NederlandReview

    Ervaringen VidaXL

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

    Over VidaXL

    VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.
    VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

    Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.

    vidaXL.com - Live it up for less

    VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!

    Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend.

    Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL.

    Diensten van VidaXL

    VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld.

    Klachten, tips en complimenten over VidaXL

    Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten.

    Heb jij ervaring met VidaXL?

    Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview

    Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

    VidaXL
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (43)

    3.8
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ongelooflijk lage prijzen

    Sinds vorige week ben ik bekend met VidaXL en ik heb er tot nu toe nog iedere dag op gekeken. Tot een aankoop is het nog niet gekomen, maar de kans is zeker aanwezig dat dit alsnog gaat gebeuren. Ik wacht alleen tot het juiste product voor mij voorbijkomt. De aanbiedingen die ze hier hebben zijn ontzettend goed. De meeste producten zijn in de winkel of elders op het internet niet verkrijgbaar voor dat geld. Het bestellen lijkt op het eerste oog vrij makkelijk, maar dat heb ik dus nog niet gedaan. Mocht ik wat gaan bestellen, dan zal ik jullie op de hoogte houden over de levering en service et cetera.

    Door: Karin L. 21-02-2017
    Lina09-06-2020

    Ik bestel hier producten all 3 jaar. Altijd netjes en op tijd afgeleverd . Nu heb ik een lounge set besteld en super blij mee...

    K v b08-08-2020

    4 barkrukken besteld totaal. Pakketten kwamen op 2 verschillende dagen waarvan 1 pakket nog telaat ook. Daarbij zijn 2 vd 4 producten beschadigd aangekomen. Bij een 3e kruk zijn er gaten dubbel geboord. Dit maakt hem er niet mooier op. Via de live chat word ik steeds afgewimpeld. Voor mij NOOIT geen VidaXl meer!

    Marc26-12-2020

    Onlangs een deessboy gekocht. Meerdere gaten niet voorgeboord of aangemerkt. Goedkoop is in dit geval duurkoop. Ik zou er niet weer iets van bestellen!

    Claudia 11-01-2021

    Ik zou niet kopen !!! Let op !! Lees de mega veel reviews eerst 😢 Ik zelf heb ook zeer negatieve ervaring

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Tv 32 inch

    Ik heb de allergoedkoopste tv via internet hier besteld en ik had er niet veel van verwacht maar echt alles is perfect van de tv tot de prijs tot de levering tot het bedrijf..
    Ben aan alle kanten tot op de puntjes bediend met een echte goede service!!! Bedankt vida!! Volgende keer weer bij jullie bestellen

    Door: Ryan van geijtenbeek03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lekker weeer, loungeset gekocht

    Nu het eindelijk warm is, hebben we meteen de tuin maar even aangepast met een loungeset.

    Gisteren geleverd en alles ziet er goed uit, prijs was niet laag, maar viel ook wel mee.

    Beetje jammer alleen dat het vandaag dan ineens minder weer is....

    Door: Thomasss14-05-2016
    Leen24-05-2016

    U mag zich gelukkig prijzen. U bent één van de gelukkigen waarbij alles voorspoedig is verlopen. Bij vel gebeurt dat namelijk niet en dan laten ze je barsten. Dan komt de ware aard van het beestje boven. PAS OP MET DIT BEDRIJF. In mijn geval heeft het transportbedrijf mijn p[akket zoekgemaakt. Ik heb de bestelling geannuleerd maar ik krijg mijn geld pas als alles is afgehandeld met het tranbsportbedrijf. Probleem is alleen dat het niet mijn schuld is dat zij het pakket kwijt zijn. Ik heb een overeenkomst met Vidaxl en niet met een transportbedrijf. Als een of ander schoffie word je aan de kant geschoven en laten ze je op je geld zitten. Ik moet ook maar afwachten of ik het ooit terugkrijg.(140,- euro, heel veel geld als je een uitkering hebt) Alstublieft koop nooit meer bij dit bedrijf want vandaag of morgen bent u aan de beurt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zeer tevreden

    Ik heb nu diverse keren wat besteld bij VidaXL' alles werd geleverd zoals was afgesproken.
    Prijzen waren een stuk lager dan elders. Erg tevreden klant.

