VidaXL

4.8

Bestellen

2.6

Service

4

Prijs

3.6

Levering

26.2%

Zou hier weer kopen

VidaXL

Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over VidaXL

VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.  
VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.  

VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!  

Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend. 

Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL. 

Diensten van VidaXL

VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld. 

Klachten, tips en complimenten over VidaXL

Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten. 

Heb jij ervaring met VidaXL? 

Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview 


 


Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (371)

Kuipstoel lijkt wel een kinderstoel.

Ik zit al 1 week met retour pakket kuipstoel bevalt helemaal niet eenmaal binnen schrok ik dat de stoel zo klein was het was gewoon een kinderstoel! Ik heb al 2 keren gewacht dat zij mijn retour komen ophalen 09 02 en 12 02 2024 chauffeur is helemaal niet komen opdagen ik ben dus 2 dagen thuis gebleven voor mijn retour pakket. Chauffeur geeft aan dat ik niet thuis zou zijn en een nieuwe afspraak gemaakt en weer krijg ik geen bevestiging mail, nadat ik met ze contact opneemt. Oplichters!

S

Sushu

13-02-2024

0forum

Tuinpoort

Staal was bekrast en geblutst. Oplossing: korting op volgende aankoop. Bij gebruik van de bon bleek dat de korting niet gold op alle artikelen. Zoeken naar iets anders. Dan bij levering de doos waarop "breekbaar" stond en op elke mogelijke manier gescheurd was. Het geleverde artikel was NIET het bestelde artikel. En als oplossing stellen ze OPNIEUW voor om het artikel te houden en een cadeaubon van een luttele 20 euro te aanvaarden. Dit is absoluut AFZETTERIJ.

N

Natalie

25-11-2023

1forum

Schoenkastjes

Product ontvangen in de fineer waren luchtbelletjes hoeken en kanten waren afgebroken na montage passen de onderdelen niet goed in elkaar de kwaliteit is echt ondermaats dit zijn bedriegers.

11-10-2023

0forum

Een schoenenkast gekocht

Nooit meer iets via VidaXL kopen. Vreselijk service. Ik heb een schoenenkast gekocht. De kwaliteit is slecht. Het ziet weg goedkoop. Daarom wilde ik de kast retourneren. Ik heb twee keer afhaal afspraak gemaakt. Beide keren is niemand op komen dagen. Ik heb er voor special vrij voor genomen .Contact met VidaXL costumer-service opgenomen . Toen werd geadviseerd om zelf de kast naar de PostNL afhaal punt brengen. Het gewicht van de kast is meer dan 20 kg!!! Dus .. een geweldige advies!! Nooit meer iets bij deze winkel kopen. Dit is al tweede keer dat er iets verkeerd gaat. Eerste keer had ik mijn aankoop nooit kunnen krijgen. Ook toen meerdere keren bezorg afspraken gemaakt. En ook toen nooit iemand langs was gekomen. Uiteindelijk had ik toen de aankoop moeten annuleren. Dus .. nooit meer iets bij VidaXL kopen! Levert niets meer dan een hoop problemen.

O

Olga

29-09-2023

0forum

Bed

Een maand geleden bij VidaXL een tweepersoonsbed besteld. Na een paar dagen alleen de laden ontvangen. De rest teruggestuurd naar afzender omdat ik op vakantie zou zijn. Vreemd. Vrijdag daarop eenpersoonsbed ontvangen wat ik niet bestelt heb. Daarop de koop ontbonden. Pakketten zouden vorige week maandag opgehaald worden. Maar nee. Maar deze maandag zouden ze echt komen. Jammer maar helaas weer niet. Begin nu wel een patroon te zien want zolang de pakketten niet terug zijn krijg ik mijn geld niet terug. Dus ik bestel de volgende keer maar ergens anders.

T

T. de Jong

25-09-2023

0forum

Paletkussens

Vulling van slechte kwaliteit

Y

Y.

