NederlandReview

  Ervaringen UniQ kleding

  Welkom op de pagina waar ervaringen met en meningen over dit bedrijf op haast magische wijze veranderen in recensies, beoordelingen en reviews. Voel je vrij om ze hier zowel te lezen als te schrijven. Zo helpen we elkaar in het maken van een keuze voor een bedrijf.

  Eigen stijl
  Iedereen is uniek op zijn of haar eigen manier. Natuurlijk zijn er raakvlakken, maar je bent je eigen combinatie van puzzelstukjes. Daarom is het zo leuk om jouw innerlijke persoon, jouw karakter, te vertalen in de keuze van je kleding en accessoires. Op die manier ontwikkel jij jouw eigen stijl, los van de trends en heersende mode. Jouw identiteit wordt zichtbaar, waar door het gezegde ‘what you see, is what you get’ van toepassing wordt. Mensen gaan hoe dan ook af op die eerste indruk die ze van een persoon hebben, inclusief de vooroordelen. Zo werkt het brein doorgaans de eerste tien seconden; het wilt in hokjes denken om de wereld te kunnen begrijpen. Simpel, oppervlakkig, maar waar. En ja, hun eerste opvatting kunnen ze uiteraard bijstellen zodra ze iemand leren kennen, maar waarom zou je jezelf verbergen als je er prima mag zijn?!

  Mix & Match = JIJ
  Natuurlijk betekent dit niet dat je geen enkel fashionable item leuk kan vinden of kan dragen. Als iets aan sluit bij jouw persoon, kun je het prima gebruiken. Laat je vooral niet beperken doordat iets toevallig hot of hip is op dat moment. Maak het JOU door de manier waarop je het draagt. Het zelfde geldt voor merkkleding.


  Aan je kleren zien ze echt een heleboel, dus kun je het net zo goed jezelf zijn

  Bekende merkkleding in jouw kledingkast
  Er zijn verschillende redenen waarom je bij zowel dameskleding als herenkleding voor een wat duurder merk gaat. Vaak is de kwaliteit van het kledingstuk beter dan van confectiemerken, sluit de pasvorm mooier aan bij het lichaam, gaat het langer mee, speelt verkleuring of verlies van het model minder een rol en is het ontwerp of design gewoon mooier. Vaak bevat het betere details en een nettere afwerking. Merken zijn vaak wel duurder dan, dus als je iets met korting of in de uitverkoop kunt krijgen, is dat mooi meegenomen.

  UniQ Kleding
  Dit is een online kledingwinkel die zich volledig gericht heeft op merkkleding voor zowel dames als heren. Hun assortiment gaat tegen de prijzen van een outlet. Dankzij hun trendwatchers, verandert de collectie ieder seizoen. Je kunt hier terecht voor merken als Guess, MET Injeans, Dept, Amy Gee, Miss Sixty, Phard, Zumo, Antony Morato, J.C.Rags, Energie, Pepe Jeans en Lost in Paradise. Je kunt in deze webwinkel terecht voor allerlei soorten kleding, zoals broeken en jeans, jassen, jurken, rokken, blouses of overhemden, shirts, truien en vesten en zelfs jumpsuits. Die laatste is alleen in de damessectie overigens. Naast kleren, verkopen ze ook accessoires, zoals sjaals en riemen.

  Reviews schrijven of lezen
  Misschien heb je items zien staan in de webshop waar je interesse in hebt, maar ken je ze niet. Gelukkig zijn er modebewuste mensen die hun meningen en ervaringen hier hebben verwerkt in een recensie. Dan kunnen de consumenten na hen lezen of het bestellen gemakkelijk gaat, de levering snel en de webwinkel betrouwbaar. En hoe beoordelen klanten de modetrends die aangeboden worden? Lopen deze echt zo gelijk met die in de modewereld? Maar zelf een review schrijven mag natuurlijk ook!

  UniQ kleding
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over UniQ kleding

  Uw beoordeling