NederlandReview

  Ervaringen vanHaren

  Iedere keer als het seizoen veranderd, wil je toch graag weer een aantal paar nieuwe schoenen. Sneakers van de laatste mode, hippe laarsjes, goede wandelschoenen, of sandalen voor de zomerse dagen. Deze en meer kun je vinden bij de schoenenzaak van vanHaren. Hoe de levering, service en prijs is van de aangeboden artikelen lees je hier op NederlandReview. Waar iedereen die ervaring heeft met bedrijven, webshops, producten en dergelijke zijn mening kan achterlaten. Laat ook jouw review hier achter!

  Over vanHaren

  In 1929 startte Ivo van Haren in Waalwijk met het maken van schoenen en hij opende zijn eerste schoenenwinkel in Rotterdam. In 25 jaar breidde het bedrijf uit tot er drie fabrieken stonden in Waalwijk, Oosterhout en Den Bosch, een stikkerij in België, en een leerlooierij in Waalwijk. Er waren toen al ruim 100 filialen. Na het overlijden in 1965 van Ivo van Haren wordt hij opgevolgd door zijn zonen Jacques en Johann van Haren. Aan het einde van 1984 besluit Jacques van Haren zich terug te trekken. Vanwege het ontbreken van opvolging, neemt na fusiebesprekingen het Duitse bedrijf Deichmann Schuhe in 1985 vanHaren over. Sindsdien is het vanHaren voor de wind gegaan. Begin jaren negentig is de productie van eigen schoenen gestopt.


  VanHaren presenteert de Starcollection van Ellie Goulding

  Diensten

  Onder de knop ‘Organisatie’ bovenaan de pagina van vanHaren zie je een pagina met een aantal links, de eerste leidt je naar de vanHaren online shop, de tweede naar werken bij van Haren, de derde naar de geschiedenis van vanHaren, de vierde naar Trends en Campagnes, waar je natuurlijk de laatste trends kunt vinden en de laatste naar Stichting Hulp. Deze laatste vertelt over het sociale verantwoord ondernemen van Deichmann en al haar dochterondernemingen en over ontwikkelingsprojecten die zij ondersteunen en ondersteund hebben. In de webshop vind je producten in de volgende categorieën:

  Dames Heren Kinderen Sport Specials Trends Merken Nieuw Binnen Sale Giftcard

  Alle bestellingen, minimale bestelwaarde € 9,-, worden gratis bezorgd en kunnen ook gratis retour. Wanneer je op werkdagen voor 21.00 uur besteld, heb je het artikel de volgende dag in huis. Je kunt je bestelling op vele manieren afrekenen.

  Giftcard

  Een leuk item in de webshop is de Giftcard. Deze kun je bestellen als origineel cadeau voor je vriend/vriendin of familie, etc. Zo kunnen zij zelf hun perfecte paar schoenen en accessoires uitzoeken in één van de vanHaren filialen of in de online shop. De waarde van deze Giftcard kun je zelf bepalen, deze kan geladen worden met een minimumbedrag van € 9,- t/m € 100,-. Je kunt hem laten inpakken in een mooie envelop naar keuze. De Giftcard kan ook in delen ingewisseld worden en is 3 jaar geldig.

  Klachten

  Voor vragen en klachten kun je 7 dagen per week contact met ze opnemen van 09.30 tot 21.30 uur via het gratis telefoonnummer (0800) 09 109 10. Ook kun je contact met ze opnemen via e-mail: klantenservice@vanharen.nl. Of je vult het contactformulier op de website in of stuurt ze een brief per post. vanHaren probeert klachten altijd in overleg met de klant op te lossen. Geef daarom zo precies mogelijk aan wat de inhoud van de klacht is. Je krijgt binnen twee dagen een inhoudelijk antwoord op je klacht. Ze zorgen er voor dat er binnen vijf werkdagen een passende oplossing voor de klacht geboden wordt. Op alle schoenen zit overigens twee jaar garantie op fabricagefouten.

  Schoenen kopen bij vanHaren? Lees hoe hun klanten deze bekende schoenwinkel en webshop beoordelen! Hoe is de kwaliteit van de schoenen en de prijs?

  vanHaren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6.8
  57% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  6.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  In één woord : TOP !

  Ongeveer 4 weken geleden een tas gekocht bij van haren Tiel, en hoe toevallig ! gisteren 8 juli weer in Tiel en de ritssluiting van de tas ging spontaan kapot, terug naar de winkel waar we door dezelfde vriendelijke verkoopster werden geholpen als bij de aankoop van de tas.

  Ze stelde voor om de tas meteen om te ruilen voor een nieuwe !

  Top oplossing van een top verkoopster, hartelijk dank voor de snelle en goede service. !

  Door: Ans08-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Kinderschoenen

  Erg joviale verkoper filiaal Zwolle diezerstraat. Bij het afrekenen troffen wij ( zoon van 6 en ik) een erg joviale verkoper ( jongeman, krullen) die zei tegen mijn zoon : “ zo, 2 paar schoenen?,! Je zou bijna denken dat de kinderbijslag binnen is”?, alsof het zo bijzonder is om je kind te laten afwisselen met schoenen of kleding. Vind het erg brutaal. Ik hoorde hem overigens tegen andere klanten ook van dit soort “grapjes” maken.

  Door: E ho26-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Loafers van Van Haren zitten goed

  Ik heb een paar loafers gekocht bij Van Haren voor het nieuwe jaar.
  Ze zitten lekker en zacht en de pasvorm is voor mij heel goed, ik heb een maatje 38.
  Ze waren een stuk goedkoper dan ik zag bij sommige andere schoenwinkels, maar ze zitten wel heel lekker.

  Door: Jolanda Witkamp26-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Leuke schoenen

  Ik had een paar sloffen van vanHaren, van die grote met een beest erop.
  Ze zijn jaren meegegaan, maar waren best wel goedkoop. Een tientje ongeveer.

  Leuke winkel met goedkope schoenen en tassen

  Door: Lianne Lith19-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Herensandalen maat 48

  Meerdere malen herensandalen maat 48 gekocht. Helaas niet meer in de collectie. Hopelijk krijgen jullie hier meer vragen over en worden ze weer in de collectie opgenomen.

  Door: Henk van Gurp15-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Betalen retouren erg slecht

  Hou je retouren goed in de gaten want Van Haren gaat erg slecht met terugstorten om. Je moet zelf bellen waar het blijft. Niet netjes.

  Door: Charlotte03-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Geen Respect en geen begrip

  Schoenen gekocht ene is te hard doet pijn tijdens lopen en staan, maar werkneemster "ILONA" van Winkel Centrum Woensel, wilde niets van weten en gewoon geweigerd om te ruilen. Jammer dat er zulke mensen bij zo een grote zaak werken.

  Door: Ömer Topal25-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over vanHaren

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is vanHaren een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over vanHaren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is vanHaren actief?

  vanHaren is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van vanHaren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.