NederlandReview

  Ervaringen Voetbal-Geest

  Wanneer jij actief voetbal speelt en alle weekenden op de velden te vinden bent, wil je natuurlijk goed schoeisel en goede kleding dragen. Goede voetbalschoenen zijn essentieel om blessures te voorkomen, maar ook een paar scheenbeschermers zijn hiervoor van belang. Voor het bestellen van je volledige voetbaltenue en meer kun je terecht bij Voetbal-Geest. Op deze pagina van NederlandReview kun je lezen wat klanten van deze webshop vinden.

  Over Voetbal-Geest


  Voetbal-Geest is als één van zes webshops onderdeel van Sports-Geest. Naast deze webshop kun je ook terecht in één van de drie fysieke winkels van Sports-Geest die je kunt vinden in Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep en ’s-Gravenzande. In deze winkels wordt een compleet assortiment aangeboden voor de volgende sporten: tennis, voetbal, hardlopen, wandelen, wintersporten, fitness, squash, badminton, tafeltennis, hockey, zwemmen en waterpolo. Hier kun je ook je bestelling afhalen of eventueel ruilen indien nodig. Bij Voetbal-Geest is het assortiment volledig gerelateerd aan de voetbalsport. Je kunt er voetbalschoenen, voetballen, voetbalkleding en dergelijke bestellen van uitsluitend A-merken zoals Nike, Puma, Adidas, Hummel, etc.


  Patrick Kluiverts zoontje Shane leert zijn YouTube-volgers hoe je een penalty neemt

  Diensten


  In de webshop van Voetbal-Geest kun je de voetbalartikelen voor dames, heren en kinderen in de volgende productgroepen vinden:

  • Voetbalschoenen
  • Voetbalkleding
  • Fanshop
  • Voetbaltassen
  • Voetballen
  • Keepers
  • Ondergoed
  • SALE

  Het assortiment is zeer uitgebreid, de voetbalschoenen die zij bijvoorbeeld aanbieden zijn van verschillende soorten voor verschillende doeleinden, voor gebruik indoor, op kunstgras, met schroefnop of vaste nop en voor op straat.

  Kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd advies vragen via de klantenservice die van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur bereikbaar is per telefoon of e-mail. Je kunt voor tips ook de online Blog raadplegen waarin veel informatie te vinden is.

  Uitgebreide Fanshop


  In de fanshop kunnen alle voetbalfans hun hart ophalen, je kunt er kleding en dergelijke bestellen van vele beroemde clubs en landen zoals: Ajax, AC Milan, Arsenal, Liverpool, Real Madrid, het Nederlands elftal, etc.

  Levering en betaling


  Bij Voetbal-Geest zijn alle artikelen uit voorraad leverbaar, daarom worden alle bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog verzonden. Verzending van een bestelling van € 50,- of hoger is gratis, daaronder betaal je € 4,95. Wil je je bestelling in de avond laten leveren? Dat kan ook, dit kost € 2,- extra. Je kunt je bestelling via iDeal, met je creditcard of achteraf via Afterpay betalen.

  Klachten


  Voor klachten over artikelen die bij Voetbal-Geest zijn gekocht dien je een aantal stappen te volgen. Stuur allereerst een e-mail naar info@voetbal-geest.nl met daarin je naam, het bestelnummer, de naam van het artikel, de klacht en een eventuele foto waarop deze zichtbaar is. Je ontvangt hierop binnen drie werkdagen een reactie waarin de vervolgfase wordt verteld. Het is altijd mogelijk om met een klacht naar één van de fysieke winkels te gaan.

  Schrijf hier jouw review over Voetbal-Geest!


  Ben jij een vaste klant van deze webshop? Vertel ons dan waarom het bestellen bij hen zo goed bevalt! Ook wanneer je eenmalig een bestelling bij hen hebt gedaan maar dit niet zo goed beviel horen wij dit graag, daar kunnen andere klanten weer van leren!

  Zijn de klanten tevreden over Voetbal-Geest? Of zijn de meningen over deze voetbalwebshop niet zo positief en raden zij anderen een aankoop niet aan?

  Voetbal-Geest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Voetbal-Geest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Voetbal-Geest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Voetbal-Geest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Voetbal-Geest actief?

  Voetbal-Geest is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voetbal-Geest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.