VidaXL

Alle reviews

VidaXL

27% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (313)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Broeikassen

  Tuinkas gekocht wat een waanzinnig slecht product doe uzelf een plezier en blijf hier ver van.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nachtkastje

  Troep!
  Wat een slechte afwerking.
  Onderdelen soms al beschadigd.
  Geen soort van kwaliteit.
  Koop hier niet zou ik adviseren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sensorvuilbak

  Ik bestelde een sensorvuilbak via Vandenborre bij hun partnerverkoper VidaXL. Na 5 keer te hebben gebeld met de klantendienst en klachtendienst van Vandenborre, en 15 (!!) berichten met de verkoper VidaXL verder ivm een totaal beschadigde en kapotte vuilbak zegt de ene medewerker dat ik dit probleem zeker moet melden aan de klachtendienst omdat de partner van Vandenborre in de fout gaat door het niet correct willen helpen. Vervolgens zegt de vrouw van de klachtendienst zéér onvriendelijk dat het zo wel in het contract zal staan en dat ik het daar maar mee moest doen. Vervolgens opnieuw te hebben gebeld en de situatie uit te hebben gelegd zou ik doorverbonden worden waarna er afgelegd werd, vervolgens weer een andere medewerker aan de lijn te hebben opnieuw alles uitgelegd die zegt dat ze niks voor mij kan betekenen mij niet kan doorverbinden & enkel het nummer van de klachtendienst te kunnen geven. Ik vroeg naar de verantwoordelijke want ik vond het belachelijk hoe ze met hun klanten omgaan, het was volgens haar totaal niet mogelijk om deze te kunnen spreken. Ik vind jullie service ronduit BELACHELIJK!!! Nooit zo teleurgesteld eender welk bedrijf maar dit is de allerlaatste keer dat ik hier bestel. Ik hoop dat jullie nog klanten overhouden als jullie en jullie onbeschofte medewerkers zo te werk gaan. Ik heb het pakket retour verzonden op eigen kosten, terwijl duidelijk gecommuniceerd werd dat ik online heb besteld omdat ik zelf geen vervoer heb & het jùllie verantwoordelijkheid is dat ik mijn
  product terug moet sturen. Ik heb aangegeven dat ik hier iemand voor heb moeten betalen maar volgens Vandenborre & VidaXL is dat jammer dan. Zò word je als klant behandelt. Nóóit meer!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pull-up bar

  Waardeloze toestand. Een week geleden een fitness item besteld, maar het had een mankement. Een verbogen metalen stang, dat is op zich al een prestatie. Okee, ik heb rustig contact opgenomen met Vidaxl en ze zouden een vervangingsonderdeel toesturen. Nu is er nog niks gebeurd. Geen indicatie waarom het zo lang duurt, geen idee of het nog wel verstuurd zal worden. Strategie van dit bedrijf is schijnbaar om ladingen rotzooi aan de man te brengen in de hoop dat mensen er maar mee akkoord gaan. De tien procent die het niet accepteert, wordt afgepoeierd met eindeloze e-mails en lege woorden. Items van slechte kwaliteit, logistiek die niet deugt, hou ze maar aan het lijntje. Spijt dat ik met deze clowns in zee ben gegaan, absoluut nooit weer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkeerde vritine kast

  Mensen bestel niks bij vidaxl ze lossen niks op en sturen steeds de zelfde mails terug. Is een onbetrouwbare winkel ik heb al aangifte gedaan bij de politie want ik wil mij. Geld terug . Bestel hier niks doe het niet je krijgt verkeerde produkten wat je niet bestelt hebt en ook nog beschadigd met lijmresten en zaagsel enz zijn oplichters

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dressoir

  Ik heb een dressoir besteld, bij het open maken van het pakket zaten er allemaal lijmresten en zaagsel resten in de verpakking. Klacht gemeld over beschadigingen aan bijna alle onderdelen en ik krijg 3 opties: hiermee wilde ik geen akkoord gaan want waren niet de beste opties. Hiermee word alleen de baas rijk maar de consument die moeite doet een oplossing te vinden zit met de problemen. En met de klant meedenken is ver te zoeken. In gebroken vertaling contact gehad. Waardoor een snel passend gesprek niet plaats vind. Jammer!!! Wacht nu op de nieuwe onderdelen. Maar denk voortaan 3 keer na voor ik hier nog bestellen zal. op die je er niet af krijgt. En ten tweede klopt hun gebruiksaanwijzing niet met de afbeelding op internet. Klacht gemeld en ik kan kiezen of heel de schoenenkast uit elkaar halen en terugsturen of 5 euro korting, top punt van met de klant meedenken!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rieten bed

  Je koopt een bed voor 400 euro. Maar dat is al eerder in en uit elkaar geweest waarbij houten balken beschadigd zijn en schroefdraad onbruikbaar. Voor het gemak zijn alle schroeven en spijkers (?!!) los in de half dichtgeplakte doos gedaan waarbij de helft intussen kwijtgeraakt is. Alle houten balken zijn krom. Niks sluit goed op elkaar aan. Omdat ik handig ben heb ik zelf alles pas gemaakt, schroefdraad getapt enz enz. Ben je niet handig, koop een bed bij de IKEA. VidaXL is troep, brandhout. Schandalig duur voor de shit die je krijgt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinkast

  Ik heb 28 januari een tuinkast gekocht, deze werd snel geleverd. Toen ik het uitpakte zag een grote kier in de deur. Heb alles weer ingepakt en gemailt naar vidaxl, kreeg snel een mailtje met hoe ik het moest doen.
  Zo gezegd zo gedaan de tuinkast wordt 17 februari opgehaald tussen 8 en 17 uur.
  Hele dag gewacht niemand geweest.
  Mailtje gestuurd, kreeg weer snel antwoord met excuses en ern andere dag gepland.
  21 februari met dezelfde tijd, hele dag dus.
  Nou weer vrij genomen en gewacht, helaas weer niemand.
  Boze mailtje gestuurd en kreeg weer een excuses met een voucher van 20 euro en nu komen ze 24 februari het ophalen. Gek ik kreeg toen pas de retourlabes opgestuurd. Nou alles geregeld en weer wachten. Nee hoor weer niemand.
  Weer gemailt krijg nu geen reactie meer.
  En weg 260 euro.
  Koop hier niet!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Compostbak

  Het product is niet naar wens en ik wil het retourneren. Dit is onmogelijk. Ze komen hun afspraken niet na. Product wordt niet opgehaald en retour labels worden niet verstuurd. Heel moeilijk om in contact met ze te komen. Bestellen gaat goed, maar als er iets mis is zijn ze niet thuis
  Ik koop hier niets meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wastafelkastje

  K*T bedrijf , leveren kapotte onderdelen en een fatsoenlijke oplossing hebben ze niet .

  IK KOOP HIER NIKS MEER !!!!!!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv meubel, 2 krabpalen, kleed etc

  Geen klachten. Niet goed geld terug. Snel bezorgt, geen klachten. Blijf hier bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dressior

  Waardeloze kwaliteit hout, instructies kloppen niet, hout splitst tijdens assemblage EN de kwaliteit van het geverfde hout leek op het werk van een drie-jarige kleuter

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dont buy anything here

  furniture like from a cardboard box, VERY low quality products, do not recommend even for free !!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Plantenbak voor in tuin

  Wat ballentent, alles komt uit
  TAIWAN.
  Eens, maar nooit meer.
  MENSEN KOOP DAAR ALTUBIEFT NIKS

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nachtkastje

  Nachtkastjes besteld en bij het openen van de doos zagen we al gelijk dat er een plankje kapot was. Daar hebben we contact over gehad en we konden ervoor kiezen dat ze een nieuw plankje gingen opsturen. Het kapotte plankje was voor 1 laatje van het kastje, de rest van het kastje kon gewoon in elkaar gezet worden (dit hebben wij dus ook gedaan). Na een aantal dagen krijgen we een mail dat het plankje niet meer te krijgen is. Vervolgens kunnen we kiezen voor een 25 euro voucher of een terugbetaling van 15 euro??? We hebben nu een product wat NIET te gebruiken is. Mail contact met deze oplichters heeft totaal geen zin, ze komen niet met oplossingen en tonen totaal geen begrip of er komt een automatisch antwoord waar je al helemaal niks aan hebt. Bespaar jezelf een hoop gezeik en bestel hier NIET!

  Wij ook net onze nachtkastjes binnen wat een ramp zeg ik wou dat ik zo wijs was geweest om eerst de reviews te lezen weer wat geleerd nooit meer bij de site wat bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lounge stoel

  Bestellen en levering gingen vrij vlot en soepel, de drama begon toen bleek dat er een deel van het pakket miste wat ze niet na kunnen leveren.. Na 4! retour opdrachten over een periode van 3 weken staat de stoel NOG STEEDS in de woonkamer. 4 vrije dagen weg en ik zit nog steeds me een half bakken stoel in huis. Krijg geen geld retour.. Ben gewoon voor 250 euro opgelicht..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zwarte kast

  Wat een rommel. Het komt beschadigd aan door alle hout snippers in de doos. Als je het in elkaar zet is niks waterpas, elke kast deur en schuiflade is scheef
  De deurtjes zitten voor de schuiflades. Totaal niet wat op de beschrijving staat.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boekenkast

  Slechte boekenkast met scheuren in de planken lelijk afgewerkt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bank

  Helaas twee keer al verkeerde product gekregen of missende delen opzich mee te leven maar na twee weken gezegd dat ik het gedeelte van het missende deel terug wilde maar geen hulp geen compensatie niks erg jammer ook alleen te emailen.
  Ze geven niks om de koper

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Matrassen

  Bestellingen aan de deur geweigerd en nu zeggen ze dat ik maar moet betalen ik wacht al weken op hun de handtekening is niet van mij maar van de koerier die bij mij aan de deur komt en doodleuk zegt dat hij vaker handtekeningen zet dat weten ze maar doen of ik het gekregen heb ben al lang klant bij vidal XL maar dit heb ik nog nooit meegemaakt wat is dit ik had jullie altijd goede reviews gegeven maar nu is 1 ster zelfs te veel

Anderen bekeken ook

Big Green Smile
11 reviews

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile ...

Christine Le Duc
15 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

AliExpress
22 reviews

Bent u ook benieuwd hoe het winkelen op AliExpress andere gebruikers is bevallen? Veel mensen die online shoppen komen vroeg of laat terecht bij Al...

VI - voetbal international
7 reviews

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze...

VidaXL

Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over VidaXL
VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.  
VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.  

VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!  
Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend. 

Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL. 

Diensten van VidaXL
VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld. 

Klachten, tips en complimenten over VidaXL
Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten. 

Heb jij ervaring met VidaXL? 
Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview 

 

Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

}