NederlandReview

  Ervaringen UwCartridgeWinkel

  Er is toch niets irritanter dan ontdekken dat je niet kunt printen omdat je cartridge of toner leeg is.? En als je dan ook nog op pad moet om er een te gaan kopen, wordt het er niet leuker op. Want niet iedere winkel heeft het model dat in jouw printer past, dus moet je soms een paar winkels langs voordat je slaagt. Via Uwcartridgewinkel kun je lekker makkelijk online jouw cardtridge of toner kopen. Zoeken is niet meer nodig. Gewoon met een paar muisklikken de juiste bestellen en hij verschijnt vanzelf door je brievenbus. UwCartridgeWinkel is zeker niet de enige webshop die cartridges en toners verkoopt, dus ook voor dit product geldt: de keuze is reuze. Bij NederlandReview vindt je informatie over UwCartridgeWinkel. Ook vind je hier beoordelingen van mensen die via deze webshop hun inkt in huis gehaald hebben. Was de bestelling makkelijk te plaatsen? Was de inkt van de goede kwaliteit en zat er voldoende in de toner of cartridge? Kom het allemaal te weten op NederlandReview.

  Over UwCartridgeWinkel

  Deze webwinkel streeft naar kwaliteit van de producten die ze verkopen. Voordat een bestelling van toners en cartridges bij hen de deur verlaat, worden deze getest om te kijken of zij voldoen aan alle technische normen. De producten worden voor aantrekkelijk lage prijzen aangeboden. UwCartridgeWinkel probeert altijd de goedkoopste te zijn op internet. Dit is mogelijk omdat zij gebruik maken van huismerken. Naast het aanbieden van degelijke producten vindt UwCartridgeWinkel klantvriendelijkheid belangrijk en biedt daarom een goede service. De beoordelingen op de website schetsen een zeer positief beeld over zowel de producten als de dienstverlening. Naast een uitgebreid assortiment aan toners en cartridges, verkopen zij ook papier, USB-sticks en baterijen, hierin is de keuze echter niet groot.


  Benieuwd hoe inkt eigenlijk gemaakt wordt? Het wordt uitgelegd in dit filmpje!

  Diensten

  UwCartridgeWinkel biedt een selectie van toners en cartridges voor de meest voorkomende en bekende merken printers, namelijk HP, Epson, Brother, Samsung en Canon. Je kunt via de site op verschillende manieren zoeken naar jouw type cartridge of toner. Ze zijn te vinden op printer- en cartridgetype of via de zoekmachine. Kom je er zelf op deze manier niet uit, dan kun je bellen en wordt je geholpen om alsnog het juiste type voor jouw printer te vinden. Als je op werkdagen voor 21.00uur bestelt, heb je je inkt de volgende dag in huis. Wanneer je voor meer dan €35 besteld, hoef je geen bezorgkosten te betalen. Betalen kan via een overschrijving, Creditcard, PayPal, Ideal en je hebt de keuze om achteraf te betalen.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt, wordt dit gezien als een uitdaging. UwCartridgeWinkel wil er alles aan doen om de communicatie, service en kwaliteit te verbeteren en dus behandelen zij een klacht zorgvuldig. Je klacht kun je telefonisch, per e-mail of via een contactformulier op de site kenbaar maken. In tegenstelling tot vele anderen, zorgen zij al binnen twee werkdagen voor een inhoudelijke reactie op je klacht. Ze gaan op zoek naar de oorzaak en nemen contact met je op om tot een oplossing te komen. Afspraken worden nagekomen en er wordt gezorgd dat dit probleem ook in de toekomst niet meer voor zal komen. Als je toch niet tevreden mocht zijn met de afhandeling van je klacht door Uwcartridge.nl, dan kun je contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel, of het Europese Online Geschillenplatform. Alle contactinformatie is makkelijk en duidelijk te vinden op UwCartridgeWinkel.

  Op zoek naar de goedkoopste printerinkt? Lees de ervaringen van klanten van UwCartridgeWinkel: verkopen ze hier echt de goedkoopste inkt voor de printer?

  UwCartridgeWinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over UwCartridgeWinkel

  Uw beoordeling

  Cartridge voor laserjet 1100

  Ondanks corona volgende dag in huis.
  Goed en goedkoop!#
  Aanrader voor ieder

  Door: J.bakker19-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  de juiste inktpatronen voor mijn printer

  Erg handig om niet naar de winkel te hoeven om te zoeken naar de juiste inktpatronen voor mijn printer.
  Bij onze supermarkt verkopen ze alleen maar andere merken, niet die van mijn printer.
  Gelukkig kan ik ze nu online kopen.

  Door: L. Willemse04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goedkope cartridges online kopen

  Had heel voordelig een printer aangeschaft bij de MediaMarkt, maar toen snapte ik waarom: die cartridges zijn gewoon heel erg duur. Daar moeten ze dus aan verdienen!

  Gelukkig ontdekte ik toen dat je online heel voordelig cartridges kunt kopen op UwCartridgeWinkel. Dat scheelt een boel, gelukkig!

  Door: Leonie van Winden30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Cartridges voor diverse printers te koop

  Op ons bedrijf hebben we verschillende soorten printers staan. In al deze printers moeten andere cartridges en deze bestel ik altijd bij UwCartridgeWinkel. Het aanbod van cartridges ligt hier veel hoger dan op andere websites en dat maakt het een stuk makkelijker om de juiste cartridges te vinden. Je voegt ze toe aan je winkelmandje, betaalt de producten en ze worden binnen een paar dagen keurig afgeleverd. Prijs is, voor zo ver ik weet, vergelijkbaar met andere winkels. Wij kopen hier de cartridges puur omdat het aanbod groot is en er ook voor onze 'verouderde' printers nog voldoende te vinden is.

  Door: Esmeralda Balk10-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is UwCartridgeWinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over UwCartridgeWinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is UwCartridgeWinkel actief?

  UwCartridgeWinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van UwCartridgeWinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.