Verfwebwinkel.nl

4

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Verfwebwinkel.nl

Zoek je een online shop om verf en toebehoren te kopen? Dan is Verfwebwinkel.nl wellicht een geschikte website voor jou. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over deze webshop bekend zijn.


Wat is Verfwebwinkel.nl?


Verfwinkel.nl is de webshop van Verfwebwinkel, een winkel waar je verf en toebehoren kunt bestellen. Ze stellen dat hetgeen ze verkopen van grote kwaliteit is. De verkoop gaat via internet en omdat ze niet steeds advies hoeven te geven, kun je profiteren van voordelige prijzen. Vragen, opmerkingen en/of feedback zijn wel altijd welkom. Je kan dit doorgeven via de chat of e-mail. Via de chatmogelijkheid kan eenvoudig extra informatie worden gegeven. Je zult er volgens Verfwebwinkel zeker van zijn dat je een goede aankoop zal doen.


Betalen


Op de website staat per product wat er betaald moet worden. Deze prijzen zijn inclusief btw. Er worden geen extra transactiekosten in rekening gebracht. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Zo kan er afgerekend worden via betaalmethodes zoals creditcard, Bancontact, GiroPay en Belfius. Er kan ook middels een reguliere bankoverschrijving overgeboekt worden. Het IBAN-nummer staat vermeld op de website. Bij de betaling moet het ordernummer en factuurnummer vermeld worden.


Verzendinformatie


Voorradige producten zullen verscheept worden via transportbedrijf PostNL. Het verzendschema staat vermeld op de website van Verfwebwinkel. Er wordt niet bezorgd op zon- en feestdagen. Het kan gebeuren dat je niet thuis bent bij het aflever moment. Dan proberen ze het pakketje bij de buren te bezorgen. Als de buren er ook niet zijn zal de order naar een afhaalpunt worden gebracht. Daar kun je jouw bestelling dan ophalen. Mocht je liever niet willen dat de levering naar de buurman gaat dan kun je dit doorgeven.


Retourinformatie


Heb je een item besteld waar iets aan mankeert? Of ben je er simpelweg niet tevreden over? Dan is het mogelijk om je aankoop om te ruilen. Zorg dan wel dat het product niet gebruikt is en er geen schade is ontstaan. Sommige items, waaronder enkele op maat gemaakte, komen niet in aanmerking om geretourneerd te worden. Lees daarom altijd nog even goed de retourvoorwaarden door. Een retour moet online aangemeld worden. Dit kun je onder andere via je account omgeving doen. Nadat er een bevestiging is verstuurd kan de retour in gang gezet worden. Zorg dat je hiervoor het juiste retouradres gebruikt. Deze staat vermeld op Verfwebwinkel.nl.


Garantie


In de algemene voorwaarden staan de regels met betrekking tot de garantie beschreven. Er wordt door deze verfwinkel aangegeven dat ze garant staan voor het feit dat producten doen wat ervan verwacht mag worden. Dit heeft betrekking op de betrouwbaarheid, levensduur en bruikbaarheid. De garantietermijn van het bedrijf komt overeen met die van de leverancier. Klanten zijn verplicht om bij aankomst van de goederen een controle uit te voeren. Als er iets niet klopt zal dit direct moeten worden aangegeven. De maximale termijn om dit door te geven is vastgesteld op twee maanden. Het mankement moet schriftelijk doorgegeven worden. Als je iets terugstuurt zal je dat in de originele verpakking moeten doen.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Verfwebwinkel.nl? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen! Heb je hier vaak producten besteld? Wat vind je van de kwaliteit en prijs? Hoe heb je de service ervaren? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.  Hoe meer reviews we krijgen hoe beter het beeld over deze organisatie zal zijn.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Verf, primer, siliconen vloeistof

Na 1 dag gemaild waarom ik geen bestelbevestiging heb gehad. Snel antwoord, met de smoes dat die in de spam is gekomen waarschijnlijk. Dat nog gecontroleerd, maar niks gevonden. Er Werd niks gezegd over de levertijd. Na 2 dagen weer gemaild met de vraag of er een probleem is. Weer snel antwoord dat 1 product niet op voorraad is. Er werd Weer niks over de levertijd gezegd. Direct gemaild en gevraagd wanneer ik het kan verwachten. Ik kreeg toen automatisch antwoord dat ze binnen 5! Werkdagen pas antwoord hebben. Bizar lang. Nu 7 dagen en 4 dagen later, 9 dagen na de besteldatum nog steeds niks gehoord over de levertijd. Hier bestel ik nooit meer iets

R

Robbert Landegent

01-06-2023

0

Verf

Slechtste, botte klantenservice ooit na dat zij te mee wat de foute verf leveren ipv fout te herstellen.

T

Tim

20-12-2022

0

Structuurverf, primer en verf

Bestelling gedaan, gekozen voor aflever dag zaterdag. Hiervoor een halve dag vrij genomen en hulp ingeschakeld. Totaal 120 kg dus wel zo handig. Netjes bevestiging van PostNL gekregen, krijg je op zaterdag een mailtje van TransMission we komen maandag je verf leveren. Klanten service reageert NERGENS op. Je neem maar gewoon weer vrij. NOOIT MEER, ga gewoon naar de bouwmarkt laat dit bedrijf links liggen.

M

Menting

10-12-2022

0