Unisport

6.1

Bestellen

3.7

Service

5.5

Prijs

4.7

Levering

47.4%

Zou hier weer kopen

Unisport

Wil jij knallend aan het nieuwe voetbalseizoen beginnen? Of zijn jouw voetbalschoenen na de eerste wedstrijden alweer aan vervanging toe? Unisport heeft dan alles wat je nodig kunt hebben. Ze noemen zichzelf dan ook de voetbalspecialist. Ben jij benieuwd wat hun klanten zelf van de winkel vinden? Lees dan hier alles over hun ervaringen. Wat vinden zij namelijk van de kwaliteit van de voetbalartikelen? En zijn de artikelen duur? Je ontdekt het allemaal in de reviews en beoordelingen op NederlandReview. Unisport is misschien de voetbalspecialist, maar NederlandReview weet alles over klantenervaringen. Lees de reviews allemaal door en je weet meteen of jij gaat scoren met de spullen van Unisport. 


Geschiedenis Unisport

In 1995 werd in een klein appartement in Skydebanegade in Kopenhagen de eerste winkel van Unisport geopend. Henrik Larsen, de oprichter van het bedrijf, was een groot Tottenham-fan en besloot een winkel te beginnen voor andere voetballiefhebbers. Binnen een halfjaar was het tijd voor de eerste uitbreiding. Er kwam een groter winkelpand. Het bedrijf bleef echter groeien en besloot de voetbalartikelen ook op de internationale markt te verkopen. Nu heeft het bedrijf een eigen winkel in Kopenhagen en verkoopt de voetbalartikelen ook online in Zweden, Noorwegen, Finland, Duitsland, alle Engelstalige landen en uiteraard ook Nederland. 



Schrijf je nu in voor UnisportTV en blijf altijd op de hoogte van het voetbalnieuws!


Assortiment Unisport

De winkel begon met de verkoop van de officiële voetbaltenues van de bekende teams in Engeland, maar verkoopt nu ook tenues van bijna alle internationale teams en de tenues van de favoriete teams in Europa zoals onder andere Ajax, Arsenal, Olympique Lyon, Bayern München en Barcelona. Ze hebben echter ook trainingspakken, voetbalschoenen, scheenbeschermers, bidons en nog zoveel meer. Of je nu op zoek bent naar accessoires van Adidas of de nieuwste trainingskleding van Umbro, je kunt het bij Unisport vinden.


Diensten Unisport

De webshop heeft voor online klanten nog een aantal extra voordelen. De verzending van alle bestellingen is bijvoorbeeld gratis. Je betaalt dus nooit extra verzendkosten. Ook retourneren kan bij Unisport gratis. Verder heeft de winkel een beste-prijs-garantie. Ze zeggen altijd de voordeligste te zijn zodat klanten nooit te veel betalen.


Klachten Unisport

Alle klanten met klachten kunnen terecht bij de klantenservice van Unisport. Er is op de website een uitgebreide contactpagina met alle contactgegevens. Wij raden je echter ook om eerst de LiveChat op de website te controleren. Het kan zijn dat de chat offline is, maar dit is de snelste manier om met een medewerker te spreken. Je kunt ook altijd gebruikmaken van het telefoonnummer of mailen naar het e-mailadres. Ook voor de openingstijden van de klantenservice kun je een kijkje nemen op de website. Of neem contact op via Facebook of Instagram.


Schrijf een review over Unisport!

Heb jij het nieuwste tenue van je favoriete voetbalteam gekocht in de webshop? Of ben jij helemaal klaar voor je volgende training met jouw nieuwe trainingspak van Nike? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over Unisport! Wat vind je van de kwaliteit van de artikelen? Zijn ze echt de goedkoopste? En is de levering betrouwbaar? Vertel over jouw ervaringen met Unisport en laat andere klanten weten of zij zonder problemen kunnen bestellen in de webshop.


