Viking

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Viking

Zoek je een bedrijf waar je hoofdzakelijk voordelige kantoorartikelen kunt kopen? Wellicht is Viking voor jou het bedrijf waar je naar op zoek bent. Het is altijd raadzaam om te kijken wat de klantervaring van andere mensen bij dit bedrijf zijn. Dit doe je door de ervaringen te lezen via NederlandReview. Deze zijn betrouwbaar, objectief en onafhankelijk!  


Wat is Viking?

 


Viking is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van voordelige kantoorartikelen. Het bedrijf stelt al sinds 1960 hard aan de weg te hebben getimmerd met als achterliggende gedachte de beste leverancier van kantoorartikelen te zijn. Het bedrijf geeft op haar website aan dat de kantoorbenodigdheden worden verkocht in meer dan 11 landen. Bij Viking kun je artikelen bestellen in de volgende categoriesoorten: papier, inkt & toner, kantoorartikelen, technologie, meubilair, catering, schoonmaken, opslag, verzenden en merken.  


Stukje historie

 


Vikin Direct is onderdeel van het globale merk Office Depot Europe. Naast kantoorartikelen is het assortiment van Viking inmiddels ruim uitgebreid. De achterliggende gedachte hiervan is dat particulieren en bedrijven altijd de essentiële producten voor de meest voordelige prijzen via het bedrijf kunnen vinden. De voorraad varieert van printers en inktcartridges tot kantoormeubilair en schrijfspullen. Naast kantoorartikelen worden ook catering- en schoonmaakartikelen verkocht. Je moet dan denken aan producten zoals dranken, koffiezetapparaten, brandalarmen en servies. Viking verkoopt artikelen van merken zoals zoals Canon, Dymo, Kärcher, Epson, Bic, Samsung en nog vele anderen.  


Voordelen

 


Je kunt een uitgebreid assortiment vinden op vikingdirect.nl. Klanten ontvangen gratis verzendingen als een bestelling meer dan € 44,90 kost. Het bedrijf geeft aan dat je artikelen vliegensvlug zult ontvangen. Dit is volgens Viking inclusief de best denkbare service. Je hoeft het kantoor of huis niet te verlaten om de spullen te ontvangen. Viking geeft aan haar klanten graag van dienst te zijn. Opmerkingen en vragen zijn der halve van harte welkom. Het bedrijf stelt expertise te bieden op het gebied van innovatie, technologie en productinformatie. 


Probeertermijn

 


Er geldt bij Viking een probeertermijn van 30 dagen. Mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent met de aankoop, dan komt het bedrijf gratis de artikelen bij je ophalen. Op alle artikelen geldt een garantietermijn van 1 jaar. Medewerkers van het Vikingkantoor zijn volgens Viking enorm gepassioneerd in hun vak. Het bedrijf geeft aan dat deze medewerkers altijd de beste producten, service van de hoogste kwaliteit willen aanbieden. Dit wordt volgens het bedrijf gedaan zodat klanten altijd zoveel mogelijk waar krijgen voor hun geld. Een belangrijk doel van het bedrijf is milieuvriendelijk te zijn. Er wordt aangegeven dat ze daarom met alles wat ze doen de ecologische voetafdruk van het bedrijf verkleinen. Vikin stelt succes te hebben gebouwd door het aanbieden van goede producten voor scherpe prijzen. Dit komt volgens het bedrijf mede door het feit dat ze goed luisteren naar de behoeften van de klant.  


Welke klantervaringen zijn er bij Viking?

 


Ben je al klant bij Viking? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Welke artikelen heb jij bij Viking gekocht? Waren dit alleen kantoorartikelen? Welke prijs moest je betalen? Klopt het dat de artikelen scherp geprijsd zijn? Ga je in de toekomst vaker artikelen kopen bij Viking? Zou je andere mensen aanbevelen om hier kantoorartikelen te kopen? Jouw mening is ontzettend veel waard. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke platform met betrekking tot bedrijfsreviews in Nederland.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)