NederlandReview

  Ervaringen Vrouwenvoetbalwebshop.nl

  Women only is de nieuwe slogan van het Nederlandse voetbal. Terwijl de Nederlandse leeuwen zich met moeite door de kwalificatierondes vechten, hebben de leeuwinnen het Europees Kampioenschap 2017 in eigen land overweldigend gewonnen. Deze prachtige overwinning in de Nederlandse voetbalwereld heeft veel aandacht gecreëerd voor het vrouwenvoetbal. In een land waar 140.00 dames en meisjes op voetbal zitten, kon dit ook niet uitblijven. Om ervoor te zorgen dat alle vrouwen met stijl het veld op kunnen, heeft Vrouwenvoetbalwebshop.nl een webshop opgericht speciaal voor voetballende vrouwen en meisjes. De voetbalkleding zit altijd goed en kan zelfs de zwaarste Nederlandse regenbuien weerstaan, maar wat zijn de ervaringen van de klanten zelf? Zijn de voetbaltenues stijlvol genoeg voor het voetbalveld? En is de levering en kwaliteit van de producten ook echt zo goed als de webshop belooft? Lees hier reviews en ervaringen van klanten!

  Over Vrouwenvoetbalwebshop.nl

  De online webshop richt zich als enige in Nederland geheel op het vrouwenvoetbal en alles wat hiermee te maken heeft. De webshop is onderdeel van Arts Mediaproducties en ‘t Hoen Sport, de expert op het gebied van sportkleding in Enschede. De webshop streeft ernaar stijlvolle en modieuze voetbalkleding voor vrouwen te leveren. Ze hebben merken als Liona, Adidas, Stanno, Hummel en Erima in hun assortiment. De webshop biedt verder niet alleen vrouwenvoetbalkleding aan, maar heeft veel meer op het gebied van voetbal. De webshop staat voor hoge kwaliteit voor de beste prijs.


  Zie hier hoe echte vrouwen voetballen!

  Waarom Vrouwenvoetbalwebshop.nl?

  Vrouwenvoetbalwebshop.nl is geschikt voor zowel de ervaren dames als de nieuwe generatie meisjes. De webshop heeft ook alles voor voetbalverenigingen die opzoek zijn naar nieuwe trainingsmaterialen, zoals trainingsladders, voetballen en afbakenbollen. De verschillende categorieën van de webshop tonen het brede assortiment:

  -Dameskleding
  -Dames voetbalschoenen
  -Meisjesvoetbal kleding
  -Teamkleding
  -Scheenbeschermers
  -Blessurepreventie
  -Voetballen
  -Sporttassen
  -Accessoires en Gadgets

  De verzendkosten voor de artikelen zijn 3,95 en worden binnen 48 uur bezorgd, bij een bestelling boven 100,- worden de verzendkosten vergoed. Verder biedt Vrouwenvoetbalwebshop.nl ook een spaarpuntensysteem. Bij elke aankoop spaart de klant punten. In de webshop zijn 100 punten in te wisselen voor 1 euro korting en met een maximum van 2.000 punten die per bestelling gebruikt kunnen worden, kan de korting tot 20,- oplopen.

  Klachten

  Voor iedereen die contact zoekt met Vrouwenvoetbalwebshop.nl is de contactpagina op de website beschikbaar. Op de pagina is het e-mailadres te vinden, staat het adres van Hoensport webwinkels in Enschede aangegeven en kan ook het telefoonnummer gevonden worden. Telefonisch is het bedrijf van 10:00 tot 17:00 bereikbaar. Verder is er ook een online chat beschikbaar. Voor vragen kun je mailen naar info@vrouwenvoetbalwebshop.nl en krijg je meestal binnen 48 uur antwoord. Bovendien is er ook een pagina met veelgestelde vragen waar vragen worden beantwoord over bestellingen, levering, prijzen, betaling en klachten. Het kan tijd besparen om eerst daar even te kijken.

  Wat vind jij van Vrouwenvoetbalwebshop.nl?

  Heb jij je scheenbeschermers via Vrouwenvoetbalwebshop.nl gekocht en ben jij nu niet meer te stoppen op het voetbalveld? Vraagt iedereen waar jij je voetbaltenue vandaan hebt? Of zijn jouw kicksen zonder veters geleverd? Laat ons weten wat jouw ervaringen zijn met Vrouwenvoetbalwebshop.nl en schrijf een review!

  Vrouwenvoetbalkleding kopen bij Vrouwenvoetbalwebshop.nl? Weet deze webshop de wedstrijd te winnen? Lees eerst hier reviews en ervaringen van klanten.

  Vrouwenvoetbalwebshop.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vrouwenvoetbalwebshop.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vrouwenvoetbalwebshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vrouwenvoetbalwebshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vrouwenvoetbalwebshop.nl actief?

  Vrouwenvoetbalwebshop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vrouwenvoetbalwebshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.