19-09-2023

0forum

Wij kochten online 2 matten

H

Hans Huinink

18-08-2023

0forum

Bed

Veel slechte ervaringen gehad met klantenservice telefonie en tevens mail. Ik zal nooit meer iets bestellen van Vidaxl

M

Maarten

16-08-2023

0forum

Houten vlonders

Alles ging mis! 1. Levering niet op tijd 2. Levering niet compleet. 3. Engelstalig sprekende ( vermoed Filippijnen) klantenservice die jouw niet begrijpen en dus niet oplossen 4. 10 tallen telefoongesprekken 5. 10 tallen mailtjes 6. Schadepost 700€+ 7. Afgehandeld met een fooitje en een waardebon 8. Geen excuses 9. Nooit meer daar kopen mensen!!!!

C

Charly

14-08-2023

0forum

Tuinscherm

Super slecht. Ik heb al 2x de service aangevraagd om mijn product te retourneren. Beide keren niet komen opdagen. Dood leuk in de mail zetten dat het beter via drop off kan of dat ik opnieuw een datum miet aangeven om het te laten ophalen. Niet met een andere oplossing komen en niet reageren op het geld dat ik terug moet krijgen. Wat een schijt bedrijf!

J

Jonnr

05-08-2023

1forum

vidaXL

Slechte kast, in elke plank zat wel een scheur, putten, slecht verfwerk

D

De Bakker

03-08-2023

0forum

Mangohout bankje

Via VidaXL een bankje besteld. VidaXL laat DPD de bestellingen bezorgen!Alleen DPD bezorgd nooit en tenimmer jouw bestelling!twee maal een datum afsproken en dan na twee weken nog niet bezorgen. Raad iedereen aan om even na tedenken voor men besteld. Zonder van jouw geld en tijd. VidaXL vind het allemaal prima zo.

J

Johan

28-07-2023

0forum

Afzuigkap

Na 13 maanden kregen we kortsluiting in onze afzuigkap, waardoor de bekabeling aan het smeulen was. Gelukkig waren we thuis, wie weet wat er had kunnen gebeuren We hadden twee jaar garantie, dus we dachten dat komt wel goed. Maar we zouden slechts € 37 ontvangen. We hebben herhaaldelijke mails verstuurd. Niemand kon ons nu uitleggen wat twee jaar garantie nu eigenlijk betekent. Uiteindelijk na iemand anders de zaak over en het zou opgelost worden. Wij blij. Na enkele weken wilde ze een nieuwe opsturen, maar goed we gaan geen weken zonder afzuigkap zitten, dus er hing al een andere. Dit ook gecommuniceerd. Daarna nog enkele mails verstuurd maar niemand geeft meer thuis. We zijn zwaar teleurgesteld in Vidaxl. Dus we gaan hier ook niks meer kopen. Ze willen de grote jongen uithangen met veel reclame maar de klantenservice laat te wensen over, en garantie hebben ze blijkbaar nog nooit van gehoord. Groeten Reemond

R

Reemond Rutten

27-07-2023

0forum

Tuinkussens

Levering was absoluut snel . Helaas waren ze dunner dan verwacht en wilde ze retourneren . Contact opgenomen en zonder problemen binnen twee dagen de volledige bedrag teruggestort gekregen en moest de artikelen niet eens terugsturen . Dus , het kan ook anders ! En positieve reviews komen zelden ter voorschijn omdat de mensen meestal alleen maar een review achterlaten als ze boos zijn . Heb ook al eerder een spoelbak gekocht en was er heel tevreden mee .

M

Marion

26-07-2023

0forum

Tuinpergola. Bestelnr. 0031005534189

Artikel gekocht op 28 april 2023. Heb het product geretourneerd ongeopend en in originele verpakking binnen de door VidaXL gestelde termijnen. Retourzending is door VidaXL in goede orde ontvangen. Het geld was nooit terugbetaald (zou binnen 10 werkdagen teruggestort moeten zijn). Ondanks mijn meerdere e-mails met klantenservice van VidaXL en hun beloftes om contact met mij op te nemen is er nooit contact met mij opgenomen. Het geld ( € 125,99) is ook nooit terugbetaald. Zit bijna 3 maanden in deze situatie. Pure oplichterij!!! Oppassen met aankopen via VidaXL!!!

