NederlandReview

  Ervaringen vanHaren

  Iedere keer als het seizoen veranderd, wil je toch graag weer een aantal paar nieuwe schoenen. Sneakers van de laatste mode, hippe laarsjes, goede wandelschoenen, of sandalen voor de zomerse dagen. Deze en meer kun je vinden bij de schoenenzaak van vanHaren. Hoe de levering, service en prijs is van de aangeboden artikelen lees je hier op NederlandReview. Waar iedereen die ervaring heeft met bedrijven, webshops, producten en dergelijke zijn mening kan achterlaten. Laat ook jouw review hier achter!

  Over vanHaren

  In 1929 startte Ivo van Haren in Waalwijk met het maken van schoenen en hij opende zijn eerste schoenenwinkel in Rotterdam. In 25 jaar breidde het bedrijf uit tot er drie fabrieken stonden in Waalwijk, Oosterhout en Den Bosch, een stikkerij in België, en een leerlooierij in Waalwijk. Er waren toen al ruim 100 filialen. Na het overlijden in 1965 van Ivo van Haren wordt hij opgevolgd door zijn zonen Jacques en Johann van Haren. Aan het einde van 1984 besluit Jacques van Haren zich terug te trekken. Vanwege het ontbreken van opvolging, neemt na fusiebesprekingen het Duitse bedrijf Deichmann Schuhe in 1985 vanHaren over. Sindsdien is het vanHaren voor de wind gegaan. Begin jaren negentig is de productie van eigen schoenen gestopt.


  VanHaren presenteert de Starcollection van Ellie Goulding

  Diensten

  Onder de knop ‘Organisatie’ bovenaan de pagina van vanHaren zie je een pagina met een aantal links, de eerste leidt je naar de vanHaren online shop, de tweede naar werken bij van Haren, de derde naar de geschiedenis van vanHaren, de vierde naar Trends en Campagnes, waar je natuurlijk de laatste trends kunt vinden en de laatste naar Stichting Hulp. Deze laatste vertelt over het sociale verantwoord ondernemen van Deichmann en al haar dochterondernemingen en over ontwikkelingsprojecten die zij ondersteunen en ondersteund hebben. In de webshop vind je producten in de volgende categorieën:

  Dames Heren Kinderen Sport Specials Trends Merken Nieuw Binnen Sale Giftcard

  Alle bestellingen, minimale bestelwaarde € 9,-, worden gratis bezorgd en kunnen ook gratis retour. Wanneer je op werkdagen voor 21.00 uur besteld, heb je het artikel de volgende dag in huis. Je kunt je bestelling op vele manieren afrekenen.

  Giftcard

  Een leuk item in de webshop is de Giftcard. Deze kun je bestellen als origineel cadeau voor je vriend/vriendin of familie, etc. Zo kunnen zij zelf hun perfecte paar schoenen en accessoires uitzoeken in één van de vanHaren filialen of in de online shop. De waarde van deze Giftcard kun je zelf bepalen, deze kan geladen worden met een minimumbedrag van € 9,- t/m € 100,-. Je kunt hem laten inpakken in een mooie envelop naar keuze. De Giftcard kan ook in delen ingewisseld worden en is 3 jaar geldig.

  Klachten

  Voor vragen en klachten kun je 7 dagen per week contact met ze opnemen van 09.30 tot 21.30 uur via het gratis telefoonnummer (0800) 09 109 10. Ook kun je contact met ze opnemen via e-mail: klantenservice@vanharen.nl. Of je vult het contactformulier op de website in of stuurt ze een brief per post. vanHaren probeert klachten altijd in overleg met de klant op te lossen. Geef daarom zo precies mogelijk aan wat de inhoud van de klacht is. Je krijgt binnen twee dagen een inhoudelijk antwoord op je klacht. Ze zorgen er voor dat er binnen vijf werkdagen een passende oplossing voor de klacht geboden wordt. Op alle schoenen zit overigens twee jaar garantie op fabricagefouten.

  Schoenen kopen bij vanHaren? Lees hoe hun klanten deze bekende schoenwinkel en webshop beoordelen! Hoe is de kwaliteit van de schoenen en de prijs?

  vanHaren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

  6.2
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  8.4
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over vanHaren

  Uw beoordeling

  Not normally at all

  I ordered shoes. I paid and in the end I don't received them. When I contacted with really not professional customer service I got anserw: " we don't have them that is why we don't shipped them".....

