NederlandReview

    Ervaringen Vente-Unique

    Ben je op zoek naar leuk en stijlvol meubilair? Dan moet je zeker eens kijken op Vente-Unique. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Vente-Unique lees je hier op NederlandReview.

    Over Vente-Unique

    Vente-Unique is een webshop die meubilair, decoratie en huisbenodigdheden verkoop in Europa. Vente-Unique is een onderdeel van de CAFOM groep. Het bedrijf is actief in 10 Europese landen waaronder Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Italië, … Vente-Unique biedt een zeer goede kwaliteit/ prijsverhouding omdat het op veel vlakken kan besparen, onder andere omdat de distributie uitsluiten via het internet gebeurt, er geen tussenpersonen zijn en dankzij de kwaliteitscontrole die Vente-Unique uitvoert. Je vindt er ook wekelijks flitsverkopen waar je bepaalde artikelen aan 60% korting kan krijgen! En als je niet tevreden bent met je aankoop is er nog altijd de "niet tevreden, geld terug garantie".

    Vente-Unique heeft meer dan 5000 artikelen van onberispelijke kwaliteit in haar assortiment en daar komen wekelijks meer dan 30 producten bij.


    Te vinden in het aanbod van vente-Unique!

    Diensten van Vente-Unique

    Bij Vente-Unique vind je meubilair, decoratie en huisbenodigdheden van uitstekende kwaliteit. Ze volgen er de laatste trends zodat je altijd de laatst nieuwigheden in huis kan halen. Vente-Unique biedt ook unieke collecties van exclusieve designers aan. Op die manier wordt je huis lekker trendy en stijlvol! In de webshop vindt je zitbanken, fauteuils, bedden, meubilair voor in de slaapkamer, woonkamer en kantoor maar ook zaken voor in de badkamer en de tuin of voor buitengebruik. Je vindt er ook alles om eens goed te ontspannen zoals spa's, sauna's, sport en vrije tijd producten. Als je je huis die extra touch wil geven kan je die helemaal decoreren met de woonaccessoires van Vente-Unique. Je kan er ook altijd terecht voor inspiratie als je het even niet meer weet.

    Vragen of klachten voor Vente-Unique

    Heb je vragen of een klacht over Vente-Unique? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de telefoon (van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 18 uur) of via de post. Vente-Unique heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Vente-Unique? Heb je er alles gevonden voor een prachtig interieur? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Vente-Unique. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Vente-Unique? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview!

    Vente-Unique
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    3.6
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Stoel

    Voor een vriendin besteld , in t begin keurig een mail dat er vertraging was, zou tussen 27 juli en 3 augustus geleverd worden uiteindelijk.Nog steeds niks! Zo slecht, misschien gezamenlijk een advocaat in de arm nemen en massaal klachten indienen via radar kassa, klachtenkompas, ect

    Wat slecht om mensen zo te besodemieteren

    Door: Voois12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Snelle levering binnen een week.

    Dinsdag besteld, dinsdag daarop thuis afgeleverd. Kon bezorgdienst goed volgen via Track & Trace. Bij bestelling wordt geattendeerd op afmetingen pakketten, zodat men in ieder geval kan weten of de bestelling door trapgaten en deuren past. Ook staat hier duidelijk tot de voordeur. Bij meerbetaling zijn extra's mogelijk. Zelf gemonteerd. Is goed te doen. Bank was zeer goed beschermd verpakt.

    Door: M.P. Kuiper25-11-2018
    Avetissian mariam22-04-2020

    slechte kapot bank. geld maand kan niet terug hebben slechte klantendienst . niet correct antwoord niet bestelen meer van vente-unique

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bankje

    Op de site al leuk, in het echt nog mooier. Snel geleverd, goede prijs !

    Door: Van Halem25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nog niets

    Vind banken erg mooi
    Zeket de bank die mu nog 1dah.9 u.in aanbieding is,helaas contact nu niet mogelijk 1-8-2020.Helaas ben ik niet in bezit Credit Card..dus.kan niet bestellen..ja overschrijven
    Maar kam geen contact maken
    Hoe doe je dat dan
    .en na wat ervaringen te lezen.

    Weet niet of het okee zou zijn...ja wat nu?

    Door: H Dijlstra01-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Kingseven zonnebril

    Ben nu al reeds 3 weken aan het wachten en nog altijd niks ontvangen triestige zootje

    Door: Mo05-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    buffel leren bankstel

    totaal geen plus punten we haken de bank uit de verpakking niets aan de hand na tijdje moet de bank verplaats worden van de ene naar de andere muur blijkt de achter leuning gewoon gebroken te zijn dit is niet eerder opgevallen omdat de bank met de leuning tegen de muur stond . Nu na melding geeft men het erop dat het geen foutieve levering is geweest omdat het te laat is gemeld maar de bank is gewoon stuk en men doet er niets mee .
    ADVIES MENSEN KOOP HIER NIET
    Wij zijn blijkbaar ons geld kwijt dus vandaar onze waarschuwing garantie kennen ze niet dus .
    Onze rechtsbijstand zal dit gaan oppakken geloof namelijk dat dit nog de enigste kans is om iets van mijn geld terug te zien het liefst zou ik alles terug sturen en mijn geld terug.

    Door: De wilde 28-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mirmande tuinset

    Ik heb 8 mei 202 een Mirmande tuinset besteld. Deze zou tussen 24-5 en 30-5 eorden afgeleverd.

