Voetbalhuis.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Voetbalhuis.nl

Of je nou professioneel voetbal speelt of voor de lol een balletje trapt, het kan geen kwaad om de beste kleding te dragen en met een goede bal te spelen. Maar waar kun je die voetbalspullen vinden? Één winkel die onder andere voetbaltenues en voetballen verkoopt is Voetbalhuis. Maar wat voor kwaliteit keeperkleding zullen ze verkopen? Hoe comfortabel zullen hun voetbalschoenen zijn? Hoe stevig zullen hun ballen zijn, en zullen die ook lang zo stevig blijven? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Voetbalhuis de fanweer bij je thuis aflevert? En hoe vriendelijk en behulpzaam zal Voetbalhuis’ klantenservice zijn als je klachten hebt over je keeperoufit? Je kunt het beste over deze dingen geïnformeerd worden door klanten die al eens bij Voetbalhuis geshopt hebben. Lees hun reviews om te ontdekken hoe (on)tevreden zij over de producten van Voetbalhuis  zijn. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen om te beslissen of Voetbalhuis een winkel voor jou is.


Over Voetbalhuis

Voetbalhuis is een winkel die voetbalspullen verkoopt. Ze claimen de een grote variatie voetbalartikelen te hebben. Ze hebben bijvoorbeeld voetbalschoenen voor voetbal op kunstgras, gewoon gras, indoor ondergrond, drassig veld of een verhard veld. Ook verkopen ze voetbalkleding zoals jassen, shorts, trainingspakken, broeken, shirts, shorts, thermokleding, sokken en sweaters. Voor keepers hebben ze speciale keeperskleding voor dames, heren en kinderen. Ook voor een scheidsrechter heeft Voetbalhuis speciale attributen zoals stopwatches, fluitjes, shirts, scheidsrechterskaarten etc. Al je kleding en andere spullen kun je meenemen in één van Voetbalhuis’ rugtassen, voetbaltassen, teamtassen en schoenentassen. Natuurlijk heb je voor voetbal ook een speciale bal nodig. Er zijn speciale ballen voor zaalvoetbal, veldvoetbal en straatvoetbal. Ook heeft Voetbalhuis balnetten en pompen zodat je altijd een goede, harde bal bij je hebt. Andere accessoires bedraagt bidons, aanvoerdersbanden, ijsgel, scheenbeschermers, trainingsaccessoires, sokophouders, bandages enz. Mocht je ons Hollandse landenteam willen aanmoedigen kun je dat helemaal in stijl doen met hun speciale Holland merchandise inclusief vlaggen, caps, brillen, hoeden, sjaals en slingers. Maar is ook fanwear van andere clubs zoals Real Madrid, Barcelona, Ajax, Paris Saint-Germain, Manchester United en Chelsea. Hun collectie merken bevat onder andere Adidas, Hummel, Nike, Jako, Derbystar, Canterbury, Umbro, Craft, Masita en vele aderen.
Diensten van Voetbalhuis

Je kunt de schoenen, shirts en andere voetbalkleding van Voetbalhuis online bestellen. De bezorgservice van deze voetbalwinkel zal de spullen dan rechtstreeks naar je huis verzenden. Ze hebben ook een klantenservice voor voetballers die een vraag, klacht of probleem hebben waar ze geen raad mee weten.


Complimenten, Klachten en Tips voor Voetbalhuis

Voetbal jij al in een outfit van Voetbalhuis? Zelfs als je als fan alleen ooit eens een sjaaltje hebt gekocht om je favoriete team te supporten zijn wij benieuwd naar jouw mening. Is de voetbalkleding van Voetbalhuis comfortabel genoeg om je niet in de weg te zitten tijdens een belangrijke voetbalwedstrijd?  Is de bal goed te raken met hun voetbalschoenen? Val je met speciale kleding van Voetbalhuis als scheidsrechter of keeper wel genoeg op tussen de andere spelers op het veld? En hoe denk ej over hun bezorgservice en klantenservice? Vertel ons er alles over via een klantenreview.


Zijn voetballers tevreden over voetbalkleding van Voetbalhuis? Lees reviews over hun voetballen, keepersshirts, tassen, voetbalschoenen fanwear enz

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)