NederlandReview

  Ervaringen Tuincentrum.nl

  Zoek je een online tuincentrum? Wellicht is Tuincentrum.nl interessant voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij Tuincentrum.nl bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Tuincentrum.nl?

  Thuiscentrum.nl is een online tuincentrum dat thuisbezorgt. Je kunt op de website onder andere een keuze maken uit tuinplanten, kamerplanten, haagplanten, potgrond, bomen en andere producten voor je tuin.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  Bestellen

  Wil je een bestelling plaatsen? Je kunt bij Tuincentrum.nl op meerdere manieren bestellen. Allereerst kun je dat via de website doen. Je plaats het product dan in je online winkelwagen. Je kunt eveneens via de e-mail of per telefoon bestellen. Je zult dan geholpen worden door een medewerker van het bedrijf. De meeste mensen vinden het prettig om online te bestellen. Toch wordt er ook nog van de andere mogelijkheden gebruik gemaakt.

  Levering

  Jouw pakket zal worden geleverd op de datum die op de orderbevestiging vermeld staat. In de regel is dit binnen twee dagen. Je kunt overigens je voorkeur voor een dag doorgeven. Dit kun je doen in de laatste fase van je bestelling. Het bedrijf heeft zelf bezorgers en bestelbussen. Medewerkers van Tuincentrum.nl zullen dus producten bij je afleveren. Deze personeelsleden vervoeren producten zoals schuttingen, bomen en planten. Er wordt samengewerkt met PostNL. Zij zorgen voor de kleinere bestellingen.

  Retourinformatie

  Het kan onverhoopt voorkomen dat je jouw bestelling wilt annuleren. Het bedrijf vindt dit vervelend. Mocht je een retour hebben zul je dit zo spoedig mogelijk moeten doorgeven. Je kunt dit per e-mail doen. Het is belangrijk dat jij in je e-mail je bestelnummer doorgeeft.

  Voorwaarden

  Mocht het zo zijn dat een bestelling al is verwerkt, is het helaas niet meer mogelijk om te annuleren. Nadat je een bestelling hebt gedaan zal er volgens een geautomatiseerd inkoopproces van start gaan. Er wordt met aangesloten kwekers overleg gevoerd over het te regelen transport.

  Klachten

  Ben je ontevreden en wil je een klacht indienen? Dit zul je dan via de klachtenregeling moeten doen. Deze procedure is opgesteld door het bedrijf. Zowel de consument als de organisatie zijn verplicht om zich aan deze klachtenprocedure te houden. Mocht je ontevreden zijn over de uitvoering van de overeenkomst, dien je dit binnen 7 dagen door te geven aan het bedrijf. In deze situatie zul je de klacht duidelijk en volledig moeten doorgeven. Heb je je klacht eenmaal ingediend? Volgens de procedure zal deze binnen 14 dagen door het bedrijf in behandeling worden genomen.

  ODR Platform

  Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via de volgende link: https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link: http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je klant bij Tuincentrum.nl? Heb je vaak artikelen bij dit bedrijf gekocht? Ben je tevreden over de tuinproducten die je bij Tuincentrum.nl hebt gekocht? Heb je soms potgrond bij Tuincentrum.nl gekocht? We stellen het op prijs als jij je ervaringen bij Tuincentrum.nl deelt op deze pagina. Mede dankzij jouw hulp kan NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews blijven.

  Tuincentrum.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  3.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  2.2
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tuincentrum.nl

  Uw beoordeling

  planten

  Een dag te laat geleverd, de volgende dag een totaal verkeerde bestelling, verdorde kapotte planten met schimmel die ik helemaal niet besteld had en weggegooid, verloren geld. Klantendienst uiterst onvriendelijk, aub mensen koop hier nooit iets

  Door: Kathy Maréchal14-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ligusters 30stuks en 5 planten

  De ligusters waren losse droge takken die we maar vlug geplant hebben omdat er geen mogelijkheid was om contact te krijgen op zaterdag !
  Al met al heeft het een week geduurd ,heb ik 3 x foto's gemaild,en 5 x moeten bellen ,chatten via de site voor ik eindelijk een retour etiket kon uitprinten .
  Ik heb mijn ligusters snel uit de grond getrokken en retour gestuurd,de andere planten laten staan op hoop van zegen .
  Gelukkig had ik nog niks betaald had betaald met AfterPay die gelukkig dezelfde dag de betaling on hold hadden gezet !
  Ik bestel nooit meer bij jullie ,krijg je contact dan krijg je volgens mij een callcenter en steeds iemand anders met een ander verhaal ,de mailbox zit vol als je foto's stuurt oftewel nooit meer !

