NederlandReview

    Ervaringen VidaXL

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

    Over VidaXL

    VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.
    VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

    Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.

    vidaXL.com - Live it up for less

    VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!

    Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend.

    Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL.

    Diensten van VidaXL

    VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld.

    Klachten, tips en complimenten over VidaXL

    Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten.

    Heb jij ervaring met VidaXL?

    Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview

    Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

    VidaXL
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    4.4
    21% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ongelooflijk lage prijzen

    Sinds vorige week ben ik bekend met VidaXL en ik heb er tot nu toe nog iedere dag op gekeken. Tot een aankoop is het nog niet gekomen, maar de kans is zeker aanwezig dat dit alsnog gaat gebeuren. Ik wacht alleen tot het juiste product voor mij voorbijkomt. De aanbiedingen die ze hier hebben zijn ontzettend goed. De meeste producten zijn in de winkel of elders op het internet niet verkrijgbaar voor dat geld. Het bestellen lijkt op het eerste oog vrij makkelijk, maar dat heb ik dus nog niet gedaan. Mocht ik wat gaan bestellen, dan zal ik jullie op de hoogte houden over de levering en service et cetera.

    Door: Karin L. 21-02-2017
    Lina 09-06-2020

    Ik bestel hier producten all 3 jaar. Altijd netjes en op tijd afgeleverd . Nu heb ik een lounge set besteld en super blij mee...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Lekker weeer, loungeset gekocht

    Nu het eindelijk warm is, hebben we meteen de tuin maar even aangepast met een loungeset.

    Gisteren geleverd en alles ziet er goed uit, prijs was niet laag, maar viel ook wel mee.

    Beetje jammer alleen dat het vandaag dan ineens minder weer is....

    Door: Thomasss 14-05-2016
    Leen 24-05-2016

    U mag zich gelukkig prijzen. U bent één van de gelukkigen waarbij alles voorspoedig is verlopen. Bij vel gebeurt dat namelijk niet en dan laten ze je barsten. Dan komt de ware aard van het beestje boven. PAS OP MET DIT BEDRIJF. In mijn geval heeft het transportbedrijf mijn p[akket zoekgemaakt. Ik heb de bestelling geannuleerd maar ik krijg mijn geld pas als alles is afgehandeld met het tranbsportbedrijf. Probleem is alleen dat het niet mijn schuld is dat zij het pakket kwijt zijn. Ik heb een overeenkomst met Vidaxl en niet met een transportbedrijf. Als een of ander schoffie word je aan de kant geschoven en laten ze je op je geld zitten. Ik moet ook maar afwachten of ik het ooit terugkrijg.(140,- euro, heel veel geld als je een uitkering hebt) Alstublieft koop nooit meer bij dit bedrijf want vandaag of morgen bent u aan de beurt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zeer tevreden

    Ik heb nu diverse keren wat besteld bij VidaXL' alles werd geleverd zoals was afgesproken.
    Prijzen waren een stuk lager dan elders. Erg tevreden klant.

    Door: Jan Akkermans 11-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kast

    Kast besteld met ten eerste verkeerde (omgekeerde) scharnieren. Eenmaal klaar met in elkaar bouwen zonder de deuren dus te kunnen bevestigen, zien we dus ook nog eens dat de deuren van de kast een stuk kleiner is dan de kast.. gat van 10 centimeren tussen de deuren. Naar enkele andere reviews te lezen zijn wij er ook ingetrapt... Zeer slechte webshop, NIKS BESTELLEN.

