Tuinbankje.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tuinbankje.nl

Wil je al tijden een tuinbankje om de sfeer van je tuin nog gezelliger te maken? Of is een tuinbankje hèt decoratieve element dat de inrichting van je tuin helemaal af kan maken? Je zoektocht naar een nieuw tuinbankje heeft je dan waarschijnlijk naar Tuinbankje.nl geleid. De houten, metalen en kunststof tuinbankjes die in de webshop te vinden zijn, zien er op de foto’s geweldig uit. Wil jij weten of de tuinbakjes in het echt ook zo mooi zijn? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere klanten. Zij hebben hun tuinbankje al in de tuin staan en kunnen je alles vertellen over hun ervaringen met de webshop en de bankjes.


Over Tuinbankje.nl

De webshop is gespecialiseerd in tuinbankjes, maar ze zijn opgericht door Tuinexpress, een tuincentrum. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring in de tuinbranche en door het succes van de tuinbankjes hebben ze besloten een eigen webshop op te richten. Je krijgt bij Tuinbankje.nl niet alleen de kennis van het tuincentrum, maar ook de expertise van de medewerkers van de webshop. Of je nu op zoek bent naar een tuinbankje om op te zitten of voor decoratie, de webshop heeft genoeg keuze. Ze hebben namelijk tuinbankjes van verschillende materialen, zodat ze aan al je wensen kunnen voldoen. En ze verkopen alleen de beste merken om kwaliteit te kunnen garanderen.
Merken van Tuinbankje.nl

• Allibert
• Esschert Design
• Express
• Keter
• Nature
• SenS-Line
• Supper Club
• Talen Tools
• Tuinbankje.nl


Diensten Tuinbankje.nl

De verzending bij Tuinbankje.nl is voor Nederland en België vanaf 150,- euro gratis. Het is echter ook mogelijk om je bestelling zelf af te halen bij het tuincentrum van Tuinexpress. Woon je in de buurt van Nieuwkuijk? Ga dan langs bij de winkel. Verder gaan betalingen veilig en eenvoudig met iDeal, Bancontact, MisterCash, Creditcard, bankoverschrijving, Klarna, PayPal of contact bij afhaling. Op alle bestellingen is ook een bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Binnen deze tijd kun je je tuinbankje nog retourneren.


Klachten Tuinbankje.nl

De klantenservice van de webshop is bereikbaar voor alle klanten met vragen, opmerkingen of klachten. Op de website vind je de verschillende manieren om contact op te nemen. Je kunt het contactformulier invullen of zelf een mail sturen naar het e-mailadres. Voor dringende zaken is er ook een telefoonnummer. Houd er wel rekening mee dat de klantenservice telefonisch alleen bereikbaar is op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Heb jij een klacht gemeld bij de klantenservice? Laat in jouw review dan weten of je vriendelijk geholpen bent.


Jouw ervaringen met Tuinbankje.nl

Zijn jouw buren jaloers op je kunststof tuinbankje? Of heeft iedereen een zitplek in jouw tuin tijdens de familiebarbecue? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en geef jouw beoordeling over de tuinbankjes. Krijg je de beste kwaliteit? Zijn de tuinbankjes duur? Moet je lang op de levering wachten? Schrijf een review en vertel andere klanten wat zij van Tuinbankje.nl kunnen verwachten. Raad jij hen aan bij Tuinbankje.nl te bestellen?


Metalen, houten en kunststof tuinbankjes vind je bij Tuinbankje.nl. Wil je meer weten over de ervaringen van klanten? Lees hier de reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)