Veronica Magazine

Alle reviews

Veronica Magazine

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Airfryer H. Van den Berg abbonee

  Hele brutale vraag, wij hebben al zowat 35 jaar de Veronica, nu heeft mijn zus de Veronica na jaren opgezegd, wij niet hoor, zijn dol op het blad, mijn zus miste de Veronica toch erg, heeft een nieuw abonnement afgesloten voor 1 jaar en kreeg er gratis een Airfryer bij, nu dacht ik Als wij dat ook zouden doen dan krijgen wij ook een airfryer, wel heel verleidelijk om de Veronica op te zeggen en opnieuw abbonement af te sluiten, maar wij vinden het zo.n leuk blad dat we het eigenlijk niet een paar weken willen missen, haha, wij denken er nog even over na, bedankt voor het leesplezier nu al denk ik 35 jaar, groetjes trouwe abbonee????

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meer magazine dan gids

  Eerlijk is eerlijk: ik koos voor een abonnement op Veronica Magazine voor het welkomstcadeau...
  En ik weet nog niet zeker of ik het blad hou, want ik kan programmering ook op internet op zoeken. Erg, he?

  Maar ik moet toch even zeggen dat ik het WEL een heel leuk blaadje vind om te lezen. Ik wist van te voren niet dat er ook allemaal leuke artikelen en nieuwtjes instonden! Dacht alleen een gids. Dus het is meer een tijdschrift of een magazine dan een gids eigenlijk...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fout opzegging maar goed afgehandeld

  Jaar Veronica gids gehad. Prima blad. Staat veel meer in dan ik bijvoorbeeld de micro gids. Natuurlijk betaal je hier wel iets meer voor ;). Opgezegd maar helaas niet goed verwerkt waardoor er een jaar Afgeschreven werd van mijn rekening. Berichtje gestuurd via Facebook en was direct geregeld. Helemaal top!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  steeds een nieuw cadeau bij nieuw abonnement Tip!

  ik kies altijd voor een jaarabonnement, dan even wachten en weer afsluiten, steeds een nieuw cadeau bij een nieuw abonnement!
  Veronica vind ik zelf een heel cool blad en de gids is mooi ingedeeld!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  veronica gids

  na zeker 18 jaar lid te zijn geweest heb ik mijn abonnement op de Veronica gids opgezegd, 109,63 per jaar is mij te duur geworden. tevens erger ik mij eraan dat een nieuw lid grote cadeau,s krijgt en een jarenlang lid niet. bij opzegging werd mij een abonnement van 60,00 per jaar aangeboden !!! dit kan toch niet waar zijn !!! de dame vertelde mij dat dit net nieuw was, wel als trouwe lid heb ik deze aanbieding nooit gehad en had ik niet gebeld ook niet !! echt om heel boos over te worden.

  Wat een slechte klantgericht! Heb al jaren een abonnement. Ongeveer 5 keer per jaar krijg ik geen Veronica magazine. Nooit iets mee gedaan. Tot deze week. Nummer 24 niet ontvangen. 5 keer een poging gedaan te bellen. Je moet dan je postcode + huisnummer inspreken. Standaard het bericht: we hebben uw informatie niet verstaan????? Vervolgens via twitter gevraagd mij alsnog nr. 24 te sturen. Voorzien van mijn postcode en huisnummer. Geen reactie op. Kan ook geen E-mail adres ontdekken. Wat is dit voor service aan mensen die al jaren lid zijn?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  veronica magazine

  wat een slechte service blad niet ontvangen moet 10 minuten wachten voor je iemand aan de telefoon hebt blad word uiteindelijk niet nagezonden klacht word niet gelezen word niks mee gedaan.
  wat een slechte organisatie. Waarom betalen als je iets niet ontvangt.
  Het blad zelf is een leuk blad .

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuke magazine met artikelen

  Echt een leuk magazine met spannende artikelen en leuke nieuwtjes.
  Ik heb het blad nog niet zo lang, maar wil hem wel houden, want ik vind het echt leuk om te lezen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Te duur en inhoudelijk teveel onzin

  Ben jarenlang lid geweest, maar is steeds meer een blad geworden waar ik me niet meer in kan vinden.

  Plus: levering
  Minpunten: teveel onzinnige verhalen en onderdelen en reclame.
  Tekst slecht te lezen, ook door lettertype en matige druk.
  Erger me groen en geel door slechte kwaliteit van artikelen. Met als dieptepunt de zogenaamde nep filmredacteur klaas kaptijn, die slechte films 5 sterren geeft en juist goede films afkraakt. Zie bv imdb.com die wel klopt. Nee voor mij nooit meer het slappe krantje waar 50% onzin in staat. Weg ermee.

  Koop nu tvtotaal en ben ik er tevreden over strak, beknopt, duidelijke lettertype en geen onzinnige onderdelen.

  Voor de zoveelste keer worden wij geconfronteerd met een onjuiste vermelding in de Veronica gids. Geen verdere uitleg.
  Wij gaan dus nu met onmiddellijke ingang ons abonnement opzeggen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik heb geen gids meer nodig....

  Prachtig blad, maar ik kijk tegenwoordig steeds minder naar reguliere programmering en een gids heb ik dus eigenlijk niet nodig.

  Heb het blad nog even aangehouden voor de artikelen, want die zijn best wel leuk, maar ja, het meeste is toch gids en dat is gewoon zonde.

