NederlandReview

  Ervaringen Trollshop

  Er zijn vele huishoudelijke producten die je leven iets makkelijker kunnen maken. Maar waar kun je deze producten allemaal vinden? Één van de winkels die Trollshop. Maar wat voor een producten kun je hier allemaal vinden? Is die verlichting nou echt wel zo handig? Zul je veel plezier hebben van hun barbecue? Hoeveel lol zullen de kinderen hebben met hun buitenspeelgoed of zwembaden? Zal het lang duren voor de berzorgservice van Trollshop de verwenproducten voor je hond of kat heeft bezorgd? En wat voor een klantenservice van Trollshop verlenen als je hun hulp nodig hebt of met een probleem zit en hun advies vraagt? De enige mensen die je dit kunnen vertellen zijn de klanten die al eens iets bij Trollshop hebben gekocht. Lees hun reviews om een beter beeld te krijgen van wat voor soort winkel Trollshop echt is. Hun ervaringen, meningen en persoonlijke beoordelingen kunnen je helpen om uit te zoeken of Trollshop echt wel zo betrouwbaar is.

  Over Trollshop

  Trollshop is een winkel die huishoudelijke producten aanbiedt. Zo is er bijvoorbeeld een categorie “woon in stijl”. Hier kun je alles vinden voor je woonkamer, kinderkamer, badkamer of zelfs hele huishouden. Ook verlichting en decoratie wordt in deze categorie niet vergeten evenmin als vrije tijd. Dus of je nou een sierkussen, krukje, vaas, pot, afvalbak of wasmand zoekt, Trollshop heeft misschien wel iets voor je. Ook is er een categorie “koken met passie”. Hierin kun je verscheidene producten vinden om te koken en bakken. Denk hierbij aan snijplanken, bakvormen, keukenweegschalen, voorraadpotten, schalen, maatbekers, kookgerei, messensets, vershouddozen, zout & pepermolens, maatbekers en nog veel meer. Maar ook voor tafelen zijn is er servies, bestek, glaswerk enzovoort. En mocht je eens willen fonduen dan heb je misschien iets aan hun fonduesets, placemats, dienbladen en toebehoren. Hun tuincategorie “tuinier met liefde” zit vol met tuinmeubilair, vuurkolven, tuingereedschap, plantenbakken, buitenverlichting, barbecues en bloembakken. Je hond of kat moet ook af en toe even verwend worden. Daarom heeft Trollshop een afdeling genaamd “verwen je dier”. Daarin vind je manden, halsbanden, hondenspeeltjes, dierverzorging, voerbakken, kattenspeeltjes, krabpalen, kattenbakken enzovoort. Trollshop’s laatste categorie is “speel & ontspan”. Deze categorie bevat zwembaden, speelgoed, waterpret en buitenspeelgoed.


  7 dingen die je kunt doen in een zwembad.

  Diensten van Trollshop

  De dierproducten, barbecues, verlichting en andere producten van Trollshop kunnen online besteld worden. De bezorgservice van Trollshop zal erop toezien dat de vuurkolf, vaas of maatbeker zo snel mogelijk bij jou thuis aanbelandt. Ook is er een Trollshop klantenservice die je kan helpen als er ergens een probleem optreedt. Ze beloven zelfs dat hun medewerkers de klacht of vraag zo spoedig mogelijk zullen behandelen.

  Klachten, Complimenten en Tips van Trollshop

  Heb je al eens eerder iets bij Trollshop besteld? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze winkel voor huishoudelijke producten. Wat vond je hond of kat van het speeltje dat je hebt gekocht? Was je kind blij met het nieuwe zwembad? Duurde het lang voor het krukje of sierkussen door de berzorgservice van Trollshop was bezorgd? En wat is jouw mening over de klantenservice van Trollshop? Laat een review achter en vertel ons wat jij werkelijk van Trollshop vindt.

  Trollshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Beoordeling

  Pruma

  Door: Els van Oorschot18-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Trollshop

  Uw beoordeling