Verf.nu

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Verf.nu

Ben je op zoek naar een website om online verf te bestellen? Dan is Verf.nu wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze verfleverancier bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.
Wat is Verf.nu?
Via Verf.nu kunnen verf en materialen besteld worden. Deze organisatie stelt haar producten tegen scherpe prijzen aan te bieden. De op de website vermelde prijzen zijn allemaal inclusief 21% BTW. Aankopen kunnen op verschillende manieren betaald worden. Een aantal van de betaalwijzen zijn iDEAL, PayPal en Bancontact. Alle betaalopties staan vermeld op de website en worden getoond tijdens het afrekenproces. Pinnen en contact betalen is mogelijk als er afgehaald wordt. Voor het gehele assortiment kan het beste een kijkje op Verf.nu genomen worden.
Bestelinformatie
Bestellingen kunnen alleen gewijzigd worden als er nog niks gemengd of verstuurd is. Wijzigingen kunnen het beste per telefoon of chat doorgegeven worden. Wil je bij dit bedrijf iets online bestellen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Zoek allereerst het product via de productcategorie of zoekbalk. Nadat je een aantal criteria hebt geselecteerd is het tijd om naar de winkelwagen te gaan. Je kunt daar je inloggegevens invullen of een nieuw account aanmaken. Nadat de verzendwijze en bezorgdatum zijn gekozen is het tijd om af te rekenen. Vervolgens kies je een betaaloptie en klik je op ‘kopen’. Na de betaalbevestiging is de aankoop definitief. Je zal per e-mail een orderbevestiging ontvangen. Er wordt ook in andere landen zoals België, Duitsland of Frankrijk bezorgd.
Verzendinformatie
Bij een minimale bestelwaarde van € 40,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dit bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,95. Bij laminaatbestellingen wordt er pas gratis bezorgd vanaf € 450,-. Daaronder moet € 45,- betaald worden. Als je pakket de deur uit gaat, ontvang je een verzendbevestiging. Via deze bevestiging krijg je een track & trace link. Hiermee kan je online volgen waar jouw order zich op welk moment bevindt. Orders die van zondag tot en met vrijdag voor 23:59 uur geplaatst worden, worden doorgaans de volgende dag geleverd. Mocht dit niet gerealiseerd kunnen worden zal er bij de productinformatie een afwijkende leverdatum vermeld staan. Als je iets van maandag tot en met zaterdag voor 11:00 uur koopt, heb je het product nog dezelfde dag in huis.
Klachtenregeling
Het kan voorkomen dat je onverhoopt ontevreden bent over een aankoop. Je zou dan een klacht kunnen indienen. Je zal dan contact moeten opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch of via e-mail. Deze afdeling is op werkdagen te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur. Er wordt aangegeven dat ze hun best doen problemen zo spoedig mogelijk op te lossen. Het streven is om dit binnen twee weken te doen. Ben je niet content over hoe de klacht is afgehandeld? Dan kan je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Een andere optie is om je ongenoegen te uiten via het ODR-platform van de Europese Commissie.
Garantieregeling
Op alle aankopen is de wettelijke garantie van kracht. Het bedrijf staat er garant voor dat ieder artikel goed werkt en zich in goede staat bevindt. Bij normaal gebruik moet een product naar behoren functioneren. Als dit niet zo is stelt Verf.nu voor een passende oplossing te zorgen. Vervolgens zal iets vervangen, gerepareerd of terugbetaald worden. Op sommige items zit eveneens fabrieksgarantie.
Klantervaringen
Ben jij al klant bij Verf.nu? Heb je weleens verf besteld via dit bedrijf? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van de producten? Hoe is het bestelproces verlopen? Ga je hier vaker iets bestellen? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)