NederlandReview

  Ervaringen VibratorKopen.nl

  Koop een vibrator bij een betrouwbare en populaire winkel. Lees daarom de reviews op deze site. Veel mensen die een vibrator willen kopen gaan op het internet op zoek. Het is immers niet een artikel dat veel mensen graag in een gewone winkel kopen omdat ze het toch een beetje gênant vinden om ermee bij de kassa te staan. Dan is online kopen natuurlijk ideaal. Dat kunt u anoniem doen en u kunt in alle rust alle artikelen bekijken en de specificaties lezen. Door het lezen van reviews van klanten kunt u vervolgens beoordelen of deze webshop aan uw verwachtingen voldoet en of u er iets zou willen kopen. Wij hopen op veel beoordelingen zodat we een goed beeld van vibratorkopen.nl kunnen geven aan onze bezoekers.

  Over Vibratorkopen.nl

  Vibratorkopen.nl is, zoals de naam al duidelijk suggereert, een winkel in de categorie sexshops. Er worden erotische artikelen verkocht waarbij de nadruk bij deze winkel op de vibrators ligt. U zult misschien denken: kun je daar een hele webshop mee vullen? Maar er zijn in de loop der tijd heel veel verschillende modellen vibrators op de markt gekomen en het assortiment is dan ook zeer groot. Vibratorkopen.nl biedt voor elk wat wils, of u nu een vibrator zoekt voor in het nachtkastje of in de handtas, u heeft bij deze webshop volop keus. Naast vibrators verkoopt deze webwinkel ook gerelateerde artikelen zoals glijmiddelen, reinigingsmiddelen en opzetstukken. Het bedrijf is recent verhuisd naar een pand dat vele malen groter is dan hun vorige huisvesting. Dit betekent dat in de toekomst het assortiment, dat nu al uit zo’n 12.000 artikelen bestaat, fors wordt uitgebreid.

  DJ Vibrator - Da Real Criminalz

  Maak het spannend in bed

  Een vibrator is één van de bekendste seksspeeltjes en is daarom te vinden in veel nachtkastjes. De vibrator wordt gebruikt om de vrouw meer te laten genieten en gemakkelijker een hoogtepunt te laten bereiken. In de loop der jaren zijn er zeer veel verschillende vibratoren op de markt verschenen. In sexshops worden ze verkocht, zowel online als in fysieke winkels. Veel mensen winkelen graag online voor seksartikelen omdat ze het vaak wat lastig vinden om ervoor naar een winkel te gaan. Dan is online winkelen natuurlijk een ideale oplossing.


  Diensten

  Vibratorkopen.nl richt zich op de markt voor mensen die hun liefdesleven willen verbeteren door gebruik te maken van een vibrator. Omdat het bedrijf zich op dit moment uitsluitend op dit artikel concentreert en geen andere seksartikelen aanbiedt, kunnen zij wel een zeer groot assortiment bieden van allerlei verschillende vibrators. Aangezien het bedrijf is verhuisd naar een groter pand en daar veel meer opslagcapaciteit beschikbaar krijgt is de verwachting dat het assortiment fors wordt uitgebreid. Wellicht gaat deze seksshop in de toekomst ook andere artikelen verkopen die gerelateerd zijn aan vibrators, zoals sexy lingerie en andere seksspeeltjes. Maar dit moet even worden afgewacht. Vibratorkopen.nl heeft een zeer ruime besteltijd die levering op de volgende werkdag garandeert. U kunt tot uiterlijk 23.30 uur een bestelling plaatsen die dan nog de volgende dag wordt afgeleverd. Zoals de meeste sexshops geeft ook Vibratorkopen.nl op de website aan dat uw pakket discreet wordt verzonden en dat een pakje als u niet thuis bent niet bij de buren wordt afgegeven om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen. Voor de verzending betaalt u €4,95, bij een bestelbedrag van 75 euro of meer is verzending gratis.

  Klachten

  Vibratorkopen.nl is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds volgens het logo op de website. Dit geeft u als klant al extra zekerheid. De klachtenregeling van Vibrator Kopen wordt vermeld in hun algemene voorwaarden, die u kunt vinden via de link onderaan de website. De regeling staat in artikel 16 van de algemene voorwarden. U kunt een klacht indienen door het klachtenformulier van Thuiswinkel Waarborg in te vullen, waarvan het webadres op de site wordt vermeld. Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Vibrator kopen en schriftelijk of per e-mail uw klacht kenbaar maken. Het bedrijf geeft aan binnen 14 dagen een reactie te geven, en als dit niet mocht lukken hiervan binnen eenzelfde termijn een kennisgeving te sturen.

  Heeft u ervaring met het kopen bij Vibrator Kopen en wilt u die met ons delen?

  Dan bent u van harte uitgenodigd om uw mening te geven op onze review pagina. Vele bezoekers en mogelijk toekomstige klanten zullen dankbaar gebruik maken van de ervaring met deze webwinkel die u hier met ons deelt. Of uw ervaring nu positief of negatief is, wij plaatsen alle reacties.

  Hoe gaat VibratorKopen.nl met hun klanten om? Lees hier de beoordelingen van echte klanten voordat je wellicht een kat in de zak koopt in plaats van een vibrator!

  VibratorKopen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VibratorKopen.nl

  Uw beoordeling

  goed

  snel, anoniem en goedkoop.

  Door: tevreden koper11-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Gelukkig discrete levering

  Om mijzelf wat te vermaken had ik een vibrator besteld bij vibratorkopen.nl. Had al diverse malen op de site gekeken en besloot nu maar eens om tot actie over te gaan. Na mijn bestelling vroeg ik mij eigenlijk pas af hoe het geleverd zou worden. Ik was bang dat er mogelijk een logo of naam van het bedrijf op de doos zou staan. Op de dag dat het pakketje afgeleverd werd, ben ik zelfs de hele dag thuis gebleven om te voorkomen dat iemand anders het pakketje aan zou nemen. Uiteindelijk niet nodig, want het was gewoon discreet verpakt. Je kan dus niet zien waar het besteld is en wat erin zit. Levering was overigens wel snel en de prijs was ook goed.

  Door: Anass A. 07-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  cadeautje voor mezelf

  Stiekem en discreet voor mijzelf hier een cadeautje gekocht voor deze sombere maand vol 'feest'dagen en het werd gelukkig snel geleverd en helemaal veilig verpakt.

  Door: hfeoiqjjkncmnas05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Genot weer terug dankzij Vibratorkopen.nl

  Enkele jaren geleden gescheiden van mijn man en sindsdien op seksueel gebied niet echt actief meer geweest. Een paar weken terug begon het toch weer wat te kriebelen beneden, maar ik vind het maar niets om het bed met iemand maar voor één nacht te delen. Daarom heb ik een vibrator besteld bij Vibratorkopen.nl en dit is misschien wel de beste aankoop van mij dit jaar. Ik heb er weer zin in en voel me direct een stuk jonger. Zo'n vibrator kost wel wat, maar dat neem ik voor lief. Het product wordt snel verzonden en het bestellen is ook vrij simpel. Nu alleen hopen dat mijn kinderen het apparaat niet vinden...

  Door: Karlijn L. 23-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is VibratorKopen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over VibratorKopen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VibratorKopen.nl actief?

  VibratorKopen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VibratorKopen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.