NederlandReview

    Ervaringen VidaXL

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

    Over VidaXL

    VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.
    VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

    Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.

    vidaXL.com - Live it up for less

    VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!

    Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend.

    Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL.

    Diensten van VidaXL

    VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld.

    Klachten, tips en complimenten over VidaXL

    Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten.

    Heb jij ervaring met VidaXL?

    Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview

    Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

    VidaXL
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    4.2
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ongelooflijk lage prijzen

    Sinds vorige week ben ik bekend met VidaXL en ik heb er tot nu toe nog iedere dag op gekeken. Tot een aankoop is het nog niet gekomen, maar de kans is zeker aanwezig dat dit alsnog gaat gebeuren. Ik wacht alleen tot het juiste product voor mij voorbijkomt. De aanbiedingen die ze hier hebben zijn ontzettend goed. De meeste producten zijn in de winkel of elders op het internet niet verkrijgbaar voor dat geld. Het bestellen lijkt op het eerste oog vrij makkelijk, maar dat heb ik dus nog niet gedaan. Mocht ik wat gaan bestellen, dan zal ik jullie op de hoogte houden over de levering en service et cetera.

    Door: Karin L. 21-02-2017
    Lina09-06-2020

    Ik bestel hier producten all 3 jaar. Altijd netjes en op tijd afgeleverd . Nu heb ik een lounge set besteld en super blij mee...

    K v b08-08-2020

    4 barkrukken besteld totaal. Pakketten kwamen op 2 verschillende dagen waarvan 1 pakket nog telaat ook. Daarbij zijn 2 vd 4 producten beschadigd aangekomen. Bij een 3e kruk zijn er gaten dubbel geboord. Dit maakt hem er niet mooier op. Via de live chat word ik steeds afgewimpeld. Voor mij NOOIT geen VidaXl meer!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Tv 32 inch

    Ik heb de allergoedkoopste tv via internet hier besteld en ik had er niet veel van verwacht maar echt alles is perfect van de tv tot de prijs tot de levering tot het bedrijf..
    Ben aan alle kanten tot op de puntjes bediend met een echte goede service!!! Bedankt vida!! Volgende keer weer bij jullie bestellen

    Door: Ryan van geijtenbeek03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lekker weeer, loungeset gekocht

    Nu het eindelijk warm is, hebben we meteen de tuin maar even aangepast met een loungeset.

    Gisteren geleverd en alles ziet er goed uit, prijs was niet laag, maar viel ook wel mee.

    Beetje jammer alleen dat het vandaag dan ineens minder weer is....

    Door: Thomasss14-05-2016
    Leen24-05-2016

    U mag zich gelukkig prijzen. U bent één van de gelukkigen waarbij alles voorspoedig is verlopen. Bij vel gebeurt dat namelijk niet en dan laten ze je barsten. Dan komt de ware aard van het beestje boven. PAS OP MET DIT BEDRIJF. In mijn geval heeft het transportbedrijf mijn p[akket zoekgemaakt. Ik heb de bestelling geannuleerd maar ik krijg mijn geld pas als alles is afgehandeld met het tranbsportbedrijf. Probleem is alleen dat het niet mijn schuld is dat zij het pakket kwijt zijn. Ik heb een overeenkomst met Vidaxl en niet met een transportbedrijf. Als een of ander schoffie word je aan de kant geschoven en laten ze je op je geld zitten. Ik moet ook maar afwachten of ik het ooit terugkrijg.(140,- euro, heel veel geld als je een uitkering hebt) Alstublieft koop nooit meer bij dit bedrijf want vandaag of morgen bent u aan de beurt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zeer tevreden

    Ik heb nu diverse keren wat besteld bij VidaXL' alles werd geleverd zoals was afgesproken.
    Prijzen waren een stuk lager dan elders. Erg tevreden klant.

    Door: Jan Akkermans11-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Houten plantenbakken

    Minpunten: levering voor de voordeur zonder op de hoogte te worden gebracht van de aflevering van het product. Niet complete producten geleverd, telefonische communicatie niet mogelijk voor het oplossen van het probleem, communicatie dmv mail loopt moeizaam (telkens standaard mails terwijl ik het idee heb dat mijn mails niet gelezen of begrepen worden)

    Door: Cristel Ebisch22-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Geen enkele

    Via Marktplaats nieuwsgierig geworden om iets te gaan bestellen bij. Vida Xl. Na het lezen van alle reviews toch maar verder gaan kijken. En bestellen via gerenommeerd bedrijf. Of een gezellig dagje uit met moeders de vrouw om persoonlijk naar een winkel te gaan. Dan zie ik ook persoonlijk wat ik aanschaf. Waarschijnlijk dat alle positieve reviews hier geplaatst worden door eigen personeel van Vida xl

    Door: Dhr Berg 20-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Hordeur

    1e keer besteld maar goede ervaring. Levering binnen 1 week. Minpuntje, betere track en trace zodat je weet wanneer de bezorger langskomt.

