NederlandReview

  Ervaringen Usedpc4sale.nl

  Als je op zoek bent naar vervanging voor je oude computer kun je natuurlijk een dure nieuwe computer halen. Maar het hoeft niet zoveel geld te kosten. Er zijn namelijk vele tweedehands computers die nog prima een ronde mee kunnen. Maar waar kun je die vinden? Één winkel die ze verkoopt is Usedpc4sale. Maar wat voor kwaliteit laptops zal deze computerzaak hebben? Zullen die printers het nog wel goed doen of zullen ze zo stuk gaan? Zal de bezorgservice van Usedpc4sale je nieuwe monitor wel leveren voor je oude het echt voorgoed begeeft? En hoe behulpzaam zal de klantenservice van Usedpc4sale zijn als je ze nodig blijkt te hebben? De enige mensen die je hier iets over kunnen vertellen zijn de mensen die Usedpc4sale al eerder bezocht hebben. Lees hun reviews om te ontdekken hoe Usedpc4sale echt werkt. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om de beslissing wel of geen computer bij Usedpc4sale te kopen een stuk makkelijker maken.

  Over Usedpc4sale

  Usedpc4sale is een winkel die computers en computeronderdelen aanbiedt. In tegenstelling tot vele andere computerwinkels vind je bij Usedpc4sale niet of nauwelijks geheel nieuwe computeronderdelen. Ze handelen in tweedehands computers, printers en andere accessoires. Je kunt bij Usedpc4sale vele soorten laptops vinden. De HP Elitebook, Levono laptop of Dell Latitude, bijvoorbeeld. Of je nou een 12 inch of zelfs 15 inch beeldscherm wilt, Usedpc4sale heeft misschien wel iets wat je bevalt. Natuurlijk heeft Usedpc4sale ook een assortiment computers. Je kunt kiezen tussen een desktop of tower en ze zijn beschikbaarr met 4 of zelfs 32 GB RAM geheugen. Maar je kunt niet veel met een computer alleen. Daarom kun je er ook een beeldscherm bijbestellen. Ook is het mogelijk een losse LCD monitor te bestellen. Andere onderdelen die je misschien nodig hebt voor een goed werkende computer zijn kabels, werkgeheugen, voedingen, processoren, videokaarten, optische drives, speakers, harde schijven, randapparatuur en software. Daarnaast heeft Usedpc4sale nog een selectie printers voor als je een keer iets uit wilt proberen.


  En wat nou als je laptop niet wil opstarten?

  Diensten van Usedpc4sale

  Alle computerbenodigdheden die Usedpc4sale aanbiedt kunnen worden besteld via hun website. Er is een verzendservice die de monitor, harde schijf of complete laptop netjes inpakt en naar je toestuurt. Zo hoef je niet zelf helemaal met een desktop of toren te lopen sjouwen en kun je gewoon afwachten tot je printer wordt bezorgd en je aan de slag kunt. Daarnaast heeft Usedpc4sale nog een klantenservice om je te helpen als je er even niet helemaal uitkomt of het liefst zelf een computer wilt samenstellen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Usedpc4sale.nl

  Bezoek jij deze website op een computer of laptop van Usedpc4sale? Ook als je desktop maar een onderdeeltje van Usedpc4sale heeft kun je ons vast meer over deze computerwinkel vertellen. Hoe makkelijk was het om een LCD monitor te bestellen via hun website? Geeft de printer wel goede afdrukken of is er regelmatig iets mis mee? Werkt je laptop naar behoren? Duurde het lang voor de bezorgservice van Usedpc4sale de harde schijf of video kaart naar je toestuurde? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Usedpc4sale? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Usedpc4sale is.

  Usedpc4sale.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Usedpc4sale.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Usedpc4sale.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Usedpc4sale.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Usedpc4sale.nl actief?

  Usedpc4sale.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Usedpc4sale.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.