NederlandReview

  Ervaringen VidaXL

  Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over VidaXL

  VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.
  VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

  Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.

  vidaXL.com - Live it up for less

  VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!

  Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend.

  Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL.

  Diensten van VidaXL

  VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld.

  Klachten, tips en complimenten over VidaXL

  Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten.

  Heb jij ervaring met VidaXL?

  Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview

  Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

  VidaXL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (62)

  3.6
  29% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  3.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VidaXL

  Uw beoordeling

  vidaxl hemelbed

  Het uiterlijk is erg mooi. De kwaliteit erg slecht. na 4maanden alle poten van het bed al zodanig krom dat ie moet ondersteund worden door kisten. De oplossing van Ways is 45€ compensatie, dat betekent dat na 4 maanden slapen ik de resterende 132€ bij het grofvuil kan zetten. dure grap. Zou hier nooit meer iets bestellen en mijn omgeving hiervoor waarschuwen.

  Door: Soraya 22-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Ongelooflijk lage prijzen

  Sinds vorige week ben ik bekend met VidaXL en ik heb er tot nu toe nog iedere dag op gekeken. Tot een aankoop is het nog niet gekomen, maar de kans is zeker aanwezig dat dit alsnog gaat gebeuren. Ik wacht alleen tot het juiste product voor mij voorbijkomt. De aanbiedingen die ze hier hebben zijn ontzettend goed. De meeste producten zijn in de winkel of elders op het internet niet verkrijgbaar voor dat geld. Het bestellen lijkt op het eerste oog vrij makkelijk, maar dat heb ik dus nog niet gedaan. Mocht ik wat gaan bestellen, dan zal ik jullie op de hoogte houden over de levering en service et cetera.

  Door: Karin L. 21-02-2017
  Lina09-06-2020

  Ik bestel hier producten all 3 jaar. Altijd netjes en op tijd afgeleverd . Nu heb ik een lounge set besteld en super blij mee...

  K v b08-08-2020

  4 barkrukken besteld totaal. Pakketten kwamen op 2 verschillende dagen waarvan 1 pakket nog telaat ook. Daarbij zijn 2 vd 4 producten beschadigd aangekomen. Bij een 3e kruk zijn er gaten dubbel geboord. Dit maakt hem er niet mooier op. Via de live chat word ik steeds afgewimpeld. Voor mij NOOIT geen VidaXl meer!

  Marc26-12-2020

  Onlangs een deessboy gekocht. Meerdere gaten niet voorgeboord of aangemerkt. Goedkoop is in dit geval duurkoop. Ik zou er niet weer iets van bestellen!

  Claudia 11-01-2021

  Ik zou niet kopen !!! Let op !! Lees de mega veel reviews eerst ? Ik zelf heb ook zeer negatieve ervaring

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Tv 32 inch

  Ik heb de allergoedkoopste tv via internet hier besteld en ik had er niet veel van verwacht maar echt alles is perfect van de tv tot de prijs tot de levering tot het bedrijf..
  Ben aan alle kanten tot op de puntjes bediend met een echte goede service!!! Bedankt vida!! Volgende keer weer bij jullie bestellen

  Door: Ryan van geijtenbeek03-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Lekker weeer, loungeset gekocht

  Nu het eindelijk warm is, hebben we meteen de tuin maar even aangepast met een loungeset.

  Gisteren geleverd en alles ziet er goed uit, prijs was niet laag, maar viel ook wel mee.

  Beetje jammer alleen dat het vandaag dan ineens minder weer is....

  Door: Thomasss14-05-2016
  Leen24-05-2016

  U mag zich gelukkig prijzen. U bent één van de gelukkigen waarbij alles voorspoedig is verlopen. Bij vel gebeurt dat namelijk niet en dan laten ze je barsten. Dan komt de ware aard van het beestje boven. PAS OP MET DIT BEDRIJF. In mijn geval heeft het transportbedrijf mijn p[akket zoekgemaakt. Ik heb de bestelling geannuleerd maar ik krijg mijn geld pas als alles is afgehandeld met het tranbsportbedrijf. Probleem is alleen dat het niet mijn schuld is dat zij het pakket kwijt zijn. Ik heb een overeenkomst met Vidaxl en niet met een transportbedrijf. Als een of ander schoffie word je aan de kant geschoven en laten ze je op je geld zitten. Ik moet ook maar afwachten of ik het ooit terugkrijg.(140,- euro, heel veel geld als je een uitkering hebt) Alstublieft koop nooit meer bij dit bedrijf want vandaag of morgen bent u aan de beurt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Zeer tevreden

  Ik heb nu diverse keren wat besteld bij VidaXL' alles werd geleverd zoals was afgesproken.
  Prijzen waren een stuk lager dan elders. Erg tevreden klant.

