NederlandReview

  Ervaringen Tuinkussenwinkel.nl

  Met het mooie weer willen we natuurlijk allemaal lekker naar buiten. Maar we willen wel comfortabel zitten, dus zijn we op zoek naar tuinkussens. Nieuwsgiering naar de reviews van anderen over Tuinkussenwinkel.nl? Lees dan verder.

  Wat is Tuinkussenwinkel.nl

  De naam zegt het eigenlijk al, want dit is een webshop in tuinkussens. Je vindt hier het meest uitgebreide assortiment aan tuinkussens. Alle maten en kleuren zijn snel in huis, want ze zijn uit voorraad leverbaar. Dus zie je mooie dagen aankomen en heb je snel nieuwe tuinkussens nodig? Dan kan dat makkelijk en efficiënt bij deze webshop. Je vindt er stoelkussens en loungekussens in veel verschillende kleuren en maten. Ga je voor een hippe trendkleur of kies je voor een klassieke kleur? En wil je een mooie print of ga je voor tijdloos uni? De mogelijkheden zijn eindeloos! En wil je even niet in de zon zitten? Dan kun je ook gelijk een parasol bestellen bij je nieuwe tuinkussens. Handig toch?


  Een aflevering van Op de Tuin, van Koefnoen

  Over Tuinkussenswinkel.nl

  In 2009 is Tuinkussenwinkel.nl opgericht. Hier werd heel hard gewerkt en de mogelijkheden van uitbreiding werden verkend. De leverancier die de tuinkussens levert, levert ook dekbedden. Dit is echter een gekke combinatie, dus voor de dekbedden werd een andere webshop opgericht. Maar ook het assortiment van de Tuinkussenwinkel.nl werd uitgebreid, je vindt daar nu namelijk ook parasols. Als je iets besteld bij Tuinkussenwinkel.nl dan wordt dit voor jou ingepakt en verzonden vanuit het centrale magazijn. Dit magazijn vind je in het midden van het land, in het mooie Amerongen. De klantenservice bevindt zich ook in Amerongen, waardoor de communicatielijnen tussen magazijn en klantenservice kort en effectief zijn. Zo word jij altijd snel en vakkundig geholpen.

  Contact met Tuinkussens.nl

  Heb je een vraag over een bepaald tuinkussen? Dan kun je altijd eerst even kijken tussen de Veelgestelde vragen op de website. Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Van vragen over verzendkosten tot de procedure rondom ruilen en retourneren en van garantievragen tot vragen over het bezorgen van je bestelling. Heb je een andere vraag, een opmerking, een suggestie of misschien een klacht? Dan kun je beter direct contact opnemen. Dit kun je doen via de mail, 24 uur per dag en zeven dagen per week, door middel van het contactformulier op de website of per telefoon. De telefonische klantenservice is op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken. Bel je buiten de openingstijden van de klantenservice, dan kun je een voicemailbericht achterlaten en word je teruggebeld.

  Ervaringen met Tuinkussens.nl

  Heb jij jouw tuinkussens besteld via deze overzichtelijke webshop? Hoe makkelijk vond jij het om je tuinkussens online te kopen? En wat vind jij van het bestelproces, de leveringsprocedure en heb je contact gehad met de klantenservice of was dit helemaal niet nodig? Andere tuinliefhebbers zitten op jouw feedback te wachten. Dus heb jij een ervaring of een mening? Deel deze dan met hen via een review.

  Wil jij weten of je veilig en vertrouwd tuinkussens kunt shoppen bij Tuinkussenwinkel.nl? Lees dan eerst reviews, ervaringen en oordelen van klanten!

  Tuinkussenwinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tuinkussenwinkel.nl

  Uw beoordeling

  Klaar voor de lente

  HELE GOEDE WINKEL. In Nederland is het niet zo vaak mooi weer, dus als het mooi weer is dan wil ik er even van kunnen genieten. Daarom ben ik zo blij dat ik de winkel Tuinkussenwinkel.nl heb ontdekt. Ik ben me alvast aan het voorbereiden op de komende lente en toen kwam ik er achter dat ik in de herfst mijn tuinkussens heb weggegooid omdat ze versleten waren. Toch maar alvast even gaan googlen naar goedkope en mooie tuinkussens en zo kwam ik terecht op deze website. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik bijzonder tevreden ben. Je vindt hier een ruim aanbod aan diverse tuinkussens, maar je vindt er ook nog een aantal andere zaken die met buiten te maken hebben, zoals parasols en dergelijke. Het is dus nog wat vroeg, maar ik ben in ieder geval al klaar voor de lente, de zomer en de eventuele nazomer.

  Door: Anoniem31-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Tuinkussenwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Tuinkussenwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tuinkussenwinkel.nl actief?

  Tuinkussenwinkel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinkussenwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.