NederlandReview

  Ervaringen Voordeligscheren.nl

  Voor het (elektrisch) scheren van je gezicht en je lichaam heb je allerlei producten en materialen nodig. Denk hierbij aan scheermesjes, scheerzeep, scheerschuim, etc. Deze artikelen zijn over het algemeen vrij prijzig in de winkels, vooral als het gaat om de bekende merken als Gillette, Philips, Wilkinson, etc. Door groot in te kopen kunnen ze bij Voordeligscheren.nl al deze producten en meer aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Hoe scherp precies en wat klanten zeggen over de service en levertijden van deze webshop? Dat lees je hier!

  Over Voordeligscheren.nl 
  Voordeligscheren.nl is onderdeel van Heyting eBusiness. Deze online retail organisatie is aangesloten bij ZIT international B.V. (Zwolse inkoop organisatie). Zij houden zich bezig met de in- en verkoop van drogisterij artikelen van A-merken en vormen zo een schakel tussen deze inkooporganisatie en de consument. Voordeligscheren.nl heeft zich vooral gespecialiseerd in het aanbieden van alles wat nodig is op het gebied van het scheren van zowel de mannen- als de vrouwenhuid.


  7 scheergeheimen voor 'de beste scheerbeurt van je leven!'

  Diensten 
  Bij Voordeligscheren.nl kun je de producten in het assortiment wat zeer uitgebreid is onderverdeeld vinden in slechts een paar categorieën:

  • Scheermesjes man – Gillette en Wilkinson scheermesjes en scheerhouders
  • Scheermesjes vrouw – Gillette en Wilkinson scheermesjes en scheerhouders
  • Elektrisch scheren – Scheerbladen, scheerkoppen en scheerapparaten
  • Elektrisch poetsen – Oral-B en Philips tandenborstels en opzetborstels
  • Verzorgingsartikelen – verzorging voor hem, haar en baby’s
  • Merken – een overzicht van alle producten op merknaam

  Op de homepage kun je in een overzicht zien wat de bestsellers zijn en daarnaast zie je hier ook de dagaanbieding staan. Voor iedere euro die je uitgeeft bij Voordeligscheren.nl krijg je een spaarpunt t.w.v. € 0,05 die je weer kunt gebruiken als korting op een volgende bestelling.

  Levering en betaling 
  De meeste bestellingen van Voordeligscheren.nl kunnen door de brievenbus, verzending is dan gratis. Voor overige pakketjes betaal je € 4,95 verzendkosten, behalve wanneer de bestelwaarde hoger dan € 100,- is, ook dan is verzending gratis. De meeste artikelen die je in de webshop kunt vinden zijn op voorraad, daarom kan bijna alles wat vandaag vóór 21.00 uur besteld wordt, met uitzondering van zondag, diezelfde dag nog verzonden worden. Je kunt je bestelling ook af komen halen in Zwolle. Je kunt o.a. betalen met je creditcard, PayPal, iDeal, etc.

  Klachten 
  Bij de meeste producten die zij verkopen heb je zogenaamde directe omruilgarantie. Dit is bedoeld voor producten die bij het eerste gebruik of binnen 48 uur na ingebruikname defect blijken te zijn of defect raken. Je krijgt dan in principe een nieuw product maar je moet wel binnen 7 dagen na ontvangst melding maken via het RMA formulier op de website. Wanneer je op- en aanmerkingen of klachten hebt over de producten of diensten van Voordeeldrogisterij dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via de online chat, per e-mail, online contactformulier, telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur of per post. Zij geven je binnen één week een reactie hierop.

  Is Voordeligscheren.nl naar jouw mening echt zo goedkoop? 
  Heb jij de webshop al bezocht en hier producten besteld? Zo ja, vertel ons dan alles over de positieve en de eventuele negatieve kanten van deze webshop zodat andere klanten hiervan kunnen profiteren!

  Kun jij je dankzij de webshop Voordeligscheren.nl écht voordeliger scheren? Of zijn de prijzen toch niet zo scherp als de mesjes die zij verkopen?

  Voordeligscheren.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  4

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slecht bedrijf

  Mirjam09-06-2018

  Het is 6 dagen geleden. Nog niks geleverd gekregen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Schrijf zelf een review over Voordeligscheren.nl

  Uw beoordeling