Wat zijn de ervaringen van klanten met de voetbalspecialist? Krijg je de beste kwaliteit? Zijn de artikelen duur? Lees hier de reviews over Unisport.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

trainings pak

B

bas

24-05-2023

0

Voetbalschoenen

Mijn zoon heeft nieuwe voetbalschoenen gekocht van 280 euro!! Na 1x spelen zit er een gat in bovenop de schoen. Gebeld en gemaild, foto's doorgestuurd en na 2 weken krijg je het bericht dat we ze toch op moeten sturen. Na een paar weken krijg je een mail...valt niet onder garantie omdat er op kunstgras gespeeld is. Belachelijk voor woorden. Totaal niet klantvriendelijk. Wij bestellen hier nooit niks meer van.....MENSEN TRAP ER NIET IN!!

M

Manuela De De jonge

09-12-2022

0

voetbalschoenen

Slecht webshop ooit

F

Fr Ri

08-12-2022

0

Voetbalschoenen

Op 01-11-2022 nieuwe voetbalschoenen gekocht voor mijn zoontje. Prijs € 94,95. Na nog geen maand, normaal gebruik, begint het leer los te laten. Vandaag gebeld met klantenservice Unisport (aardige dame) en die gaf aan dat de schoenen eerst opgestuurd moeten worden naar Unisport en dat daar dan gekeken gaat worden of het een productiefout is. Dit kan wel 4 weken duren. Tot die tijd kan mijn zoon dus niet voetballen, want Unisport stuurt bv geen (proef)schoenen zodat hij gewoon door kan trainen en voetballen. Dit is belachelijk en dus ook de laatste keer dat ik iets bij Unisport heb gekocht. Alles is tegenwoordig al duur zat en dan moet je ook nog eens een extra paar schoenen kopen, omdat het bedrijf niet servicegericht is. Mijn advies is dan ook: KOOP NOOIT BIJ UNISPORT, WANT JE KIND IS DE DUPE VAN HUN WANBELEID!!!

R

Roman

29-11-2022

0

Voetbalschoenen en keepershandschoenen

Op 28-09 besteld en nog steeds niets binnen. Op mail krijg ik reactie kan morgen verstuurd worden of over enkele weken. Dit alles voor een verhuizing meld dit dan op de site of neem geen bestellingen aan.

F

Familie

19-10-2022

0

Voetbal schoenen

Wacht al 2 weken op voetbalschoenen. Reageren wel op mail Dat ze in verhuizing zitten en nog wel even kan duren. Eerste bestelling hier maar nooit weer!

B

B.de Vries

27-09-2022

0

sportschoenen voor kleinzoon

Ik ben écht positief verrast door de persoonlijke en adequate afhandeling van de aankoop. Maak je zelden mee. TOP

J

Jan Tolhuijs

30-06-2022

0

Schoenen gekocht niet geleverd

Kijk uit bij deze website, laaste paar schoenen gekocht. Komen ze dagen daar na dat de kleur niet goed is dan weer uitverkocht. Je wordt als klant voorgelogen en bedrogen.

T

Thierry

08-05-2022

0

Nike phantom GT2

3weken geleden een schoen besteld voor mijn zoon.Voor een paar toernooi buiten land.Beloofd door jullie day het voor Pasen als het goed is zou komen.Nog niks nu maar zelf een durende schoen moeten kopen in de winkel.BESTEL VOORTAAN WEL BIJ PLUTOSPORT !!!

W

William crawfurd

14-04-2022

0

Winter jas

Mijn jas was niet geleverd door DHL. Unisport heeft goede service geleverd door contact met mij te houden en na een maand nog niet mijn jas ontvangen te hebben. Heeft unisport het geld netjes terug gestort. Bedankt.

D

D.

15-01-2022

0

Tenue voor klein kind

Ik ga hier nooit meer wat bestellen. Het is ook geen bedrijf uit Nederland wat ze wel doen voorkomen en vervolgens is de levertijd ook nog eens veel langer dan beloofd. De prijs is ook best hoog, dus dan vind ik dat de service ook wel beter mag. Als antwoord op mijn mail kreeg ik 2x een mail met ontzettend kleine lettertjes, die ik 300x moest vergroten en uiteindelijk nog geen antwoord op mijn vraag gaven.

