NederlandReview

    Ervaringen Tuinadvies.nl

    Lees of schrijf hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

    Is een tuin ooit af?

    Het antwoord daarop is waarschijnlijk ‘nee.’ Misschien voor een seizoen of een paar jaar, maar vaak begint het daarna toch weer te kriebelen. Of je krijgt teveel inspiratie als je weer eens een tuincentrum bezoekt. Het maakt daarbij niet uit of je een groentje of doorgewinterde tuinier bent. Waar je verder voor zal gaan kiezen, is een kwestie van smaak. En zelfs al ben je niet zo van het tuinieren, dan nog kun je wel genieten van de vogels, dieren en insecten die op bezoek komen.

    Zelf de heg snoeien is een peulenschil voor de buurmannen….toch?

    De smakelijke tuin

    Ieder tuinminnend huishouden, geeft een eigen invulling aan wat er met de tuin gedaan wordt. Maar heb je het wel eens overwogen om, naast gewone bloemen, ook eens eetbare bloemen te planten? De bloesem van veel planten die later groenten of fruit gaan dragen, is overigens ook vaak schitterend. Dus dan heb je niet alleen het genot van de bloemenpracht, maar ook nog de oogst! Of wat dacht je van heerlijk ruikende kruiden? Misschien is zo’n moestuin, groentetuin of fruittuin of kruidentuin niet eens zo’n gek idee. Niet dat je gelijk de hele tuin dit najaar moet gaan omspitten en herinrichten. Hier en daar een pot of bloembak op het terras is ook al gezellig. Of langs de schutting.



    Tuinadvies

    Deze webwinkel is actief in zowel België, Frankrijk, Duitsland als Nederland. Naast de webwinkel, is een deel van de site uitgebreid gewijd aan tuinliefhebbers, oftewel een tuinvriendenforum, en adviesblogs over een breed scala aan tuingerelateerde onderwerpen. Dat laatste was waarschijnlijk wel duidelijk uit de naam van de website. Ze verkopen naast tuinartikelen ook items als brievenbussen, deurbellen, decoratie voor binnen, Buddha’s en tuinkabouters, Voornamelijk uit voorraad.

    Opbouw webshop

    De webshop is opgebouwd in hoofdcategorieën en subcategorieën. Hieronder een overzicht van een zeer groot geheel:
    * Zaaien: groeilichten en bodemverwarming, zaaigereedschap, potten en kweekzakken, zaaibakjes en kweekkasjes, zaden en bloembollen
    * Planten opkweken: benodigdheden, kweeksystemen, composteren en zeven, potgrond en boomschors, meststof, water geven
    * Praktisch tuinieren: tuingereedschap, machines, meetapparatuur, tuinboeken, kids in de tuin, opbergen en transport, hulpmiddelen en tuinkleding, water geven
    * Aanleg en richting: tuinaanleg, tuininrichting, vijver en zwembad, tuinmeubelen
    * Bestrijdingsmiddelen: ongediertebestrijding, dierenoverlast, gezonherstel, ziektebestrijding, mosbestrijding, onkruidbestrijding, hulpmiddelen, vijverzorg, vorstbestrijding
    * In en om het huis: aan de deur, kids in huis, etagères en plantentrappen, barbecue en vuur, keuken en koken, klokken en thermometers, ongedierte in huis, mijn thuis en meer, interieurdecoratie
    * Decoratie en sfeer: tuinbeelden, bloemschikken en creatief, tuinverlichting, wanddecoratie, kaarsen en vuur, overige decoratie (zoals windmolens, vijverdecoratie, gongen en bellen, en tuindecoratie op pin), kerstdecoratie
    * Huisdieren en tuindieren: tuinvogels, dieren observeren, insecten, eekhoorns, egels, kat, hond, kippen en konijnen, overige dieren (zoals eenden, kikkers, padden, vleermuizen, schrikdraad en tuinnetten)
    * Kas en tuinhuis: tuinhuizen, kassen (van hobbykas tot serre, en de benodigheden)
    * Zaden en bloembollen: zomerbloeiers, groentezaden, fruit en sierfruit, bloemzaden, kruidenzaden, vaste plantenzaden, graszaden en gazon (ook gazonmengsels), groenbemesters, kiem- en spruitgroenten
    * Planten kopen: vaste planten, haagplanten, bol- en knolgewassen, sierheesters, bomen, siergrassen, bodembedekkers, klimplanten, de fruittuin
    Naast alle categorieën zijn er ook cadeaubonnen te krijgen en is er een koopjeshoek met afgeprijsde artikelen.

    Tuinadvies

    Afgezien van de naam van de website en webshop, is dit ook de naam van de blog die de webwinkel rijk is. Hier worden allerlei tuinonderwerpen aangekaart die bij dat seizoen passen, zoals trends, zaaien, oogsten, snoeien, kweken, kweeklampen, tuintips, vijver, planten, bloemschikken, decoratie, ongedierte, toepassing alternatieve bestrijdingsmiddelen, vogelweringsmiddelen, insecticiden en pesticiden, bemesting, kalk, kuipplanten in de winter, enzovoort. De blogs zijn voorzien van links naar de webshop.

    Tuinvrienden

    Dit is een soort online forum, waar geïnteresseerden lid kunnen worden en allerlei tuingerelateerde onderwerpen kunnen posten. Of het nu een vraag is of het tonen van hoe mooi die bloembollen erbij staan.

    Jouw advies?

    Als jij bekent bent met deze site, wat zou jij graag aan andere mensen adviseren? Zowel die met als zonder groene vingers. Wat vond je van de klantenservice en prijs-kwaliteitverhouding? Deel hier gerust je mening en voel je vrij een review van jouw ervaring te schrijven. Daarmee help je mensen die hier zijn omdat ze op zoek zijn naar beoordelingen van eerdere klanten.

