NederlandReview

  Ervaringen UGG

  Heb je koude voeten en wil je daar iets aan doen? Misschien heeft UGG wel het juiste product voor je. Dit karakteristieke, warme en dikke schoeisel is al een tijdje op de markt en al sinds bet begin zijn de meningen over dit merk schoenen verdeeld. Sommige mensen vinden ze helemaal geweldig vanwege de warmte van de schoenen en kunnen niet zonder terwijl anderen het plompe, logge design ronduit verafschuwen. Maar wat voor kwaliteit schoenen zullen dit nou eigenlijk zijn? Zullen ze echt zo comfortabel en warm zijn? Hoe lang zullen deze schoenen meegaan? En hoe zal on16caajpfs scoren op het gevoel van klantenservice en bezorgservice? Dat zijn allemaal dingen die alleen mensen die deze schoenen al wel eens geprobeerd hebben je meer over vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat zij over UGG en hun schoeisel denken. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers zullen je laten zien wat je van UGG zult kunnen verwachten.

  Over UGG

  UGG is een merk schoenen. Het merk is opgericht voor Brian Smith. Hij heeft de schoenen in 1978 al ontworpen. De schoenen bestaan dus al een hele tijd. De Australische surfer heeft een grote voorliefde voor schapenwol en geloofde dat op een dag de rest van de wereld dit materiaal net zo zal weten te waarderen als hijzelf. Aan de zuidelijke kust van Californië heeft hij een merk dikke, warme schoenen ontworpen. Al snel werd het merk de klassieker van de kust en een “symbool voor de relaxte Californische cultuur”. In het eerste decennium van de eeuw zijn ze uitgebreid en hebben ze slippers en stijlvolle schoenen aan hun collectie toegevoegd. Ze hebben winkels op vele plekken waaronder Londen, China en Japan. Later is het merk ook nog gaan samenwerken met Jimmy Choo voor de creatie Van een speciale collectie. Ook Swarovski Elements heeft meegedaan aan de typische glimmetjes op UGG. Ze maken schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen. Ze hebben vele collecties zoals de Klassieke Luxe, Classic Slim, EnerG, Treadlite, Flip-Flops, Casual Shoes en Exclusives. Naast schoenen heeft UGG nog een assortiment andere producten die dezelfde wollige, aaibare en warme textuur als de schoenen hebben. Voorbeelden hiervan zijn badjassen, ochtendjassen, kussens en nog veel meer. Net als bij hu andere producten gaan ze hierbij voor nonchalante luxe.


  De Classic Unlined collectie van UGG.

  Diensten van UGG

  Je kunt één van de fysieke winkels van UGG bezoeken of besluiten een online bestelling te plaatsen. In het laatste geval zal de klantenservice van UGG de schoenen bij je thuis komen bezorgen. Ook heeft UGG een klantenservice die voor je klaar staat als je wat advies nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor UGG

  Wat denk jij als je aan UGG denkt? Ben je zo dol op die schoenen dat ze nog net niet aan je voeten vergroeid zijn? Of is de enige reden dat je ze zou aanraken zijn om ze zo snel mogelijk uit het straatbeeld te schoppen? Vind je ze echt zo comfortabel of valt de warmte erg tegen? En hoe is jouw ervaring met de klantenservice en bezorgservice van die merk schapenwollen schoenen? Schrijf een review en vertel ons wat jij van UGG vindt.

  UGG
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over UGG

  Uw beoordeling

  UGGS zijn the best

  Ik ben gewoon nog altijd fan van UGG hoor... mijn eerste paar heb ik nog altijd en gaan nog altijd mee en ik vind de nieuwere collecties ook heel leuk, Gewoon hele fijne schoenen. Jammer dat het niet kouder is buiten ;-)

  Door: Amoy G31-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is UGG een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over UGG. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is UGG actief?

  UGG is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van UGG gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.