  Door: Kantelberg 13-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Lavendelplanten, pampasgras en lampenpoetsersgras

  Zodanig verpakt en verstuurd dat meer dan de helft van de planten het niet heeft overleefd.
  Ze hebben een standaardmail voor als ze hier een klacht over krijgen: "Het ziet ernaar uit dat de planten een moeilijke tijd achter de rug hebben. Wij zien echter dat ze het nog gaan doen".
  Absurd dat een bedrijf zo'n standaardmail paraat heeft en tevens klopt het niet. Steeds meer planten leggen het loodje, ondanks verse grond, water, verzorging etc. Na behandeling door tuincentrum.nl zijn ze gewoon niet meer te redden..
  De prijzen zijn gewoon marktconform dus je zou hier heel wat meer van mogen verwachten. Voor ons was het 1x en nooit meer tuincentrum.nl.

  Door: Wendie Hartsink10-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Bamboe plant

  Grote bamboe plant besteld 1.75hoog en 1.50 breed..
  Bestelling binnen met vertraging..

  Maak de doos open zit er een klein rot takkie in.. dus gelijk gebeld , tot de volgende dag zitten wachten tot ze een oplossing hadden.
  Kon hem kopen voor 40 euro , veel te veel geld voor een takkie bamboe..
  Dus retour..

  (Heb 5 keer moeten bellen)

  Word er gezegt dat de boemboe, nooit zo groot en vol word geleverd ...
  Terwijl ze wel op de site worden verkocht van 1.75 hoog en 1.50 breed.

  Door: Tatjana10-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Lonicera Copper Beauty

  Heb een Lonicera Copper Beauty besteld, kostte 11,99 terwijl elders ca. 8,00/8,90.
  En krijg geleverd een of ander dor en verpieterd plantje, wel een Lonicera, maar zeker niet de Copper Beauty.
  Het ding is niet om aan te zien, eerder rijp voor de afvalbak, Schandalig! Contact opgenomen, en kreeg de vraag om foto's te sturen waarna ik wel 'bericht zou krijgen', Nog niets vernomen, natuurlijk. Ballentent!!

  Door: Lennard04-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Seringen

  Krijg een melding dat ivm drukte de levering een paar dagen is vertraagd. Na 5 dagen nog steeds niets. Waardeloos

  Door: Wladimir Schrijver23-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Bamboe planten en een munt

  Eerst veel te lang moeten wachten op de levering. En dan krijg je toch een slechte kwaliteit planten!! Bij het aangeven van mijn klacht, mail en belcontact, sturen van foto's krijg je de helft terug van het aankoopbedrag🙃 Echt serieus wat een slechte service. Een dikke 👎

  Door: Kidskartel20-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  4 seringen besteld maar 3 gekregen

  Later den beloofd binnen, maar 3 Seringen terwijl er 4 besteld waren. Prijs 88 euro. 1 van de 3 seringen was een steeltje van nog geen 10 cm zonder blad.

  Door: Theo de Graaff19-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  13 hortensia's 40 cm

  Veel te laat verstuurd,planten verdord en niet wat we besteld hadden ! Voor hetzelfde geld hadden we mooie bloeiende planten ergens anders . Arrogante klantendienst !

  Door: Fanny Meeus07-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Fruit struikjes

  Ik heb 3 fruit plantjes besteld voor bijna 40 euro, met levering van € 7. 1 plant van de 3 is aangekomen, zonder enige uitleg van tuincentrum. Ik moest zelf hun contacteren om te vragen waar de rest is. Ze antworden gewoon dat het niet meer leverbaar was, had ik zelf niks gevraagd, had ik niks gehoord. Uitermate onprofessioneel en klant onvriendelijk. Nu moet ik voor 1 plantje bijna 20 euro betalen, had ik dit geweten had ik nooit iets besteld. Opgepast mensen!

  Door: Annette29-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Tuincentrum.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Tuincentrum.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tuincentrum.nl actief?

  Tuincentrum.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuincentrum.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.