Vetinal

Alle reviews

Vetinal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen contact

  Ik heb al meerdere malen contact gezocht bij Vetinal via de telefoon meerdere malen gebeld en lang heel lang wordt niet opgenomen alleen antwoord apparaat.
  De chat daar is niemand op dit moment op welk moment je ook probeert.
  En met klap op de vuurpijl ja kan een mail sturen zo vaak je maar wilt maar ook daar krijg je geen antwoord op .
  Dus communiceren doen ze niet met jou alleen als je een bestelling doet dan wel dan reageren ze wel snel.
  Ik vind dat ze hieraan moeten gaan werken en dat ze klant gewoon te woord gaan staan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sinterklaas ook voor de hond

  Sinterklaas is niet alleen een feestje voor mensen, wij laten onze hond ook altijd meegenieten en hebben dit jaar gekozen voor Vetinal om een leuk pakketje samen te stellen.

  Het werd op tijd geleverd en goed verpakt. Onze hond is er blij mee!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makkelijk retourneren, goede service

  Had een set dierenspullen besteld maar ik had een fout gemaakt met het merk.

  Vetinal was coulant en nam het gewoon terug, zonder gezeur.

  Keurig bedrijf!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  huisdierspullen voor onze paarden, katten en honden

  Wij hebben verschillende dieren. Twee paarden, drie katten en een grote hond. Er zijn niet zoveel online dierenwinkels die voor al onze beesten hebben wat ze nodig hebben. En ik vind het wel zo handig alles in één keer te bestellen.

  Bestellingen zijn altijd op de afgesproken tijd geleverd en bestellen gaat makkelijk. Wij bestellen er graag.

Anderen bekeken ook

Autobench.nl
2 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Online Honden Speciaalzaak
1 reviews

Ben jij als hondeneigenaar op zoek naar reviews van ervaringen met deze webshop? Of heb je hier aankopen gedaan die je graag zou willen beoordelen?...

DierenwinkelXL
4 reviews

Heeft u een huisdier en bent u opzoek naar voeding, speelgoed, medicatie en verzorging of accessoires? Zoek dan niet langer en kom langs op www.die...

Dierenbeschermingshop
5 reviews

Dierenbeschermingshop: een goed leven voor alle dieren. Je hebt een schat van een huisdier wat je goed wilt verzorgen. Tegelijkertijd wil je ook da...

Vetinal

Heeft u een huisdier en bent u opzoek naar voeding, medicatie of gewoonweg speelgoed voor uw huisdier? Dan bent u op www.venital.nl op het juiste adres. Heeft u weleens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf? Wat heeft u ervaart? Wat hebben andere consumenten van dit bedrijf ervaart en wat zijn hun bevindingen?

Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of winkel. De verschillende consumenten hebben hun eigen ervaringen/bevindingen over dit bedrijf geplaats op onze website. De reviews gaan over verschillende aspecten, bijvoorbeeld de kwaliteit van de artikelen, de goede of slechte prijzen en de service die wordt aangeboden. Zo zorgen wij er samen voor dat andere consumenten die van dit bedrijf weinig afweten ook een indicatie krijgen van hoe het bedrijf omgaat met haar klanten, maar ook of het doet wat het beloofd.

Over Vetinal 
Vetinal is een online webshop dat zich voortdurend bezighoudt met het zorgvuldig en gericht aanbieden van kwalitatieve producten met een scherpe prijs. Bovendien zorgt dit bedrijf samen met vele dierenliefhebbers en dierenartsen voor kwaliteitsartikelen die goed zijn voor de gezondheid, verzorging en onderhoud.

Zo bent u zeker dat de voeding die u van dit bedrijf koopt, ook daadwerkelijk een van de beste is die u kunt krijgen, en ook weet dat uw huisdier zal genieten.

Ook kunt u ervoor kiezen om medicatie te halen voor uw huisdier. Zo zijn er medicijnen waarbij geen recept nodig zijn, en ook medicijnen waarbij u wel een recept bij moet hebben. Dit recept kunt u krijgen door bijvoorbeeld een dierenarts erbij te roepen en hem de benodigdheden te laten schrijven. Bovendien zijn de beste producten gesorteerd die het beste bij uw huisdier passen en voor advies kunt u altijd terecht bij dit bedrijf.

Diensten
Vetinal biedt alles wat u nodig heeft voor uw huisdier. Gezondheid, voeding en verzorging staan centraal en uit deze categorieën worden er ook nog verschillende soorten merken en producten aangeboden waardoor u op uw gemak uit een van de beste producten kunt kiezen en eenvoudig kunt afrekenen. Zo kunt u bescherming tegen vlooien, vliegen en teken kopen, verschillende soorten voeding voor bijvoorbeeld uw hond, waarbij u kunt kiezen tussen verschillende voedingen die een ander positief effect hebben op uw hond. 

Denk bijvoorbeeld aan voeding dat goed is voor de huid van uw hond, voeding dat goed is voor honden met een voedselovergevoeligheid. Wilt u een hangmat kopen voor uw kat, een hondenmand voor uw hond of een zadeldekje voor uw eigen paard? Dan kunt u hier terecht. 

Klachten
Voor eventuele vragen of klachten kunt u terecht bij de goede klantenservice van dit bedrijf. Voor telefonisch contact kunt u gemakkelijk bellen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Wilt u liever een mail sturen? Dan kunt u dit ook doen via de website. Vetinal probeert zo spoedig mogelijk antwoordt te geven waardoor u niet lang hoeft te wachten.

Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Dan zouden wij dit graag willen weten. Zo kunt u uw eigen ervaringen en/of bevindingen delen via onze website. 

Wees voorbereid! Lees ervaringen van andere klanten. Zo weet u precies of u wel, of niet moet kopen bij Vetinal.

}