    Door: Jan Akkermans11-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    monitor verhoger van glas

    Product kwam nog best vlot
    Ik had een zwarte verhoger besteld maar kreeg een witte
    Klantenservice niet te bereiken niet per telefoon per email ook traag
    4 dagen bezig tot nu toe al om de verhoger terug gestuurd te krijgen Vidaxl vraagt steeds om een foto die ze al hebben Vida ziet niet dat het een witte is
    Als ik u een raad mag geven
    Bestel niks bij Vidaxl als je wat besteld en het goede komt binnen dan heb je geluk Maar krijg je iets wat je niet besteld heb is het een regelrechte aanfluiting Ze snappen niks Ze hebben geen service

    Door: Amanda21-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zonnescherm

    IK heb onlangs een zonnescherm besteld bij Vidaxl waarvan het scherm en een paar schroeven mist.

    Direct een mail gestuurd van de missende onderdelen waarop ik alleen maar antwoord kreeg op de 4 schroefjes die missen.
    Ik dacht misschien een communicatiefout, niet dus. Na meer dan 5 keer een mail gestuurd te hebben doet vidaxl net of hun neus bloed en sturen mij 4 schroefjes zonder scherm. Ik heb meerdere keren aangegeven dat het doek mist maar vidaxl doet net of het daar niet om gaat.

    Ik krijg ook vertaalde berichten van verschillende mensen die hier niet direct op reageren.

    Uiteindelijk heb ik de bestuurder aan de telefoon gehad die letterlijk zat te lachen aan de telefoon en zei dat ie mij niet kon helpen.
    Verschrikkelijke webwinkel.. Niets bij kopen, dit zijn oplichters eerste klas.

    Door: Ruben moerland19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Hordeur

    1e keer besteld maar goede ervaring. Levering binnen 1 week. Minpuntje, betere track en trace zodat je weet wanneer de bezorger langskomt.

    Door: Marion21-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bedsprei

    Matige kwaliteit. Bestellen en leveren ging vlot. Het retourneren is een drama. Heb tot op heden ondanks herhaaldelijke verzoeken nog geen retourformulier ontvangen. Bieden wel een compensatie aan van 10 euro. Wil potverdorie het product retourneren en het aankoop bedrag terug.

    Door: HPJ Westheim16-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Springkussen

    Ik had al mijn twijfels, omdat het een internationaal bedrijf is, maar ging overstag, omdat ze een kantoor in Velo hebben. Ik had een springkasteel besteld, maar ontving gereedschap. Na een half uur in de wacht bij klantenservice heb ik maar opgehangen. Via de chat krijg je een niet-Nederlandstalige medewerker aan de lijn die je al heel snel afwimpelt naar de email. Is las al eerder slechte recensies over de klantenservice, maar bij deze weer bevestigd.

    Door: René12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Zwart toilet

    Bestelling geplaatst en betaald fout besteld dus gelijk aangegeven de bestelling te willen annuleren .

    Ze reageren NIET op mail of telefoon en chat is geautomatiseerd met reageren dus in geen een geval krijg ik reactie .

    Hoe krijg ik mijn geld terug ?

    Door: Claudia 11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    troep

    Oplichters zijn het.Sitetable gekocht verkeerde ontvangen.Contact gezocht en nu moest ik bewijzen dat het niet de juiste was! Foto's..emailen..bellen GEEN ZIN! Uiteindelijk moesten we het terug sturen op onze kosten een zware tafel.Bieden ze je €20,00 als je het niet terug stuurd. Alles geannuleerd en wat denkt ? Wij hopen dat we van die oplichters af zijn krijg ik een mail dat de juiste tafel er aan komt!Heb verdorie niets besteld! Begint alles van voren af aan.Nu verlangen ze dat ik de tafel terug stuur op mijn kosten.HEB NIETS BESTELD! Heb verzocht de bestelling te onderscheppen doen ze niet. Heb toen aangegeven dat als ze deze afleveren..voor de deur zetten ik hem met de zelfde vaart op straat gooi.Stelletje oplichters. Kijk uit voor deze oplichters

    Door: Anne 09-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ddddd

    Waardeloos bedrijf. Niet tevreden over een product dus wil ik retour sturen. Ik heb het idee dat ze het retourproces zo vreselijk lang en ingewikkeld proberen te maken zodat mensen niet hun producten willen retourneren. Dat is omdat ze heel veel lage kwaliteit troep verkopen en dat weten ze, vandaar dit eindeloze proces zodat mensen denken van laat maar geen zin in. Meer dan 8 mails moeten sturen om eindelijk iets te kunnen retourneren. Alles is overigens ook nog eens automatisch bericht, geen persoonlijke hulp of iets. Ze proberen je over te halen het product te houden en dan krijg je €10 terug. Heel erg vuil spelletje spelen ze bij dit bedrijf

