VidaXL

Alle reviews

VidaXL

27% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (251)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meubels

  Een jaar geleden heb ik hier gekocht; een salontafel en 2 bijzettafels van gerecycled hout en een nachtkastje. De tafels zijn echt prachtig met mooie kleuren precies zoals ik hoopte. Het nachtkastje was kapot het hout was gescheurd. Hiervan heb ik foto's gemaild waarna ik het aanbod kreeg van 10 euro om het zelf te repareren. Daarmee ben ik niet akkoord gegaan, vervolgens kreeg ik een beetje een onduidelijke onhandig geschreven mail dat ik een onderdeel kon kiezen wat vervangen kon worden. Hierop heb ik laten weten dat dit mijns inziens niet mogelijk was en ik het kastje graag omgeruild wilde hebben. Ipv van het product om te ruilen stuurde vidaxl een nieuw nachtkastje en per mail kreeg ik het bericht dat ik het kapotte onderdeel weg kon gooien.
  Vanwege negatieve publiciteit in het verleden heb ik mijn bestellingen gedaan met Klarna omdat je dan pas betaalt wanneer de producten in goede staat zijn ontvangen.
  Ik ben bijzonder blij met de salon- en bijzettafels van gerecycled hout het hout is erg mooi en de verschillende kleuren verf die erop zitten ook. Alles nu ongeveer een jaar in gebruik en het blijft mooi!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ongelooflijk lage prijzen

  Sinds vorige week ben ik bekend met VidaXL en ik heb er tot nu toe nog iedere dag op gekeken. Tot een aankoop is het nog niet gekomen, maar de kans is zeker aanwezig dat dit alsnog gaat gebeuren. Ik wacht alleen tot het juiste product voor mij voorbijkomt. De aanbiedingen die ze hier hebben zijn ontzettend goed. De meeste producten zijn in de winkel of elders op het internet niet verkrijgbaar voor dat geld. Het bestellen lijkt op het eerste oog vrij makkelijk, maar dat heb ik dus nog niet gedaan. Mocht ik wat gaan bestellen, dan zal ik jullie op de hoogte houden over de levering en service et cetera.

  Ik bestel hier producten all 3 jaar.
  Altijd netjes en op tijd afgeleverd .
  Nu heb ik een lounge set besteld en super blij mee...

  4 barkrukken besteld totaal. Pakketten kwamen op 2 verschillende dagen waarvan 1 pakket nog telaat ook. Daarbij zijn 2 vd 4 producten beschadigd aangekomen. Bij een 3e kruk zijn er gaten dubbel geboord. Dit maakt hem er niet mooier op. Via de live chat word ik steeds afgewimpeld. Voor mij NOOIT geen VidaXl meer!

  Onlangs een deessboy gekocht. Meerdere gaten niet voorgeboord of aangemerkt. Goedkoop is in dit geval duurkoop. Ik zou er niet weer iets van bestellen!

  Ik zou niet kopen !!! Let op !!
  Lees de mega veel reviews eerst ?
  Ik zelf heb ook zeer negatieve ervaring

  Wat een NEP reactie dit! Ga eens goede kwaliteit verkopen in plaats van mensen te misleiden met dit soort onzin. Alsof iemand, die nog nooit iets gekocht heeft, een positieve recensie gaat achterlaten op internet? Ja hoor! En dan 1000 duimpjes omhoog van de marketingbots van Vidaxl zelf...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tv stoel

  Ik moet zeggen dat mijn bestelling snel geleverd was en de stof van de stoel zag er mooi uit, echter na het in elkaar zetten van de stoel had ik al zon vermoeden dat deze voor mij te klein was (ik ben 1.77) en wilden de stoel retourneren.
  Ze boden me een coupon van 45,00 of gedeeltelijke terugbetaling van 30,00 aan voor een stoel van 226,00. Daarmee ging ik niet akkoord. Ze hebben aangegeven dat ik het volledige bedrag terug krijg als het pakket (van 20 kilo) is afgeleverd bij een postnl depot, Jumbo ziet me al aankomen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pop-up tent 4.5 x3 mtr