Y

Yvon

04-10-2021

0

Nike schoenen

2 paar Nike schoenen besteld. Let op!!! Dit bedrijf zit in Kopenhagen dus als je ontvangen product retour moet ben je het betaalde geld “kwijt”!!!!!. Tijdig Retourneren kennen ze niet. Ik wacht reeds 3 / 4 weken op mijn geld. Niks ontvangen, gaat om 270,-

S

Sam

03-06-2021

0

Meerdere dingen

Echt een slechte ervaring met deze winkel. Retouren is een reuze gedoe. Verzending is traag, service is slecht. Paar keer uitgeprobeerd maar ik zal ver weg blijven met mijn geld van deze rotsite

K

Khoi

25-11-2020

0

PSV 3e shirt

Dikke aanrader, super en snelle service, duidelijke informatie en goed verpakt. Kan het iedereen aanbevelen, ga hier vaker aankopen doen.

N

Niek

26-08-2020

0

Adidas Handschoenen

Gebrekkig product niet vergoed. Enorm slecht bedrijf. Gewezen op het consumentenrecht. Gebrekkig product vastgesteld (door beide partijen) Geen geld terug ontvangen. Meerdere mailwisselingen, blijven onbereidwillig om europees recht toe te passen en dat voor een betaling van nog geen 20 euro. Daarnaast enorm duur t.o.v. concurrenten en lange levering. Gelukkig achteraf betalen toegepast. Drama service

K

Kevin Jorna

11-03-2020

0

Nike tech fleece broek

Heb bij dit bedrijf een maand geleden een Nike tech fleece broek besteld van 75euro, ik heb hem toen ik hem had ontvangen gelijk terug gestuurd omdat het de verkeerde maat was. Op de site staat dat je binnen enkele dagen je geld weer terug hebt, maar heb nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb het bedrijf gebeld en werd me verteld dat ik mijn geld niet terug krijg. WAT EEN OPLICHTERS NIKS HIER KOPEN!!

M

Mathijs

28-11-2019

0

Nike tech fleece broek

Heb bij dit bedrijf een maand geleden een Nike tech fleece broek besteld van 75euro, ik heb hem toen ik hem had ontvangen gelijk terug gestuurd omdat het de verkeerde maat was. Op de site staat dat je binnen enkele dagen je geld weer terug hebt, maar heb nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb het bedrijf gebeld en werd me verteld dat ik mijn geld niet terug krijg. WAT EEN OPLICHTERS NIKS HIER KOPEN!!

M

Mathijs

26-11-2019

0

Nike Mercurial ACC

Ik heb in januari 2018 een paar Nike Mercurial ACC van 300€ gekocht bij Unisportstore. Na weken van deze schoenen geprobeerd te hebben blijft mijn zoon last te hebben van blaren tot bloedens toe...in de veronderstelling dat het een tijdje duurt eer sportschoenen zich volledig naar je voet zetten heeft mijn zoon blijven volharden in het trainen met deze schoenen echter zond er ook maar een minuut competitie mee te spelen. Na klacht bij Nike adviseerde Nike ons om toch met de leverancier van de schoenen contact op te nemen omdat dit euvel niet kan en dit redelijkerwijze nog binnen de garantieperiode zou vallen...na contact met de klantendienst van Unisportstore net de bevestiging gekregen dat de “vorm” van de schoenen veranderd is na 6 maand (door +/- 10 trainingen) en daardoor buiten de garantie valt...ik hoop dat Nike toch nog tussenkomt om de slechte klantendienst van Unisportstore te compenseren. Gunther

G

Gunther

04-07-2018

0

Mooie collectie, tevreden klant

Net weer even een andere collectie hier dan ik elders was tegengekomen. Alles adequaat verpakt en snel verzonden, ik ben een tevreden klant!

J

Johannes Leepink

10-03-2018

0