NederlandReview

  Ervaringen Tuinmeubelen.nl

  Leest het hier! De meningen van anderen over dit bedrijf. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Ontdek meer over dit bedrijf op onze site. 

  Over Tuinmeubelen.nl
  Wanneer je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen dan is het goed om naar deze site te gaan. In de webshop zie je het complete assortiment van tuinmeubelen. Er is al een zeer ruim aanbod van tuinsets, tuinstoelen, parasols en lounge sets. Daarnaast is er nog veel meer. De meubels zijn allemaal gemakkelijk onderverdeeld in meerdere categorieën. Er is trouwens nog meer dan alleen tuinmeubelen. Het assortiment wordt continu uitgebreid om zo meer variatie te krijgen. Ook wordt er scherp gekeken naar de prijzen. 


  Peppa Pig - Picknicken 

  Het is ook mogelijk om de tuinmeubels te bekijken in de showrooms in het land. Je ziet hier een selectie van de meubels. Je kunt natuurlijk direct bestellen en afhalen in de showroom. Je kunt op de site zien wanneer de showrooms open zijn. 

  Diensten van Tuinmeubelen.nl
  Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten. Denk hierbij aan: 
  -    Loungeset
  -    Tuinset
  -    Ligbed
  -    Tuinstoelen
  -    Tuintafel
  -    Terrasverwarming
  -    Merken
  -    Hartman
  -    Eurom
  -    Bukatchi
  -    Allibert
  -    Madison
  -    Doppler

  Klachten, tips en complimenten over Tuinmeubelen.nl
  Je kunt op verschillende manieren een klacht indienen. Het kan via de mail, de telefoon en ook per post. Natuurlijk kun je ook naar de showroom gaan. Het bedrijf zal op zoek gaan naar een passende oplossing voor het probleem. 

  Heb jij ervaring met Tuinmeubelen.nl? 
  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 

  Je zoekt een nieuwe lounge set, tuinstoelen, kussens of een parasol, maar weet niet of Tuinmeubelen.nl wel betrouwbaar is, snel levert en goedkoop is? Lees het hier!

  Tuinmeubelen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7

  Service

  6,6

  Prijs

  7

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Top service

  Bas16-05-2018

  Super klantenservice en groot assortiment. Ik ben zeer tevreden met onze 4 seasons loungeset.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Slechte kwaliteit en garantie

  Roxanne07-09-2017

  Ik heb in maart een tuinstel besteld, deze is in september al doorgezeten alsof je hem 20 jaar hebt staan!! Belachelijk! Nu komt het mooiste, ik heb 2 jaar garantie en stuur een email. Met als antwoord dat het gebruikelijk is dat de sets door gaan buigen!! Dat ik er wat stangen of planken onder kan timmeren. Of terug sturen dan krijg ik me geld terug min 30% van het aankoop bedrag omdat ik hem wel 1 seizoen heb kunnen gebruiken!!!! Ronduit belachelijk!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Tuintafel duur

  Anneke Ingeren28-03-2017

  Wij zijn op zoek naar een goede nieuwe tuintafel, maar zoals elke Nederlander willen wij hiervoor niet te veel betalen. Tuinmeubelen.nl leek goedkoop, maar dat viel helaas tegen. Ze zijn duurder dan onze bouwmarkt in de buurt... Veel duurder!

  Bovendien is de keuze zeer beperkt vind ik. Niet eens een lekkere picknicktafel bijvoorbeeld.

  Het was een tip van een vriendin, maar ik kom hier dan toch niet meer. Jammer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  tijdelijk niet leverbaar

  Vida Burger09-01-2017

  Wel echt een leuke winkel met leuke aanbiedingen.

  Maar jammer dat een heleboel niet leverbaar is alleen. Ik ben op zoek naar een tuinbank waarin je kunt schommelen, maar bij alles staat 'tijdelijk niet leverbaar'.
  Misschien omdat het winter is of zo, maar ik vind dat toch heel stom.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Kerstfeest in de tuin!

  Ineke07-12-2016

  Omdat wij in de winter ook in de tuin willen zitten, zijn wij op zoek gegaan naar terrasverwarming en die hebben wij gevonden bij Tuinmeubelen.nl Mooie prijs en mooie spullen. Kerstfeest in de tuin!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Einde van de zomer = Summersale

  Mark28-09-2016

  Heb echt gewacht tot het einde van de zomer, want voor tuinmeubelen is het dan altijd uitverkoop!

  Tuinset besteld via tuinmeubelen, prachtig hout, 4 stoelen, een bankje en een tafel. Bijna duizend euro korting, niet normaal.

  Summersale haha... terwijl je er in de herfst en winter ook prima aan kunt zitten

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Tuinmeubelen.nl

  Uw beoordeling