NederlandReview

    Ervaringen Villeroy & Boch

    Veel mensen associëren Villeroy & Boch in eerste instantie met servies. Luxe, strak en fijn vormgegeven kopjes en bordjes voor een chique tafeldekking. Zo is het van oorsprong Franse bedrijf ooit begonnen, in de 18e eeuw begon meneer Boch als pottenbakker in een dorpje in Lotharingen. Nu zetelt het hoofdkantoor van de grootste porseleinproducent ter wereld in Duitsland en er wordt allang niet alleen maar servies meer ontworpen. Villeroy & Boch richt zich ook op wonen met sanitair, tegels, keukenonderdelen, vloeren, lampen en tuinmeubels en dat doen ze in Europa, Amerika en Azië.

    Zo veel meer dan porselein

    Op de website van Villeroy & Boch kun je de complete serviescollectie bestellen. Van bordjes tot eierdopjes en alles wat je nodig hebt om je tafel compleet te dekken. Ook de bestek- en glascollectie is compleet online verkrijgbaar. Maar daarnaast krijg je op de website ook een impressie van alles wat ze bieden op het gebied van bijvoorbeeld sanitair en kun je online je droombadkamer ontwerpen. Met deze planning kun je vervolgens samen met je dichtstbijzijnde dealer je badkamer helemaal naar smaak en wens inrichten. De site geeft je ook inspiratie voor bijvoorbeeld lichtindeling en ideeën voor accessoires om het geheel helemaal af te maken. Ook voor de keuken, tegels, tuin en lampen geeft de website een uitgebreide impressie van alles wat Villeroy & Boch te bieden heeft en wat je samen met een dealer uit kunt werken. Overigens kunnen de lampen wel online besteld worden.

    DirectFlush - toilet zonder spoelrand | Villeroy & Boch

    Servies passend bij je gerecht

    Hoe mooi en leuk is het als je gasten krijgt en je tafel is gedekt al naar gelang het gerecht dat je serveert. Pasta bijvoorbeeld hoort in een wat dieper bord en voor een Aziatisch gerecht is het handig als er een plekje is om je stokjes even neer te leggen. Serveer je soep, dan is het fijn als je soep en brood gemakkelijk naast elkaar kunt serveren. Op de website van Villeroy & Boch vind je onder foodspecials de speciale functies die hun producten dienen.

    Waar kopen?

    In de online shop van Villeroy & Boch zijn veel producten te koop. Als je je jouw artikel niet kunt vinden, kun je telefonisch contact opnemen en de Villeroy & Boch-medewerkers vertellen je in welk filiaal in de buurt het verkrijgbaar is. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en trends, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en krijg je een 10% korting bij je volgende aankoop.

    Heb jij ervaring met de producten van Villeroy & Boch of met een van de dealers? Wat vind je van de service en het advies en natuurlijk de producten. Dat willen we bij NederlandReview graag weten. Heb je plannen om je badkamer helemaal in Villeroy & Boch-stijl in te richten of ga je een mooi servies bestellen in de online shop, lees dan hier de beoordelingen van mensen die al ervaring met het bedrijf hebben.

    Lees hier wat anderen vinden van de producten en service van Villeroy & Boch!

    Je badkamer of keuken inrichten met sanitair van Villeroy & Boch of porselein online bestellen. Lees hier wat de ervaringen van anderen zijn.

    Villeroy & Boch
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    6
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    6.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Villeroy & Boch

    Uw beoordeling

    schaaltjes New Moon

    Wat een absurd slechte service voor zo'n bekend bedrijf, vreselijk!
    Mijn bestelling was een cadeau voor iemand, bij levering van het pakketje bleek er een van de zes schaaltje kapot te zijn. Ik heb direct contact opgenomen en de geadviseerde "paden bewandeld", middels diverse e-mails en telefoontjes en vervolgens heb ik nooit meer iets gehoord.
    De enige reactie was uiteindelijk dat ik maar even een e-mail moest sturen....alweer.... belachelijk.
    Ik had van dit bedrijf een professionele houding en service verwacht, in plaats daarvan is het onbeschoft en ongehoord dat mij geen enkele reactie, laat staan een oplossing geboden is!
    Geen vervangend product, geen geld retour, zelfs geeneens een reactie.
    Volslagen bizar.
    O ja, ik ben hier al 3 maanden mee bezig, van vóór de kerst.
    Villeroy en Boch heeft dus echt wel even ruim de tijd gehad om met een oplossing te komen.
    Zeer zeer slecht dus.

