NederlandReview

    Ervaringen VidaXL

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

    Over VidaXL

    VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.
    VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

    Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.

    vidaXL.com - Live it up for less

    VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!

    Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend.

    Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL.

    Diensten van VidaXL

    VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld.

    Klachten, tips en complimenten over VidaXL

    Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten.

    Heb jij ervaring met VidaXL?

    Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview

    Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

    VidaXL
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (107)

    3.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over VidaXL

    Uw beoordeling

    Meubels

    Een jaar geleden heb ik hier gekocht; een salontafel en 2 bijzettafels van gerecycled hout en een nachtkastje. De tafels zijn echt prachtig met mooie kleuren precies zoals ik hoopte. Het nachtkastje was kapot het hout was gescheurd. Hiervan heb ik foto's gemaild waarna ik het aanbod kreeg van 10 euro om het zelf te repareren. Daarmee ben ik niet akkoord gegaan, vervolgens kreeg ik een beetje een onduidelijke onhandig geschreven mail dat ik een onderdeel kon kiezen wat vervangen kon worden. Hierop heb ik laten weten dat dit mijns inziens niet mogelijk was en ik het kastje graag omgeruild wilde hebben. Ipv van het product om te ruilen stuurde vidaxl een nieuw nachtkastje en per mail kreeg ik het bericht dat ik het kapotte onderdeel weg kon gooien.
    Vanwege negatieve publiciteit in het verleden heb ik mijn bestellingen gedaan met Klarna omdat je dan pas betaalt wanneer de producten in goede staat zijn ontvangen.
    Ik ben bijzonder blij met de salon- en bijzettafels van gerecycled hout het hout is erg mooi en de verschillende kleuren verf die erop zitten ook. Alles nu ongeveer een jaar in gebruik en het blijft mooi!

    Door: Tevreden klant24-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ongelooflijk lage prijzen

    Sinds vorige week ben ik bekend met VidaXL en ik heb er tot nu toe nog iedere dag op gekeken. Tot een aankoop is het nog niet gekomen, maar de kans is zeker aanwezig dat dit alsnog gaat gebeuren. Ik wacht alleen tot het juiste product voor mij voorbijkomt. De aanbiedingen die ze hier hebben zijn ontzettend goed. De meeste producten zijn in de winkel of elders op het internet niet verkrijgbaar voor dat geld. Het bestellen lijkt op het eerste oog vrij makkelijk, maar dat heb ik dus nog niet gedaan. Mocht ik wat gaan bestellen, dan zal ik jullie op de hoogte houden over de levering en service et cetera.

    Door: Karin L. 21-02-2017
    Lina09-06-2020

    Ik bestel hier producten all 3 jaar. Altijd netjes en op tijd afgeleverd . Nu heb ik een lounge set besteld en super blij mee...

    K v b08-08-2020

    4 barkrukken besteld totaal. Pakketten kwamen op 2 verschillende dagen waarvan 1 pakket nog telaat ook. Daarbij zijn 2 vd 4 producten beschadigd aangekomen. Bij een 3e kruk zijn er gaten dubbel geboord. Dit maakt hem er niet mooier op. Via de live chat word ik steeds afgewimpeld. Voor mij NOOIT geen VidaXl meer!

    Marc26-12-2020

    Onlangs een deessboy gekocht. Meerdere gaten niet voorgeboord of aangemerkt. Goedkoop is in dit geval duurkoop. Ik zou er niet weer iets van bestellen!

    Claudia 11-01-2021

    Ik zou niet kopen !!! Let op !! Lees de mega veel reviews eerst ? Ik zelf heb ook zeer negatieve ervaring

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Tv 32 inch

    Ik heb de allergoedkoopste tv via internet hier besteld en ik had er niet veel van verwacht maar echt alles is perfect van de tv tot de prijs tot de levering tot het bedrijf..
    Ben aan alle kanten tot op de puntjes bediend met een echte goede service!!! Bedankt vida!! Volgende keer weer bij jullie bestellen

    Door: Ryan van geijtenbeek03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lekker weeer, loungeset gekocht

    Nu het eindelijk warm is, hebben we meteen de tuin maar even aangepast met een loungeset.

    Gisteren geleverd en alles ziet er goed uit, prijs was niet laag, maar viel ook wel mee.

    Beetje jammer alleen dat het vandaag dan ineens minder weer is....

