Usedpc4sale.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Usedpc4sale.nl

Als je op zoek bent naar vervanging voor je oude computer kun je natuurlijk een dure nieuwe computer halen. Maar het hoeft niet zoveel geld te kosten. Er zijn namelijk vele tweedehands computers die nog prima een ronde mee kunnen. Maar waar kun je die vinden? Één winkel die ze verkoopt is Usedpc4sale. Maar wat voor kwaliteit laptops zal deze computerzaak hebben? Zullen die printers het nog wel goed doen of zullen ze zo stuk gaan? Zal de bezorgservice van Usedpc4sale je nieuwe monitor wel leveren voor je oude het echt voorgoed begeeft? En hoe behulpzaam zal de klantenservice van Usedpc4sale zijn als je ze nodig blijkt te hebben? De enige mensen die je hier iets over kunnen vertellen zijn de mensen die Usedpc4sale al eerder bezocht hebben. Lees hun reviews om te ontdekken hoe Usedpc4sale echt werkt. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om de beslissing wel of geen computer bij Usedpc4sale te kopen een stuk makkelijker maken.


Over Usedpc4sale

Usedpc4sale is een winkel die computers en computeronderdelen aanbiedt. In tegenstelling tot vele andere computerwinkels vind je bij Usedpc4sale niet of nauwelijks geheel nieuwe computeronderdelen. Ze handelen in tweedehands computers, printers en andere accessoires. Je kunt bij Usedpc4sale vele soorten laptops vinden. De HP Elitebook, Levono laptop of Dell Latitude, bijvoorbeeld. Of je nou een 12 inch of zelfs 15 inch beeldscherm wilt, Usedpc4sale heeft misschien wel iets wat je bevalt. Natuurlijk heeft Usedpc4sale ook een assortiment computers. Je kunt kiezen tussen een desktop of tower en ze zijn beschikbaarr met 4 of zelfs 32 GB RAM geheugen. Maar je kunt niet veel met een computer alleen. Daarom kun je er ook een beeldscherm bijbestellen. Ook is het mogelijk een losse LCD monitor te bestellen. Andere onderdelen die je misschien nodig hebt voor een goed werkende computer zijn kabels, werkgeheugen, voedingen, processoren, videokaarten, optische drives, speakers, harde schijven, randapparatuur en software. Daarnaast heeft Usedpc4sale nog een selectie printers voor als je een keer iets uit wilt proberen.
Diensten van Usedpc4sale

Alle computerbenodigdheden die Usedpc4sale aanbiedt kunnen worden besteld via hun website. Er is een verzendservice die de monitor, harde schijf of complete laptop netjes inpakt en naar je toestuurt. Zo hoef je niet zelf helemaal met een desktop of toren te lopen sjouwen en kun je gewoon afwachten tot je printer wordt bezorgd en je aan de slag kunt. Daarnaast heeft Usedpc4sale nog een klantenservice om je te helpen als je er even niet helemaal uitkomt of het liefst zelf een computer wilt samenstellen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Usedpc4sale.nl

Bezoek jij deze website op een computer of laptop van Usedpc4sale? Ook als je desktop maar een onderdeeltje van Usedpc4sale heeft kun je ons vast meer over deze computerwinkel vertellen. Hoe makkelijk was het om een LCD monitor te bestellen via hun website? Geeft de printer wel goede afdrukken of is er regelmatig iets mis mee? Werkt je laptop naar behoren? Duurde het lang voor de bezorgservice van Usedpc4sale de harde schijf of video kaart naar je toestuurde? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Usedpc4sale? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Usedpc4sale is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)