    Door: Jota11-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Borden

    2 kapotte borden geleverd. Zouden opnieuw verstuurd worden. Maar 2 telefoontjes en weken later nog niets ontvangen. Hier zal ik nooit meer iets bestellen.

    Door: Mulder05-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Niets ontvangen

    Geen ontvangstbevestiging, geen product. Totaal onbereikbaar: reageren nergens op.

    Door: Anne05-01-2021
    Sisi07-01-2021

    Een hele rare zaak, ik heb 3 dagen geleden iets besteld én betaald, geen factuur, geen bevestiging geen reactie niks, hele slechte service, totaal niet klantvriendelijk.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Toiletcombinatie

    Slecht bereikbaar,slechte service,zeer klantonvriendelijk

    Door: Gerard van Seters24-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kerstklokje

    Artikel besteld en betaald. Geen reactie na een week. Toen gebeld. Kon alleen in het Engels of Duits. Jammer maar klachtenformulier invullen. Na een week weer geen reactie. Ze kunnen het opnieuw bestellen maar duurt wel 2 weken. Ik wil graag de order annuleren. Kan, maar eerst formulier invullen. Inmiddels weer 14 dagen verder, zijn niet te bereiken telefonisch en reageren ook niet op Emails. Geld nog steeds niet terug. Het eens zo gerenomeerde merk V&B maakt zijn naam te schande. Ik doe hier geen aankopen meer.

    Door: Carolien 26-10-2020
    Kees14-11-2020

    Vergelijkbare ervaring Servicelijn 10x gebeld . Alle medewerkers bezet Email naar service afdeling. Geen reactie Heel vreemd Wanneer producten niet worden geleverd vervolgstappen ondernemen Bestelling via Amazon wel ok en duidelijk

    Elly06-12-2020

    Hier ook deze ervaring. Online besteld, betaald en nooit meer iets van gehoord. Klantenservice is per mail en telefonisch onbereikbaar. Advies van mijn bank is om een melding bij de politie te doen.

    Nicole08-12-2020

    Spijtig, maar ook voor mij zelfde liedje. Bestelling komt gebroken aan, e-mail gestuurd. Geen reactie na een week. Drie keer gebeld, geen reactie. Opnieuw e-mail gestuurd, nu na weer een week nog steeds geen reactie. Vandaag weer vier keer gebeld naar verschillende nummers. Geen reactie. Vrees dat mijn geld kwijt ben en bestelling niet meer krijg. Best sneu, ze hebben leuke aanbiedingen en zou graag nog wat spullen kopen, maar risico is me te groot!

    Gerard van Seters24-12-2020

    Zelfde soort ervaring. Toiletcombinatie gekocht waar een afdichtingsring bij zit die te klein is waardoor het water uit het reservoir stroomt wat direct werd ontkend.Hierdoor een nieuwe afdichtingsset moeten kopen die men niet wil vergoeden.Klantenservice inderdaad slecht bereikbaar geen reactie op mails wat direct op covid werg gegooid.Man aan de telefoon die je niet uit laat praten en probeert je af te bluffen. Kortom zeer slechte service.

    Gc de Wit30-12-2020

    Precies dezelfde ervaring , totaal niet te bereiken , telnr die niet werken , gemaild geen reactie . Dacht dat Villeroy&Boch iets prachtigs was met mooie artikelen en vooral bekend maar niet dus .waardeloos bedrijf dus.

    Sintija07-01-2021

    Zeer slechte service, als je iets bestelt, is er geen e-mailbevestiging, maar wordt er geld van de rekening afgeschreven, 10 keer gebeld, alle medewerkers hebben het druk, dus nooit aan te raden.

    Judith09-01-2021

    Kerstservies besteld en betaald via de webshop. Een flink bedrag afgeschreven van mijn rekening, maar geen orderbevestiging ontvangen. Meerdere malen geprobeerd contact te krijgen via telefoon, onbereikbaar. Ik hoorde een muziekje en na 3 minuten hoorde ik een soort van computerstem met een accent die aangaf om het later nog eens te proberen of een mail te sturen naar een adres die voor mij onverstaanbaar was. Ik heb ook nog een bericht via de webshop gestuurd, later een Nederlandse mail en toen ook nog een mail in het Engels, maar tot op heden heb ik helemaal niets gehoord. Trap er dus niet in lieve mensen!

