NederlandReview

    Ervaringen Tuincentrum Koeman

    Je tuin kan een geweldige plek zijn om te relaxen en helemaal tot rust te komen. Je kan er passief van genieten door te zonnen in een tuinstoel of actief door in de tuin te werken en je planten te verzorgen. Maar eerst zal je moeten zorgen dat je tuin naar het zin is. Dus waar kun je de spullen vinden om dat voor elkaar te krijgen? Één tuincentrum wat bloembollen, planten en tuingereedschap verkoopt is Tuincentrum Koeman. Maar wat voor kwaliteit bloembollen zal deze winkel verkopen? Zullen hun bloemzadel wel groeien in de tuin? En wat voor een bezorgservice en klantenservice kan je van dit tuincentrum verwachten? De beste en misschien wel enige manier daarachter te komen is via reviews geschreven door klanten die al iets bij Tuincentrum Koeman hebben gekocht. Lees over hun ervaringen, meningen en andere nuttige opmerkingen om te zien of Tuincentrum Koeman een tuincentrum is wat bij jou en jouw tuin past.

    Over Tuincentrum Koeman

    Tuincentrum Koeman is een tuincentrum. Het initiatief voor het bedrijf is genomen voor Koeman Flowerbulbs. Bij Tuincentrum Koeman kun je alles vinden voor jouw tuin. Als je bijvoorbeeld bloemen wilt kweken kun je hun bloembollen eens proberen. Ze verkopen bloembollen van de meest uiteenlopende bloemen zoals Freesia, Lelie, Blauwe Druif, Anemoon, Narcissen, Begonia, Hyacinten, Amaryllis, Sneeuwklokjes, Tulpen, Iris, Cyclamen, en vele andere bloemen. Als je niet zo van bloemen houdt en liever iets nuttigers kweekt kun je eens kijken naar hun moestuin afdeling. Daar kun je zaden, planten en bollen vinden voor knoflook, basilicum, aardbeien, peterselie, uien, fruitbomen, aardappelen, wortel, sla, courgette, paprika en nog vele anderen. En hoe fijn is het om na de oogst je eigen gekweekte groenten en/of fruit te kunnen eten? Naast bollen en zaden verkopen ze ook een variëteit aan planten zoals kamerplanten, kruidenplanten, wintergroene planten, perkplanten, potplanten en haagplanten. Natuurlijk heb je ook wat spullen nodig om je planten, bloemen en bomen te verzorgen. Tuincentrum Koeman biedt plantenpotten, dierbenodigdheden, snoeischaren, grasmaaiers, takkenscharen, tuinhandschoenen en vele andere dingen die nuttig kunnen zijn om je tuin eens goed onder handen te nemen.


    Ter inspiratie: Wat van de mooiste tuinen ter wereld.

    Services of Tuincentrum Koeman

    De scharen, bloembollen, planten en andere dingen die Tuincentrum Koeman aanbiedt kunnen besteld worden via hun website. Hun bezorgservice stuurt die dan naar je huis. Ze hebben ook een klantenservice om je te helpen in geval dat nodig is. Als je je email adres invult en lid wordt van hun email nieuwsbrief krijg je 5% korting op je volgende bestelling. Vergeet niet om een blik te werpen op hun aanbiedingen. Die kunnen je leuke kortingen opleveren.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Tuincentrum Koeman

    Staan er in jouw tuin al bloembollen of planten van Tuincentrum Koeman? Misschien heb je wel een hele moestuin aangelegd vol met hun peterselieplanten, tomatenplanten, groentezaden en andere moestuin benodigdheden. In alle gevallen horen wij graag meer over jouw ervaring met dit tuin bedrijf. Hoe makkelijk kon je de bloemenzaden vinden waar je naar zocht? Zijn hun bloembollen opgekomen? Hoe handig is hun tuingereedschap? En wat kun je ons vertellen over hun bezorgservice en klantenservice? Plaats een review en vertel ons alles over Tuincentrum Koeman.

    How goed zullen de bloemen van Tuincentrum Koeman staan in jouw tuin? Lees over hun bloembollen, tuingereedschap, planten, zaden en nog meer.

    Tuincentrum Koeman
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    6.2
    52% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    5.8
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    5.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Tuincentrum Koeman

    Uw beoordeling

    Bollen, 5 soorten

    Snelle levering.
    Met klanten korting actie.

    Door: Ger Voorn22-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zeer goed!

    Ik beb 2 keer bij Tuincentrum Koeman besteld.
    In beide gevallen was er een uitstekende service, snelle levering en een goede kwaliteit van de bomen en bloemen.
    Na 2 jaar zag ik dat 2 pioenrozen van andere sorten waren.
    Dan heb ik 2 andere (van gewenst soort) van de tuincentrum gratis gekregen.

    Door: Natalia Sidorenko25-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldige mooie bollen

    Tuincentrum Koeman heeft geweldige aanbiedingen. Mooie grote bollen, echt de moeite waard. Prima waar voor je geld. Levering binnen een week is toch prima. Na een belletje kreeg ik te horen dat ze het heel druk hadden, gelukkig maar! Ik kan best even wachten. Bedankt voor de service!