    Door: Ryan Hendriks 15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Broeikas 7,92 vierkante meter

    We dachten een leuke broeikas te kopen (prijs week niet zoveel af van anderen), maar wat leuk had moeten zijn bleek een horrorstory te zijn. De levering kwam al later dan vermeld. Uiteindelijk is deze gebracht, blijkt het maar de heft van de levering te zijn. Hier heb ik nooit melding over gehad. Bij het reclameren hierover kwam er een reactie nadat de 2e helft, dagen later werd bezorgd. Hun klantenservice zit niet in NL en mails worden beantwoord met google translate. Hierdoor stond er 'Onze excuses voor het ongemak dat u heeft veroorzaakt, omdat u uw product nog niet heeft ontvangen.' Toen ik dat terugkoppelde wie ze wel niet denken te zijn, kwam de reactie dat het vertaalprogramma had gefaald. Uiteindelijk toch begonnen om het ding in elkaar te zetten. Fundeing gemaakt want hij kan niet los staan, en uiteindelijk was met de handleiding niks te beginnen. Een kopie van een kopie van een kopie. Onduidelijk hoe profielen moesten worden bevestigd, onduidelijk over de afmetingen (welke flink afweken) om als alles vast zit erachter te komen, dat de wanden en het dak niet passen, de platen pasten gewoon niet en de voorkant bleek aan de achterkant (tegen een blinde muur) te zitten. Gelukkig ben ik nog een beetje handige Harrie en kon nog enigszins uit de voeten, maar doordat het ding vastgemaakt is aan de fundering: Bye bye garantie. Reclameren bij VidaXL heeft geen zin, een review schrijven (hun eigen reviews zijn 'perfect') heeft ook geen nut, die publiceren ze niet en op reclameren krijg je ook geen reactie. Dus dan maar reviews online op onafhankelijke sites. Ik heb ze aangegeven dat ik mijn reviews op publieke sites zou gaan zetten, dus daar zijn ze op voorbereid. VidaXL Nooit Meer.

    Door: Alwin 13-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Kastje

    Dit zijn oplichters die door middel van China handel snel willen binnenlopen. De consument interesseert ze totaal niet. Onbegrijpelijk dat zo’n bedrijf na alle slechte revues nog bestaat. Consumentenman, Radar, Kassa, doe er wat aan!

    Door: Hans van Gelder 28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Hondenkar

    Ik had een hondenkar besteld, deze zou met 3 dagen geleverd worden, maar dat werd veel langer (9 dagen).

    Toen het eindelijk binnenkwam was de kar beschadigd.

    Meteen een mail verzonden aan de klantenservice. 4 Dagen later kreeg ik een ontvangstbevestiging dat ze ernaar streven om de mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

    Op 8 mei wederom een bevestiging dat ze ernaar streven om de mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

    Maar goed, ik was het ondertussen zat, en heb via PayPal (waar ik gelukkig mee betaald had) een klacht ingedient.

    Daar reageert overigens wel iemand van VidaXL (in het Engels overigens), maar waarschijnlijk alleen omdat ze anders sowieso ongelijk krijgen.

    Ondanks dat ik in het eerst PayPal bericht aan VidaXL een foto had bijgesloten, moest ik deze ook nog eens uploaden naar de website.

    Uiteindelijk, op 20 mei van PayPal bericht gekregen dat ik het volledige aankoopbedrag retour ga krijgen, mits ik het product, OP EIGEN KOSTEN terug stuur.

    Nou ja, dat maar doen dan.

    En mocht je het je afvragen, natuurlijk nooit bericht terug gehad van de klantenservice...

    Echt, de beste 'service' ooit!

    Door: Raymond 22-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    VidalXL nachtkastjes (2x 2 stuks)

    Bij dropshippers, waaronder Sierbeton online, laat een oplossing zich te lang wachten. Omdat het van de leverancier VidaXL afhankelijk is en te lang over doet. De kwaliteit producten is slecht.

    Door: Niels 16-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    loungeset

    Geen product ontvangen. Services zijn slecht en nu word de aankoop gecancelled. Geld terug te ontvangen over 10 dagen. Goedkope lening aan VidaXL, want wij mogen geen rente in rekening brengen. Niet meer kopen bij Vida XL.

