NederlandReview

    Ervaringen Tuinadvies.nl

    Lees of schrijf hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

    Is een tuin ooit af?

    Het antwoord daarop is waarschijnlijk ‘nee.’ Misschien voor een seizoen of een paar jaar, maar vaak begint het daarna toch weer te kriebelen. Of je krijgt teveel inspiratie als je weer eens een tuincentrum bezoekt. Het maakt daarbij niet uit of je een groentje of doorgewinterde tuinier bent. Waar je verder voor zal gaan kiezen, is een kwestie van smaak. En zelfs al ben je niet zo van het tuinieren, dan nog kun je wel genieten van de vogels, dieren en insecten die op bezoek komen.

    Zelf de heg snoeien is een peulenschil voor de buurmannen….toch?

    De smakelijke tuin

    Ieder tuinminnend huishouden, geeft een eigen invulling aan wat er met de tuin gedaan wordt. Maar heb je het wel eens overwogen om, naast gewone bloemen, ook eens eetbare bloemen te planten? De bloesem van veel planten die later groenten of fruit gaan dragen, is overigens ook vaak schitterend. Dus dan heb je niet alleen het genot van de bloemenpracht, maar ook nog de oogst! Of wat dacht je van heerlijk ruikende kruiden? Misschien is zo’n moestuin, groentetuin of fruittuin of kruidentuin niet eens zo’n gek idee. Niet dat je gelijk de hele tuin dit najaar moet gaan omspitten en herinrichten. Hier en daar een pot of bloembak op het terras is ook al gezellig. Of langs de schutting.



    Tuinadvies

    Deze webwinkel is actief in zowel België, Frankrijk, Duitsland als Nederland. Naast de webwinkel, is een deel van de site uitgebreid gewijd aan tuinliefhebbers, oftewel een tuinvriendenforum, en adviesblogs over een breed scala aan tuingerelateerde onderwerpen. Dat laatste was waarschijnlijk wel duidelijk uit de naam van de website. Ze verkopen naast tuinartikelen ook items als brievenbussen, deurbellen, decoratie voor binnen, Buddha’s en tuinkabouters, Voornamelijk uit voorraad.

    Opbouw webshop

    De webshop is opgebouwd in hoofdcategorieën en subcategorieën. Hieronder een overzicht van een zeer groot geheel:
    * Zaaien: groeilichten en bodemverwarming, zaaigereedschap, potten en kweekzakken, zaaibakjes en kweekkasjes, zaden en bloembollen
    * Planten opkweken: benodigdheden, kweeksystemen, composteren en zeven, potgrond en boomschors, meststof, water geven
    * Praktisch tuinieren: tuingereedschap, machines, meetapparatuur, tuinboeken, kids in de tuin, opbergen en transport, hulpmiddelen en tuinkleding, water geven
    * Aanleg en richting: tuinaanleg, tuininrichting, vijver en zwembad, tuinmeubelen
    * Bestrijdingsmiddelen: ongediertebestrijding, dierenoverlast, gezonherstel, ziektebestrijding, mosbestrijding, onkruidbestrijding, hulpmiddelen, vijverzorg, vorstbestrijding
    * In en om het huis: aan de deur, kids in huis, etagères en plantentrappen, barbecue en vuur, keuken en koken, klokken en thermometers, ongedierte in huis, mijn thuis en meer, interieurdecoratie
    * Decoratie en sfeer: tuinbeelden, bloemschikken en creatief, tuinverlichting, wanddecoratie, kaarsen en vuur, overige decoratie (zoals windmolens, vijverdecoratie, gongen en bellen, en tuindecoratie op pin), kerstdecoratie
    * Huisdieren en tuindieren: tuinvogels, dieren observeren, insecten, eekhoorns, egels, kat, hond, kippen en konijnen, overige dieren (zoals eenden, kikkers, padden, vleermuizen, schrikdraad en tuinnetten)
    * Kas en tuinhuis: tuinhuizen, kassen (van hobbykas tot serre, en de benodigheden)
    * Zaden en bloembollen: zomerbloeiers, groentezaden, fruit en sierfruit, bloemzaden, kruidenzaden, vaste plantenzaden, graszaden en gazon (ook gazonmengsels), groenbemesters, kiem- en spruitgroenten
    * Planten kopen: vaste planten, haagplanten, bol- en knolgewassen, sierheesters, bomen, siergrassen, bodembedekkers, klimplanten, de fruittuin
    Naast alle categorieën zijn er ook cadeaubonnen te krijgen en is er een koopjeshoek met afgeprijsde artikelen.

    Tuinadvies

    Afgezien van de naam van de website en webshop, is dit ook de naam van de blog die de webwinkel rijk is. Hier worden allerlei tuinonderwerpen aangekaart die bij dat seizoen passen, zoals trends, zaaien, oogsten, snoeien, kweken, kweeklampen, tuintips, vijver, planten, bloemschikken, decoratie, ongedierte, toepassing alternatieve bestrijdingsmiddelen, vogelweringsmiddelen, insecticiden en pesticiden, bemesting, kalk, kuipplanten in de winter, enzovoort. De blogs zijn voorzien van links naar de webshop.