    Door: Thomasss14-05-2016
    Leen24-05-2016

    U mag zich gelukkig prijzen. U bent één van de gelukkigen waarbij alles voorspoedig is verlopen. Bij vel gebeurt dat namelijk niet en dan laten ze je barsten. Dan komt de ware aard van het beestje boven. PAS OP MET DIT BEDRIJF. In mijn geval heeft het transportbedrijf mijn p[akket zoekgemaakt. Ik heb de bestelling geannuleerd maar ik krijg mijn geld pas als alles is afgehandeld met het tranbsportbedrijf. Probleem is alleen dat het niet mijn schuld is dat zij het pakket kwijt zijn. Ik heb een overeenkomst met Vidaxl en niet met een transportbedrijf. Als een of ander schoffie word je aan de kant geschoven en laten ze je op je geld zitten. Ik moet ook maar afwachten of ik het ooit terugkrijg.(140,- euro, heel veel geld als je een uitkering hebt) Alstublieft koop nooit meer bij dit bedrijf want vandaag of morgen bent u aan de beurt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Partytent 4,5 x 3 m

    Na aankoop bleek het artikel beschadigd. Product volgens de voorwaarden teruggestuurd, alleen het terugbetalen ging niet zoals het hoort te zijn. Herhaaldelijk gebeld, er werden steeds beloftes over terugbellen gedaan, gebeurde niet. Uiteindelijk Praxis (waar het artikel oorspronkelijk vandaan kwam) om hulp gevraagd, zij hebben de afhandeling op zich genomen en na een week werd het bedrag teruggestort. Al met al 7 weken bezig geweest hiermee. Ik bestel nooooooit meer bij Vida XL!
    Praxis is wel top voor haar klanten!

    Door: J. Plug19-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Massagestoel

    Heb een massagestoel gekocht en bij het monteren van de stoel kwam ik er achter dat er geen 220 v adapter bij zat.
    Na herhaaldelijk contact te hebben gehad 25 x zeiden ze dat ze die niet konden leveren.
    Dus vidaxl verkoopt een massagestoel zonder dat je deze kunt gebruiken.
    Echt een slechte keuze vidaxl.

    Door: Henny Hendriks19-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Zeer tevreden

    Ik heb nu diverse keren wat besteld bij VidaXL' alles werd geleverd zoals was afgesproken.
    Prijzen waren een stuk lager dan elders. Erg tevreden klant.

    Door: Jan Akkermans11-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hordeur

    1e keer besteld maar goede ervaring. Levering binnen 1 week. Minpuntje, betere track en trace zodat je weet wanneer de bezorger langskomt.

    Door: Marion21-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schaduwdoek

    10/10 de hele serves van bestellen te leveling.
    Altijd .goed werk 😊

    Door: Rosalind fox20-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kerstboom 120.cm

    Ik krijg geen informatie .opeens krijg ik een doosje met kerst tak van 12 cm. Berichten gestuurd. Via mail en chat. Kreeg ik alleen. We geven een voucher van 15 euro. Geen goede service. Niet goed te bereiken. Ik ga nooit meer iets bestellen. Geven aan retourneren via account nou nee dat bestaat ook niet 😡😡😡

    Door: Shama Kalkasing19-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Bootzeil

    + De levering was snel
    - Er zat geen handleiding bij.
    - retourneren is een dagtaak
    Op dit moment nog niet gelukt.
    -zeer slechte productomschrijving.

    Door: Jolanda15-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Rolgordijn

    Ik zou nooit meer iets bij Vida XL bestellen. Ik kan me voorstellen dat als een product gewoon prima werkt, Vida XL een partij is waar je tevreden over kunt zijn. Heb je echter iets gekocht dat je wilt retourneren, dan is de service slecht.
    Wij hadden een rolgordijn gekocht en waren ontevreden over de werking ervan. Dus we wilden het gordijn retourneren.
    Allereerst vind ik het heel slecht dat je geen telefoonnummer van een klantenservice op de website kunt vinden. Ik kwam in een chat terecht, waarbij je communiceert met een engelssprekende partij (de boel wordt wel vertaald), uiteindelijk na een lange tijd chatten het telefoonnummer van de klantenservice gekregen. Dat is 085-8886405.

    Daarin wordt gezegd dat het erg druk is en je dus beter een engelssprekend persoon aan de telefoon kunt hebben. Dit is een standaardbandje, elke keer als je belt is het 'druk' Ondanks dat mijn Engels prima is, koos ik voor Nederlands en kreeg direct iemand aan de lijn. Zij gaf aan mij een retourlabel te mailen.
    Die mail nooit gehad, dus na een paar dagen weer gebeld. Het was nog steeds erg druk bij de klantenservice, zo zei het bandje. Ondanks dat ik voor Nederlands koos, kreeg ik toch een engelssprekend persoon aan de lijn. Zij gaf aan dat ik vanwege een technisch probleem geen Nederlandse klantenservice kon spreken. Maar goed, zij stuurde me wel het retourlabel.

    Na mijn product retour te hebben gestuurd, kreeg ik geen bevestiging van ontvangst. Weer gebeld naar de klantenservice Zij gaven aan dat ik mijn bewijs van retourzending naar ze moest mailen, dan zouden ze aan de hand daarvan verder de afhandeling doen. Gelukkig had ik dat bewijs nog, dus gemaild. Een aantal dagen daarna heb ik mijn aankoopbedrag retour gekregen.

