NederlandReview

    Ervaringen Vente-Unique

    Ben je op zoek naar leuk en stijlvol meubilair? Dan moet je zeker eens kijken op Vente-Unique. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Vente-Unique lees je hier op NederlandReview

    Over Vente-Unique 
    Vente-Unique is een webshop die meubilair, decoratie en huisbenodigdheden verkoop in Europa. Vente-Unique is een onderdeel van de CAFOM groep. Het bedrijf is actief in 10 Europese landen waaronder Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Italië, … Vente-Unique biedt een zeer goede kwaliteit/ prijsverhouding omdat het op veel vlakken kan besparen, onder andere omdat de distributie uitsluiten via het internet gebeurt, er geen tussenpersonen zijn en dankzij de kwaliteitscontrole die Vente-Unique uitvoert. Je vindt er ook wekelijks flitsverkopen waar je bepaalde artikelen aan 60% korting kan krijgen! En als je niet tevreden bent met je aankoop is er nog altijd de "niet tevreden, geld terug garantie".  

    Vente-Unique heeft meer dan 5000 artikelen van onberispelijke kwaliteit in haar assortiment en daar komen wekelijks meer dan 30 producten bij. 


    Te vinden in het aanbod van vente-Unique!

    Diensten van Vente-Unique
    Bij Vente-Unique vind je meubilair, decoratie en huisbenodigdheden van uitstekende kwaliteit. Ze volgen er de laatste trends zodat je altijd de laatst nieuwigheden in huis kan halen. Vente-Unique biedt ook unieke collecties van exclusieve designers aan. Op die manier wordt je huis lekker trendy en stijlvol! In de webshop vindt je zitbanken, fauteuils, bedden, meubilair voor in de slaapkamer, woonkamer en kantoor maar ook zaken voor in de badkamer en de tuin of voor buitengebruik. Je vindt er ook alles om eens goed te ontspannen zoals spa's, sauna's, sport en vrije tijd producten. Als je je huis die extra touch wil geven kan je die helemaal decoreren met de woonaccessoires van Vente-Unique. Je kan er ook altijd terecht voor inspiratie als je het even niet meer weet. 

    Vragen of klachten voor Vente-Unique 
    Heb je vragen of een klacht over Vente-Unique? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de telefoon (van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 18 uur) of via de post. Vente-Unique heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

    Schrijf je eigen review!
    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Vente-Unique? Heb je er alles gevonden voor een prachtig interieur? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Vente-Unique. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Vente-Unique? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview! 

    Vente-Unique
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

    3,8
    57% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,2

    Service

    3,4

    Prijs

    4,2

    Leveren

    3,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ze hadden onze bedbank 'verloren'. 5 maanden later nog steeds niet 'gevonden' of een nieuwe gestuurd

    Mary08-04-2019

    NL1811130027
    reden voor onze annulering:
    - bestelling op 14-11- 2018 geplaatst
    - 1ste leveringsdatum 04-01-019
    - vertraaging en 2de leveringsdatum 27-01-2019
    - door Dynalogic geinformeered dat het zending is door hum niet ontvangen
    - 1ste telefonishe gesprek met vente-unique op 4-02-2019: de bedbank is 'nergens te vinden' - echt teleurgesteld; afgesproken: vente-unique 10% tegoed te betalen, onze besteling opnieuw te plaatsen.
    - 2de telefonishe gesprek met vente-unique op 2-04-2019: de bestelling van 4-02-2019 is "nergens te vinden", wij nemen een kontakt met uw.
    - bericht van vente-unique 3-02-2019: (nog een) nieuwe bestelling is geplaats.
    -3de telefonishe gesprek met vente-unique op 8-04-2019: het is al 5 MAANDEN naar onze originele bestelling. Geen tegoed aangeboden, de prijs van onze bestelling is zelfs hooger dan aktueel, want die staat nu op aanbeding. Dus: bestelling annuleren. Enough is enough, never again.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Koop NIET bij Vente-Unique !!!