A

A. Gambaryan

23-07-2023

0forum

Ellende met retourneren

Na levering bleken de kussens van zeer slechte kwaliteit. 1 van de 5 dozen geopend om te bekijken en op de tuinbank te leggen. We waren niet tevreden, slap en slechte kwaliteit stof. Retour getracht aan te vragen, praktisch onmogelijk. Uiteindelijk telefonisch contact. Werd korting aangeboden, duidelijk gemaakt dat we dat niet wilden maar wilde retourneren. Uiteindelijk gaf mevrouw aan dat we konden retourneren en het gehele bedrag teruggestort zou worden. Retourlabel gekregen, met de afspraak dat ik alles zou terug sturen behalve het geopende pakket, dat wilden ze niet retour. Bijzonder want was gewoon in originele verpakking terug gedaan. Pakket verzonden, daarna moet je bewijs mailen. Gedaan. Krijg vandaag een mail: wij hebben uw retourbewijs gezien en zullen een deel van het bedrag terugstorten, voor het verdere bedrag ontvangt u een tegoedbon. Gebeld met nummer wat ik tijdens eerste telefoongesprek heb opgeslagen. Hang 15 minuten in de wacht en daarna wordt de verbinding verbroken. Hoe op te lossen?

M

Mireille Budding

21-07-2023

0forum

Campingligbed

Zowat onmogelijk om in elkaar te zetten, echt een zeer beroerd systeem, een enorm slechte kwaliteit, stof meteen uitgescheurd, en er niet op kunnen slapen want alles was al kapot voor het überhaupt in gebruik genomen kon worden. Als je je vakantie wil beginnen met frustraties en een ritje naar de eerste hulp voor wat hechtingen moet je vooral deze aanschaffen, je zal niet teleurgesteld worden want een slechter ligbed dan deze kan onmogelijk bestaan. Na nog geen 24 uur geëindigd bij het grofvuil, waar het thuis hoort.

S

Saskia

16-07-2023

0forum

Tweepersoonsbed

Na 4 pogingen werd eindelijk het bestelde bed opgehaald. Bed viel al erg tegen maar het retour process was helemaal om te huilen. Na 4x is het bed nu eindelijk opgehaald - alleen NIET op de afgesproken dag. Klantenservice lijkt vanuit het buitenland te opereren wat op zich niet erg is maar de vertalingen van sommige e-mails zijn echt tenenkrommend slecht. De aankoop bij Vida XL was eenmalig.

C

Chantal

15-07-2023

0forum

Schanskorf

Wij hebben ca 1,5 maand geleden een schanskorf voor 3 containers via VidaXL aangeschaft. We hebben eerst de buitenkant opgezet en gevuld met stenen. Bij het monteren van de binnenste schermen voor de containers kwamen we er achter dat er verkeerde schermen geleverd waren. Mail gestuurd naar VidaXL. Keurig een lijst gekregen met alle onderdelen. Juiste schermen doorgegeven, krijgen we weer de verdeerkde schermen. Nu al anderhalve maand aan het mailen met 20! verschillende medewerkers die continue hetzelfde vragen (en alles nog automatisch vertaald ook). Ze kunnen de schermen niet meer leveren en of ik 1300 kg aan stenen even uit de schanskorf wil halen om het te retourneren. Of ik krijg op een bedrag van 340 euro een vergoeding van 30 euro. Wat een waardeloos bedrijf.

R

Rik

14-07-2023

0forum

Loungebank en parasol

Ik raad u aan NOOIT bij de webshop te kopen. Wij kochten hier een loungebank, parasol en parasol hoezen. De geleverde loungebank was van zo'n slechte kwaliteit dat deze de eerste dag van gebruik al in elkaar zakte. De planken brakken spontaan doormidden tijdens het zitten op de bank. De parasol heeft een constructie fout waardoor het mechanisme om hem schuin of recht te zetten niet werkt. Het is verkeerd om geleverd vanuit de fabriek denk ik. Beiden artikelen zijn nu al meer dan een maand retour gestuurd, de bank is opgehaald, de parasol door ons retour verzonden. Terugbetaling gebeurt maar niet, telkens worden email afgehandeld door te zeggen we vragen het na maar oplossen gebeurt niet. Wij gaan nu onze betaling terugvorderen via de credit card maatschappij, een hoop extra werk om gewoon ons beloofde geld terug te krijgen. Nu al 14 emails verder en geen oplossing. Voor ons nooit meer vidaXL. Pure oplichterij!

P

Patrick

12-07-2023

0forum