True Line Hair

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

True Line Hair

Zoek je een organisatie waar je een kapper kunt boeken of haarproducten (haarstukken) en diensten kunt afnemen? Wellicht is True Line Hair een leuk bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat de objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews bij dit bedrijf zijn.  


Wat is True Line Hair?

 


True Line Hair stelt exclusief producten en diensten met betrekking tot haar/kappers te bieden. Om de kwaliteit te waarborgen zoeken ze hun partners en distribiteurs zorgvuldig uit. True Line Hair zal volgens het bedrijf nooit bij de groothandel te vinden zijn. In de online shop kun je terecht voor ‘wefts’, ‘haircare’ en opleidingen. Op de website van True Line Hair zie je een lijst van kappers die met het bedrijf samenwerken.  


True Line ‘hairextensions’ zijn ‘remy’ gesorteerd, bevatten geen siliconen, zijn gemaakt van echt mensenhaar zonder toevoegingen en bevatten zelfs na het ontkleuren nog gemiddeld 90% van de oorspronkelijke haarschubben. Tenminste, dat is wat  er door het bedrijf True Line Hair via haar website wordt aangegeven. Mocht je inhoudelijk meer details willen weten over de producten en diensten van True Line Hair verwijzen we je naar de officiële website.  


Account

 


Via de website van True Line Hair kun je een account aanmaken. Je kunt dan het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen. Zou je contact willen opnemen dan maakt het niet uit of je geregistreerd bent met een account. Mocht je telefonisch contact willen opnemen kun je dat doen via telefoonnummer 010-2619018. Als je een e-mail wilt sturen dan is het e-mail adres info@truelinehairsystems.com.  


Betalingen

 


Je kunt bij het bedrijf op meerdere manieren bestellen. Je kunt bijvoorbeeld op Afterpay basis betalen. Het maximale orderbedrag voor nieuwe zakelijke klanten is € 750,-. Het maximale orderbedrag voor zakelijke klanten die bij AfterPay bekend zijn is € 1000,-. Op het moment van schrijven kun je bij True Line Hair onder andere betalen via iDEAL, Mastercard, Visa, American Express en PayPal. Voor alle betalingsmethoden kun je het beste een kijkje op de website van True Line Hair nemen.  


Garantiebeleid

 


Het bedrijf heeft een garantiebeleid opgesteld. Mocht je in aanmerking willen komen voor garantie dan zul je aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Het is zo dat als je binnen 3 maanden na aangaan van de samenwerking een klacht hebt, je wellicht recht hebt op de garantie. Mocht je dit willen weten, dan dien je een e-mail te sturen naar sales@truelinehairsystems.nl. Je dient een aantal voorwaarden mee te sturen. Allereerst moet je zorgen voor een kopie van de nota dat betrekking heeft op het haarstuk en de verzorgingslijn. Er moeten duidelijke foto's meegestuurd worden waaruit de aanspraak op garantie blijkt. Je zult ook een uitleg van jouw aanspraak op garantie moeten geven.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij True Line Hair? Ben je tevreden over de producten/diensten van True Line Hair? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij True Line Hair? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)