vr-store.nl

8
8.7

Bestellen

8

Service

6.7

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

vr-store.nl

Geheimen onthult? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van vr-store.nl? Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. 

Over vr-store.nl

Vr-storen, waar de vr voor virtual reality staat. De vr-store.nl is de online shop waar je virtuele en online oplossingen kunt krijgen en waar je van al deze oplossingen volop kunt genieten. Denk hierbij aan de virtual reality brillen. In Nederland en in België zijn er volop mogelijkheden om meer te krijgen met 3D ervaringen en deze geweldige brillen. Alles voor een eerlijke prijs natuurlijk. 

vr-store.nl is onderdeel van LemonKicks vof.  Hun contactgegevens zijn:

LemonKicks V.O.F.
Dotterbloemstraat 21
3286 VM Klaaswaal
The Netherlands
Telefoonnummer +31(0)88 753 753 2 (lokaal tarief)

Producten van vr-store.nl

Het bedrijf biedt gadgets, tools en instrumenten aan om volop gebruik te maken van virtual reality. Ontdek de mogelijkheden en alle producten door naar hun website te gaan. Je zal versteld staan van alle mogelijkheden en opties welke dit bedrijf je kan bieden. 

Klachten, tips en complimenten over vr-store.nl

Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan is het belangrijk om een klacht in te dienen. Je kunt dit doen op de website of via de contactgegevens welke we hierboven noemden. 

Heb jij ervaring met vr-store.nl? 

Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview. Laat anderen weten wat jij van vr-store.nl vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. 

 

Maak de juiste keuze en lees eerst ervaringen! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van vr-store.nl?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook