NederlandReview

    Ervaringen VidaXL

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

    Over VidaXL

    VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.
    VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

    Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.

    vidaXL.com - Live it up for less

    VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!

    Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend.

    Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL.

    Diensten van VidaXL

    VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld.

    Klachten, tips en complimenten over VidaXL

    Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten.

    Heb jij ervaring met VidaXL?

    Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview

    Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

    VidaXL
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (80)

    3.6
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over VidaXL

    Uw beoordeling

    Ongelooflijk lage prijzen

    Sinds vorige week ben ik bekend met VidaXL en ik heb er tot nu toe nog iedere dag op gekeken. Tot een aankoop is het nog niet gekomen, maar de kans is zeker aanwezig dat dit alsnog gaat gebeuren. Ik wacht alleen tot het juiste product voor mij voorbijkomt. De aanbiedingen die ze hier hebben zijn ontzettend goed. De meeste producten zijn in de winkel of elders op het internet niet verkrijgbaar voor dat geld. Het bestellen lijkt op het eerste oog vrij makkelijk, maar dat heb ik dus nog niet gedaan. Mocht ik wat gaan bestellen, dan zal ik jullie op de hoogte houden over de levering en service et cetera.

    Door: Karin L. 21-02-2017
    Lina09-06-2020

    Ik bestel hier producten all 3 jaar. Altijd netjes en op tijd afgeleverd . Nu heb ik een lounge set besteld en super blij mee...

    K v b08-08-2020

    4 barkrukken besteld totaal. Pakketten kwamen op 2 verschillende dagen waarvan 1 pakket nog telaat ook. Daarbij zijn 2 vd 4 producten beschadigd aangekomen. Bij een 3e kruk zijn er gaten dubbel geboord. Dit maakt hem er niet mooier op. Via de live chat word ik steeds afgewimpeld. Voor mij NOOIT geen VidaXl meer!

    Marc26-12-2020

    Onlangs een deessboy gekocht. Meerdere gaten niet voorgeboord of aangemerkt. Goedkoop is in dit geval duurkoop. Ik zou er niet weer iets van bestellen!

    Claudia 11-01-2021

    Ik zou niet kopen !!! Let op !! Lees de mega veel reviews eerst ? Ik zelf heb ook zeer negatieve ervaring

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Tv 32 inch

    Ik heb de allergoedkoopste tv via internet hier besteld en ik had er niet veel van verwacht maar echt alles is perfect van de tv tot de prijs tot de levering tot het bedrijf..
    Ben aan alle kanten tot op de puntjes bediend met een echte goede service!!! Bedankt vida!! Volgende keer weer bij jullie bestellen

    Door: Ryan van geijtenbeek03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lekker weeer, loungeset gekocht

    Nu het eindelijk warm is, hebben we meteen de tuin maar even aangepast met een loungeset.

    Gisteren geleverd en alles ziet er goed uit, prijs was niet laag, maar viel ook wel mee.

    Beetje jammer alleen dat het vandaag dan ineens minder weer is....

    Door: Thomasss14-05-2016
    Leen24-05-2016

    U mag zich gelukkig prijzen. U bent één van de gelukkigen waarbij alles voorspoedig is verlopen. Bij vel gebeurt dat namelijk niet en dan laten ze je barsten. Dan komt de ware aard van het beestje boven. PAS OP MET DIT BEDRIJF. In mijn geval heeft het transportbedrijf mijn p[akket zoekgemaakt. Ik heb de bestelling geannuleerd maar ik krijg mijn geld pas als alles is afgehandeld met het tranbsportbedrijf. Probleem is alleen dat het niet mijn schuld is dat zij het pakket kwijt zijn. Ik heb een overeenkomst met Vidaxl en niet met een transportbedrijf. Als een of ander schoffie word je aan de kant geschoven en laten ze je op je geld zitten. Ik moet ook maar afwachten of ik het ooit terugkrijg.(140,- euro, heel veel geld als je een uitkering hebt) Alstublieft koop nooit meer bij dit bedrijf want vandaag of morgen bent u aan de beurt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zeer tevreden

    Ik heb nu diverse keren wat besteld bij VidaXL' alles werd geleverd zoals was afgesproken.
    Prijzen waren een stuk lager dan elders. Erg tevreden klant.

