NederlandReview

  Ervaringen Uw-woonmagazine.nl

  Hier kun je de meningen en beoordelingen van de mensen voor jou lezen of jouw eigen ervaring achter laten door middel van een review.

  Heerlijk kijken
  In de wachtkamer of thuis op de bank, een woonmagazine is altijd aangenaam om door te bladeren. Nadeel is wel dat je gelijk de woonkamer wilt herinrichting, de badkamer een makeover wilt geven en de slaapkamer opnieuw behangen. Maar los daarvan, is het heerlijk om inspiratie en ideeën op te doen. En die tijd dat het wel schikt, komt vanzelf wel weer.

  Iedere ruimte anders
  Hoewel je jezelf in iedere ruimte wilt herkennen, zullen de verschillende ruimtes van het huis, toch ieder een eigen karakter hebben. Al is het maar omdat het handig is als het hang- en sluitwerk in de keuken meer praktisch dan decoratief is. Ook is de verf en het behang dat geschikt is voor de hal of gang, geen verstandige keuze voor bijvoorbeeld de badkamer, doordat deze vochtig wordt en je niet wekelijks wilt gaan staan behangen. En wat dacht je van alle mogelijke vloeren? Parket en laminaat zijn erg mooi, maar je wilt golven in het badwater, niet in je houten vloer. Tegels zijn dan wellicht een betere optie. En of we het nu over wandtegels, muurtegels of mozaïek tegels hebben, je kunt er wel een suggestie van golven mee maken. Als je voor vloerverwarming gaat, zijn het nog warme golven ook!

  Ins & outs
  Geen een branche zit stil, maar interieurs en meubels zijn, net als mode, onderhevig aan trends. Niet dat je ieder jaar een complete verbouwing moet gaan in plannen, maar eens in de zoveel tijd een fris windje houdt het spannend. Naast trends, zijn er ook nog de innovaties op allerlei gebieden. Op de hoogte blijven, scheelt dus wel een halve shock in bijvoorbeeld de bouwmarkt, keukenboer of bij de verfspecialist. Al kun je die shock beter dan hebben, dan tijdens de verbouwing of bij het zien van het resultaat. En mochten er meubels of gordijnen zijn die na de verbouwing geen dienst meer kunnen doen, maar ben je zelf te druk om ze te verkopen, dan is er vast wel een kringloopwinkel in de buurt die ze gratis voor je ophaalt.


  Hoewel niet meer echt trendy, kan het tijdloze Feng Shui alsnog inspireren

  Uw Woonmagazine
  Dit woonmagazine richt zich op de verschillende aspecten van een woning en wooninspiratie. De hoofdcategorieën zijn badkamers, keukens, vloeren, tuinen en haarden. Daarbij horen respectievelijk de tijdschriften Uw Badkamer, Uw keuken, Uw Vloer en Uw Haard. Deze kun je direct via de website bestellen en thuis laten bezorgen. Uw Tuin schittert inderdaad door afwezigheid. Deze categorie werkt weer enkel met brochures.

  Brochures
  Naast de eigen magazines, is het via Uw Woonmagazine ook mogelijk om tal van brochures aan te vragen over allerlei verschillende onderwerpen. Veelal worden deze brochures (of catalogi) verstrekt door de fabrikanten en merken zelf. Een deel van de beschikbare info is gratis, maar niet altijd.

  Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een folder over te verkrijgen. Denk daarbij niet enkel aan producten, maar ook aan praktische informatie. Enkele voorbeelden zijn: behang en behangen, verf en verven/schilderen, zonwering, raamdecoratie, verlichting, traprenovatie, keukens, (tuin)meubels, ramen en kozijnen, wandbekleding, afwatering, buitenkeuken of BBQ, terrasoverkapping, terrasplanken en vlonders, bestrating, grind, tuinhuis, schuren, tuinschermen, serres, hottubs, gietvloeren, bamboe, plavuizen, vinyl en PVC, isolatie, natuursteen, haarden en kachels, schouwen, CV, fornuizen, ventilatoren en schoorstenen, inbouw apparatuur, keukens op maat, achterwanden, afzuigkappen, koelkasten en vriezers, en ga zo maar door.

  Reviews van ervaringen
  Als jij ervaring hebt of zoekt naar de beoordelingen van klussers voor jou, dan zit je in beide gevallen hier goed. Voel je vrij om zowel jouw mening te schrijven of die van een ander te lezen. Zo helpen we elkaar een beetje.

  Hoe beoordelen degenen voor jou de inspiratie en innovatieve ideeën? Waren de tijdschriften en brochures nuttig? Lees hier de meningen en ervaringen.

  Uw-woonmagazine.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Uw-woonmagazine.nl

  Uw beoordeling