    Al met al erg druk mee geweest. Gezien ik dit hele proces erg klantonvriendelijk vond en dit bij andere bedrijven beter is geregeld, geen Vida XL meer voor mij.

    Door: Norma13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Bloembakken

    7 bloembakken gekocht op 28 juli. Aankoop gedaan met etaling achteraf. Bloembakken keurig geleverd, 1 kapot maar dat kan. Op de dag van levering ditect contact via chatbox, dat werd al minder. Geen beschikbare medewerker op dit moment..... fotos gestuurd, maar ook na enkele dagen geen medewerket beschikbaar. Na enkele weken een betalingsherinnering. Ik gebeld, verhaal verteld en de volgende dag teruggebeld. Kapotte bloembak mag ik houden, ze sturen een nieuwe, zodra deze binnen is betaal ik per ommegaande de factuur. Gebeurd helemaal niets! Alleen wel..... betalingsherinneringen zelfs meerdere berichten van incassobureau.....
    Maar de kapotte bloembak staat nog steeds bij mij en de nieuwe in ieder geval niet..... vorige week eindelijk geregeld dat ze de kapotte ophalen. Daarna komt een nieuwe en daarna betaling zonder extra kosten, dat ging de Vidaxl medewerker regelen voor me... niet dus maar inmiddels wel nog meer brieven van incassobureau....
    VIDAXL NOOIT MEER!

    Door: Ronald Branderhorst 06-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    webshop

    Stoelen besteld met de KLARNA betaling om er zeker van te zijn dat het product geleverd zou worden. Het product was nog erger dan troep. Geretourneerd. Maar VIDAXL geeft het produkt niet vrij aan KLARNA. Communicatie is allemaal in het Engels. Hier zitten twee nederlandse heren achter die er erg rijk van zijn geworden. De koper wordt enorm genaaid. Nu dus Klarna achter mijn broek aan omdat ze betaling willen en communicatie met VIDAXL is niet mogelijk. Je ontvangt steeds dezelfde standaard mail. Wil je genaaid worden dan moet je bij VIDA XL kopen.

    Door: Cornelia 21-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bed frame met led licht

    Heel slechte service wil graag het bed retour stuuren omdat ik totaal nie tevrede ben word van het kastje naar de muur gestuurd alles in het buitelands is niet te doen vidaxl je bent om te janke

    Door: Francien Van der Made17-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    ventilator

    Retourneren wordt je onmogelijk gemaakt, niets kopen hier oplichters.

    Door: Alex van Balkom16-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Teckelbank

    Het artikel werd zwaar beschadigd in de doos geleverd. Daarna werd er in gebrekkig nederlands matig gereageerd. Het heeft 6 weken geduurd voordat het product werd opgehaald. 3 dagen thuis gebleven zonder dat de gemaakte ophaaldatum nagekomen was. Wij bestellen nooit weer bij vidaxl! Onbetrouwbare
    leverancier.

    Door: G.C. Westerlaan15-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Klimstenen

    Erg slecht! Bestelling geplaatst en verkeerd artikel geleverd en heel netjes kon ik het of retourneren of een cadeaubon krijgen.

    Cadeaubon gekozen omdat anders retourneren ook voor vidaxl extra kosten zijn en gelijk iets nieuws besteld met bijbetaling.

    Nu blijkt dit artikel anders te zijn dan de vorige dus ik wou het retourneren, dat was goed. Nu krijg ik alleen het extra betaalde bedrag terug. Gemaild, oké zeggen ze je kan dan je cadeaubon a 15 euro krijgen er vanuit gaande dat ik dus netjes mijn bon van 15 euro terug krijg plus het extra betaalde bedrag. Wat denk je? Nee, je mag maar 1 ding kiezen, of het teveel betaalde bedrag, of de cadeaubon.

    Nou echt, dit is toch absurd! Ik betaal een bedrag maar krijg maar gedeelte terug. Vind het echt niet normaal en totaal klantonvriendelijk! Het mag niet eens want ze zijn verplicht het gehele aankoopbedrag terug te betalen, let dus serieus op met deze oplichters!

    Door: Elke12-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Bedframes

    Zou een leveringstermijn van 3 dagen op zitten dus ik was dag na bestellen weg, en toen werd het al geleverd. Verder vind ik het materiaal onbetrouwbaar, moet er een extra poot onder zetten en stukken extra verstevigen want ik vertrouw er niet op dat het me anders houdt (85 kg is toch niet extreem zwaar?). Een deel van het frame heb ik met spijkers aan elkaar moeten zetten omdat het geleverde bevestigingsmateriaal niet functioneerde. Duidelijk weer een geval van goedkoop is duurkoop.

    Door: Meinie09-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    FAQ

    Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 107 ervaringen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VidaXL actief?

    VidaXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.