Verisure

3.6
4.1

Bestellen

3.1

Service

3.5

Prijs

3.7

Levering

27.6%

Zou hier weer kopen

Verisure

Jouw huis moet natuurlijk jouw eigen veilige zone zijn. Het is daarom logisch dat je een goed beveiligsysteem wilt om je huis te bewaken als je slaapt of uit huis bent. Verisure kan hiervoor zorgen. Maar hoe goed zal de beveiliging zijn die ze aanbieden? Zal het makkelijk zijn om via hun website een offerte aan te vragen? Zullen ze je huis echt veilig weten te houden als jij op vakantie bent of zal het een inbreker of andere ongewenste bezoeker niet afschrikken? En zal de klantenservice van Verisure je wel helpen als je vragen of problemen tegenkomt voor- of nadat het alarm is geplaatst? De beste en misschien wel enige mensen om hier antwoord op te geven zijn mensen die hun huis al via Verisure beveiligd hebben. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat Verisure’s aanbod nou echt inhoudt. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en persoonlijk meningen laten je zien wat voor een beveiligingsbedrijf Verisure echt is.

Over Verisure

Verisure is een beveiligingsbedrijf dat alarmen en andere beveiliging voor je huis of kantoor aanbiedt. Je huis wil je natuurlijk te allen tijde goed beveiligen, maar ook je kantoor kan dure apparaten bevatten of spullen met gevoelige informatie. Denk bijvoorbeeld aan een laptop met daarop wat persoonlijke informatie over je cliënten. Die wil je natuurlijk goed beschermen en beveiligen. Verisure biedt je hiervoor alarmsystemen aan die je kunnen alarmeren als er ongewenste activiteit plaatsvindt op een plek waar er op dat moment geen activiteit hoort te zijn. Het is een draadloos systeem dat werkt met stemherkenning en met beheer op afstand via de Verisure App. Je kunt dus vanaf je smartphone of tablet toezicht houden op een ruimte terwijl je er zelf niet bent. Je kunt ook op andere manieren je huis slimmer maken door middel van smart technologie. Zo hebben ze inbraakalarmen met fotodetectoren. Ook voor brand zijn er rookmelders en melders voor CO2. Zo wordt de brand gedetecteerd voordat het gevaarlijk wordt. Je krijgt dan een sms van je rookmelder. Ook kan het handig zijn een soort SOS in je huis te hebben. Vooral ouderen kunnen er baad bij hebben met één druk op de knop alarm te kunnen slaan. Deze komt ook met gedeeltelijke beveiliging en een deurbel. En dan zijn er nog apparaten om het energieverbruik en klimaat van je huis in de gaten te houden en te regelen. Zo betaal je nooit teveel en heeft je huis toch altijd een aangename temperatuur. Je kunt dan namelijk je verlichting en verwarming van afstand regelen of dit automatisch laten doen door een tijdklok in te stellen.

 

Diensten van Verisure

Je kunt makkelijk een offerte aanvragen via hun website. Wel zullen ze je eerst een aantal vragen stellen. Die gaan over het soort woning waarin je woont, wat voor soort toegangen er tot je huis zijn en of de buurt inbraakgevoelig is. Ook je energieverbruik of stroomverbruik kan aan bod komen. Daarna wordt de offerte opgestuurd en kan je beslissen of je het systeem wilt laten regelen. Professionele installatie zit inbegrepen bij de levering.

Klachten, Complimenten en Tips voor Verisure

Wij horen graag meer over jouw eigen ervaring met Verisure. Misschien heeft hun beveiligsysteem wel eens een inbraak voorkomen of merk je juist niets van hun slimme thermostaat. Laat het ons weten via een review waarin jij vertelt over jouw mening over Verisure.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (225)

Anderen bekeken ook

close

Verisure

Vergelijk reviews en bekijk Verisure