UwCartridgeWinkel

8.6
9

Bestellen

8

Service

8.5

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

UwCartridgeWinkel

Er is toch niets irritanter dan ontdekken dat je niet kunt printen omdat je cartridge of toner leeg is.? En als je dan ook nog op pad moet om er een te gaan kopen, wordt het er niet leuker op. Want niet iedere winkel heeft het model dat in jouw printer past, dus moet je soms een paar winkels langs voordat je slaagt. Via Uwcartridgewinkel kun je lekker makkelijk online jouw cardtridge of toner kopen. Zoeken is niet meer nodig. Gewoon met een paar muisklikken de juiste bestellen en hij verschijnt vanzelf door je brievenbus. UwCartridgeWinkel is zeker niet de enige webshop die cartridges en toners verkoopt, dus ook voor dit product geldt: de keuze is reuze. Bij NederlandReview vindt je informatie over UwCartridgeWinkel. Ook vind je hier beoordelingen van mensen die via deze webshop hun inkt in huis gehaald hebben. Was de bestelling makkelijk te plaatsen? Was de inkt van de goede kwaliteit en zat er voldoende in de toner of cartridge? Kom het allemaal te weten op NederlandReview.

Over UwCartridgeWinkel

Deze webwinkel streeft naar kwaliteit van de producten die ze verkopen. Voordat een bestelling van toners en cartridges bij hen de deur verlaat, worden deze getest om te kijken of zij voldoen aan alle technische normen. De producten worden voor aantrekkelijk lage prijzen aangeboden. UwCartridgeWinkel probeert altijd de goedkoopste te zijn op internet. Dit is mogelijk omdat zij gebruik maken van huismerken. Naast het aanbieden van degelijke producten vindt UwCartridgeWinkel klantvriendelijkheid belangrijk en biedt daarom een goede service. De beoordelingen op de website schetsen een zeer positief beeld over zowel de producten als de dienstverlening. Naast een uitgebreid assortiment aan toners en cartridges, verkopen zij ook papier, USB-sticks en baterijen, hierin is de keuze echter niet groot. 


Diensten

UwCartridgeWinkel biedt een selectie van toners en cartridges voor de meest voorkomende en bekende merken printers, namelijk HP, Epson, Brother, Samsung en Canon. Je kunt via de site op verschillende manieren zoeken naar jouw type cartridge of toner. Ze zijn te vinden op printer- en cartridgetype of via de zoekmachine. Kom je er zelf op deze manier niet uit, dan kun je bellen en wordt je geholpen om alsnog het juiste type voor jouw printer te vinden. Als je op werkdagen voor 21.00uur bestelt, heb je je inkt de volgende dag in huis. Wanneer je voor meer dan €35 besteld, hoef je geen bezorgkosten te betalen. Betalen kan via een overschrijving, Creditcard, PayPal, Ideal en je hebt de keuze om achteraf te betalen.

Klachten

Wanneer je een klacht hebt, wordt dit gezien als een uitdaging. UwCartridgeWinkel wil er alles aan doen om de communicatie, service en kwaliteit te verbeteren en dus behandelen zij een klacht zorgvuldig. Je klacht kun je telefonisch, per e-mail of via een contactformulier op de site kenbaar maken. In tegenstelling tot vele anderen, zorgen zij al binnen twee werkdagen voor een inhoudelijke reactie op je klacht. Ze gaan op zoek naar de oorzaak en nemen contact met je op om tot een oplossing te komen. Afspraken worden nagekomen en er wordt gezorgd dat dit probleem ook in de toekomst niet meer voor zal komen. Als je toch niet tevreden mocht zijn met de afhandeling van je klacht door Uwcartridge.nl, dan kun je contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel, of het Europese Online Geschillenplatform. Alle contactinformatie is makkelijk en duidelijk te vinden op UwCartridgeWinkel. 

Op zoek naar de goedkoopste printerinkt? Lees de ervaringen van klanten van UwCartridgeWinkel: verkopen ze hier echt de goedkoopste inkt voor de printer?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook