VerfBestelSite

6

Bestellen

6

Service

6.7

Prijs

5.3

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

VerfBestelSite

Op zoek naar een plek waar je reviews en beoordelingen kunt lezen van eerdere consumenten van de Verfbestelsite? Of heb je al ervaring met ze en wil je graag jouw mening met toekomstige klanten delen? Hier is beide mogelijk!

Kleur bekennen vanuit je luie stoel

Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit voor verf en alle toebehoren. Naast de bouwmarkt en de verfspecialist, kun je verf en alle toebehoren ook online kopen. Alles is gewoon te bestellen via een website terwijl je op de bus staat te wachten. Of gewoon aan de eettafel, terwijl je al die boodschappenlijstjes te voorschijn haalt, zodat je niks kunt vergeten voor het aankomende schilderwerk.

Lakverf, muurverf en verfgereedschap

Een deel van je huis of meubilair van een nieuwe kleur voorzien, houdt niet enkel een potje verf halen en klaar. Je hebt ook het juiste gereedschap nodig, zoals een alkydkwast voor terpentine-gedragen verf en een acrylkwast voor een watergedragen verf. Of wie weet werk je wel liever met een verfroller, maar een lakroller is toch echt anders dan een muurverfroller. En bij een lakroller hoort ook weer een verfbak en een verfrolbeugel. Die voor de muurverf een stuk groter dan die voor ‘gewone’ verf. Maar voordat er überhaupt een blik open wordt getrokken, moet eerst de rest beschermd worden door middel van afdekfolie en afplaktape. Muurverf hoort op de muur en niet op de grond. Daarvoor is stucloper weer praktisch, maar oude kranten werken ook. Ook als je buiten aan de gang gaat met daarvoor bestemde verf, is een goede voorbereiding handig.Impregneren

Wat ook veel op verfafdelingen en in verfwinkels te vinden is, is impregneer. Hiermee behandel je een ondergrond als je wilt dat bijvoorbeeld het weer er minder invloed op heeft en het materiaal vuil- en waterafstotend wordt, zoals met tuinhout en bakstenen muren wenselijk kan zijn.

Gronderen

Dat is verstandig als de ondergrond nog volledig onbehandeld is, want anders wordt de verf er als het ware ingezogen, met bladderen als gevolg. Ook hecht een verf beter op een goede onderlaag dan op kaal materiaal. Voor hout is gewone grondverf raadzaam, voor plastic kunststofprimer, voor metaal speciale grondverf en voor op de muur voorstrijk.

Beitsen en oliën

En dan zijn er nog de beitsen en oliën voor hout. Afhankelijk van welk type je hebt, kan deze voor binnen (interieur) of buiten (tuinmeubelen) gebruikt worden. Vaak zie je deze producten gebruikt worden voor meubels of massief houten vloeren. Een beits is als het ware een grondverf en lakverf in één, waardoor eventueel vocht in het hout er nog steeds uit kan. Ook vormt het een beschermende laag op de ondergrond. Dit is niet het geval bij olie.

Kennis en advies

Al die verschillende soorten verf, voorbehandelingen en gereedschappen kunnen wat overweldigend zijn. Zeker omdat deze branche zich blijft ontwikkelen en er daardoor nog wel eens wat wijzigt. Want is een coating bijvoorbeeld hetzelfde als lakverf? Hoe zit het met de kwaliteit van al die producten? Is een eigen merk of huismerk gelijk aan de grote bekende merken? Er kunnen zoveel vragen in je opkomen als je voor zo’n schap staat. Zeker als je vier verschillende potten verf ziet, die eigenlijk het zelfde type verf en in dezelfde kleur zijn. Dan is het fijn als er iemand aanwezig is, in persoon of via mail en/of chat, die je te woord kan staan met wat professioneel advies. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het net zo mooi wordt als dat jij je in je hoofd hebt voorgesteld. En zoals met de meeste klussen: denk aan het eindresultaat! En wat over is, valt onder klein chemisch afval.

Verfbestelsite

Dit is een online verfspecialist die levert in zowel Nederland als België. Wellicht ken je ze al of sta je op het punt je aankopen via hun te doen. Op deze pagina kun je beoordelingen en ervaringen van anderen lezen of er zelf een schrijven.


Lees hier meningen en ervaringen van eerdere doe-het-zelvers. Hoe beoordelen ze het bestelgemak van de verf en toebehoren? En de service en vakkennis?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Holdbar Badkamercoating

Ik heb Holdbar Badkamercoating besteld. De volgende dag keurig geleverd. Heb nog even gebeld omdat iets niet duidelijk was en kreeg een prima advies. Aardige mensen daar. Voor mij was het een zeer goede ervaring en raad dit bedrijf aan!

H

Hennie

22-08-2022

0

epoxy

Website vermeldt levering dag na bestelling. Leggen de schuld van laattijdige levering bij koerier (PostNL). Terugsturen blijkt niet mogelijk aangezien RAL kleur werd gekozen (weliswaar uit het standaard, meestverkochte aanbod). Bijgevolg is zelf lokaal aankopen en de vertraagde levering terugsturen niet mogelijk. Bouwproject loopt hierdoor vertraging op met alle gevolgen vandien. Je zit vast eens je hier koopt, zelfs als de servicebelofte niet wordt nagekomen.

V

Vince

23-07-2019

0

Levert verkeerde kleur

Deze leverancier heeft een kleur verkeerd gemengd. Na een maand onderzoek claimt hij dat de afwijkende kleur correct is (alle andere leveranciers hebben hun RAL-kleuren niet op orde). Ver weg blijven van deze club!

C

Corné

28-09-2018

0