    Jota11-03-2021

    Super slechte service! Ten eerste al een te late (defecte) levering en daarna niet meer te bereiken. Product dus defect geleverd, mijn geld weg en geen contact mogelijk om te vragen naar een oplossing. Bar Bar slecht!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Toilet zitting

    Bij warmteservice twee toiletzittingen gekocht,binnen een half jaar schade op alletwee,er zit tien jaar garantie op,maar dit is geen garantie..het is gebruikersschade..
    O tjonge..ik dacht dat ze daar voor waren,om te gebruiken..

    Door: Jw methorst03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    ViClean

    De service van Villeroy en Boch is echt fantastisch!!!! Onze ViClean ging na 3 jaar kapot en er werd direct door Villeroy en Boch een nieuwe besteld en na 3 dagen geleverd! Geweldig!!!! Een goede bevestiging van onze keuze 3 jaar geleden om voor onze badkamer en WC’s voor de kwaliteit en de service van Villeroy en Boch te kiezen!!! Complimenten!!!

    Door: MH11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wastafel

    Contact gehad met de klantenservice n.a.v. het vallen van een tandenborstelbeker in de wasbak van kleine hoogte waarnaar een noemenswaardige scheur is ontstaan. Gevraagd of er garantie is gezien het bij een merk als V&B niet bij zoiets gerings schade zou moeten kunnen ontstaan. Eerlijk geweest over hetgeen er gebeurd is. Man van de servicedesk geloofde ondanks eerlijkheid niet dat dit slechts eenmalig is gebeurd(zei, ik citeer: 'als iets 10 x valt kan het zo zijn dat dit de 11e keer kapot gaat'). Ik snap dat je, je klanten niet voor 100% kan vertrouwen. Maar ik voelde me weggezet als een leugenaar. Jammer van de goede naam die V&B voor mij had en het feit dat ik tot op moment van schrijven tevreden ben geweest over producten.

    Door: Dennis P07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Viclean douche wc

    Mooie (en dure) Villeroy en Boch Viclean douche wc gekocht bij Frisse Bips, die helaas na 3 jaar de geest geeft. Wat nu?
    De garantieperiode van 2 jaar is voorbij.
    Frisse Bips regelt dat Villeroy en Boch aan huis komt om de situatie te bekijken, met als resultaat dat de Douche wc gratis vervangen wordt door een nieuwe. Zelfs de voorrijkosten worden niet in rekening gebracht en de monteur kwam nog op de afgesproken tijd ook. CHAPEAU Frisse Bips en Villeroy en Boch!

    Door: Luc Minnen16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Twee New Wave Espresso lepeltjes

    In Bataviastad wou ik twee espresso lepeltjes kopen van New Wave. Helaas hadden ze nog maar eentje. Ik heb daar tijdens het koffiedrinken via de site van Villeroy & Boch per ongeluk twee koffie lepeltjes besteld. Ik had al betaald en heb direct een mailtje naar hun toegestuurd of dit nog veranderd kon worden. Ditect kreeg ik een mailtje terug dat dit geen enkel probleem was en dat ik het resterende bedrag teruggestort zou krijgen. De volgrnde dag was het pakketje binnen. Het was maar een kleine aankoop maar toch............ fantastische afhandeling????????

    Door: Mariska Lemoin01-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    mooi maar duur

    Ik vind het mooi, maar ook erg duur voor wat je krijgt
    wel leuk dat je bij de AH kunt sparen maar dan moet je ook bijbetalen

    Door: sanne looijer14-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Betere uitgave dan een vakantie - prachtig resultaat

    We wilden wel weer eens wat nieuws in huis en hebben besloten de badkamer eens een lift te geven. Villeroy & Boch is al jaren een van mijn favoriete merken, maar was wat betreft de kosten niet erg bereikbaar. We hebben er nu voor gekozen te sparen en daar dan extra van te genieten. In plaats van een vakantie dit jaar, een nieuwe badkamer van Villeroy & Boch.

    Het resultaat is werkelijk prachtig en het was het waard. Hier geniet je toch langer van dan van een strandvakantie in Spanje

    Door: Mirjam van Gent12-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    FAQ

    Is Villeroy & Boch een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Villeroy & Boch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Villeroy & Boch actief?

    Villeroy & Boch is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Villeroy & Boch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.