Urbanears

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Urbanears

Zoek je een audio lifestyle merk? Wellicht is Urbanears een bekend merk voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Urbanears bekend zijn.


Wat is Urbanears?


Urbanears is een audio lifestyle merk. Dit merk is gedreven door vooruitstrevende waarden en minimalistisch design. Het merk is geïnspireerd door actuele stromingen in mode, kunst en muziek. De filosofie is simpel. Het bedrijf stelt bekend te staan om de strakke esthetiek, gebruiksvriendelijke functies en veel aandacht voor details. Het merk is ontworpen en ontwikkeld in Stockholm. De mensen van Urbanears streven ernaar om jouw luisterervaring zo soepel en naadloos mogelijk te maken. Het bedrijf is altijd op zoek naar de perfecte balans tussen technologie zonder gedoe en moeiteloze stijl.


Betaalmogelijkheden


Voor jouw gemak stelt het bedrijf een breed scala te bieden van de meest populaire betaalmethoden bij het winkelen op de website van Urbanears. Je kunt op vele verschillende manieren betalen. Er wordt aangegeven dat ze alles in het werk stellen op het gebied van veilig betalen. Zie de 'footer' op de website of ga naar de check-out om de betalingsmethoden te zien die ze in jouw land aanbieden. Jouw veiligheid is belangrijk voor het bedrijf. Alle transacties op de website worden verwerkt met behulp van Adyen, een veilige online betalingsgateway die jouw kaartgegevens versleutelt in een beveiligde hostomgeving.


Verzendkosten


Op de website is informatie te lezen over verzendtijden en kosten. Er wordt een schatting gegeven van het aantal werkdagen dat nodig is om Urbanears producten naar jouw land te verzenden. Als je vragen hebt over verzendingen, kun je contact opnemen via support@urbanears.com. Als je bestelling is geplaatst, sturen de medewerkers van Urbanears een bevestigingsmail. Zodra jouw pakket is verzonden, sturen ze je een e-mail met de definitieve bevestiging en het trackingnummer.


Landen buiten EU


Bestellingen naar landen buiten de EU worden verzonden volgens Incoterm Delivered Duty Unpaid (DDU). Dit betekent dat ze geen BTW, invoerrechten en/of belastingen innen op bestellingen naar landen buiten de EU. Ze kunnen niet voorspellen wat jouw specifieke kosten kunnen zijn. Mocht het zo zijn dat je dergelijke extra kosten moet maken, moeten deze worden betaald om jouw pakket door de douane te laten gaan. Neem voor meer informatie contact op met jouw lokale douanekantoor. Jouw bestelling wordt geleverd door Fedex.


Retourneringen


Gedurende 30 dagen volgend op de levering van jouw bestelling, kun je indienen om je producten te ruilen of een terugbetaling in gang te zetten. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als labels en originele verpakking volledig intact zijn. Urbanears.com accepteert geen retourzendingen waarvan de labels zijn verwijderd. Bovendien heb je om gezondheids- en hygiënische redenen geen recht om 'in-ear' producten te retourneren als de verpakking van een dergelijk product is geopend, wat betekent dat de verzegeling van de verpakking is verbroken. Jij bent verantwoordelijk voor de verzending van artikelen die je retour stuurt naar dit bedrijf. Artikelen die tijdens het transport verloren zijn gegaan, worden door het bedrijf niet vergoed.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens iets gekocht bij Urbanears? Ben je tevreden over de producten van Urbanears? Hebben de mensen van Urbanears goede service verleend? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker een aankoop doen bij Urbanears? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)