NederlandReview

  Ervaringen Tuincentrum Koeman

  Je tuin kan een geweldige plek zijn om te relaxen en helemaal tot rust te komen. Je kan er passief van genieten door te zonnen in een tuinstoel of actief door in de tuin te werken en je planten te verzorgen. Maar eerst zal je moeten zorgen dat je tuin naar het zin is. Dus waar kun je de spullen vinden om dat voor elkaar te krijgen? Één tuincentrum wat bloembollen, planten en tuingereedschap verkoopt is Tuincentrum Koeman. Maar wat voor kwaliteit bloembollen zal deze winkel verkopen? Zullen hun bloemzadel wel groeien in de tuin? En wat voor een bezorgservice en klantenservice kan je van dit tuincentrum verwachten? De beste en misschien wel enige manier daarachter te komen is via reviews geschreven door klanten die al iets bij Tuincentrum Koeman hebben gekocht. Lees over hun ervaringen, meningen en andere nuttige opmerkingen om te zien of Tuincentrum Koeman een tuincentrum is wat bij jou en jouw tuin past.

  Over Tuincentrum Koeman

  Tuincentrum Koeman is een tuincentrum. Het initiatief voor het bedrijf is genomen voor Koeman Flowerbulbs. Bij Tuincentrum Koeman kun je alles vinden voor jouw tuin. Als je bijvoorbeeld bloemen wilt kweken kun je hun bloembollen eens proberen. Ze verkopen bloembollen van de meest uiteenlopende bloemen zoals Freesia, Lelie, Blauwe Druif, Anemoon, Narcissen, Begonia, Hyacinten, Amaryllis, Sneeuwklokjes, Tulpen, Iris, Cyclamen, en vele andere bloemen. Als je niet zo van bloemen houdt en liever iets nuttigers kweekt kun je eens kijken naar hun moestuin afdeling. Daar kun je zaden, planten en bollen vinden voor knoflook, basilicum, aardbeien, peterselie, uien, fruitbomen, aardappelen, wortel, sla, courgette, paprika en nog vele anderen. En hoe fijn is het om na de oogst je eigen gekweekte groenten en/of fruit te kunnen eten? Naast bollen en zaden verkopen ze ook een variëteit aan planten zoals kamerplanten, kruidenplanten, wintergroene planten, perkplanten, potplanten en haagplanten. Natuurlijk heb je ook wat spullen nodig om je planten, bloemen en bomen te verzorgen. Tuincentrum Koeman biedt plantenpotten, dierbenodigdheden, snoeischaren, grasmaaiers, takkenscharen, tuinhandschoenen en vele andere dingen die nuttig kunnen zijn om je tuin eens goed onder handen te nemen.


  Ter inspiratie: Wat van de mooiste tuinen ter wereld.

  Services of Tuincentrum Koeman

  De scharen, bloembollen, planten en andere dingen die Tuincentrum Koeman aanbiedt kunnen besteld worden via hun website. Hun bezorgservice stuurt die dan naar je huis. Ze hebben ook een klantenservice om je te helpen in geval dat nodig is. Als je je email adres invult en lid wordt van hun email nieuwsbrief krijg je 5% korting op je volgende bestelling. Vergeet niet om een blik te werpen op hun aanbiedingen. Die kunnen je leuke kortingen opleveren.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tuincentrum Koeman

  Staan er in jouw tuin al bloembollen of planten van Tuincentrum Koeman? Misschien heb je wel een hele moestuin aangelegd vol met hun peterselieplanten, tomatenplanten, groentezaden en andere moestuin benodigdheden. In alle gevallen horen wij graag meer over jouw ervaring met dit tuin bedrijf. Hoe makkelijk kon je de bloemenzaden vinden waar je naar zocht? Zijn hun bloembollen opgekomen? Hoe handig is hun tuingereedschap? En wat kun je ons vertellen over hun bezorgservice en klantenservice? Plaats een review en vertel ons alles over Tuincentrum Koeman.

  How goed zullen de bloemen van Tuincentrum Koeman staan in jouw tuin? Lees over hun bloembollen, tuingereedschap, planten, zaden en nog meer.

  Tuincentrum Koeman
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  8.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  8.4
  Leveren
  rating
  7.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zeer goed!