  Door: Jan Akkermans11-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  keuken wasbak

  Was te groot. Maanden bezig geweest met bellen en mailen om te kunnen retouren.
  Eindelijk na maanden gelukt.
  Nu incassobureau op de nek, terwijl het in dec al retour gestuurd is. vidaxl niet te bereiken.
  Nooit meer. Je komt er niet van af

  Door: kees van keulen 18-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Parasolvoet/bloembak €110

  Het meest onafgewerkte produkt dat ik ooit gezien heb, lasnaden niet geslepen en zo overschilderd, putten en builen "om van te huilen "
  *geen pluspunten kunnen bedenken!

  Door: Johan De Troye17-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Hordeur

  1e keer besteld maar goede ervaring. Levering binnen 1 week. Minpuntje, betere track en trace zodat je weet wanneer de bezorger langskomt.

  Door: Marion21-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Gordijnen

  Niks geleverd gekregen al weken aan het bellen met één of ander persoon die amper Nederlands spreekt en alleen loze beloftes maakt.Denk goed na wanneer u hier iets wil bestellen en lees de revieuws.Waardeloos bedrijf.Minder dan één ster waardig.

  Door: Joop16-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  keuken wasbak

  Totaal verkeerde hadden ze opgestuurd, dus gelijk retour.
  Al 6 maanden aan bellen en mailen, krijg niemand te pakkenpakken mail lezen ze niet.
  Het bedrag van 80 € is nu 179.53 vis akletum incasso bureau.
  Ze blijven maar rekeningen sturen.

  Zeer slecht bedrijf. kijk uit

  Door: Kees van Keulen14-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tuinbankje

  Tuinbankje klopte niet al twee maanden bezig om het in orde temaken. Lukt niet waardeloze website. Zeer onbetrouwbaar. Alleen maar buitenlandse mensen. Ze verstaan de Nederlandse taal niet. Ze beloven van alles maar gebeurt niks ben nu bezig mijn geld terug te krijgen. Ben benieuwd zo ga je niet met mensen om

  Door: Rob Voorn08-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bed

  I had the worst experience in my life with purchasing a bed from VidaXL. When I was ordering the bed it was indicated in the item description details and specifications that the bed is assembled. It had to be delivered in 10 days. However, I did not receive any e-mail with a link to make an appointment for its delivery. I have searched on my own through making several calls with the delivery company to make an appointment. Then, I see in the tracking system that the item comes in 3 parts (so NOT ASSEMBLED). I tried to contact VidaXL but apparently their telephone customer service is only a weird voicemail (maybe they stopped it due to lots of complaints). I tried to contact live chat, but it closed quickly the ticket without helping me at all with automated replies. I contacted them then via e-mail saying that since it comes not assembled I request a partly refund for the matter of MISINFORMATION in their website. I would not order the bed if I knew that it is not assembled. After many e-mails, they provided me with a voucher of only 30 euros that I could only use if the value of my order is above... Hell no, I'm not giving a penny to that company !

  Also, the instructions to assemble the product was completely wrong and poor: wrong instructions to use the nails and no instructions to complete some steps! Awful awful awful

  Door: Soumela K.08-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  pergola met schuifdak

  Track and trace werkt niet. Ineens was het bezorgd, maar niet bij ons en geen briefje in de bus waar dan wel. klantenservice niet te bereiken. Uiteindelijk klantenservice gesproken. Zouden ons een mail sturen met een formulier. Die moeten we nu nog krijgen. Ook via de chat aangevraagd en we zouden een formulier krijgen, nooit gehad. Uiteindelijk staat de overbuurman bij ons voor de deur, twee pakketten zijn bij hem bezorgd. Pakketten waren open gescheurd, binnen in zaten spetters van het een of ander goedje en de frames zaten vol putjes en deuken. prijs kwaliteit niet in verhouding, dit gaat 1 zomer mee en dan is het op. Klantenservice reageert nergens op, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Hier ga ik mijn geld niet meer naar toe brengen en denkt u zelf ook alstublieft twee keer na.