    Tuinvrienden

    Dit is een soort online forum, waar geïnteresseerden lid kunnen worden en allerlei tuingerelateerde onderwerpen kunnen posten. Of het nu een vraag is of het tonen van hoe mooi die bloembollen erbij staan.

    Jouw advies?

    Als jij bekent bent met deze site, wat zou jij graag aan andere mensen adviseren? Zowel die met als zonder groene vingers. Wat vond je van de klantenservice en prijs-kwaliteitverhouding? Deel hier gerust je mening en voel je vrij een review van jouw ervaring te schrijven. Daarmee help je mensen die hier zijn omdat ze op zoek zijn naar beoordelingen van eerdere klanten.

    Interesse in Tuinadvies? Spit hier door reviews van ervaringen, beoordelingen en meningen van consumenten voor jou. Zelf planten mag natuurlijk ook!

    Tuinadvies.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (101)

    8.8
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    8.8
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    8.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    3x bonsai schaart, small

    Voor een heel schappelijke prijs aangeschaft. Ze knippen uitst4ekend, maar helaas zijn ze inderdaad 'small', te klein voor mijn niet zo grote mannenhand.
    Mijn advies: zet er de ware grootte in cm bij.
    Daarom kocht ik ook bij ruinadvies de grote bonsai schaar. Bij deze schaar helaas ook geen afmeting in cm. Deze schaar is echter zo groot dat ik hem allen met 2 handen kan bedienen. Ik zou hem graag terugsturen, want hier heb ik niets aan, helaas. Het produkt is ook nu weer van zeer goede kwaliteit.

    Door: Roland Schoonheid06-10-2020
    John Kardolus29-10-2020

    Meelwormen en Egelvoer voor meneer en/of mevrouw Egel. Nu reeds 2 jaar egel(s) in de tuin. meelwormen en egelvoer van Tuinadvies worden dagelijks in de tuin klaargezet. Het Egelverblijf dat wij vorig jaar aangeschaft hebben bij tuinadvies is nu door de Egel ingericht als winterverblijf. Zelf vulde de Egel dit met takjes en blaadjes vanuit de omgeving en ik had nog wat vers droog stro van stal meegenomen. In 1 nacht had Egel het in het verblijf naar binnen gesleept.. Egel ziet er uit alsof hij de winter gaat overleven, dankzij onder andere het egelverblijf, de gedroogde meelworwen en het egelvoer van Tuinadvies.nl

    Ria Hunting01-12-2020

    De vaste planten die ik had besteld, zijn netjes geleverd in een stevige verpakking en ze zagen er prima uit. Nu maar hopen dat ze het goed gaan doen in onze tuin.

    Frederike Jonk10-12-2020

    Keuze uit een breed assortiment, vriendelijk geholpen en snel geleverd. Ik zal hier altijd weer bestellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Groeibed 97,5 x 97,5 x 25 cm

    Het groeibed is prima, goed ingepakt door Tuinadvies en ook nog een klein presentje erbij! Het product voldoet precies aan de verwachtingen en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben niet zo tevreden over de levering van DHL. Er zaten scheuren en gaten in het karton van de pakketjes. Er stond zelfs nog op de doos dat het breekbaar was, maar blijkbaar vind DHL dat niet zo heel belangrijk. Dus tevreden over Tuinadvies, niet tevreden over DHL.

    Door: Lars Adams26-10-2020
    Struikopdehei27-10-2020

    Uitstekend, snel geleverd, goed verpakt, fijne producten

    kolmschot15-11-2020

    Bestelling snel gekregen. Verpakking ook prima , supper tevreden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Vogelhuisje op standaard

    Mijn ervaring met mijn aankoop is niet zo positief. Het huisje is van goedkoop vurenhout en heeft een grijs kleurtje ipv de gezellige hout kleur te zien op de website. Vervolgens bleek de poot delen scheef op elkaar te draaien. Veel spaanders eraan en bobbels in de dakbedekking. Je moet alles nakijken en een extra klap met de kamer geven. Kortom prijs kwaliteit verhouding vind ik slecht.

    Door: L01-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    5 x ASTER DUMOSUS 'LADY IN BLUE' (Herfstaster) 5 x ASTER DUMOSUS 'KRISTINA' (Herfstaster) 5 x ASTER DUM. 'KASSEL' (Herfstaster)

    Pluspunten: mooie verpakking die uitstekend voldoet. Snelle levering. Duidelijke aanwijzing op de verpakking welke kant boven moet.
    Mooi assortiment planten
    Minpunten: op de plantpotjes geen stikker van welke plant erin zit. De leverancier trekt zich niets aan van de stikker op de doos voor wat betreft de bovenkant en zet de doos gewoon op de kop voor de deur.

    Door: H.C.G.P. Evers04-11-2020
    LINDERS01-12-2020

    ZEER SNELLE AFHANDELING ALLEEN MAAR LOF. PERFECTE-AANRADER.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    vogelvoer voor buitenvogels

    Prima vogelvoer, al eerder besteld, alle vogels zijn er dol op!
    Levering was snel, goed verpakt.

