UV-Fashions

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

UV-Fashions

Zoek jij op dit moment een webshop die is gericht op modieuze UV-kleding, UV-accessoires en zich richt op Europa? UV-Fashions kan wellicht een goede optie voor jou zijn. Bekijk via deze pagina wat de klantervaringen bij UV-Fashions zijn!


Wat is UV-Fashions?


UV-Fashions is een webshop gericht op modieuze UV-kleding en UV-accessoires in Europa. Een achterliggende gedachte van dit bedrijf is dat ze willen dat iedereen veilig kan zonnen. UV-Fashions stelt A-kwaliteit merken te importeren uit de volgende landen: Australië, Zweden, Nieuw Zeeland, Amerika, Frankrijk, Duitsland en België. Bij UV-Fashions kun je producten kopen van heel veel merken.


Een aantal voorbeelden hiervan zijn de merken: Snapper Rock, Cabana life, Coolibar, Playshoes, Lässig, O’neill, Prolimit, Beach & Bandits, Babiators, Real Kids Shades en Rigon Headwear. Een kijkje in het assortiment ziet dat de collectie onder meer bestaat uit UV-rompertjes, UV-zwempakjes, UV-bikini’s, UV-boardshorts, UV-shirts, UV-zwembroekjes, UV-petjes, UV-hoeden, UV-strand tentjes, UV-strandschoentjes, zonnebrilletjes en zonnebrandcrèmes.


Je kun producten kopen die vallen onder een aantal categorie soorten die op de website staan aangegeven. Dit zijn baby's, meisjes, jongens, dames, heren, regen en winter. De hoofdcategorieën worden vervolgens weer onderverdeeld in een hoop kledingstukken, accessoires en zonverzorging. We zetten er een aantal voor je op een rijtje zodat je een goed beeld krijgt wat je zoal bij dit bedrijf kan kopen. Het gaat om badjassen, badcapes, jurken, baddoeken, rompers, zwemshirts, zwemshorts, UV-pakjes, zwemsets, zwemleggings, zonnehoeden, tassen, zonnebrand en anderen.


Wetenswaardigheidjes


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat UV-kleding en UV-zwemkleding een must is. Op verstandige wijze spelen of dartelen in de zon is volgens het bedrijf een ontzettend belangrijk en niet te onderschatten onderwerp. Helaas blijkt uit de praktijk dat alleen smeren met zonnebrandcrème niet voldoende is. UV-kleding speelt hierin volgens het bedrijf een grote rol. UV-Fashions heeft zich onder meer ten doel gesteld dat er een zo compleet en verrassend mogelijk aanbod van UV-kleding is samengesteld. Dit aanbod is volgens de medewerkers ook nog eens verrassend. Het is ons doel om een zo compleet en verrassend mogelijk aanbod van UV-kleding samen te stellen. De medewerkers maken er bijna een heuze speurtocht van. Er worden internationale beurzen afgegaan, op zoek naar de meest trendy en mooiste merken UV-kleding.


Ruilen en retourneren


Er zijn door deze organisatie speciale regels opgezet met betrekking tot ruilen en retourneren. De medewerkers laten via de eigen website weten dat ze klanten graag helpen om het beste UV product te vinden. Het kan voorkomen dat iets geruild en/of geretourneerd moet worden. Het bedrijf stelt dat dit geen enkel probleem is. Er wordt aangegeven dat klanten altijd op 100% tevredenheid kunnen rekenen. Dit is dan ook de achterliggende gedachte van het feit dat het retourbeleid simpel te doorlopen is. In totaal hoeven er maar drie stappen doorlopen te worden. Welke stappen dit zijn kun je keurig op de website van UV-Fashions lezen.


Wat zijn de klantervaringen bij UV-Fashions?


Ben je klant bij UV-Fashions? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Heb je vaak je slag geslagen bij UV-Fashions? Wat heb je bij dit bedrijf eigenlijk allemaal gekocht? Ga je hier in de toekomst vaker iets kopen? Zou je andere mensen aanraden om een aankoop te doen bij UV-Fashions? De bezoekers van NederlandReview zouden het zeer op prijs stellen als jij je review achterlaat op deze pagina. Mede door jouw visie help je andere mensen een juiste beslissing te nemen. NederlandReview is het grootste online platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)