NederlandReview

  Ervaringen Van Gemert Ondermode

  Ben jij ze al een keer op je lokale markt tegengekomen? Of stuit je voor het eerst op de website van Van Gemert Ondermode? In het laatste geval snappen we dat je natuurlijk erg benieuwd bent naar de kwaliteit van de producten van deze webshop. Daarom kun je op deze pagina lezen wat alle eerdere klanten van Van Gemert Ondermode te zeggen hebben over de producten. Zijn ze van goede kwaliteit? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Is de klantenservice van goede hulp? En als laatste, hoe lang duurde de verzending? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Van Gemert Ondermode

  Al sinds 1950 staat Van Gemert Ondermode op verschillende markten in Nederland. Denk hierbij aan diverse markten in Brabant, zoals Oss, Reusel, Valkenswaard of Gemert. Het assortiment van Van Gemert Ondermode strekt zich uit van dames ondergoed, heren ondergoed en kinderondergoed tot nachtkleding, huispakken en badjassen. Deze zijn afkomstig van merken zoals After Eden, Apollo, Fun2wear, Sloggi, Puma en Ten-Cate. Alle artikelen van Van Gemert zijn er in verschillende stijlen, soorten en maten. Zo zijn er artikelen beschikbaar van maat 36 tot maat 58 en komen ze in verschillende materialen zoals microvezel, katoen, polyester en velours.

  Vanuit het succes die Van Gemert Ondermode naar eigen zeggen ondervond op de markt, zijn ze al bijna 10 jaar geleden een webshop begonnen. De vraag is of de klanten hier nét zo tevreden mee zijn.

  Wil je weten hoe de bestelprocedure bij Van Gemert Ondermode werkt? Bekijk dan deze video!

  Diensten Van Gemert Ondermode

  Als je alles hebt gevonden wat je zocht, kan je gaan bestellen. Bij Van Gemert Ondermode kan je betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, AfterPay of door vooruit te betalen via een bankoverschrijving. Zodra je bestelling is geplaatst wordt deze in Nederland binnen 2 werkdagen verzonden. In landen buiten Nederland duurt dit 4 werkdagen. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. Bij bestellingen boven de €25 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten binnen België en Duitsland bedragen €6,95. Hierbij worden er pas geen verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen vanaf €50.

  Vragen en klachten bij Van Gemert Ondermode

  Heb je vragen over een product? Neem dan eerst even een kijkje bij de FAQ-pagina van Van Gemert Ondermode. Als je vraag hier niet tussen staat kan je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar info@vangemertondermode.nl of door te bellen naar +31 (0)492 – 700238. Heb je een klacht? Geef dit dan door via de e-mail: info@vangemertondermode.nl. Binnen 14 dagen zal je een reactie ontvangen met daarin een eventuele oplossing voor het probleem.

  Heb jij al ervaring met de producten van Van Gemert Ondermode? Zo ja, wat is er zo goed aan de producten en wat kan er beter? En als je ze al kent van jouw lokale markt, bestel je dan liever online hun producten of ga je toch maar naar de marktkraam? Laat hier je mening en beoordeling achter!

  Ook als je nog niet bekend bent met de producten van deze webshop zit je hier goed. Oriënteer je op verschillende bedrijven in deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften.

  Van Gemert Ondermode
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Van Gemert Ondermode

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van Gemert Ondermode een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Van Gemert Ondermode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Gemert Ondermode actief?

  Van Gemert Ondermode is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Gemert Ondermode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.