    Door: Anneke24-01-2021
    B. de Jong26-01-2021

    De bestelling is keurig volgens afspraak afgeleverd. De kwaliteit liet nogal te wensen over. Ik heb zeker direct ongeveer 15 poters moeten verwijderen. om verder rotten en schimmel te voorkomen. Daar was ik dus niet blij mee.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    potten pindakaas voor vogels

    Snelle levering, prima verpakt.

    Door: Trudy Sturkenboom22-01-2021
    HJ Duistermaat24-01-2021

    Snelle levering,goed product en 20 euro goedkoper dan boll.com en echt hetzelfde product.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Wilde Wingerd

    Plantjes waren goed verpakt. Door het niet op tijd kunnen bezorgen
    ( van postbedrijf) en volgende dagen voor ons niet uitkwam zijn de plantjes wat langer onderweg geweest. Er lag wat aarde los in de verpakkingsdoos. Plantjes zien er goed uit en staan nu in de grond!

    Door: Peet02-11-2020
    J. Hollander03-11-2020

    Was exact wat ik nodig had, alleen schandalig dat iets wat gewoon in een envelop past in een doosje gaat met veel opvulpapier, niet erg milieuvriendelijk

    J. Hollander03-11-2020

    was niet voor hier bedoeld, sorry

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tuinvogel voer

    pluspunt:Snelle levering in stevige verpakking.
    Pakket goed te volgen waar het zich bevindt.
    Minpunt: Ondanks dat alles goed was verpakt was de emmer met mezenbollen geheel stuk waardoor de bollen los in doos lagen. Even anders inpakken volgende keer.

    Door: F Wiel27-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Diverse kruuden, zaden, potgrond

    Ik bestel een aantal keren per jaar bij Tuinadvies, ben altijd zeer tevreden.
    Heb anderhalf jaar geleden een tuinkas besteld, goede kwaliteit, goede service, goede communicatie.
    Ik ben heel tevreden over Tuinadvies!
    Probeer het zelf!!!

    Door: Anita Tetteroo-van de Repe 09-01-2021
    FPM van Gils11-01-2021

    Heb vensterbak-kweekkasje besteld. Vlotte levering en goede kwaliteit. Ben benieuwd hoe de resultaten van ket kweekproces zullen zijn.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    7 helleborusplanten

    Voor de eerste keer planten digitaal besteld.
    Ik ben erg tevreden, vooral ook door de goede kwaliteit van de planten.
    Ook het gebruik van de website en snelle levering maken dat ik dit vaker ga doen.

    Door: Ineke Wessels30-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    spulletjes voor vogels in tuin

    Vlotte en correcte bezorging. Goed ingepakt.

    Door: Mariska21-01-2021
    Ron Vermeulen21-01-2021

    Heb bij jullie spul tegen mollen gekocht dat een onplezierige geur verspreid in de gangen. Lijkt tot zover te werken. Ben benieuwd of het zo blijft!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Noveen grafkaarsen

    Goed verpakt op tijd geleverd goede track & tracé .
    Extra presentje mezenbollen attend !

    Door: Elly18-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gietijzeren bord met hond /tekst : NO ( verboden te plassen)

    Mooi en grappig bordje. Aanrader!

    Door: A. Bosman 13-01-2021
    Edwin Rooze14-01-2021

    Prima levering en zeer goede service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tuinbel met trek koord

    Super mooie bel, zeker leuk ok cadeau te doen aan iemand! Het enige minpunt is dat de bel niet overeen komt met de foto en er geen gebruiksaanwijzing bij zat.. dit maakte het lastig om de bel inelkaar te zetten.

    Door: Kelly11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    wand etageres

    Mooie rekjes, zo als beschreven goed verpakt.
    Snel in huis.

    Door: Yvette Bultman11-01-2021
    Ronald Verhagen11-01-2021

    Noveenkaarsen besteld, prima levering en goede kwaliteit...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    div .

    Al jaren klant steeds goede service en snelle levering top.

    Door: Ton vd Coelen04-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Net voor aanhanger

    Prima net. Prima levering. Snel en duidelijk.

    Door: Van leeuwen 28-12-2020
    Cathy29-12-2020

    Precies wat ik besteld heb, zoals altijd goed geleverd 1 min puntje is de vele verpakkingsmaterialen dat is een beetje jammer en onnodig

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nestkastjes

    Prima

    Door: Tineke26-12-2020
    J kandelaar 27-12-2020

    Prima

    Marlijn27-12-2020

    Tevreden over product en snelle aflevering.

    José27-12-2020

    Mooi afgewerkt. Snel geleverd. Goed verpakt. Leuk geprijsd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Koe deurbel

    Goede prijs, snel geleverd en uitstekend verpakt

    Door: Nynke 23-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kaarsen.

    .

    Door: Laura 22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Tuinadvies.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Tuinadvies.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 101 ervaringen geplaatst over Tuinadvies.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tuinadvies.nl actief?

    Tuinadvies.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinadvies.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.