NederlandReview

  Ervaringen Vits.life

  Een gezonde levensstijl is belangrijk voor het behoudt van je lichaam. Hiervoor zijn onder andere vitaminen nodig. Maar waar kun je die krijgen? Één winkel die vitaminen en andere supplementen verkoopt is Vits. Maar wat voor kwaliteit omega 3 zullen ze verkopen? Zullen hun multivitaminen ervoor zorgen dat je goed de winter door komt? Zullen hun vitamine D3 ervoor zorgen dat je je beter voelt? Als je vandaag vitaminen bestelt, zullen die dan inderdaad al morgen door de bezorgservice van Vits geleverd worden? En hoe zal de klantenservice van deze vitaminewinkel om gaan met klachten, problemen en vragen van hun trouwe klanten? De enige manier om dit te onderzoeken is via reviews van echte klanten van Vits. Lees hun reviews om te ontdekken of Vits echt wel zo betrouwbaar is als ze lijken. De meningen, beoordelingen en ervaringen van deze klanten zullen je helpen een beter beeld te krijgen van Vits.

  Over Vits
  Vits is een bedrijf wat supplementen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door twee mannen genaamd Mark en Julian. Ze weten dat we nou eenmaal allemaal drukke levens hebben en een gezonde maaltijd er daarom vaak bij inschiet. Hierbij kun je wel wat vitaminen gebruiken. De tijd ontbreekt echter vaan om naar de drogisterij te gaan om daar je pillen op te halen. Daarom heeft Vits.life een methode ontwikkelt die de vitaminen gewoon bij je thuis afgeleverd. Je kunt een abonnement afsluiten zodat de nodige vitaminen gewoon bij je in de brievenbus belanden. Je bent immers bijna nooit thuis om de postbezorger op te wachten. Hiermee denken ze een gat in de markt gevonden te hebben. Via hun website kun je verschillende soorten vitaminen bestellen. Er zijn Multi One Vitaminen die een verscheidenheid aan vitaminen bevatten. Ze noemen dit een complete multivitamine. Mocht je alleen behoefte hebben aan vitamine D, dan kun je voor hun vitamine D3 kiezen. Deze vitamine zorgt voor sterke botten en tanden. En dan is er ook nog Omega 3 Visolie voor je hart, hersens en ogen. Deze bevatten een hoge dosering EPA en DHA.


  Moet iedereen in de winter vitamine D slikken?

  Diensten van Vits  
  De vitaminen van Vits kunnen besteld worden via hun website. De vitaminen worden dan na betaling netjes bij je thuis bezorgd. Het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten. Dat betekent dat je er nooit meer om zult hoeven te denken de vitaminen en supplementen op tijd te bestellen. Als je je inschrijft voor hun email nieuwsbrief krijg je 20% korting op de eerste bestelling op hun website. Natuurlijk is er ook een Vits klantenservice. Die kunnen je helpen als je ergens een vraag over hebt of zich een probleem voordoet.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vits
  Heb jij al eens vitaminen besteld via Vits.life? Of je nou een eenmalige bestelling hebt gedaan of een abonnement hebt, wij horen graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijkwas het vitaminen te bestellen via hun website? Helpen de vitaminen je echt om je wat beter te voelen? Bezorgd hun bezorgservice de vitaminen voordat je vorige lading op is? En wat voor klantenservice verleent dit bedrijf aan zijn klanten? Schrijf een review en vertel ons er alles over.

  Vits.life
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vits.life

  Uw beoordeling