    Door: Marion21-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bankstel

    k had een bankstel bestelt en toen ik hem probeerde te annuleren op de website werkte het niet, maar het was al na 12 uur dus kon ze ook niet meer bellen. Hoorde ik ook nog later dat je op de website helemaal geen bestelling kunt annuleren ook al staat de optie er wel. Bel ik ze de volgende dag is het al uit voor bestelling
    nou prima retour afzender.

    Heeft de pakketpartner een grote fout in hun systeem achtergelaten waardoor ik mijn geld dus niet kon terugkrijgen. Wordt het bij mij neergelegd dat ik een formulier moet invullen om mijn geld terug te krijgen. Heb ik die opgestuurd krijg ik een mail het duurt 2-5 werkdagen voordat ik het ontvang. Krijg ik het niet binnen en bel ik weer, oh er is een fout gemaakt het duurt nog een keer 2-5 werkdagen. Dit keer bel ik of het is goedgekeurd, want ik vertrouwde het al niet meer, is er nog een fout en krijg ik mijn geld nog steeds niet terug.

    Elke keer dat ik belde was ik geheid 25 en langer dan 30 minuten aan het wachten aan de telefoon. 2 keer kon niemand mij vertellen wat de fout was die door HUN werd gemaakt was, ook zouden ze mijn inlichten. Is niet gebeurd. Ook heeft een van de werknemers gewoon opgehangen in het midden van ons gesprek en moest ik opnieuw bellen en wachten.

    Inmiddels is het 'opgelost' de fout en moet ik weer 2-5 dagen wachten. Ik ga zeker elke dag bellen om te checken of ik het echt terug krijg, want het is geen klein bedrag. Ook hebben ze slechte interne connecties met de financiële afdeling waardoor ze geen spoed etc kunnen zetten op een terug betaling.

    Ik ga zeker hun diensten NOOIT MEER gebruiken.

    Door: Hillary17-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bed

    Never use this site. They send you a product with missing parts or even broken ones. When you ask to refund they do whatever they can to avoid that.

    Door: Domas08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Koelkast

    Beschadigd product ontvangen en geen vervanging!!!

    Door: Mmm03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Loungebank 1700071974

    Ontzettend slechte service. Ik heb Via de grote Kadoshop een loungebank besteld van VidaXL. Deze loungebank ging na twee weken gebruik al kapot. Dit direct gemeld bij beide organisaties. Tot op heden nog steeds niets ontvangen. Zowel geen geld terug als geen nieuwe bank.

    Beide organisaties verwijzen mij door naar de ander. Hierdoor wordt je als cosument totaal niet serieus genomen. Ontzettend jammer, aangezien een loungebank niet een kleine uitgave is.

    Door: Denice24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    knik-arm zonnescherm

    op 28-06 een knik-arm zonnescherm besteld en betaald.
    website meldt: u vermeld dat;
    binnen één werkdag reactie met track& trace code [T&T] en factuur, binnen 2 werkdagen na ontvangst verzend; binnen 3 werkdagen levering;
    na 3 dagen maar een mailtje gestuurd omdat ik niets vernomen had;
    excuse mail, wordt verzonden, geen factuur niet werkende T&T;
    3 dagen later levering, niet compleet, wel arm geen scherm;
    weer een mail gestuurd, weer excuses, even geduld 2 a 3 dagen is onderweg, geen factuur, geen T&T;
    na 5 dagen maar weer een mail, na 2 dagen antwoord, mogelijk zoek gaan wij onderzoeken;
    na 2 dagen maar weer een mail gestuurd, na een 2 dagen antwoord;
    bestelling zoek: "Om ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt, hebben we ons distributiecentrum al geïnstrueerd om een nieuw product te verzenden. U kunt het product binnen 3-8 werkdagen verwachten.
    Aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen als u het pakket of een melding van de vervoerder niet hebt ontvangen nadat deze vertraging is verstreken."
    nu ruim verstreken weer een mail en een retour antwoord zonder factuur, zonder T&T maar:"Beste Ferdie, Hartelijk dank voor uw bericht. Onze excuses voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt.Het item **46830.A** is klaar voor verzending, **neem** even de tijd voor ons.Zoals altijd wordt uw geduld en medewerking zeer op prijs gesteld.Wij wensen u een hele fijne dag toe.
    Ning
    vidaXL
    Maar nog steeds geen scherm!!
    Dat noem ik dus K.U.T. = Kwalitatief Uitermate Teleurstellend, vidaXL een echte afrader dus !!

