbecue, het barbecueën en om de tuin feest-proof te maken. Doordat een barbecue bestellen vaak toch iets anders is dan het versturen van een boek per post, hieronder kort de regels van de webshop.

  * Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis
  * U kiest zélf het bestelmoment
  * 90 dagen retourtermijn
  * Mogelijkheid tot cadeauverpakking en persoonlijke wenstekst
  * Bij besteding van 50 euro, gratis verzending

  Het Barbecuelied

  Ervaringen?

  Heb je al zin in de zomer omdat je er al helemaal klaar voor bent, of ben jij je aan het voorbereiden voor de zomer, via www.bbq-voor-thuis.nl? Laat ons uw mening weten en tik gerust een review. Dit mag uiteraard ook terwijl het vlees ligt te garen. In het geval van een buitenkeuken in cadeauverpakking, ziet NederlandReview graag ook een foto tegemoed!

  Wat vinden liefhebbers van de barbecue van deze webwinkel? Hoe hebben zij de aanschaf ervaren? Bevalt de bbq een beetje?

  vtwonen barbecues
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over vtwonen barbecues

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is vtwonen barbecues een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over vtwonen barbecues. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is vtwonen barbecues actief?

  vtwonen barbecues is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van vtwonen barbecues gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.