Vivara
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

U bent nu bij:

Totaal

8,6

Bestellen

9,6

Service

7

Prijs

8

Leveren

10
14 rating75 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

16-06-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  2
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: van_eijck@hetnet.nl

Vivara - Niet te vreden

Zijn al jaren klant bij Vivara, krijgen we in eens een factuur van een tientje, ik bellen waar dat van is.
Krijg ik te horen dat het van een niet betaalde factuur incasso kosten zijn?
Wij wisten van niks en de dame lachte en zij anders krijg je een mannetje aan de deur.
Ik melde meteen dat wij niet wisten over welke factuur het gaat.
Daarna stuurde de dame mij keurig een overzicht. IK heb meteen gemeld dat de betaling is voldaan een paar maanden geleden, waarop meerdere keren niet meer werd gereageerd. Een maand later krijg ik in eens een incasso bureau op mijn nek met gelijk 40 euro incasso kosten heb dit maar betaald en gelijk een email verstuurd waarop nu weer helemaal niet wordt gereageerd. Dus pas op met aankopen bij Vivara want je kunt zomaar een onterechte factuur krijgen en ze staan je niet meer te woord.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


27-12-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fabienne

Vivara - Vogelvoer

Vogelvoer bestel ik altijd online en tegenwoordig telkens bij Vivara
Ik verspreid het voer over vele vogelhuisjes in eigen tuin en daarbuiten.
Bestellen online betekent tot aan de deur geleverd en dat is erg handig voor mij, want in ons dorp of in de buurt is geen goede dierenwinkel waar ze grootverpakkingen vogelvoer verkopen.
Vivara levert snel en de prijzen zijn goed.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
16-09-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van Sonsbeek

Vivara - Ideaal voor cadeaus: goed voor milieu

Wij geven veel om het milieu en zien vaak met lede ogen aan hoe het almaar verslechterd.

Bijvoorbeeld: waar zijn toch de mussen??

Zelf doen we al zoveel mogelijk aan het milieu, maar we willen graag meer mensen enthousiast maken. Daar komt Vivara in het spel.
Eigenlijk kopen we voortaan al onze cadeaus voor vrienden en familie daar. Dan geef je bijvoorbeeld een vogelhuisje of een zakje zaadjes voor bloemen of plantjes. Dat is goed voor het milieu (en beter dan al die andere massaprut cadeaus die alleen maar troep maken) en je maakt bovendien extra natuurliefhebbers!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
30-04-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Janneke

Vivara - Natuurliefhebber!

We hebben thuis een hele grote tuin, en we wonen ook nog eens in een groot natuurgebied dus wij wouden iets bijdragen. Hier hebben we allemaal dingetjes kunnen vinden, van Vetbollen tot vogelhuisjes! Voor de natuurliefhebber echt een aanraden!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Tommy Teleshopping

  Tommy Teleshopping

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • Home24

  Home24

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 6,8Lees ervaringen
 • Kunstgras Direct

  Kunstgras Direct

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 6,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Vivara

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Vivara?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Vivara

Wat is Vivara eigenlijk en heeft u ervaringen gehad met hen? We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht of daar gingen winkelen. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of Vivara een goede professionele organisatie is die veel natuurbeschermende producten verkoopt die zelf worden gemaakt door dit bedrijf. Van voer tot huisjes. Alles zodat u uw tuin diervriendelijk kan maken.
Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews dus kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit Vivara heeft benaderd om natuurbeschermende producten te kopen.

Zoals ik het eerder aangaf, heeft u ervaringen gehad met Vivara, zo ja hoe was uw ervaring? Waren ze klantvriendelijk, bent u goed geholpen? Met de reviews kunnen consumenten dus een overzicht krijgen wat andere consumenten van dit bedrijf vinden.

Diensten
Het personeel van Vivara is dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin, zodat u een optimale leefomgevingn kunt bieden voor tuindieren. Dit doen we door hoogwaardige, innovatie producten te ontwikkelen volgens onze eigen werkwijze. Zo zijn we er zeker van dat zowel dier als mens voordeel heeft van deze producten.

Vivara heeft een stappenplan hoe ze te werk gaan, ze onderzoeken eerst de behoeften van verschillende tuindieren zoals vogels, egels, vlinders, eekhoorns, vleermuizen, en amfibieën. Samen met natuurbeschermingsorganisaties observeren ze deze dieren uitvoerig. De observatiegegevens wordt verzameld en op basis daarvan gaan ze aan de slag met productontwikkeling. De opgedane kennis wordt om gezet om innovatieve producten te maken. Zo heeft Vivara nieuwe producten als vogelpindakaas op de markt geïntroduceerd. Maar ook voedersilo’s met de ergonomische betere zitringen in plaats van zitstokjes zijn door de experts van Vivara ontwikkeld. Het makkelijk schoonmaken van silo’s is mogelijk door het unieke Click & Go systeem. Onder de naam Apollo is inmiddels een complete lijn met dit systeem verkrijgbaar bij Vivara. Er wordt alleen de beste materialen gebruikt voor de natuurbeschermingsproducten.

Vivara ontwikkelt en produceert de meeste producten zelf. Zo hebben ze een directe console op de productie en dragen ze zorg voor de verwerking van producten. Bijna alle producten zijn uniek en exclusief verkrijgbaar bij Vivara. Ze hebben een eigen voederfabriek en daar wordt elk vogelvoer en elke voedermix zorgvuldig op de behoeften van de tuindieren afgestemd. Ook kopen ze zelf alle ingedienten in om er zeker van te zijn dat hun voedermixen alleen de beste bestanddelen bevatten.

Vivara heeft naast wildlife experts ook planten- en voerspecialisten in dienst. Deze experts gaan met alle kennis aan de slag om uiteindelijk de beste producten te ontwikkelen.

Klachten
Heeft u klachten of vragen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice van Vivara. U kan contact opnemen met hun via een contactformulier, u kan ze ook telefonisch bereiken en via hun e-mail. Al deze gegevens staan hier: www.vivara.nl/contact

Laat uw ervaringen weten met dit bedrijf voor de andere consumenten die een beter  beeld bij die natuurbeschermende producten verkoopt.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!