Valhallaboardgames.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Valhallaboardgames.nl

Wil je cardgames en/of bordspellen kopen? Zou je dit online via een webshop willen doen? Dan is de online shop van Valhalla Boardgames wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bekend zijn over deze onderneming.


Wat is Valhalla Boardgames?


Via Valhalla Boardgames, op www.valhallaboardgames.nl, kunnen bordspellen en cardgames besteld worden. De webwinkel is bedacht vanuit een passie voor collectible cardgames en bordspellen. Dit bedrijf wil alleen leuke en goede spellen aanbieden. In het assortiment tref je producten waarvan ze zeggen dat dit de leukste en beste zijn. Het aanbod wordt op de website aangeboden in diverse categorieën. Je kunt daar even rustig rondsnuffelen om te zien of er een interessant product voor jou tussen zit. Je kunt ook een artikelnaam invoeren via de zoekfunctie. Dan ga je in een keer naar het gewenste artikel.


Geschiedenis


Deze organisatie wordt gerund door eigenaar Harm en hulp Maike. Dit duo heeft een liefde voor Japan en het kijken van series en films. Maar wat ze vooral leuk vinden is bordspellen spelen. Dit doen ze graag met hun beste vrienden. Op het moment van schrijven is Everdell hun favoriete spel. Maar, zeggen ze, ze zijn altijd in voor een nieuw spel. Vragen, opmerkingen en/of feedback over spellen zijn altijd welkom. Je kunt dan een berichtje sturen via e-mail of een chatfunctie op de website. Er wordt aangegeven dat er altijd wel iemand klaar staat om je te helpen.


Bestellen en verzenden


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Je kunt iets bestellen als gast of met een klantaccount. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal en creditcard. Om bestellingen te bezorgen wordt samengewerkt met transportbedrijf PostNL. Bij een minimale bestelwaarde van € 75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 6,45.


Retourinformatie


Wil je afzien van je aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Binnen deze fase hoef je geen reden voor de annulering door te geven. Na het aanmelden van je retour heb je 2 weken de tijd om iets terug te sturen. De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Per zending moet gemiddeld € 6,95 betaald worden. Als je aan de retourvoorwaarden voldoet krijg je het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort. Zo zal het retourproduct in originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden.


Klachtenregeling


Het kan voorkomen dat je ontevreden bent en een klacht wilt indienen. Alle klachten zullen worden afgehandeld via een speciale klachtenprocedure. Zowel koper als verkoper moeten zich aan deze procedure houden. Je zal je ongenoegen binnen 2 maanden moeten uiten. Dit dien je duidelijk en volledig te doen. Het liefst zo snel mogelijk nadat je een gebrek hebt geconstateerd. De verwerkingstijd voor klachten is vastgesteld op 14 dagen. Soms is er langer de tijd nodig. Je zal hier dan van op de hoogte worden gebracht. Uiteindelijk wordt er een oplossing voorgesteld. Als je je hier niet in kunt vinden ontstaat er een geschil. Deze geschillen zijn dan vatbaar voor een geschillenregeling. Sinds een aantal jaar kan een klacht ook worden gedeponeerd bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Valhalla Boardgames? Heb je weleens een bestelling gedaan op www.valhallaboardgames.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Gaat het om goede producten? Hoe heb je het bestelproces en service ervaren? We waarderen het als jij je mening deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)