    Door: F. 06-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Tuinset

    Beste mensen, ondanks de slechte recensies dacht ik ik geef het toch een kans ..maar helaas alles bleek waar. Wat een verschrikkelijke ervaring. 7-delig tuinset besteld stond bij 6 werkdagen maar tot op heden NOOIT GEKREGEN! . Als je belt kan niemand je echt iets vertellen ,ze gaan er achterna maar je hoort gewoon helemaal niks meer, of je krijgt een heel raar bandje te horen of stuur maar een mail.
    Zelfs de telefoniste zegt dat het product (zogenaamd) op voorraad is en ze eigenlijk niet weten wat ze moeten doen en dat ik maar gewoon moet wachten. (Ook heel triest voor hun dat ze zo voor het karretje gespannen worden . DIT KAN GEWOON ECHT NIET ! Je bent gewoon opgelicht

    Door: Janet 05-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ligbedden

    Ligstoelem besteld die binnen 5 werkdagrn bezorgd zouden worden.....2 wrken later niets...nog geen email zelfs...gemaild ...ja moest ik maar de wachten...nog 1 week later weer gemaild....moest maar wachten...toen email dat verzonden zou zijn...2 dag en later nog niets...gemaild (want zij laten niets weten)...Ja schuld doe...zou snel komen..zouden me berichten.....niets gehoord wederom...gemaild...ja sorry maar vergeten...ik zeg dat ik alles annuleer en geld terug wil...Zij zeggen dat dat pas kan als zending geweigerd wordt...maar zending is erg bij post volgens vidaxl....dus geen geld...uiteindelijk zending geweigerd...en 2 weken later nog steeds geen geld.
    Nooit zo een slechte service (volledig ontbreken hiervan) en uitblijven van van enige communicatie naar klant meegemaakt.
    Het interesseert ze werkelijk niets

    Door: bart verbunt 07-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Koop niet bij Vida xl!!

    LET OP Vida XL lichten je op. Geld wordt razendsnel afgeschreven maar de producten niet uitgeleverd!
    Op je mails wordt standaard gereageerd (is doorgezonden naar het magazijn) op telefonisch contact wordt gereageerd dat ze al vanaf september storing in hun systeem hebben en dus problemen met uitlevering.
    Zou hun sieren dat ze dat op laatste op hun website zetten. Totaal niet bereidwillig om de klant tegemoet te komen, zaken uit te zoeken of geld terug te storten ed.
    Dus deze webwinkel beveel ik niemand aan!!
    Leidinggevende verschuilen zich, je krijgt telefonisch (na lang wachten en alleen s’ochtends) medewerksters aan de lijn en die poeieren je af.
    Kortom na twee maanden nu al wachten op een simpel product (dat op voorraad is volgens hun website en een levertijd heeft van 2 dagen) is het voor mij een oplichters website!

    Door: rene 14-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    tuinstoelen vallen uit elkaar

    5 maanden geleden set van 4 tuinstoelen gekocht.
    Binnen 4 maanden vallen 2 stoelen uit elkaar.
    Vidaxl kan/wil ze niet repareren of vervangen of de verkoop prijs vergoeden, ze willen deze stoelen wel vergoeden maar voor de helft wat ze gekost hebben maar aan een half set heb ik niks en kan ze ook niet bij kopen
    Nu begint de derde stoel ook slecht te worden en zal binnen kort ook uit elkaar vallen voor deze stoel willen ze in het geheel geen vergoeding geven.

    Door: Ruud 12-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Waardeloos bedrijf, slechte klantenservice, inferieure producten

    Er ontbreken meerdere onderdelen van mijn schommelbank Madison paviljoen.
    Daarnaast is het zeer inferieur product. Slecht afgewerkt, boorgaten passen niet op elkaar.
    Meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice.
    Elke keer toezegging dat de ontbrekende onderdelen opgestuurd worden, maar nog steeds niks ontvangen.
    Geen tegemoetkoming omdat het een slecht afgewerkt product is.
    Klachten worden niet in behandeling genomen en beantwoord met een standaard mail.
    Dit is een waarschuwing om niks bij VidaXL te bestellen, slechte producten en nog slechtere klantenservice.

    Door: Johan S 15-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over VidaXL

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 14 ervaringen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VidaXL actief?

    VidaXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.