    Door: Django06-01-2021
    Anne 09-01-2021

    Ons overkomt nu hetzelfde! Boeven zijn het.Verkeerde tafel gekregen heel gevecht want het was de juiste tafel foto's mailen bellen geen zin.Ze liegen en bedriegen nu eindelijk van die gasten af te zijn heb het geannuleerd krijg ik een mail uw tafel word omgeruilt! Heb niet besteld ja dan stuur het maar terug! Heb niets besteld.Ben zo boos dat als de bezorger komt ik het pakket op straat gooi.Laat mensen met rust boeven en dan nog korting bieden als je het verkeerde product neemt.Mensen kijk uit je komt er niet van af.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    honden bed

    Het item voldeed niet aan mijn verwachting en daar het een on-line aankoop is, kon deze retour gestuurd worden met teruggave van het aankoop bedrag. Echter het koste 10 mails, waarvan de laatste een boze was daar ze alleen maar bezig waren met vertragingstechnieken opdat je het niet zou terug sturen. In hun 1ste mail, biedden ze je een klein retour bedrag aan over de aankoop. Echter dat is waanzin want het item beviel niet. Daarna alleen maar mails met "oprechte" excuses en deze waren zowel in het Engels??? als in het nederlands. En steeds andere namen onder de mails. Steeds maar dezelfde vragen over gewicht, grootte van de verpakking, bankafschrift et cetera.. Mijn , tot nu toe, 1 na laatste email was dus een duidelijk zeer boze, maar netjes. Krreeg toen bericht wanneer het pakket werd opgehaald. Echter dat gebeurde niet op de aan gegeven dag. Gelukkig was ik toen wel thuis. Na 3 werkdagen zou het aankkop bedrag teruggestort worden. Echter nog niets gezien op mijn rekening. Vandaag wederom een mail gestuurd. Ben benieuwd wanneer het aankoop bedrag gestort is of, en als het te lang duurt maar eens juridisch advies gaan inwinnen.
    Puur vanwege de retourprocedure zal ik nooit meer bij VidaXL kopen.

    Door: Paul Kuijper05-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    puzzel

    verkeerd geleverd product gekregen, in contact komen via de telefoon is vrijwel onmogelijk. Via de email duurt erg lang, (Na 2 maanden nog steeds mijn 33 euro retour niet gehad) Elke keer antwoord van een ander persoon waarbij je alle voorgaande gebeurtenissen eigenlijk opnieuw moet uitleggen. bij de volgende reactie weer omdat het weer een nieuw persoon betreft. Ook krijg je vreemde berichte terug doordat ze een vertaalsite of iets dergelijks gebruiken. Houden er een ontmoedigingsbeleid op na. om alleen al een te geven dat er een verkeerd artikel is geleverd mag je toezenden-> de mails die je hebt ontvangen -> foto van product -> rekeningafschrift etc. alleen al voor ze het in behandeling nemen. alles gedaan geld retour toegezegd gekregen maar nu bijna 3 weken na toezegging niks ontvangen. nu krijg ik te horen dat ik maar contact op moet nemen met de verkoper, terwijl ik hier geen gegevens van heb doordat hun de contacten op zich nemen en als tussenpersoon fungeren. Erg slecht... nog geen stap verder gekomen wel al enorm veel tijd in moeten steken...

    Door: jordy04-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Gamestoel Thomas

    Schandalige service

    Schandalige service: vijf dagen geleden iets besteld en betaald. Vervolgens geen bevestiging gekregen (niet via email en ook niet zichtbaar in het account). Sinds dag van bestelling aan het mailen en krijg steeds dezelfde standaardmail terug: helaas kunnen wij uw bestelling niet vinden, stuur uw gegevens alstublieft.

    BESTEL HIER NIET

    Door: Ken26-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Salontafel

    Op de foto zag hij er zo mooi uit eenmaal binnen was het groots troep geen robuust hout zoals beloofd maar spaanplaat durfde er nog geen asbak op te zetten
    Koop er nooit meer iets

    Door: Helma 23-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Eettafel vidaxl

    Heel erg slechte bereikbaarheid en lossen na 6 mailtjes en formulieren niks op.
    Ben er echt klaar mee met dat ontmoedigings beleid.
    Jammer voor het leergeld
    Maar bestel hier helemaal niks meer.

    Door: J.J.P. Booy-liewes23-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over VidaXL

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 43 ervaringen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VidaXL actief?

    VidaXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.