NederlandReview

    Ervaringen Tuinmeubelen.nl

    Leest het hier! De meningen van anderen over dit bedrijf. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Ontdek meer over dit bedrijf op onze site.

    Over Tuinmeubelen.nl

    Wanneer je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen dan is het goed om naar deze site te gaan. In de webshop zie je het complete assortiment van tuinmeubelen. Er is al een zeer ruim aanbod van tuinsets, tuinstoelen, parasols en lounge sets. Daarnaast is er nog veel meer. De meubels zijn allemaal gemakkelijk onderverdeeld in meerdere categorieën. Er is trouwens nog meer dan alleen tuinmeubelen. Het assortiment wordt continu uitgebreid om zo meer variatie te krijgen. Ook wordt er scherp gekeken naar de prijzen.


    Het is ook mogelijk om de tuinmeubels te bekijken in de showrooms in het land. Je ziet hier een selectie van de meubels. Je kunt natuurlijk direct bestellen en afhalen in de showroom. Je kunt op de site zien wanneer de showrooms open zijn.

    Peppa Pig - Picknicken 

    Diensten van Tuinmeubelen.nl

    Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten. Denk hierbij aan:
    - Loungeset
    - Tuinset
    - Ligbed
    - Tuinstoelen
    - Tuintafel
    - Terrasverwarming
    - Merken
    - Hartman
    - Eurom
    - Bukatchi
    - Allibert
    - Madison
    - Doppler

    Klachten, tips en complimenten over Tuinmeubelen.nl

    Je kunt op verschillende manieren een klacht indienen. Het kan via de mail, de telefoon en ook per post. Natuurlijk kun je ook naar de showroom gaan. Het bedrijf zal op zoek gaan naar een passende oplossing voor het probleem.

    Heb jij ervaring met Tuinmeubelen.nl?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Je zoekt een nieuwe lounge set, tuinstoelen, kussens of een parasol, maar weet niet of Tuinmeubelen.nl wel betrouwbaar is, snel levert en goedkoop is? Lees het hier!

    Tuinmeubelen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    6.2
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Einde van de zomer = Summersale

    Heb echt gewacht tot het einde van de zomer, want voor tuinmeubelen is het dan altijd uitverkoop!

    Tuinset besteld via tuinmeubelen, prachtig hout, 4 stoelen, een bankje en een tafel. Bijna duizend euro korting, niet normaal.

    Summersale haha... terwijl je er in de herfst en winter ook prima aan kunt zitten

    Door: Mark 28-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Loungeset

    Een erg goed bedrijf die snel levert en afspraken na komt. Klantenservice staat je goed en net te woord zoals dat hoort.

    Ik zal deze webshop zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

    Door: Tjerk 15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kerstfeest in de tuin!

    Omdat wij in de winter ook in de tuin willen zitten, zijn wij op zoek gegaan naar terrasverwarming en die hebben wij gevonden bij Tuinmeubelen.nl Mooie prijs en mooie spullen. Kerstfeest in de tuin!

    Door: Ineke 07-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Loungeset

    Naar aanleiding van mijn bestelling, heb ik contact gehad met de klantenservice. Na een kort telefoontje is mijn klacht direct opgelost! Goede expertise en zeer klantvriendelijk ! Toppers !!

    Door: Kaj 13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nooit aangekomen.

    Zeer slechte service, stond op voorraad 5 werkdagen maar na 3 weken nog niks.
    Uiteindelijk mailcontact gehad, elke keer een andere smoes toegeworpen gekregen.
    Geld gelukkig wel terug gekregen en afgesproken dat ik een betalingslink zou krijgen als het binnen was.
    Hebben het zonder mijn weten geannuleerd! Als ik niet gemaild had of ze al meer wisten, zat ik nu nog te wachten op mijn bestelling.

    Door: Sharon 04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Tuintafel

    Tuintafel die we gekocht hebben was helemaal prima, maar de manier waarop een stuk minder.. Ik zou Tuinmeubelkorting.nl dan ook zeker afraden, en ergens anders je tuinmeubelen kopen. Helaas..

    Door: H. de Jong 02-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Een tevreden klant

    Mooie balkonbekleding !!!
    Zeer tevreden een fijne en nette behandeling en zeer snel bezorg!!!
    GROET Wim en HERMIEN Terink .

    Door: Wim Terink 22-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top service

    Super klantenservice en groot assortiment. Ik ben zeer tevreden met onze 4 seasons loungeset.

    Door: Bas 16-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Loungeset

    Prachtige set en dag later geleverd!

    Door: T. Brink 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    canadian tuinstoel (dekchair)

    Tuinstoel binnen de afgesproken tijd geleverd. Verpakking beschadigd (geen probleem) zakje met schroeven etc. was kapot gegaan, benodigdheden lagen los in de doos en er ontbraken essentiële schroeven (inbus). Ik heb een mailtje gestuurd, kreeg keurig antwoord dat ze het doorgestuurd hadden naar de desbetreffende afdeling. Nu na 1 1/2 week nog niets gekregen. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om dit na te sturen. Beetje jammer!