    Door: Jan Akkermans11-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Eettafel

    Ik krijg geen email bevestiging na een bestelling online gemaakt
    De vorige bestelling ging prima
    Nu weet ik niet of ik wel of niet heb besteld

    Door: Incognito28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Prieel

    Via Blokker een prieel besteld, word geleverd via VidaXL. Wat een drama! Levering is nog steeds niet binnen, de service als je contact opneemt, dagelijks, is drama. Packs, de bezorgdienst, is helemaal niet te bereiken. Doe geen zaken met VidaXL en stel jezelf de vraag of hetverstandig is om bij Blokker te kopen als ze met zulke bedrijven zaken doen.
    Er is weer belooft om te bellen en mailen over mijn bestelling maar nog steeds niks.
    Product was op voorraad en de chauffeur onderweg, na dagen wachten op niks krijg ik vandaag te horen dat het onderweg is en tegelinkertijd dat het nog wel een week kan duren! BALLETENT.

    Door: Eddy Fernandez-Castillo22-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hordeur

    1e keer besteld maar goede ervaring. Levering binnen 1 week. Minpuntje, betere track en trace zodat je weet wanneer de bezorger langskomt.

    Door: Marion21-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schaduwdoek

    10/10 de hele serves van bestellen te leveling.
    Altijd .goed werk 😊

    Door: Rosalind fox20-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Elektrische loopband.

    Grote MIN punt. Op 20 mei 2021 loopband besteld via BLOKKER, achteraf bleek dat VidaXL deze zou gaan leveren.
    Binnen 24 uur bleek de overeenkomst tussen Blokker en VidaXL niet het zelfde op de site te zijn, dan wij wilde hebben.
    Binnen 24 uur de bestelling willen annuleren, maar blijkt al in levering te zijn verwerkt( wat ik betwijfel), we moesten de levering bij ontvangst maar weigeren !!
    Dan zouden wij binnen 9 dagen ons geld terug krijgen via BLOKKER.
    Nà twee weken gewacht te te hebben wist NIEMAND waar ons pakket gebleven was, en dat duren nog 3 weken zo !!
    Nà enig speurwerk door mezelf kon ik de vervoerder vinden, en nà twee dagen in de loods zoeken stond het pakket nog steeds bij de vervoerden.( die het graag voor me wilde oplossen)
    Om 'n hèèl lang triest verhaal kort te maken...!!
    Ik heb tig maal met VidaXL en met BLOKKER aan de telefoon gezeten (lange wachttijden) en diverse E-MAIL zodat er diverse maal werd verteld dat men niet wist waar het pakket was, en ik dus mijn geld ook niet retour kon ontvangen.

    Blokker leg de bal bij ViaXL en VidaXL leg de bal bij Blokker.
    Nu vandaag nà twee maanden 20-07-2021 heb ik eindelijk m'n €440,99 retour ontvangen..!!!

    Ik weet wel dat als ik iets bestel online NOOIT meer ga doen via Blokker of via VidaXL en alleen als ik met Paypal kan betalen, want dan weet ik zeker dat ik shave zit met m'n geld.

    Door: Fonny Coppens20-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    mini koelkast

    Op 10 juni hebben wij een mini koelkast besteld nl een cuisine de luxe,deze is betaald via I deal en tot op heden is er niks geleverd Diverse keren hebben wij contakt gezocht om het betaalde bedrag terug te krijgen op onze rekening maar nog steeds is dit niet gelukt. .Ook een aangetekende brief heeft niets opgeleverd .
    Hoe kan Vida XL dit verkopen aan hun klanten?

    Door: jos willems14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Tuinhek

    Waardeloze service koop hier niks!

