NederlandReview

  Ervaringen VerfBestelSite

  Op zoek naar een plek waar je reviews en beoordelingen kunt lezen van eerdere consumenten van de Verfbestelsite? Of heb je al ervaring met ze en wil je graag jouw mening met toekomstige klanten delen? Hier is beide mogelijk!

  Kleur bekennen vanuit je luie stoel

  Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit voor verf en alle toebehoren. Naast de bouwmarkt en de verfspecialist, kun je verf en alle toebehoren ook online kopen. Alles is gewoon te bestellen via een website terwijl je op de busstaat te wachten. Of gewoon aan de eettafel, terwijl je al die boodschappenlijstjes te voorschijn haalt, zodat je niks kunt vergeten voor het aankomende schilderwerk.

  De voorbereiding op een schildersklus a la de Buurmannen

  Lakverf, muurverf en verfgereedschap

  Een deel van je huis of meubilair van een nieuwe kleur voorzien, houdt niet enkel een potje verf halen en klaar. Je hebt ook het juiste gereedschap nodig, zoals een alkydkwast voor terpentine-gedragen verf en een acrylkwast voor een watergedragen verf. Of wie weet werk je wel liever met een verfroller, maar een lakroller is toch echt anders dan een muurverfroller. En bij een lakroller hoort ook weer een verfbak en een verfrolbeugel. Die voor de muurverf een stuk groter dan die voor ‘gewone’ verf. Maar voordat er überhaupt een blik open wordt getrokken, moet eerst de rest beschermd worden door middel van afdekfolie en afplaktape. Muurverf hoort op de muur en niet op de grond. Daarvoor is stucloper weer praktisch, maar oude kranten werken ook. Ook als je buiten aan de gang gaat met daarvoor bestemde verf, is een goede voorbereiding handig.  Impregneren

  Wat ook veel op verfafdelingen en in verfwinkels te vinden is, is impregneer. Hiermee behandel je een ondergrond als je wilt dat bijvoorbeeld het weer er minder invloed op heeft en het materiaal vuil- en waterafstotend wordt, zoals met tuinhout en bakstenen muren wenselijk kan zijn.

  Gronderen

  Dat is verstandig als de ondergrond nog volledig onbehandeld is, want anders wordt de verf er als het ware ingezogen, met bladderen als gevolg. Ook hecht een verf beter op een goede onderlaag dan op kaal materiaal. Voor hout is gewone grondverf raadzaam, voor plastic kunststofprimer, voor metaal speciale grondverf en voor op de muur voorstrijk.

  Beitsen en oliën

  En dan zijn er nog de beitsen en oliën voor hout. Afhankelijk van welk type je hebt, kan deze voor binnen (interieur) of buiten (tuinmeubelen) gebruikt worden. Vaak zie je deze producten gebruikt worden voor meubels of massief houten vloeren. Een beits is als het ware een grondverf en lakverf in één, waardoor eventueel vocht in het hout er nog steeds uit kan. Ook vormt het een beschermende laag op de ondergrond. Dit is niet het geval bij olie.

  Kennis en advies

  Al die verschillende soorten verf, voorbehandelingen en gereedschappen kunnen wat overweldigend zijn. Zeker omdat deze branche zich blijft ontwikkelen en er daardoor nog wel eens wat wijzigt. Want is een coating bijvoorbeeld hetzelfde als lakverf? Hoe zit het met de kwaliteit van al die producten? Is een eigen merk of huismerk gelijk aan de grote bekende merken? Er kunnen zoveel vragen in je opkomen als je voor zo’n schap staat. Zeker als je vier verschillende potten verf ziet, die eigenlijk het zelfde type verf en in dezelfde kleur zijn. Dan is het fijn als er iemand aanwezig is, in persoon of via mail en/of chat, die je te woord kan staan met wat professioneel advies. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het net zo mooi wordt als dat jij je in je hoofd hebt voorgesteld. En zoals met de meeste klussen: denk aan het eindresultaat! En wat over is, valt onder klein chemisch afval.

  Verfbestelsite

  Dit is een online verfspecialist die levert in zowel Nederland als België. Wellicht ken je ze al of sta je op het punt je aankopen via hun te doen. Op deze pagina kun je beoordelingen en ervaringen van anderen lezen of er zelf een schrijven.

  Lees hier meningen en ervaringen van eerdere doe-het-zelvers. Hoe beoordelen ze het bestelgemak van de verf en toebehoren? En de service en vakkennis?

  VerfBestelSite
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VerfBestelSite

  Uw beoordeling

  epoxy

  Website vermeldt levering dag na bestelling. Leggen de schuld van laattijdige levering bij koerier (PostNL). Terugsturen blijkt niet mogelijk aangezien RAL kleur werd gekozen (weliswaar uit het standaard, meestverkochte aanbod). Bijgevolg is zelf lokaal aankopen en de vertraagde levering terugsturen niet mogelijk. Bouwproject loopt hierdoor vertraging op met alle gevolgen vandien. Je zit vast eens je hier koopt, zelfs als de servicebelofte niet wordt nagekomen.

  Door: Vince23-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Levert verkeerde kleur

  Deze leverancier heeft een kleur verkeerd gemengd. Na een maand onderzoek claimt hij dat de afwijkende kleur correct is (alle andere leveranciers hebben hun RAL-kleuren niet op orde).
  Ver weg blijven van deze club!

  Door: Corné28-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is VerfBestelSite een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over VerfBestelSite. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VerfBestelSite actief?

  VerfBestelSite is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VerfBestelSite gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.