    Yuksel14-02-2019

    Koop niet bij Vente-Unique want je krijgt uw levering niet op tijd.
    En uw geld terug storten kan een paar weken duren.
    Want de adviseurs weten zelf niet wat er met uw bestelling gebeurd is en ze kunnen uw geld niet terug storten zonder dat ze het vragen aan hun baas.
    Ze mailen de directie en een week nadien heb ik nog steeds geen nieuws gekregen van Vente-Unique.
    Wat een samen werking, en wat een communicatie zowel t.o.v klanten als binnen het bedrijf.
    De levering trekt ook op niks van 8.00 smorgens tot 22.00 kunnen ze leveren.
    Zorg maar dat je thuis bent !
    Na 5-6 weken wachten krijg ik een mail dat ze volgende week gaan leveren.
    Dezelfde morgen van de levering krijg we een mail. dat de levering geannuleerd is
    Reden onbekend.
    Ik bel naar klanten adviseurs van Vente-Unique ze denken dat het de volgende dag geleverd zal worden.
    Volgende dag bel ik weer ze weten niet wat er is mis gegaan.
    Ze weten niet wanneer het wel geleverd kan worden en of het ooit geleverd ga worden.
    Maar ze gaan de directie schrijven i.v.m. deze probleem en dat ik snel een antwoord zal krijgen.
    We zijn ondertussen weer 8 dagen verder nog steeds niets gehoord van Vente-Unique.
    Gisteren weer gebeld.
    Ze weten nog steeds niet wat er met de bestelling is gebeurd en ze hebben ook nog geen bericht gehad van hun schrijven naar hun overste.
    Vandaag telefoon gekregen van Vente-Unique.
    De bestelling is geannuleerd we moeten nog 2 weken wachten op ons geld.
    Maar op de website staat de dezelfde salon nog te koop en in voorrraad.
    Een andere salon bestellen kan ook niet.
    Of ik moet weer betalen en wachten of ze het ooit willen leveren.
    Bedankt Vente- Unique om mij 9 weken te laten wachten op niets.




    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    EEN WARE NACHTMERRIE!

    Lorraine 07-02-2019

    EEN WARE NACHTMERRIE!

    Na zo'n 2 maanden leveren ze eindelijk mijn bank na complicaties (levertijd normaal binnen ong een week, dan opeens duurde het een maand, dan krijg ik te horen de levering heeft nog een maand vertraging, dan willen ze leveren bellen ze niet aan en proberen ze ook niet via mn gsm me te bereiken dus ze zeggen maar je was niet aanwezig terwijl ik stond te wachten op hun, volgende poging laten ze weten dat het niet doorgaat omwille van een sorteerfout in een ander filiaal, dan nog een afspraak later tekent mn vriend de bestelbon waar maar 2 delen op staan, terwijl ik er 3 moet hebben. Nu heb ik een bank zonder armleuningen die overigens veel kleiner is dan te zien is op de foto). Ik heb de klantendienst gebeld en het is enige dat ze doen is je in wacht zetten 45cent per minuut, dat automatisch word verbroken na 10 minuten. Gevolg gsm rekening wordt geplunderd en je moet steeds opnieuw bellen. Dan stuur ik klachtenmails en krijg ik geen antwoord. Ik wil mijn geld terug, maar ze geven er geen gehoor aan. Bestel hier NOOIT iets!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Bedriegers!

    Halim Benhaddou02-01-2019

    Totaal niet behulpzaam na het leveren van beschadigde salontafel. Nu al een maand zonder oplossing voor retournering. Ze willen dat ik zelf een grotere auto huur om het product naar een PostPunt te brengen. Ze weigeren om een koerier te sturen om het product af te halen. IK RAAD IEDEREEN AF OM BIJ HEN TE BESTELLEN! Malafide-praktijken!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Snelle levering binnen een week.

    M.P. Kuiper25-11-2018

    Dinsdag besteld, dinsdag daarop thuis afgeleverd. Kon bezorgdienst goed volgen via Track & Trace. Bij bestelling wordt geattendeerd op afmetingen pakketten, zodat men in ieder geval kan weten of de bestelling door trapgaten en deuren past. Ook staat hier duidelijk tot de voordeur. Bij meerbetaling zijn extra's mogelijk. Zelf gemonteerd. Is goed te doen. Bank was zeer goed beschermd verpakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechtste ervaring online aankoop

    Sucha23-10-2018

    Via Ventique bank besteld. Betaald voor bezorgkosten om bank in huis te hebben. Bezorgers gingen de bank niet in het huis bezorgen en lieten het gewoon op straat staan. Gewoon belachelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Very Very Bad service

    sam16-08-2018

    Ordered for the first time & it was smooth till you pay.
    After that its all chaos. No co-ordination between these ppl & france. Its been 10 weeks now I wait for my correct order.
    1st they delivered it wrong items. After informing & calling them everyday. they picked up the wrongly delivered items after 5 weeks with a promise to new delivery.
    Later they delivered the same old item which was missing in earlier package, which has a big damaged table. completly not acceptable.
    Its been 10 weeks & I still wait for my order. You pay more than 200 euros for buying this frustration. Never again

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over Vente-Unique

    Uw beoordeling