    We hebben al 4 ochtenden gewacht voordat ze hun retour op komen halen. Dit terwijl ze zelf de verkeerde geleverd hebben!

    Door: Michiel14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Gereedschapsschuurtje

    Bedrijf is niet telefonisch te bereiken.
    Op emails..krijg je niet de antwoorden waarom je vraagt.
    Moeten een pakket krijgen in 2 delen. Komt maar 1 deel. Gevraagd naar deel 2. Krijgen weer deel 1.
    Vragen hoe terug te sturen. Krijgen antwoord dat wij gebeld hebben erover? .? Hoe dan. Ze zijn nooit tel. Bereikbaar. Nog steeds geen deel 2. Krijgen standaard antwoorden op onze mails. Worden niet goed gelezen. Komen niet veel verder. Helaas wel al betaald. Zien het somber in nu.

    Door: Diana12-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Zonnescherm

    Plus?geen idee wat ik over kan melden het zonnescherm geleverd zonder afstandsbediening ben al een jaar bezich omdat te krijgen alleen maar beloftes maar echt ook niets nakomen mensen trap er niet in goedkoop blijkt bij dit bedrijf duurkoop


    Door: Matthia Mentink18-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    6-delig loungeset poly rottan

    Vorige jaar een loungeset gekocht via bol, bij Vidaxl. Deze is al helemaal krom en kapot waar niet meer op gezeten kan worden. Service is waardeloos. Een loungeset van €600,- en dan een vergoeding aanbieden van terugbetaling van €50,-. Dit moet niet kunnen voor die prijs naar een jaar. Ik zou nooit meer wat bestellen bij Vidaxl, waardeloos bedrijf. Je betaalt veelste veel voor een kwalitatief slecht product en op service hoef je niet te rekenen.

    Door: Britt van Amelsfort-Theuns16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Plantenbak

    Grootste oplichters die er zijn, tuurlijk is de klantenservice prima die honden zitten in polen. Product besteld en betaald maar ontvangen ho maar.. En geld terug kun je ook vergeten want dat kan alleen als je het pakkket weigert aan de deur maarja moet wel het pakket verstuurd worden dan. Dat dit bedrijf mag en kan bestaan is schande.. Online genoeg reviews en forums staan vol maar niemand die de site offline krijgt. Dit zijn oplichters!

    Door: Th08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Zwevend nachtkastje vidaxl

    Wat een pruttel. Planken komen al beschadigd binnen. Kleur is anders dan op de foto. Zeer slechte kwaliteit.

    Door: Kim07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slaap bank

    Koop hier nooit wat
    Wat een miskoop 😭
    Nog nooit ben ik zo boos geweest ik ga hier ook echt werk van maken
    Dit kan echr niet plus punten geen 1

    Door: Maxime Straten06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Industrieel tv meubel

    We hebben begin Maart een tv meubel besteld bij Vida XL, na 3 weken kwam hij flink beschadigd aan. De dag erna gelijk Vida XL geprobeerd te bellen, dat is al een ramp maar goed het is gelukt. Het meubel zou op gehaald worden. Een aantal weken later is het eindelijk opgehaald, en dan pas zou de nieuwe verzonden worden. Die kwam eindelijk begin Mei aan. Maar ook weer flink beschadigd. En of dat dan Vida XL is of DPD dat weet ik niet. Maar de manier waarop je een reactie (of sterker nog het gebrek aan een reactie) van Vida XL krijgt is echt belachelijk. Je staat eerst een half uur in de wacht, dan gooien ze je er uit. Om vervolgens weer terug te bellen. En dan weer 25 minuten in de wacht te staan, en sorry te horen voordat ze je er weer uit gooien. Tot op heden hebben we geen tv meubel, en ons geld ook nog niet terug. Maar we zijn inmiddels wel een aantal maanden verder zonder ook maar een reactie van Vida XL zelf..

    Door: Manon26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    FAQ

    Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 80 ervaringen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VidaXL actief?

    VidaXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.