    Door: Ferdie15-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Plafondventilator

    + prijs
    - klantenservice
    - betrouwbaarheid
    - betrokkenheid
    - levering
    - bereikbaarheid

    Door: Cleon06-07-2020
    Cleon06-07-2020

    Pas op met dit bedrijd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Kast

    Kast besteld met ten eerste verkeerde (omgekeerde) scharnieren. Eenmaal klaar met in elkaar bouwen zonder de deuren dus te kunnen bevestigen, zien we dus ook nog eens dat de deuren van de kast een stuk kleiner is dan de kast.. gat van 10 centimeren tussen de deuren. Naar enkele andere reviews te lezen zijn wij er ook ingetrapt... Zeer slechte webshop, NIKS BESTELLEN.

    Door: Ryan Hendriks15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Broeikas 7,92 vierkante meter

    We dachten een leuke broeikas te kopen (prijs week niet zoveel af van anderen), maar wat leuk had moeten zijn bleek een horrorstory te zijn. De levering kwam al later dan vermeld. Uiteindelijk is deze gebracht, blijkt het maar de heft van de levering te zijn. Hier heb ik nooit melding over gehad. Bij het reclameren hierover kwam er een reactie nadat de 2e helft, dagen later werd bezorgd. Hun klantenservice zit niet in NL en mails worden beantwoord met google translate. Hierdoor stond er 'Onze excuses voor het ongemak dat u heeft veroorzaakt, omdat u uw product nog niet heeft ontvangen.' Toen ik dat terugkoppelde wie ze wel niet denken te zijn, kwam de reactie dat het vertaalprogramma had gefaald. Uiteindelijk toch begonnen om het ding in elkaar te zetten. Fundeing gemaakt want hij kan niet los staan, en uiteindelijk was met de handleiding niks te beginnen. Een kopie van een kopie van een kopie. Onduidelijk hoe profielen moesten worden bevestigd, onduidelijk over de afmetingen (welke flink afweken) om als alles vast zit erachter te komen, dat de wanden en het dak niet passen, de platen pasten gewoon niet en de voorkant bleek aan de achterkant (tegen een blinde muur) te zitten. Gelukkig ben ik nog een beetje handige Harrie en kon nog enigszins uit de voeten, maar doordat het ding vastgemaakt is aan de fundering: Bye bye garantie. Reclameren bij VidaXL heeft geen zin, een review schrijven (hun eigen reviews zijn 'perfect') heeft ook geen nut, die publiceren ze niet en op reclameren krijg je ook geen reactie. Dus dan maar reviews online op onafhankelijke sites. Ik heb ze aangegeven dat ik mijn reviews op publieke sites zou gaan zetten, dus daar zijn ze op voorbereid. VidaXL Nooit Meer.

    Door: Alwin13-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Kastje

    Dit zijn oplichters die door middel van China handel snel willen binnenlopen. De consument interesseert ze totaal niet. Onbegrijpelijk dat zo’n bedrijf na alle slechte revues nog bestaat. Consumentenman, Radar, Kassa, doe er wat aan!

    Door: Hans van Gelder28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Hondenkar

    Ik had een hondenkar besteld, deze zou met 3 dagen geleverd worden, maar dat werd veel langer (9 dagen).

    Toen het eindelijk binnenkwam was de kar beschadigd.

    Meteen een mail verzonden aan de klantenservice. 4 Dagen later kreeg ik een ontvangstbevestiging dat ze ernaar streven om de mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

    Op 8 mei wederom een bevestiging dat ze ernaar streven om de mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

    Maar goed, ik was het ondertussen zat, en heb via PayPal (waar ik gelukkig mee betaald had) een klacht ingedient.

    Daar reageert overigens wel iemand van VidaXL (in het Engels overigens), maar waarschijnlijk alleen omdat ze anders sowieso ongelijk krijgen.

    Ondanks dat ik in het eerst PayPal bericht aan VidaXL een foto had bijgesloten, moest ik deze ook nog eens uploaden naar de website.

    Uiteindelijk, op 20 mei van PayPal bericht gekregen dat ik het volledige aankoopbedrag retour ga krijgen, mits ik het product, OP EIGEN KOSTEN terug stuur.

    Nou ja, dat maar doen dan.

    En mocht je het je afvragen, natuurlijk nooit bericht terug gehad van de klantenservice...

    Echt, de beste 'service' ooit!

    Door: Raymond22-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over VidaXL

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 24 ervaringen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VidaXL actief?

    VidaXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.