NederlandReview

  Ervaringen Voertonnen.nl

  Tonnen kunnen om verschillende redenen erg handig zijn. Je kunt er regen mee opvangen of voorraden in bewaren. Je kunt ze krijgen bij Voertonnen.nl. Maar wat voor een kwaliteit jerrycans zal Voertonnen.nl verkopen? Hoeveel water zal er in hun regentonnen bewaard kunnen worden? Zal echt alle voeding voor je hond of kat in hun voertonnen kunnen? Zal die compostbak wel lang genoeg meegaan voor het geld wat je ervoor betaalt? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Voertonnen.nl jouw kunststof vat bij jou thuis komt bezorgen? En wat voor een klantenservice zal Voertonnen.nl verlenen als je ze ergens voor nodig mocht hebben? Alleen mensen die al een ton van Voertonnen.nl hebben kunnen je hierover echt inlichten. Lees hun reviews om te ontdekken wat een ton kopen van Voertonnen.nl nou echt inhoudt. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien wat je van Voertonnen.nl en hun voertonnen en regentonnen kunt verwachten.

  Over Voertonnen.nl

  Voertonnen.nl is een woonwinkel die tonnen verkoopt. Ze leveren kunststof producten aan consumenten en bedrijven. Het gaat hierbij om producten van eigen label of producten die rechtstreeks bij de fabrikant vandaan komen. Zo hebben ze bijvoorbeeld voertonnen en andere kunststof vaten. Je kunt er bijvoorbeeld het voer van je huisdier of vee indoen. Zo liggen de zakken met diervoeding niet overal te slingeren en kunnen muizen en ratten er niet aankomen. Ook zijn er regentonnen die je helpen om bij te dragen aan een beter milieu. Ze hebben houten regentonnen, antraciet regentonnen en smart regentonnen. Ook beter voor het milieu zijn de compostbakken die ze op hun website hebben staan. Zo kun je zelf composteren. Dan zijn er nog witte en zwarte kuip. In de witte kunnen ingrediënten worden gemengd terwijl zwarte geschikt kunnen zijn voor het planten van bomen en struiken. Dan zijn er nog tankjes met kraan die voornamelijk worden gebruikt om drank in te bewaren. Ze kunnen bijvoorbeeld fungeren als wijnvat of biervat. Een andere versie is de jerrycan die zowel voor drank als benzine gebruikt kan worden. Het kan immers altijd handig zijn om wat extra brandstof achter in je auto te hebben liggen.


  Een smart regenton van Voertonnen.nl.

  Diensten van Voertonnen.nl

  De tonnen van Voertonnen.nl kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Voertonnen.nl zal de regenton of jerrycan dan netjes bij je thuis afleveren. Verder is er nog de Voertonnen.nl klantenservice die je kan helpen als je met een probleem mocht zitten en wat hulp of advies over de juiste soort ton nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Voertonnen.nl

  Heb jij al zo’n ton van Voertonnen.nl? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze tonnenverkoper. Hoe groot zijn die regentonnen nou in werkelijkheid? Zijn die jerrycans voor brandstoffen echt zo veilig? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Voertonnen.nl jouw tankje met kraan komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van Voertonnen.nl staan tegenover eventuele problemen en klachten die misschien opkomen? Schrijf je eigen Voertonnen.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze tonnenwinkel nou echt is.

  Voertonnen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.4
  29% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Muur regentonnen zwart

  De muurregenton is handig tegen de muur te plaatsen. Gaten voor kranen en water toevoer nog wel zelf maken. Voorzichtig met een dremel is het te doen. Kraantjes met sanitairkit gemonteerd dan is het gelijk waterdicht. Er kan veel water in. Ik had het veel eerder moeten doen. Regenwater gebruiken i.p.v. kraanwater.Ik heb er al gebruik van gemaakt van het regenwater.


  Door: Albert 27-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Top Service en prima kwaliteit, een aanrader !

  Een aanrader, rekening houdende met verkeerde invoering email adres aan mijn kant en onvolledige levering werd alles in no time in orde gebracht - Top service ! Bedankt voor de vlotte afhandeling. Mvg Bruno

  Door: Van Cauwenbergh Bruno 03-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Voerton voor 20kg rijst

  Voerton besteld voor 20 kg rijst. Ik krijg het product met schade opgestuurd. Voerton was totaal niet verpakt, dus niet in een doos of iets dergelijks. Ik meld direct de schade inclusief foto, maar ze zeggen dat ze niks voor mij kunnen betekenen. Hele slechte service, echte afrader om hier een product te bestellen.

  Door: Lachman 25-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Regenton

  Niet kopen! De kraan die het water van de regenpijp naar regenton regelt lekt erg. Emmer onder de kraan loopt tijdens regen steeds vol. Ook als je de kraan dichtdraait(de watertoevoer naar de regenton zou nu afgeloten moeten zijn), lekt het.
  Er werd een nieuwe kraan opgestuurd maar lekt net zoveel. Hun reactie: ons produkt is goed en lekt bij ons niet.

  Door: SCHUURMAN 25-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  regenton zwartBrick

  De bijgeleverde accessoires zijn kwalitatief minder goed. De onderste kraan, bedoeld voor o.a. de bediening van de peilstok ( wat een plastic slangetje is), is lek.
  De ton kan tegen de muur worden bevestigd, maar wanneer dit wordt toegepast kan de deksel er niet meer op worden geplaatst c.q verwijderd (onvoldoende speling , waardoor de deksel klemt).
  Voor de verbindende kunststof slangetjes zijn geen slangklemmen bij geleverd.
  Al met al een teleurstellend product voor relatief veel geld.

  Door: Ria Orgelist 09-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  3 sets regentonnen compleet

  Een dag of vier na de bestelling (totaal ruim 400€) worden twee van de drie regentonnen in een verkeerde kleur geleverd en de andere onvolledig. 25 km omrijden om de tonnen via een businesspoint te retourneren. Weer een week later wordt de goede kleur geleverd maar niet het ontbrekende onderdeel. "Zou niet meebesteld zijn" en "We hadden nu al korting genoeg gehad". Een van de toevoerslangen bleek na installatie lek. Nogmaals een mailwisseling waarin werd gevraagd welk onderdeel nu precies ontbrak, met als gevolg een rekening voor het onderdeel plus verzendkosten en een beschuldiging dat ik uit zou zijn op gratis onderdelen. Zo onbeschoft ben ik zelden behandeld!

  Door: Bert Boon 12-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  voertonnen.nl

  Heb een regenton besteld,maar komt niet overeen met de foto's op de site.
  Contact opgenomen via e-mail daarover, krijg je als antwoord dat de fabriek het zo levert en dat daar niets aan te dan is.
  Terwijl op de site hele andere foto's op staan.
  Voel me daardoor wel bedonderd, als ze dat duidelijk op de site hadden gezet ofwel vermeld had ik niet er een besteld.
  Zal nooit meer iets bestellen bij hun en ook niemand aanraden.

  Door: VV 23-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Voertonnen.nl

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Voertonnen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Voertonnen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Voertonnen.nl actief?

  Voertonnen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voertonnen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.