VidaXL

Alle reviews

VidaXL

26% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (367)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bed

  Een maand geleden bij VidaXL een tweepersoonsbed besteld. Na een paar dagen alleen de laden ontvangen. De rest teruggestuurd naar afzender omdat ik op vakantie zou zijn. Vreemd. Vrijdag daarop eenpersoonsbed ontvangen wat ik niet bestelt heb. Daarop de koop ontbonden. Pakketten zouden vorige week maandag opgehaald worden. Maar nee. Maar deze maandag zouden ze echt komen. Jammer maar helaas weer niet.
  Begin nu wel een patroon te zien want zolang de pakketten niet terug zijn krijg ik mijn geld niet terug. Dus ik bestel de volgende keer maar ergens anders.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Paletkussens

  Vulling van slechte kwaliteit

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wij kochten online 2 matten

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bed

  Veel slechte ervaringen gehad met klantenservice telefonie en tevens mail. Ik zal nooit meer iets bestellen van Vidaxl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Houten vlonders

  Alles ging mis!
  1. Levering niet op tijd
  2. Levering niet compleet.
  3. Engelstalig sprekende ( vermoed Filippijnen) klantenservice die jouw niet begrijpen en dus niet oplossen
  4. 10 tallen telefoongesprekken
  5. 10 tallen mailtjes
  6. Schadepost 700€+
  7. Afgehandeld met een fooitje en een waardebon
  8. Geen excuses
  9. Nooit meer daar kopen mensen!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinscherm

  Super slecht. Ik heb al 2x de service aangevraagd om mijn product te retourneren. Beide keren niet komen opdagen. Dood leuk in de mail zetten dat het beter via drop off kan of dat ik opnieuw een datum miet aangeven om het te laten ophalen. Niet met een andere oplossing komen en niet reageren op het geld dat ik terug moet krijgen. Wat een schijt bedrijf!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vidaXL

  Slechte kast, in elke plank zat wel een scheur, putten, slecht verfwerk

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mangohout bankje

  Via VidaXL een bankje besteld. VidaXL laat DPD de bestellingen bezorgen!Alleen DPD bezorgd nooit en tenimmer jouw bestelling!twee maal een datum afsproken en dan na twee weken nog niet bezorgen. Raad iedereen aan om even na tedenken voor men besteld. Zonder van jouw geld en tijd. VidaXL vind het allemaal prima zo.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afzuigkap

  Na 13 maanden kregen we kortsluiting in onze afzuigkap, waardoor de bekabeling aan het smeulen was. Gelukkig waren we thuis, wie weet wat er had kunnen gebeuren We hadden twee jaar garantie, dus we dachten dat komt wel goed. Maar we zouden slechts € 37 ontvangen. We hebben herhaaldelijke mails verstuurd. Niemand kon ons nu uitleggen wat twee jaar garantie nu eigenlijk betekent. Uiteindelijk na iemand anders de zaak over en het zou opgelost worden. Wij blij. Na enkele weken wilde ze een nieuwe opsturen, maar goed we gaan geen weken zonder afzuigkap zitten, dus er hing al een andere. Dit ook gecommuniceerd. Daarna nog enkele mails verstuurd maar niemand geeft meer thuis. We zijn zwaar teleurgesteld in Vidaxl. Dus we gaan hier ook niks meer kopen. Ze willen de grote jongen uithangen met veel reclame maar de klantenservice laat te wensen over, en garantie hebben ze blijkbaar nog nooit van gehoord. Groeten Reemond

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinkussens

  Levering was absoluut snel . Helaas waren ze dunner dan verwacht en wilde ze retourneren .
  Contact opgenomen en zonder problemen binnen twee dagen de volledige bedrag teruggestort gekregen en moest de artikelen niet eens terugsturen .
  Dus , het kan ook anders ! En positieve reviews komen zelden ter voorschijn omdat de mensen meestal alleen maar een review achterlaten als ze boos zijn .
  Heb ook al eerder een spoelbak gekocht en was er heel tevreden mee .