  Hallo bestellen en leveren geen probleem maar service is waardeloos na ongeveer 8 mails nog steeds geen bericht na aankoop van de tent is er een ongelukje mee gebeurd waardoor er 4 zijstangen zijn beschadigd en gevraagd of ze die stangen konden verzorgen stonden niet op hun partlist zijn nergens telefonisch te bereiken en een nabelbericht met 06 nummer waarbij je binnen 24 uur terug gebeld wordt werkt ook niet van vidaXL geen enkel tegenbericht met een woord een waardeloos bedrijf wat service betreft

  Ik neem mijn woorden niet voor 100 maar voor 1000 % terug , vanmorgen kreeg ik een bericht en telefoontje terug dat VidaXL een nieuw frame van de pop-up tent verstuurd . Ze verlenen dus wel goede service maar zullen het wel te druk hebben gehad voor snel te reageren , Nine bedankt voor de afhandeling , sorry voor mijn vorige mail met een ondertoon , bedankt Tillmann

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dressoir

  Slechte kwaliteit !! de dressoir zat onder de krassen en beschadigingen.
  Als je dan de klanten service mailt kan je het zelf retour sturen of 15 euro korting krijgen .
  Mafkezen,vind dat ze het op moeten laten halen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waardeloos bedrijf.

  Waardeloos bedrijf. Bestelling tot twee keer toe niet ontvangen en niemand reageert! Ook de bezorgdienst Packs is al even erg.' ZE LEVEREN GEWOON NIET!!!!! En telefonisch onbereikbaar! NOOIT MEER!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuintafeltje

  tafeltje voor buiten klopte niet helemaal bij in elkaar zetten.
  Zeg maar de boorgaten..
  Wij hebben dit aangegeven en we kozen voor 40 euro op bankrekening..
  We kregen dit 2 maal,dus 80 euro..
  we deden een voorstel om de 40 euro te schenken aan noodgoederen voor oorlogsgebied.
  VidaXL ging daar in mee en het geld is overgemaakt voor oorlogsgebied!
  Top hoor,dikke pluim!!!
  Wij hebben alles en hun helemaal niets....HARTELIJK DANK!!

  IK GELOOF ER GEEN ZAK VAN

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vuurkorf

  Ik begrijp de veelheid negatieve reacties op deze site niet. Jammer dat positieve ervaringen meestal niet worden gemeld, alleen de negatieve. Ik bestelde op maandag een vuurkorf met een levertijd van 3 dagen. Na 3 dagen was het pakket keurig binnen. De kwaliteit was conform de verwachtingen en alles was keurig verpakt. Toen ik wat vragen had via de klantenservice, werden die snel beantwoord. Zou ik hier weer kopen? Ja!

  Goh, als Vidaxl net zoveel tijd, geld en energie zou investeren in het leveren van kwalitatief goede producten en een normale service als ze besteden aan het schrijven van fake-recensies zoals deze... waardeloze boeven zijn het. Koop hier niet!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lamp

  Goed bedrijf alleen hun leveranciers packs die is heel slecht mijn pakketje zou geleverd worden maar kwam niet dus ik belde zei nog niks en de man werd al boos en zei dat er een brief lag nou hij wist niet eens me naam en laat staan mijn adres en de leverancier is heel onvriendelijk ik bestel hier nooit meer wat tot dat de leverancier anders word voor de rest zijn de producten hartstikke top!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv 32 inch

  Ik heb de allergoedkoopste tv via internet hier besteld en ik had er niet veel van verwacht maar echt alles is perfect van de tv tot de prijs tot de levering tot het bedrijf..
  Ben aan alle kanten tot op de puntjes bediend met een echte goede service!!! Bedankt vida!! Volgende keer weer bij jullie bestellen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuinbox 149*99*93

  zeker niet tevreden
  volledige beplating is aangetast
  staat wankel en is zeker niet waterdicht
  word op de site beschreven gegalvaniseerd staal volgens mij alu 0.4 dik

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinkas

  Geboefte. Verkoopt Chinese rommel, geven niet thuis als de kwaliteit niet deugt of het product beschadigd is en je wil retourneren. Online regent het negatieve recensies maar Vidaxl koopt net als z'n artikelen de positieve recensies gewoon via China in. Cynisme, die Gerjan den Hartog - bad karma.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zweefparasol