  Ik beb 2 keer bij Tuincentrum Koeman besteld.
  In beide gevallen was er een uitstekende service, snelle levering en een goede kwaliteit van de bomen en bloemen.
  Na 2 jaar zag ik dat 2 pioenrozen van andere sorten waren.
  Dan heb ik 2 andere (van gewenst soort) van de tuincentrum gratis gekregen.

  Door: Natalia Sidorenko 25-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geweldige mooie bollen

  Tuincentrum Koeman heeft geweldige aanbiedingen. Mooie grote bollen, echt de moeite waard. Prima waar voor je geld. Levering binnen een week is toch prima. Na een belletje kreeg ik te horen dat ze het heel druk hadden, gelukkig maar! Ik kan best even wachten. Bedankt voor de service!

  Door: Martin Post Uiterweer 23-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Super service

  Wat een service !!. Een heel snelle levering , zeer vriendelijke mensen om vragen te beantwoorden . De bestelling die ik kreeg na 1 dag was TOP !!! Perfecte afhandeling . Een echte aanrader ! BEDANKT .... ben er zeer blij mee

  Door: Ilse de kokere 13-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  top kwaliteit

  Goed kwaliteit van de bollen, tevreden over de levering, ben vaste klant vanwege het bijzondere aanbod, bijna geen plekje of pot meer over in mijn tuin. De prijs is aantrekkelijk.
  Minpunten heb ik niet.

  Door: Francien Verhoef-Blokland 03-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  veel beloven weinig geven......

  Als een website zegt "vandaag besteld, morgen in huis" moet je daar niet 1 week op moeten wachten. Dan is zo'n website sowieso niet betrouwbaar, dus wat ze zeggen over de kwaliteit van de planten is dan ook niet betrouwbaar. Minder negatieve reacties dan positieve? Eén negatieve is al teveel!

  Door: Vivi 08-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Gewoon prima

  Planten daags na bestellen in huis en in prima conditie. Niets op aan te merken.

  Door: Piet Schermer 21-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prima kwaliteit

  Prima kwaliteit en snelle levering. In het voorjaar moet je soms een paar dagen langer op je bestelling wachten maar dat conpenseerd het bedrijf vaak met wat gratis artikelen. Een aanrader!

  Door: S. Jansen 26-05-2018
  S.Wiggers 31-05-2018

  Jij werkt zeker bij Tuincentrum Koeman. Mijn ervaring is dat het oplichters zijn. Planten zijn stekjes en de helft is dood. Op email en telefoon wordt niet gereageerd. En ook de leverdata klopt niets van. Voor minder koop je betere planten bij een echt tuincentrum

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zeer slecht

  De planten werden niet zoals beloofd de volgende dag geleverd en toen ze eenmaal kwamen waren ze allemaal verdord en de meeste waren b-keus. Geen tuinplanten zoals beloofd en zeker niet de hoge prijs waard die je er voor betaald. Ik voel me opgelicht. En als ik de reviews lees ben ik niet de enige. Sommige hebben niet eens planten gehad!

  Door: S.Wiggers 06-06-2018
  Fleur Koeman 02-07-2018

  Geachte heer, mevrouw Wiggers, Spijtig dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Onder uw naam kunnen wij echter over de afgelopen 2 jaar geen bestelling vinden? Het verzoek om even contact met ons op te nemen. Wij lossen het uiteraard graag naar tevredenheid met u op! Met vriendelijke groet, Fleur Koeman Tuincentrumkoeman.nl

  BERTUS REUVERS 25-09-2018

  Ben uitermate slecht te spreken. bloembollen besteld, waren in voorraad. Besteld en betaald. Kreeg regelmatig bericht dat de bestelling helaas 1 dag was vertraagd. Inmiddels 3 weken geleden . Geen e-mailadres bekend Formulier ingevuld, geen reactie. Ik wil mijn geld terug.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  'Morgen in huis' volstrekt loze toezegging

  De belofte 'vandaag besteld, morgen in huis' wordt volkomen onterecht op de website opgevoerd. Levering laat aanzienlijke tijd op zich wachten. Concrete datum blijft volkomen onduidelijk. Wel (vele) tussentijdse berichten waarin iedere keer opnieuw de verwachting uitgesproken wordt 'morgen te kunnen leveren'. Die 'morgen' is in mijn geval nog steeds niet aangebroken.

  Door: S. Brookman 27-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Tuincentrum Koeman

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Tuincentrum Koeman een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Tuincentrum Koeman. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tuincentrum Koeman actief?

  Tuincentrum Koeman is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuincentrum Koeman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.