NederlandReview

  Ervaringen VONROC

  Ben je op zoek naar een elektrisch gereedschapsbedrijf? Wellicht is VONROC precies de organisatie waar je naar op zoek bent. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij VONROC bekend zijn.

  Wat is VONROC?

  VONROC is een innovatief, 100% online, elektrisch gereedschapsbedrijf. Het bedrijf bestaat uit een team specialisten met vele jaren ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van topkwaliteit elektrisch gereedschap en aanverwante producten. Het bedrijf geeft aan haar producten tegen een eerlijke prijs te verkopen en toch 30% goedkoper te zijn in vergelijking met concurrerende merken. Volgens het bedrijf kunnen ze hun producten zonder een compromis op kwaliteit en service te doen, rechtstreeks aan je leveren.

  TOP 10 PLACES TO SHOP ONLINE | How To Shop Online

  Accu platform

  Je kunt op de website terecht bij een uitgebreid accu platform. Daar kun je besparen en stoppen met het aanschaffen van te veel accu's en opladers. Er wordt aangegeven dat het accuplatform steeds populairder wordt. Een belangrijke reden hiervan is volgens het bedrijf dat je één accu koopt die in al je elektrische gereedschap te gebruiken is. Volgens VONROC wordt klussen met hun artikel alsmaar leuker, goedkoper en makkelijker.

  Duurzaamheid

  VONROC stelt duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben staan. Ze doen hun zaken op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie beter dan traditionele bedrijven. VONROC analyseert constant het volledige proces en doet er alles aan om onnodige milieubelastende materialen en activiteiten weg te laten. Er worden door VONROC honderd procent ongebleekte bruine kartonnen gebruikt voor de verpakking van de producten.

  Het is een bewuste keuze geweest om de machines niet in plastic koffers te leveren. Om alle producten toch keurig te kunnen opbergen is er een exclusieve VONROC ‘toolbag’ ontwikkeld. Een leuke bijkomstigheid is dat deze ‘toolbags’ herbruikbaar en superhandig zijn voor onder andere het goed opbergen van je gymspullen of je laptop. Het doel is om transporten en bewegingen van individuele pakketten tot een minimum te beperken. Iedere beweging kost volgens het bedrijf brandstof en zorgt voor CO2-uitstoot.

  Service

  Het bedrijf stelt service aan te bieden door ervaren specialisten. VONROC heeft medewerkers in dienst met bergen aan ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van elektrisch gereedschap en aanverwante producten van topkwaliteit. Alle producten worden in Nederland door engineers ontwikkeld en ontworpen. Deze mensen zijn allemaal in dienst van VONROC.

  Productspecificaties

  Er worden uiteindelijk productspecificaties opgesteld. In deze specificaties worden productiemethodes, materialen en kwaliteitscontroles vastgelegd. De inspectieteams controleren vervolgens voor, tijdens en na het productieproces. De controle bestaat uit het kijken of de producten voldoen aan de door het bedrijf opgestelde specificaties. Pas dan worden de producten vrijgegeven en naar de klanten verstuurd.

  Verzenden

  Klanten kunnen zelf bepalen wanneer pakketten worden bezorgd middels de Predict service van DPD. Je ontvangt de dag voor je bezorging een sms of een e-mail met daarin het tijdvak van de bezorging. Dit zul je op 1 uur nauwkeurig ontvangen. Achterliggende gedachte hiervan is dat je nooit meer thuis hoeft te wachten op de bezorger. Je krijgt een live tracking link waarmee je jouw bestelling live kunt volgen.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je al klant bij VONROC? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw klantervaringen bij deze organisatie. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je klantervaringen over VONCROC deelt op deze pagina. Welke producten heb jij bij VONROC gekocht? Heb je gebruik gemaakt van het accu platform? De gebruikers van NederlandReview stellen het zeer op prijs als jij je visie over VONROC deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

  VONROC
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9.4
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VONROC

  Uw beoordeling

  Zaagtafel

  Onlangs gebeld dat een onderdeel kapot is, gebeld daarover en moest een mail sturen, gedaan maar geen reacties, toen gebeld en was het schijnbaar in hun behandelde mails terecht gekomen 🤔Dus zelfde dag kreeg ik een mailtje dat er geen voorraad onderdeel is en dat ze de volgende dag iets zouden laten, dus niet, wacht al 4 dagen op reacties.
  Hier een gratis tip
  Haal die langsgeleider uit een complete set en wachten jullie zelf op het onderdeel.

  Dus overtuig mij om alsnog bij voncoc te kopen.

  Door: André Milek10-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  Accu schoefmachine

  Ik heb meerdere producten van VONROC en ben erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Ik had een probleem met een accuschroefmachine maar dit is snel en goed opgelost door een zeer vriendelijke klantenservice.
  PS: Ik had ook het probleem dat mijn email in eerste instantie niet was aangekomen. Ik zou daarom adviseren om telefonisch contact te zoeken als het antwoord uitblijft

  Door: Guido14-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Afkortzaag

  Helaas de verkeerde machine geleverd.
  retourbeleid is niet echt klantvriendelijk.

  De klantenservice is echter zeer klantvriendelijk.
  Ze hebben al een andere machine verstuurd voordat de verkeerd geleverde machine retour was.
  Daarnaast nog een leuke attentie voor het ongemak.

  Door: J. Janssen 20-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij HOGEDRUKREINIGER V22-2 2200W – 170 BAR | INCL. ACCESSOIRES

  Beste,

  Zeer tevreden kwalitatief sterk, ik gebruik dit item in Suriname voor ,Tuin en Auto onderhoud speciaal in dit vochtige tropische Klimaat.

  Jammer dat er geen vestiging hier in Suriname is.

  Groet,

  Patrick

  Door: Patrick07-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is VONROC een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over VONROC. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VONROC actief?

  VONROC is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VONROC gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.