  Vorige maand een zweefparasol gekocht bij vidaXL. Bij het uitpakken zag ik al dat twee van de led lampjes die in het doek zitten ontbraken. Daar kon ik nog mee leven maar na 3 weken brak de standaard ineens af.
  Het waaide niet eens hard maar door een fabricagefout is hij losgelaten op de lasnaad.
  Ik heb ze er zelfs foto’s van gestuurd.
  Ik heb hier een mail over gestuurd en kreeg als reactie dat dit niet onder de garantie valt omdat het door de weersomstandigheden zou komen. Vorige week is het niet harder gaan waaien dan windkracht 2.
  Een lasnaad mag nooit zomaar kapot gaan maar bij VIDAXL vinden ze kennelijk van wel.
  Daarna nog een bericht gestuurd maar helaas niks van ze gehoord.
  Helaas meer dan €400 lichter binnen een maand. Mij zijn ze kwijt als klant.
  Trap er niet in het is echt troep wat ze verkopen. En de klantenservice is om te janken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parasol 600.cm

  parasol draaide niet meer op hoog uit 10 keer op gestaan. zegen te bellen maat doen dat niet totaal geen rejactie,en je kan het bedrijf zelf niet bereiken .parasol totaal met voet 308,00 euro licht nu in de ijzer bak.mensen wees verstandig koop hiet niet ga naar een winkel bedrijf waar je contact mee kan hebben als er iets met je aan koop is.ik ben geen klant meer bij vidal heb ze dat ook laaten weten ps geloof niet dat dit bedrijf ook maar een goede review heeft dat wort voor ze gedaan mischien wel betaald

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vogelkooi

  Vogelkooi gekocht maar beschadigd aan gekomen dagen bezig om contact te krijgen met vidaXL, krijg niet de antwoorden waar ik om vraag telefoonnummer gevonden is niet in gebruik.
  Zit nu met een kooi waar ik niks mee kan en weet niet hoe ik hem terug kan sturen kon hem brengen naar een verzending 100 kilometer verderop.
  Waardeloze klantenservice.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ligbed

  Ene grote rommel gekocht voor veel geld

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opblaaspomp

  Product niet geleverd binnen levertijd en geen reactie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opbergbox

  Bestellen gaat prima. Alles verloopt netjes en je krijgt snel bericht dat de zending onderweg is. Dan begint de ellende. De vervoerder die door VidaXL gebruikt wordt is waardeloos. Je pakketje wordt zonder bericht zomaar ergens in de buurt afgegooid. In ons geval een halve km verder bij een school. Gelukkig waren die mensen zo vriendelijk om contact met ons op te nemen want anders waren we nu nog aan het zoeken. Klantenservice contact is trouwens ook waardeloos. Werkt voor geen meter en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

  UIteindelijk blijkt de opbergbox ook nog de verkeerde kleur te zijn. Ik laat het maar zitten want ik heb er geen vertrouwen in dat omruilen goed gaat komen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoge kast

  Kast stort in elkaar tijdens het in elkaar zetten. Gaten zijn veel te groot, schroeven sluiten niet aan. Daarnaast is de achterwand fragiel en sluit ook niet goed aan. Klantenservice chat werkt voor geen meter.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinkast

  Tuinkast besteld. Netjes binnen gekregen maar niks klopt er aan deze kast. Alle maten komen niet overeen met het papier het houd wat zogenaamd op maat zou zijn scheelt gewoon ruim 2cm. Foto's gemaakt en een klacht ingediend. Ik zou terug gebelt worden dit gebeurde niet. Uiteindelijk zelf weer contact proberen te zoeken en toen werd ik terug gebelt, de meneer aan de lijn snapte het probleem alleen had hij geen oplossing dus zou ik terug gebelt worden door iemand van de bijhorende afdeling. Helaas ook weer niet gebeurt. Zelf maar spullen gekocht om de kast nog redelijk passend te maken twv 50 euro. Nogmaals een verzoek gestuurd voor telefonisch contact en nog steeds niet terug gebelt. Mensen koop niks bij deze oplichters. Het is echt een ramp.

Anderen bekeken ook

Big Green Smile
11 reviews

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile ...

ProbeerNu.nl
13 reviews

ProbeerNu.nl: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

VI - voetbal international
5 reviews

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze...

Christine Le Duc
15 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

VidaXL

Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over VidaXL
VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.  
VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.  

VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!  
Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend. 

Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL. 

Diensten van VidaXL
VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld. 

Klachten, tips en complimenten over VidaXL
Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten. 

Heb jij ervaring met VidaXL? 
Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview 

 

Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

}