  Door: Johanna20-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  15 mei 2021

  Als vaste klant van van Haren vind ik het alijd fijn om online of in winkels in Amsterdam en omstreken te winkelen. In Diemen heb ik afgelopen maand 8 paar schoenen gekocht. De verkoopster van Diemen is altijd correct, professioneel en klantvriendelijk.
  Ook vandaag 15 mei, om ongeveer 12 uur bezoek ik het filiaal aan de Oostpoort. Daar aangekomen vind ik binnen 5 minuten 2 paar kinderschoenen. Bij de kassa valt mij op dat de schoentjes verschillen. Ik wijs de vriendelijke verkoper op de verschillen van één van de paar schoenen. Hij antwoordt dat het ligt aan het propje dat wel in de een maar niet in de andere heeft gezeten. Ik ben nog met hem aan het praten als een blonde en zeer aggressieve verkoopster zich mengt in het gesprek. De toon die ze aanslaat is zo fel dat ik haar vriendelijk vraag om wat rustiger te praten. Ze wordt kwaad en blijft haar stem verheffen waarop ik aangeef met haar collega verder te willen gaan. Boos schuift zij op en achter de andere kassa hoor ik haar duidelijk "kutwijf" roepen. Ik reageer meteen door het woord niet te herhalen maar te zeggen dat wat ze zegt zij dat zelf is en ook dat ze moet leren hoe zij met klanten moet omgaan. Ze komt boos terug en gebied de medewerker mij niet meer te helpen en zegt vervolgens dat ik de winkel meteen moet verlaten!. Ik ben met stomheid geslagen en vraag de medewerker mij toch verder te helpen en dat doet hij dan ook. Ik wilde vóór dit alles de schoenen laten impregneren maar wist toen niet hoe snel ik uit die winkel moest komen.

  Ik heb tegen deze medewerkster een klacht ingediend omdat ik mij als klant zeer aangevallen en onveilig voelde puur omdat ik uitleg wilde over het verschil tussen de twee schoentjes. Ik zal dan ook nooit meer deze van Haren winkel aan de Oostpoort in Amsterdam bezoeken. Ook zal ik aan mijn netwerk doorgeven hoe ik behandeld ben zodat zij deze van Haren mijden. Met de mededeling dat in de van Haren in Oostpoort Amsterdam de verkoopster de klanten
  "kutwijf" noemt op het moment dat hun vraag haar niet aanstaat.

  Door: Yvonne15-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  In één woord : TOP !

  Ongeveer 4 weken geleden een tas gekocht bij van haren Tiel, en hoe toevallig ! gisteren 8 juli weer in Tiel en de ritssluiting van de tas ging spontaan kapot, terug naar de winkel waar we door dezelfde vriendelijke verkoopster werden geholpen als bij de aankoop van de tas.

  Ze stelde voor om de tas meteen om te ruilen voor een nieuwe !

  Top oplossing van een top verkoopster, hartelijk dank voor de snelle en goede service. !

  Door: Ans08-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Kinderschoenen

  Erg joviale verkoper filiaal Zwolle diezerstraat. Bij het afrekenen troffen wij ( zoon van 6 en ik) een erg joviale verkoper ( jongeman, krullen) die zei tegen mijn zoon : “ zo, 2 paar schoenen?,! Je zou bijna denken dat de kinderbijslag binnen is”?, alsof het zo bijzonder is om je kind te laten afwisselen met schoenen of kleding. Vind het erg brutaal. Ik hoorde hem overigens tegen andere klanten ook van dit soort “grapjes” maken.

  Door: E ho26-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Loafers van Van Haren zitten goed

  Ik heb een paar loafers gekocht bij Van Haren voor het nieuwe jaar.
  Ze zitten lekker en zacht en de pasvorm is voor mij heel goed, ik heb een maatje 38.
  Ze waren een stuk goedkoper dan ik zag bij sommige andere schoenwinkels, maar ze zitten wel heel lekker.

  Door: Jolanda Witkamp26-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  29/11

  Er zijn alleen maar minpunten. Mijn bestelling is nooit verzonden, waar ik niet van op de hoogte gebracht ben. Al 5 mails verstuurd zonder antwoord te krijgen. Al drie keer, drie kwartier in de wacht gehangen om iemand aan de lijn te krijgen. Maar nog steeds geen geld op mijn rekening te zien. Wat ze nochtans beloven om terug te betalen aangezien mijn bestelling niet verzonden wordt.
  Ik noem dit zelfs geen service meer...

  Door: Jelke Vandommele17-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  3 paar sloffen

  27 november besteld en op 7 december nog niet eens verstuurd terwijl eea op 30 nov geleverd zou worden.. Prijs goed maar service en levering beneden elk peil. Zou er niet meer kopen. Helpdesk niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd.

  Door: Marco07-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Leuke schoenen

  Ik had een paar sloffen van vanHaren, van die grote met een beest erop.
  Ze zijn jaren meegegaan, maar waren best wel goedkoop. Een tientje ongeveer.

