United Colors of Benetton

6

Bestellen

5

Service

5

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

United Colors of Benetton

Zoek je een bedrijf waar je online kleding kunt kopen? Dan is United Colors of Benneton misschien wel iets voor jou. Lees eerst wat de reviews zijn over dit bedrijf.


Wat is United Colors of Benneton?


United Colors of Benneton is een kledingmerk voor vrouwen, mannen, meisjes en jongens. Een kijkje in het dames en heren assortiment leert ons dat je producten kunt kopen in de volgende categoriesoorten: dresses & jumpsuits, trousers & skirts, tops & t-shirts, jumpers & knitwear, jackets & coats, underwear & homewear en shoes & accessoires. De online meisjesafdeling bestaat uit de categoriesoorten: baby girl, dresses & jumpsuits, pants & skirts, t-shirts, shirts & sweatshirts, jumpers & knitwear, jackets & coats, underwear & nightwear, shoes & accessories en new baby girl collection. Bij de jongens kun je een keuze maken uit de volgende categorieen: baby boy, trousers & jeans, bermudas, jeans, sweatpants, trousers, t-shirts, shirts, sweatshirts, jackets, coats, jumpers en knitwear, underwear en nightwear, shoes en accessoires.


Retouren


Om klanten te garanderen dat ze volledig tevreden zijn met de aankopen, zorgt United Colors of Benneton ervoor dat er een eenvoudige manier is om iets retour te sturen. Na levering van het product hebben klanten twee weken de tijd om kleding te passen en eventueel een retour aan te vragen. Het bedrijf vraagt je het artikel te passen zonder dat je de prijskaartjes, accessoires of labels hebt verwijderd. Hou hier dus goed rekening mee. Er worden geen retourzendingen geaccepteerd als deze niet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Je kunt 24 uur nadat je jouw pakket hebt ontvangen je retour aanvragen. Dan heeft het systeem nog de tijd om bijgewerkt te worden.


De retouraanvraagprocedure is volgens het bedrijf heel eenvoudig. Je volgt vier stappen die door het bedrijf zijn vastgesteld. Zo moeten klanten de e-mail invoeren die voor een bestelling is gebruikt. Dat doe je door een formulier in te vullen met het juiste bestelnummer. Je haalt vervolgens het retouretiket uit de verpakking en stopt de items die je wilt retourneren in een doos, mogelijk die van de oorspronkelijke bestelling. Daarna breng je het retouretiket op het buitenste deel van de verpakking aan en bedek je het oude etiket op de originele verpakking. Mocht je ervoor kiezen dat de spullen bij je thuis afgehaald dienen te worden dan zal een koerier het pakket komen ophalen. De volledige retourprocedure is op de website van United Colors of Benetton te lezen. Het is altijd raadzaam om dit goed door te lezen.


Betaalmogelijkheden


Om klanten een goede winkelervaring te bieden stelt het bedrijf dat er moeiteloos en veilig betaald kan worden. Je kunt betalen op diverse wijzen. Het bedrijf accepteert de volgende creditcards: Visa, Mastercard, American Express. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om via de volgende betaalmogelijkheden te betalen: PayPal, overschrijving, sofort en iDEAL.


Wat zijn de klantervaringen bij United Colors of Benneton?


Ben je al klant bij United Colors of Benneton? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij hier precies gekocht? Ben je tevreden over de artikelen die je via United Colors of Benneton hebt gekocht? Is het pakket met jouw bestelling op tijd bij je bezorgd? Door jouw visie te delen via NederlandReview help je andere mensen enorm. Adviseer jij hun wel of geen kleding te kopen bij United Colors of Benneton? Ga je zelf in de toekomst vaker iets aanschaffen bij dit bedrijf? Laat je mening achter op deze pagina. Mede door jouw input blijft NederlandReview het bedrijf voor de objectieve en onafhankelijke bedrijf reviews.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Zwart vest

Wat een verschrikkelijk bedrijf Ik heb een vestje besteld, deze bleek te groot, dus heb ik deze geretourneerd. Benetton accepteert deze retour niet: in de Engelse mails die ze sturen zeggen ze bij herhaling dat er geen label meer aan zit en dat ze het vest aan me willen terugsturen. Ze vragen om een adres, dit heb ik niet gegeven. Vervolgens krijg ik te maken met de betalingsdienst omdat Benetton niet heeft aangegeven dat ze de bestelling retour ontvangen heeft. Als Benetton op zo .n manier aan zijn geld moet komen... En ik heb er ontzettend veel werk aan. Voor mij nooit maar dan ook nooit een Benetton bestelling meer

F

Fiducia

26-01-2023

0

verschillende kleding

mooie kwaliteit en levering is goed ik heb hier 1 x iets moeten retourneren omdat ik de verkeerde maat had besteld (stomstom) en dat ging gelukkig goed. duurde wel even voor ik mijn geld ook op mijn rekening had terug gekregen, maar goed gelukt.

L

Leonie van Sas

17-03-2020

1