Verhuisdozensale.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Verhuisdozensale.nl

Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid die de meeste mensen niet al te vaak zullen doen. Daarom is het handig dat je te rade kunt gaan bij een specialist op dit gebied die precies weet wat je allemaal nodig hebt om je spulletjes veilig en beschermd in te pakken. Die je kunnen vertellen hoeveel verhuisdozen je nodig hebt en je tips en trucs kunnen geven om het allemaal soepel te laten verlopen. Hiervoor kun je terecht op Verhuisdozensale.nl. Naast dozen, dekens, inpakmateriaal en dergelijke voorzien zij je ook van adviezen. Wat klanten van deze webshop vinden en de informatie en ondersteuning die zij bieden lees je hier.


Over Verhuisdozensale.nl

 
Verhuisdozensale.nl is onderdeel van De Kievit Verhuizingen uit Venlo. Dit is een familiebedrijf dat in 1910 is ontstaan en inmiddels in handen is van de 5 e generatie. Zij hebben met hun expertise op verhuisgebied alle kennis in huis om je te helpen met tips en trucs die je op de website kunt vinden over doe-het-zelf verhuizingen. Daarbij bieden zij je ook de nodige materialen aan die je daarbij nodig bent zoals verhuisdozen, inpakmaterialen, beschermhoezen, etc.
Diensten

 
Wanneer je de website van Verhuisdozen.nl opent, zie je meteen rechts onderin een pop-up verschijnen met een online chat, die beschikbaar is voor vragen over de artikelen, de betaling, de verzending en dergelijke. In de webshop van Verhuisdozen.nl kun je artikelen vinden in de volgende categorieën:

  • Verhuisdozen
  • Inpakmaterialen
  • Hoezen
  • Verhuispakketten
  • Groot verbruik

Bovendien kun je bij hen verhuisdekens en meubelhondjes (zogenaamde dollies) huren voor het verplaatsen van meubelstukken. Bij Verhuisdozen.nl geven ze je via het kopje ‘Home’ o.a. een indicatie over de hoeveelheid verhuisdozen die je nodig hebt en tips over hoe je deze het beste in kunt pakken. Daarnaast kun je bij Verhuisdozen.nl een uitgebreide blogpagina vinden waarin vele artikelen staan over dingen waar je aan moet denken bij een verhuizing en over de inrichting van je huis, verzekeringen en meer.


Betaling en levering

 
Wanneer je bij Verhuisdozen.nl vóór 16.30 uur een bestelling doet, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Het verzenden van hun producten doen zij gratis in heel Nederland. Je kunt bij hen op vele manieren betalen o.a. via iDeal, met Bitcoins, achteraf via Afterpay, etc.


Klachten 

Als je niet tevreden bent over het product dan kun je dat via info@verhuisdozensale.nl of telefonisch via (085) 04 011 69 laten weten. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten die nog niet elders in behandeling zijn, aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.


Wat is jouw ervaring met Verhuisdozen.nl?

 


Wat vind jij van deze webshop? Hebben ze bruikbare tips en kon je bij hen die artikelen vinden die je hielpen om jouw verhuizing soepel te laten verlopen of miste je nog dingen? Vertel er hier over zodat anderen van jouw kennis kunnen leren!


Wat vinden klanten van Verhuisdozensale.nl? Kun je gemakkelijk verhuisdekens huren bij ze en zijn de verhuisdozen die zij verkopen wel stevig genoeg?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Top webwinkel

Overzichtelijke website waar je makkelijk kunt bestellen. Op tijd geleverd en een fijne track en trace.

R

Ron

04-01-2019

1