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinpergola. Bestelnr. 0031005534189

  Artikel gekocht op 28 april 2023. Heb het product geretourneerd ongeopend en in originele verpakking binnen de door VidaXL gestelde termijnen. Retourzending is door VidaXL in goede orde ontvangen. Het geld was nooit terugbetaald (zou binnen 10 werkdagen teruggestort moeten zijn). Ondanks mijn meerdere e-mails met klantenservice van VidaXL en hun beloftes om contact met mij op te nemen is er nooit contact met mij opgenomen. Het geld ( € 125,99) is ook nooit terugbetaald. Zit bijna 3 maanden in deze situatie. Pure oplichterij!!! Oppassen met aankopen via VidaXL!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ellende met retourneren

  Na levering bleken de kussens van zeer slechte kwaliteit. 1 van de 5 dozen geopend om te bekijken en op de tuinbank te leggen. We waren niet tevreden, slap en slechte kwaliteit stof.
  Retour getracht aan te vragen, praktisch onmogelijk. Uiteindelijk telefonisch contact. Werd korting aangeboden, duidelijk gemaakt dat we dat niet wilden maar wilde retourneren. Uiteindelijk gaf mevrouw aan dat we konden retourneren en het gehele bedrag teruggestort zou worden. Retourlabel gekregen, met de afspraak dat ik alles zou terug sturen behalve het geopende pakket, dat wilden ze niet retour. Bijzonder want was gewoon in originele verpakking terug gedaan. Pakket verzonden, daarna moet je bewijs mailen. Gedaan. Krijg vandaag een mail: wij hebben uw retourbewijs gezien en zullen een deel van het bedrag terugstorten, voor het verdere bedrag ontvangt u een tegoedbon.

  Gebeld met nummer wat ik tijdens eerste telefoongesprek heb opgeslagen. Hang 15 minuten in de wacht en daarna wordt de verbinding verbroken.

  Hoe op te lossen?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Campingligbed

  Zowat onmogelijk om in elkaar te zetten, echt een zeer beroerd systeem, een enorm slechte kwaliteit, stof meteen uitgescheurd, en er niet op kunnen slapen want alles was al kapot voor het überhaupt in gebruik genomen kon worden.
  Als je je vakantie wil beginnen met frustraties en een ritje naar de eerste hulp voor wat hechtingen moet je vooral deze aanschaffen, je zal niet teleurgesteld worden want een slechter ligbed dan deze kan onmogelijk bestaan. Na nog geen 24 uur geëindigd bij het grofvuil, waar het thuis hoort.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tweepersoonsbed

  Na 4 pogingen werd eindelijk het bestelde bed opgehaald. Bed viel al erg tegen maar het retour process was helemaal om te huilen. Na 4x is het bed nu eindelijk opgehaald - alleen NIET op de afgesproken dag.

  Klantenservice lijkt vanuit het buitenland te opereren wat op zich niet erg is maar de vertalingen van sommige e-mails zijn echt tenenkrommend slecht.

  De aankoop bij Vida XL was eenmalig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schanskorf

  Wij hebben ca 1,5 maand geleden een schanskorf voor 3 containers via VidaXL aangeschaft. We hebben eerst de buitenkant opgezet en gevuld met stenen. Bij het monteren van de binnenste schermen voor de containers kwamen we er achter dat er verkeerde schermen geleverd waren. Mail gestuurd naar VidaXL. Keurig een lijst gekregen met alle onderdelen. Juiste schermen doorgegeven, krijgen we weer de verdeerkde schermen. Nu al anderhalve maand aan het mailen met 20! verschillende medewerkers die continue hetzelfde vragen (en alles nog automatisch vertaald ook). Ze kunnen de schermen niet meer leveren en of ik 1300 kg aan stenen even uit de schanskorf wil halen om het te retourneren. Of ik krijg op een bedrag van 340 euro een vergoeding van 30 euro. Wat een waardeloos bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Loungebank en parasol

  Ik raad u aan NOOIT bij de webshop te kopen. Wij kochten hier een loungebank, parasol en parasol hoezen. De geleverde loungebank was van zo'n slechte kwaliteit dat deze de eerste dag van gebruik al in elkaar zakte. De planken brakken spontaan doormidden tijdens het zitten op de bank. De parasol heeft een constructie fout waardoor het mechanisme om hem schuin of recht te zetten niet werkt. Het is verkeerd om geleverd vanuit de fabriek denk ik.
  Beiden artikelen zijn nu al meer dan een maand retour gestuurd, de bank is opgehaald, de parasol door ons retour verzonden.
  Terugbetaling gebeurt maar niet, telkens worden email afgehandeld door te zeggen we vragen het na maar oplossen gebeurt niet. Wij gaan nu onze betaling terugvorderen via de credit card maatschappij, een hoop extra werk om gewoon ons beloofde geld terug te krijgen. Nu al 14 emails verder en geen oplossing. Voor ons nooit meer vidaXL. Pure oplichterij!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinhuisje

  Leek erg mooi en goed echter een veel te dure tuinkast/huisje gekocht: 637,99 euro.
  Problemen met de aflevering. Al een fixe irritatie door de klantenservice.
  De kast nog geen 100 euro waard. Slecht afgewerkt plastic. (“ nieuwste uv-bestendige materiaal van Duotech. Deze synthetische hars…..”) Gaten scheef en na in elkaar zetten gammel. Schapjes zitten met schroeven in de achter en zijwand. Bij het erin schroeven al niet genoeg “vlees” dus laat zo los.
  De deuren schieten elke keer los als je ze open doet (en ja goed geïnstalleerd)
  Ben bang dat dit tuinhuisje nog geen jaar uithoud.
  Als ik het niet in elkaar gezet had, had ik het zo terug gestuurd.
  Wat heb ik een spijt dat ik erin getrapt ben….waardeloze, inferieure troep voor de hoofdprijs…
  De eerste en gelijk de laatste keer dat wij wat gekocht hebben bij dit bedrijf.

  Als je de kast toch wil hebben, ondanks bovenstaande verhaal, ga dan naar de Praxis 369,95 euro.
  Ik kan VidaXL ten zeerste afraden. (Wat een niet nader te kwalificeren bedrijf, 300 euro goedkoper—>(en een hele dure wijze les voor ons)

  Bestelnummer
  0031005917886
  ——
  Bestelnummer 06-07 ook via trustpilot doorgegeven.
  ——————
  Vervolg op 07-07
  U spreekt over een passende oplossing als u het Bestelnummer ontvangen heeft. Die heeft u gisteren reeds ontvangen.
  Omdat u nog geen mail gestuurd heeft komen wij met de volgende passende oplossing(en):
  Optie 1 wij breken het tuinhuisje af, zullen het goed verpakken (doos is er niet meer) en terugsturen. U stort het gehele bedrag op onze rekening.
  Optie 2 wij breken het tuinhuisje af tbv afvoer naar stort en i stort het gehele bedrag op de rekening
  Wij horen graag

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplixhters!!

  Ik heb een louncheset gekocht voor 238,97. Zelf in elkaar moeten zetten. Met de schroeven erin draaien begon t hout al te splijten. Na een paar dagen is mijn dochter er doorheen gezakt, is gewoon gaan zitten, zo'n slechte kwaliteit!! Nu komen ze met een compensatie van 44 euro!! Ik heb geen bank meer, mijn geld kwijt en een nieuwe moeten kopen!! Nooit meer dat ik hier nog iets bestel!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte service

  Een bedframe besteld en tot 2x toe verkeerd afgeleverd. Er wordt totaal niet gekeken naar een oplossing en ze geven nooit thuis wanneer je vraag om met een manager te praten. Ben inmiddels 2 weken verder en heb nog steeds niet het product ontvangen of mijn geld terug. Ik bestel nooit meer iets via VidaXL, ook als zijn ze veel goedkoper! Is het totaal niet waard!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinstoelen grenen grijs

  Krijg een doos plankjes met gaten. Kwaliteit is zeker de helft van wat je van ikea mag verwachten. Enorme rommel. Onderdelen breken in no time af. Bouwpakket is een drama. Neem een dag de tijd. Maak geen fouten of je kunt alles meteen weggooien in plaats van na een maand. Had beter moeten weten. Chineze meuk. Spijt!

Anderen bekeken ook

Big Green Smile
10 reviews

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile ...

Christine Le Duc
15 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

VI - voetbal international
7 reviews

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze...

AliExpress
27 reviews

Bent u ook benieuwd hoe het winkelen op AliExpress andere gebruikers is bevallen? Veel mensen die online shoppen komen vroeg of laat terecht bij Al...

VidaXL

Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over VidaXL
VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.  
VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.  

VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!  
Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend. 

Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL. 

Diensten van VidaXL
VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld. 

Klachten, tips en complimenten over VidaXL
Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten. 

Heb jij ervaring met VidaXL? 
Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview 

 

Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

}