    Tot op de dag van vandaag zit ik nog te wachten op de tuinset. Alle contacten hierover tot dusverre hebben vanuit mijzelf plaatsgevonden en hebben nog niks opgeleverd. Naast een aantal vriendelijk telefonische medewerkers (die dus ook niet in staat zijn geweest mij verder te helpen, zijn er ook die mij even in de wacht zetten omdat ik op hun zenuwen werk?!?!

    Ik hoop snel te kunnen melden dat de set alsnog is afgeleverd maar veel vertrouwen heb ik er niet meer in. Afrader dus!

    Door: Miriam van Kooperen10-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bad

    op 4-5 2020 bad gekocht wordt niet geleverd ik wil mijn geld terug

    Door: Arie Zeeman01-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bank

    Bank gekocht en ontvangen. Echter schade aan de bank en deze gemeld. Alle informatie opgestuurd over de schade en daarna niets meer vernomen. Geen antwoord op diverse verzoeken om schade afhandeling. Ik ga hier in ieder geval niets meer bestellen omdat de service afdeling niet thuis is.

    Door: Bob19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Garagedeur

    Nooit ontvangen geen geld terug

    Door: Brigitta nagtegaal-kaat15-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    bed

    na een zeer lange tijd zoeken op het net een bed gevonden voor mijn dochter. in het winkelmandje en plop 150 erbij. vraag over gesteld bij klantenservice in nl, keurig. daarna mail gestuurd en de vrouw die daar op reageerde was ronduit onbeschoft. ik had het kunnen weten omdat het uit Frankrijk komt. had ik kunnen lezen op de site. klopt maar nergens 150 euro erbij. na de vraag hoe ik het had kunnen weten wordt aan mij verteld, nadat je het in het winkelmandje hebt geplaatst. lekkere service dit. onbeschoft op het franse af.

    Door: Axel van Dijk27-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Slechte service bij aankoop bank

    Levering prima en redelijk op tijd.

    Retouren is helaas een ander verhaal.
    Ik bestelde een bank die ik retourde omdat ik op ijzer zat.
    Dat is op zich al rede genoeg om een klant tegemoed te komen, aangezien dit om slechte kwaliteit van een product gaat.

    Alsnog moest ik de leveringskosten (70 euro) zelf betalen en het resterende bedrag is nog steeds niet terug betaald. Dit terwijl we 5 weken (en 7 boze telefoontjes) verder zijn.

    Klacht indienen is helaas niet mogelijk. Het personeel op het hoofdkantoor in Frankrijk die klachten behandelen is de Nederlandse taal niet machtig. Dit werd overigens wel eerlijk vertelt door het personeel van de Nederlandse klantenservice. Daarnaast is de klachtenservice slecht bereikbaar, spreken niet alle personeelsleden voldoende Nederlands of begrijpen het systeem waarin gewerkt wordt niet genoeg.

    Mocht je dus niet zeker van een artikel zijn, dan raad ik af bij Vente- Unique te bestellen.

    Door: Nathalia 07-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Buffetkast HARLEM

    Dit bedrijf is veruit de slechtste online webshop die ik in tijden heb meegemaakt. Ik dacht niet dat dit soort bedrijven, anno 2020, nog een bestaansrecht hebben.

    Een buffert kast gekocht met een levertijd van ca 3 tot 4 weken. De levertijd is geen probleem daar kun je rekening mee houden. Na 4 weken komt het bericht dat de buffetkast een week wordt vertraagd want het moet van China naar verzonden worden. Nog een week verder komt er wederom bericht dat de levering nog eens met een week wordt vertraagd. Zojuist telefonisch contact gehad: het wordt weer een week later. En als je dan je ongenoegen wilt uiten krijg je de volle laag van de telefoniste. Wij moeten begrip hebben voor de situatie in China en accepteren dat het allemaal lang kan duren als het gaat om spullen uit China. Wij hebben de bestelling geannuleerd en hopen dat wij ons geld op korte termijn terug krijgen. Ik heb de advertentie nog eens bekeken maar er staat nergens dat artikelen uit China komen. Er staat zelfs: Artikel op voorraad, 5 tot 7 dagen levertijd.

    Ik zou bij dit bedrijf helemaal niks kopen want je wordt niet geïnformeerd, slecht en arrogant te woord gestaan en de productinformatie op de website is ronduit misleidend.

    Door: Ron10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schilderij

    Pluspunten??? 3 tot 6 leveringsdagen is ondertussen 2 weken geworden. Mailen hierover kan niet, melding dat hun mailbox vol is. Bellen is naar een betalend nummer... 10min gebeld was 3.80€ en was er niet wijzer van geworden! Berichten op messenger worden ook ni beantwoord. Ik begin te denken dat k hier niks meer van ga horen, en dat dit oplichting is!

    Door: Debby Curinckx06-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Tv meubel

    Waardeloos dat ik niet op de hoogte word gehouden van de recente status. Inmiddels zijn we weer een week verder en heb ik nog niets vernomen van dit bedrijf. 1e en de laatste keer dat ik hier iets besteld heb!

    Door: Jacqueline Koolen Middelweerd31-01-2020
    Debby Curinckx06-02-2020

    Hier hetzelfde! Verlies zo stilletjes mijn geduld. ????

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Vente-Unique

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Vente-Unique een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over Vente-Unique. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Vente-Unique actief?

    Vente-Unique is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vente-Unique gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.