  Leuke winkel met goedkope schoenen en tassen

  Door: Lianne Lith19-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Herenschoenen

  De zoveelste schoenen die ik gekocht heb bij van Haren en weer super service en goedkoop .
  Super vriendelijk en behulpzaam personeel
  Bij van haren ga ik met veel plezier schoenen kopen BEDANKT🙂

  Door: Andrew o21-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zwarte laarsjes dames

  De laarsjes waren mooi maar te smal voor mijn voet.terug gestuurd en verzend bewijs laten zien maar verder niets! Klacht ingediend maar die werd zelfs afgewezen!,,dit speelt nu vanaf begin februari.

  Door: Van der sloot29-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Schoenen

  Site makkelijk te volgen. Zelfs voor mij, die zelden iets online bestel. Zoals aangegeven de 2e dag na de bestelling geleverd. Ik ben er blij mee.

  Door: Marjo Tjaarda24-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Schoenen

  Ik heb op 11 november schoenen retour gestuurd en een verZendbewijs van PostNL gekregen Na drie weken heb ik nog geen bericht dat de schoenen zijn aangekomen . En ik heb dus nog steeds geen geld terug ontvangen . Ik heb al verscheidene mailtjes gestuurd maar nog geen antwoord terug ontvangen

  Door: Els04-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schoenen

  Klantenservice aan de balie is zeer slecht, zeer onvriendelijke medewerkers. De twee medewerkers waren gewoon aan het kletsen en eten terwijl wij in de rij stonden de wachten. Worden we eindelijk geholpen, zonder begroeting of iets dergelijks, kucht de kassière (zonder mondmasker) lekker even in haar elleboog, heel COVID safe allemaal. Ik sla de van Haren in Schiedam de volgende keer lekker over.

  Door: Selena14-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schoenen

  Voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis. Dus niet en ook geen reactie van van Haren mogen ontvangen wat de nieuwe leverdatum wordt. Slechte service.

  Door: Bas26-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Pantoffels

  Het stiksel aan de rechter pantoffels liet alvrij snel los. Een fabricagefout! Nel telefonisch overleg met de klantenservice artikelretour gestuurd op 1 februari 2021. Op 5 februarij.l.l. volgens barcode bewijs Post.nl ontvangen door van Haren.Telkens wordt er beloofd en niets waar gemaakt! Tot op heden 8 weken later nog geen geld teruggestort.
  Een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet.


  Door: Peter24-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Schoenen

  12-2-21 via de website schoenen gekocht en betaald. Geen bevestiging van de aankoop via de mail ontvangen. 2 keer geprobeerd te bellen en 2 keer een formulier ingevuld en verzonden aan klantenservice echter geen enkele reactie terug ontvangen. Ik wil mijn geld terug.

  Door: Jenny20-02-2021
  Jenny20-02-2021

  Jenny, Vandaag 20-2-21 de schoenen die ik heb besteld ontvangen. Niks mis mee. Alleen jammer dat je geen reactie ontvangt als je klantenservice mail over de status en een probleem.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  schoenen

  waardeloos

  schoenen besteld in januari werden geleverd maar allemaal te klein dus retour wachten nog op geld terug
  schoenen besteld 2 febr 2021 betaald maar niks geleverd

  klanten service niet bereikbaar en mail word niet beantwoord super slecht

  liever niet meer bestellen let op word niet geleverd maar geven post nl de schuld,, spullen van andre sites worden wel door post nl geleverd dus van haren waar zijn mijn schoen en waar blijft mijn geld van de retouren

  Door: h van hooren bleeser12-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  schonen large

  heel goede kwaliteit en lage prijs

  Door: kasia05-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Herensandalen maat 48

  Meerdere malen herensandalen maat 48 gekocht. Helaas niet meer in de collectie. Hopelijk krijgen jullie hier meer vragen over en worden ze weer in de collectie opgenomen.

  Door: Henk van Gurp15-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Betalen retouren erg slecht

  Hou je retouren goed in de gaten want Van Haren gaat erg slecht met terugstorten om. Je moet zelf bellen waar het blijft. Niet netjes.

  Door: Charlotte03-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Geen Respect en geen begrip

  Schoenen gekocht ene is te hard doet pijn tijdens lopen en staan, maar werkneemster "ILONA" van Winkel Centrum Woensel, wilde niets van weten en gewoon geweigerd om te ruilen. Jammer dat er zulke mensen bij zo een grote zaak werken.

  Door: Ömer Topal25-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is vanHaren een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 21 ervaringen geplaatst over vanHaren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is vanHaren actief?

  vanHaren is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van vanHaren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.