  Het abonnement is namelijk ook niet erg goedkoop (ook wel terecht, het is een mooi blad) en dan is het gewoon zonde als je er niet zoveel gebruik van maakt...
  Opzeggen ging trouwens best goed, ze zijn aardig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement na jaren opgezegd

  Jarenlang met heel veel plezier Veronica Magazine gelezen, maar toch maar besloten om het abonnement op te zeggen. Heb niet te klagen over de inhoud of over de artikelen, want die vond ik juist altijd erg plezierig om te lezen. De reden dat ik mijn abonnement op heb gezegd is vanwege de prijs. Deze is de afgelopen tijd alleen maar hoger geworden en ik vond het gewoon niet meer waard om er telkens meer voor te betalen. De helft van wat erin staat kun je ook op internet lezen namelijk. Na mijn opzegging ben ik daarnaast ook nog een aantal keren gebeld met het verzoek of ik toch niet wilde verlengen. Kreeg allerlei aanbiedingen, maar dat kwam me na verloop van tijd mijn strot uit. Nee is bij mij ook nee.

Anderen bekeken ook

Reisboekwinkel de Zwerver
3 reviews

Reisboekenwinkel de Zwerver: Reisgidsen en kaart voor waar je reis ook heengaat. Wil jij het liefst in een boek lezen en kijken als je je reis voo...

Geeektech.com
53 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Luisterboeken.nl
2 reviews

Luisterboeken.nl: Al luisterend lees je de leukste boeken. Lezen is heerlijk, alleen heb je niet altijd zin om een boek vast te houden, voor j...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

Veronica Magazine

Wat vinden consumenten van Veronica Magazine? Lees het bij NederlandReview. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze site, deel het met heel Nederland. Kennis is macht. Bent u verknocht aan de papieren versie die als sinds jaar en dag op de mat valt of heeft u juist baat bij de website waar bergen informatie maar één muisklik bij u vandaan is?

Over Veronica Magazine
De website heeft zijn oorsprong bij de voormalige zeezender Radio Veronica. Zij namen het initiatief voor het tijdschrift Veronica Magazine, welke in 1976 voor het eerst wekelijks verschijnt. In het blad vond men programmagegevens van diverse radio- en televisiezenders in Nederland. In het voorjaar van 2016 bestond de papieren uitgave 40 jaar. Inmiddels is het magazine de status van tv-gids voorbij en noemt het zichzelf hét entertainmentmagazine van Nederland. Met de website, app en daarnaast ook Snap- en whatsappdiensten bouwt Veronica Magazine aan een online community. 

 

Diensten
Het eerst tabje wat u tegenkomt op Veronica Magazine is ‘TV-gids’. Dit is de gids zoals u deze kent in zijn papieren vorm, wat kan ik wanneer zien op welke zender? Deze gids is actueel, een digitale versie kan natuurlijk makkelijk bijgewerkt worden. Naast een gids ziet u op de site ook tips voor de komende drie dagen. Welke serie start er vanavond, hoe laat komt die prikkelende documentaire en kunnen we dit jaar weer naar dat foute kerstprogramma kijken? De filmliefhebber hoeft niet de hele gids door te graven, er bestaat een aparte pagina voor films. Zo kunt u zien welke films er vandaag en morgen te zien zijn op de Nederlandse televisie. Bij iedere film ziet u een waardering in sterren, een kijkwijzer, de beschrijving en de cast. Wat ontbreekt, is de radiogids, welke in het oorspronkelijke blad wel te vinden was.

De pagina ‘Voordeel’ zal de meeste Nederlanders zeker aanspreken. U kunt hier allerlei aanbiedingen vinden. Huishoudelijke producten met korting, goodiebags, tickets voor musicals, noem het maar op. U hoeft geen abonnement te hebben op het magazine of lid te zijn van de online community. Iedereen kan gebruikmaken van deze acties. Let wel op, vaak moet u wel even het vakje van de nieuwsbrief uitvinken als u niet overspoelt wilt worden met mails van de uitgever. Natuurlijk kunt u op Veronica Magazine deelnemen aan winacties. Wel moet u daarvoor erg veel gegevens achterlaten. Wat de kans dat u ongewenste reclame ontvangt vergroot. 

Via de website kan de consument ook een abonnement nemen op het magazine. Wat u op de site niet aantreft en wel in het blad zijn artikelen over lifestyle, BN’ers en sterren uit het buitenland. Als u prima zonder deze extra poespas kunt en vooral op zoek bent naar de gids en eventueel een actie; dan bent u op deze site aan het goede adres. 

Klachten
Veronica Magazine heeft een zeer uitgebreide contactpagina. Naast een bezoek- en postadres zijn er allerlei mogelijkheden om in contact te komen met deze organisatie. Heeft u een vraag of opmerking over het papieren magazine; u kunt mailen, tweeten of de klantenservice bellen op 088- 5500252. Ook is er een app, Superguide. Begrijpt u deze niet helemaal? Dan kijkt u bij de FAQ of mailt u naar app@veronicapublishing.nl. Voor verkeerde bezorging of verhuizen bestaan formulieren. De redactie of salesafdeling kunt u mailen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of heeft u juist precies de juiste persoon gevonden waar u een vraag of klacht kwijt kon? Laat het weten in uw review. Veronica Magazine doet in ieder geval erg veel moeite om iedereen met een vraag, tip, klacht of opmerking de mogelijkheid te bieden om deze te communiceren.

Lees hier reviews van abonnees van Veronica Magazine. Is deze tvgids compleet, de levering op tijd, het nieuws sappig? Hoe zeg je een abonnement op?

}