    Door: Martin Post Uiterweer23-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Super service

    Wat een service !!. Een heel snelle levering , zeer vriendelijke mensen om vragen te beantwoorden . De bestelling die ik kreeg na 1 dag was TOP !!! Perfecte afhandeling . Een echte aanrader ! BEDANKT .... ben er zeer blij mee

    Door: Ilse de kokere 13-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    top kwaliteit

    Goed kwaliteit van de bollen, tevreden over de levering, ben vaste klant vanwege het bijzondere aanbod, bijna geen plekje of pot meer over in mijn tuin. De prijs is aantrekkelijk.
    Minpunten heb ik niet.

    Door: Francien Verhoef-Blokland03-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    salivia

    de planten kwamen snel en keurig verpakt aan. Totaal geen schade door het vervoer! hartelijk dank

    Door: Brita Stubbe07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zaden

    Keurig verpakt en snel geleverd.

    Door: Dolf Klijnhout02-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Prima kwaliteit

    Prima kwaliteit en snelle levering. In het voorjaar moet je soms een paar dagen langer op je bestelling wachten maar dat conpenseerd het bedrijf vaak met wat gratis artikelen. Een aanrader!

    Door: S. Jansen26-05-2018
    S.Wiggers31-05-2018

    Jij werkt zeker bij Tuincentrum Koeman. Mijn ervaring is dat het oplichters zijn. Planten zijn stekjes en de helft is dood. Op email en telefoon wordt niet gereageerd. En ook de leverdata klopt niets van. Voor minder koop je betere planten bij een echt tuincentrum

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geranium zaden enz

    Waanzinnig deze zaden
    Van de 50 zaden zijn er al 48 opgekomen
    Snel en goed verpakt geleverd
    Ik ga hier nog veel en veel meer bestellen

    Door: Ton Hoogmoed13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Planten

    Geen kommunikatie mogelijk
    Betaald maar nooit geleverd
    Bende oplichters....
    Koop hier nooit meer.
    Delen aub

    Door: Johan Knockaert27-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    zaden

    Bestelling keurig en snel verzorgd!
    Al eerder zaden besteld en dik tevreden

    Door: m.a. hoogveld13-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bollen

    Eerste keer bloembollen besteld. Zien er goed uit. Voorjaar afwachten....

    Door: m.a. hoogveld22-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Variatie zaden

    Goede kwaliteit, snelle levering. Kom absoluut vaker terug

    Door: J. Keyner 18-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bruidssluier

    planten uitstekend verpakt goede planten.en snel geleverd een dikke tien.

    Door: henk van os 13-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Clematis

    Zeer slecht product geleverd gekregen.
    Foto’s opgestuurd.
    Service bij reactie was slecht.
    Nooit meer kopen bij dit bedrijf.
    Geen pluspunten

    Door: André Jekel19-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Rozenstruikjes

    Erg lang op moeten wachten en een erg slechte kwaliteit geleverd waar ze niks mee doen mijn advies niks bij koeman bestellen.

    Door: Patricia Van kessel14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    meerdere planten

    ik heb 24 april een bestelling geplaatst en betaald ook bezorgkosten .Het is nu 10 mei maar nog niks gehoord of gekregen. Ik hoop dat het in orde komt anders wil ik mn geld terug. op de site staat :vandaag besteld morgen in huis

    Door: Froukje bijleveld-aikema10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    o.a.klimplanten

    dit bedrijf lijkt op oplichting:
    geen levering,
    geen antwoord op mail.
    telefonisch onbereikbaar

    Door: g thuis28-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Diversen

    Vorig jaar heb ik een grote bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Ik was tevreden over het grootste deel van de bestelling, maar er zat 1 clematis bij die dood was bij levering. Toen ik dat na een tijdje meldde (omdat ik eerst wilde aankijken of er mogelijk toch meer leven in zat dan ogenschijnlijk het geval leek) kreeg ik te horen dat ze me niet verder konden helpen en dat het waarschijnlijk mijn eigen schuld was. Wat een beroerde klantenservice!

    Door: Emmy Smeets22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    allerlei planten

    Bestelling werd zogenaamd door PostNL.be geleverd.
    Geen enkele bestelling ontvangen en de handtekening is VALS.
    Geen contact met Koeman mogelijk.
    Pure OPLICHTERIJ !!
    NIET BESTELLEN !!

    Door: Stan08-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    2x 100 tulpen uit de aanbieding

    op 15-11 bestelling gedaan op 19-11 een berichtje dat helaas de levering is vertraagd.
    oké dat kan maar het argument is wel heel erg vreemd
    "Wij halen natuurproducten zo vers mogelijk van het land zodat wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Op dit moment heeft onze leverancier enige vertraging bij het leveren van uw product(en) waardoor wij uw bestelling nog niet kunnen versturen".
    Dit is een totaal ridicuul argument. tulpenbollen worden in de zomer gerooid en in opslag genomen. niks vers van het veld maar uit de opslag dus gewoon een leugen

    Door: rob koedijker20-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    FAQ

    Is Tuincentrum Koeman een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 34 ervaringen geplaatst over Tuincentrum Koeman. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tuincentrum Koeman actief?

    Tuincentrum Koeman is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuincentrum Koeman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.