    Door: Jacqueline Westerduin 03-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    hangmat

    product niet op voorraad itt wat op website staat. Lange wachttijd van 30 min. Webshop niet actueel. levering geen sterren

    Door: kor Koesen 23-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Loungestoel met voetenbank

    Jammer dat de minimale sterren 2 is want ik zou graag 1 ster geven. Ik heb vooraf met hun gemaild en gebeld omdat de voorwaarde voor mijn bestelling was dat het op dag x NA 12:00 geleverd werd, anders zou ik hem gewoon elders bestellen. Antwoord: dit is akkoord en het is geregeld met het magazijn. Vervolgens hoorde ik de avond voor dag x dat hij tussen 08:00-10:00 geleverd zou worden. Als klant zit je dan met een serieus probleem. Nu beweren ze (zelfs verwijtend) dat ze daar uitgebreid met mij over gesproken hebben want dat staat in hun aantekeningen. Echt bizar en dit maakt mij als klant erg boos, als ik het had geweten had ik hem gewoon niet bij hun besteld, zij hebben mij juist bevestigd dat het geregeld was.
    Ook vreemd is dat als je mailt en belt over een stoel dat ze in de mail ineens praten over “de parasol is voorradig”.
    Klanttevredenheid staat hier niet bovenaan, de verkoop is kennelijk belangrijk.

    Door: Jampie 11-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Eurom Force Soap Lance

    Bestellen ging snel, daarna hopeloos... Artikel zou op voorraad zijn, na betaling de volgende ochtend gebeld om na te gaan of het product op voorraad was, zodat ik wellicht de Eurom Force Soap Lance kon ophalen in Naarden. Bleek dat het artikel niet bij hun op voorraad is maar bij de leverancier. Maandag zou tuinmeubelen.nl hem binnen hebben en dan doorsturen. Onderhand zijn we een week verder en nog steeds geen Eurom Force Soap Lance... Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Als ik dit had geweten had ik ergens anders mijn bestelling gedaan. Complete misleiding m.b.t. leveringsverwachting (op voorraad).

    Door: Martijn 04-07-2019
    JAN 09-08-2019

    #DRAMA BEDRIJF #NOOIT MEER BESTELLEN ! #TUNMEUBELEN.NL

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    tuinkachel Cosi

    wat een vreselijke service heeft dit bedrijf. Beloften worden niet nagekomen, er wordt onjuiste informatie gegeven (er wordt gelogen over de status van de levering) en tot slot krijg je geen reactie als je via mail om een toelichting vraagt. Denk 2x na voordat je hier is bestelt!!

    Door: Eric 03-07-2019
    Louis 09-08-2019

    Een vreselijk bedrijf met valse beloften

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Slecht!

    Tuinset wordt niet volgens afspraak, binnen 5 dagen geleverd terwijl het wel op voorraad is. Communicatie met transportbedrijf is onduidelijk.
    Zelf 3 keer moeten bellen, slechte communicatie.
    Bij levering blijken er dopjes aan de onderkant van de stoelen te ontbreken, wederom gebeld, mail verstuurd, bericht gekregen dat er werk van wordt gemaakt.
    Na een week nog niks ontvangen en maar weer gebeld en gemaild, dopjes zijn er wel, liggen klaar maar zijn nog niet verstuurd.
    De dame aan de telefoon is niet echt aardig, heb het idee dat ik maar lastig ben...........

    Door: Geurtjens 16-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte kwaliteit en garantie

    Ik heb in maart een tuinstel besteld, deze is in september al doorgezeten alsof je hem 20 jaar hebt staan!! Belachelijk! Nu komt het mooiste, ik heb 2 jaar garantie en stuur een email. Met als antwoord dat het gebruikelijk is dat de sets door gaan buigen!! Dat ik er wat stangen of planken onder kan timmeren. Of terug sturen dan krijg ik me geld terug min 30% van het aankoop bedrag omdat ik hem wel 1 seizoen heb kunnen gebruiken!!!! Ronduit belachelijk!!

    Door: Roxanne 07-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tuintafel duur

    Wij zijn op zoek naar een goede nieuwe tuintafel, maar zoals elke Nederlander willen wij hiervoor niet te veel betalen. Tuinmeubelen.nl leek goedkoop, maar dat viel helaas tegen. Ze zijn duurder dan onze bouwmarkt in de buurt... Veel duurder!

    Bovendien is de keuze zeer beperkt vind ik. Niet eens een lekkere picknicktafel bijvoorbeeld.

    Het was een tip van een vriendin, maar ik kom hier dan toch niet meer. Jammer!

    Door: Anneke Ingeren 28-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    tijdelijk niet leverbaar

    Wel echt een leuke winkel met leuke aanbiedingen.

    Maar jammer dat een heleboel niet leverbaar is alleen. Ik ben op zoek naar een tuinbank waarin je kunt schommelen, maar bij alles staat 'tijdelijk niet leverbaar'.
    Misschien omdat het winter is of zo, maar ik vind dat toch heel stom.

    Door: Vida Burger 09-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over Tuinmeubelen.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Tuinmeubelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Tuinmeubelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tuinmeubelen.nl actief?

    Tuinmeubelen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinmeubelen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.