    Interesse in Tuinadvies? Spit hier door reviews van ervaringen, beoordelingen en meningen van consumenten voor jou. Zelf planten mag natuurlijk ook!

    Tuinadvies.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    7.4
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    7.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Mierenpoeder

    Het is prima 👍

    Door: Mevr vd Endt19-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Diverse vaste planten

    Meerder diverse vaste planten gekocht waarbij ik dankbaar gebruik heb gemaakt vast de adviezen 'past bij'. Ben erg tevreden over de informatie voorziening over de planten en de levering ervan.

    Door: Judith19-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Van alles

    Van meststof tot planten is alles prima. Alleen een bestelde clematis kwam laat en in slechte conditie aan. Een melding daarover met foto’s levert mij een nieuwe op. Goede service.

    Door: Marike Farenhorst09-09-2020
    Thea Strijkers10-09-2020

    Ik bestelde een gietijzeren raaf, en een levensechte zwarte poedel en ik vind ze allebei geweldig! Ze zijn allebei heel mooi uithevoerd, het is net of de hond je echt aankijkt met zijn glimmende oogjes. Ook de raaf is een pronkstuk. Ik ontving mijn bestelling al na 2 dagen, en alles was goed verpakt om beschadiging te voorkomen. TOP!! 😀👍

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    plantensteun

    plantesteun is van uitzondelijk rotzooi een schande dat het verkocht wordt. Misschien is het leuk om onkruid aftebakenen. Doe je klanten een plezier en verkoop deze shit niet

    Door: Erik Huis31-08-2020
    Henry van den Berg08-09-2020

    Ik kreeg keurig bericht dat de regenton die ik wilde bestellen weer voorradig was. Prima service, snel in huis. De bijgeleverde montagebouten kunnen beter. De eerste brak al voordat ik echt kracht had uitgeoefend. Ik heb daarom zwaardere gebruikt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    Kunststof plantenbak 60/60

    Is officieel bedoelt als tuingereedschap maar ik vind hem leuk als dienblad om de hooker. Lekker groot.
    Goed verpakt geleverd.

    Door: Hilde 07-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    tomatenkas

    na gecontroleerd bleek deze ingescheurd, heb dit gemeld, werd heel snel naar tevredenheid opgelost, super!!!!!!!!!!!!!!

    Door: valentina graf18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Windvaan kunstof

    Gewoon TOP!!!

    Door: Ernest 16-09-2020
    Thomas Voute17-09-2020

    Snelle levering. Het zeil is heel sterk en bewerkbaar. Top!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Heksenbollen

    Heksenbollen gekocht. Super snel geleverd, goede kwaliteit. Alles fantastisch! Deze site is zeker een aanrader.

    Door: Barbara01-09-2020
    Eveline03-09-2020

    Ben tevreden over mijn artikelen zoals stormglas met houder ziet er mooi uit. wat betreft de zakjes zaad kan ik nog niet beoordelen, maar ze zien er goed uit.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    ekoplaza middel tegen bladziekten

    ben zeer tevreden met de bestelling- makkelijk te bestellen, betaling, levering was al volgende dag in huis

    Door: Ana07-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    2 lantaarn dennenappels

    2 hele mooie lantaarns. Van goeie zware kwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee. Snel gekregen.

    Door: Kirsten10-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    3 x Fuchsia

    We moeten het nog even afwachten wat ze doen
    We hebben ze pas in de grond gezet

    Door: A.Wessels06-09-2020
    janie06-09-2020

    goed en snel ontvangen en goedkoop

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Beschermhoes ronde tafel

    Past precies,zeer tevreden.

    Door: Spijkstra16-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vogelvoeder

    Alles prima!! Super tevreden

    Door: Nancy14-09-2020
    Diego Curti14-09-2020

    Snelle afhandeling, product beter dan verwacht, voorlopig althans

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zaden van petunias

    Snelle levering

    Door: Jos Klein14-09-2020
    jose Streppel14-09-2020

    prima hulp gekregen met een directe persoonlijke mail terug! Klasse

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    1 x Luxe oppottafel - 129 x 45 x 90 cm

    De luxe tafel was toen we hem in elkaar gingen zetten niet erg lux. Het hout is ruw en vol met knoesten en hars druipt er uit. De eenvoudige handleiding is niet erg duidelijk. Moet zelf nog gaten boren en voorboren. Eén van de laden heeft gedeukte en beschadigde metalen strips! We zullen de tafel moeten schuren en beitsen om hem nog een beetje luxe uitstraling te geven. Kortom we waren niet zo heel erg blij met de luxe tafel. Anders dan op het plaatje! We Vinden de prijs wel wat hoog voor deze kwaliteit!

    Door: B.A. de Lange13-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Waterdruppelaars

    snel geleverd

    Door: J.van steen08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Berwatering

    Prima en op tijd geleverd, precies zoals was aangegeven. Zou ik zo weer kopen.

    Door: Herman Geers08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Nestkast

    Prima

    Door: Bg Mantje08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    1 x Feromooncapsules - navulling 1 x Buxusmottenval hangen of staan

    Snelle levering, alles compleet en niet duur 👍🏼

    Door: Mard07-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Noveen kaarsen

    Top
    Goed
    Goedkoop
    Snelle levering

    Door: Roy 06-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    obelisk

    Gebruik voor rozen steun.

    Door: Jan Kraan31-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Tuinadvies.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Tuinadvies.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 30 ervaringen geplaatst over Tuinadvies.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tuinadvies.nl actief?

    Tuinadvies.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinadvies.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.