  Door: bianca03-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Bed Never camed

  Bed Never camed,they were months and months past,my son was sleeping on matras,then later i recive the mail that this firm is failliet,that I need to contact moly paimants for return money,,,Never recived money back,,they even toled me if I write bad review ,im Never gonna get money back!Seriously oplichters ,i just gave up after half year,had enough!Now I see commercial on tv 🤣 oh my God,,,NEVER BUY FROM THIS FIRM!

  Door: Dzenana 30-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  een vidaXL Nachtkastje 38x35x56 cm spaanplaat hoogglans zwart besteld/betaald.

  Op 15/02/2021 een vidaXL Nachtkastje 38x35x56 cm
  spaanplaat hoogglans zwart besteld/betaald.

  Product werd geleverd op 18/02 werd dit bezorgd.

  Vaststelling dat er 3 foutieve achterkanten van de schuiven ingesloten zaten.

  Ondertussen is 1 nalevering de mist ingegaan en zijn er 2 naleveringen compleet fout gegaan.
  - Tot op heden nog steeds niet de juiste kleur ontvangen
  - Tot op heden ook nog niet de juiste aantallen mogen ontvangen.
  - Vaststelling dat de benamingen/nummering in hun bijgevoegde handleiding bij het product andere codes gebruikt dan de PDF die hun klantendienst mij verstuurd.
  - De foto's bij wat de klantendienst verstuurd komt dan ook nog eens niet echt overeen met wat het juist moet zijn.

  Zo gebeuren er natuurlijk missingen in hun depot.

  Ondertussen zijn we meer dan een maand verder, heb ik hier nog steeds een onafgewerkt nachtkastje staan met een hoop planken in foute kleuren waar ik in feite totaal niets mee ben.

  Tevreden : NEEN, en het ziet er naar uit dat niemand het ginder kan oplossen.
  (en dan heb ik het nog niet gehad over de communicatie van hun helpdesk die alles niet echt in cronologische volgorde leest - een RAMP!)

  Door: Hans Maes21-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Opgelicht

  Bij ontvangst van feauteil bleek de inhoud onvolledig. Daarnaast pasten de gaten van onderdelen niet goed op elkaar. Het wekte de indruk dat een vorige eigenaar hetzelfde probleem had. Dus het kwam op mij nogal slordig over. Daarnaast was het retourneren te veel gedoe, dus mij ben je kwijt.

  Door: Marco van der Stok20-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Stoel

  Nooit, maar dan ook nooit hier iets bestellen. De service bij retourneren is slechter dan waar dan ook. Er wordt alleen met buitenlanders gewerkt, waarschijnlijk Midden Oosten want antwoord op mails komen niet op werktijden. Bellen gaat ook zeer moeizaam, slecht Nederlands sprekend. Begrijpen nergens iets van.

  Op mails wordt een standaard antwoord gegeven, allemaal automatisch vertaald.

  Ik zit nu al weken met een product dat retour moet. Het gaat allemaal zeer moeizaam, en door hun gemaakt afspraken komen ze niet na.

  Ik heb een complete mailwisseling van steeds 1 mail per dag omdat ze niet snel reageren en steeds staan de standaard regels er in, met kleine aanpassen over een tijdstip bijv.

  Denk goed na voordat je hier iets besteld.

  Door: E. Gerritsen17-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Stoel

  The chair I have ordered did not work
  The chair I have ordered did not work, had a cut in the fabric and was delivered with parts which do not belong to the article. Requesting a retour took several 45min calls. We had two appointments to let it be picked up arranged by vidaXL. On both dates nobody showed up. Really bad quality, in customer services and of the article! Invest your money in something better! (The chair is still standing here)

  Door: Christina05-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 62 ervaringen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VidaXL actief?

  VidaXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.