NederlandReview

  Ervaringen Trendy Dutch Design

  Trendy meubelen kopen doet u tegenwoordig ook online. Lees hier wat onze bezoekers vinden van Trendy Dutch Design. Het uitzoeken van mooie accessoires en kleine meubelen in een online webwinkel neemt nog steeds toe. Steeds meer mensen ondervinden het gemak van thuis winkelen op een moment dat het hen het beste uitkomt. Ook hoeft u er niet de deur voor uit en verder te reizen. Een winkel voor design artikelen is immers niet in iedere plaats gevestigd. Voorheen moest u soms een aardig stukje op pad om iets moois te vinden. Nu hoeft dat niet meer omdat u online kunt winkelen bij Trendy Dutch Design.

  Over Trendy Dutch Design

  Trendy Dutch Design is een online webshop waar u mooie spullen voor in huis kunt kopen. De webshop is gespecialiseerd in exclusieve artikelen voor in de woonkamer, slaapkamer en keuken. Een mooie lamp, een mooie kandelaar, een trendy bijzettafeltje, u vindt het bij Trendy Dutch Design. U kunt hier ook een uitgebreide collectie tegels met teksten en symbolen vinden. In allerlei stijlen en dus passend in ieder interieur. Kies een mooie spreuk uit en geef deze een prominente plaats in uw woonkamer of slaapkamer en u geeft uw interieur meteen iets extra’s. U vindt hier spullen die niet overal te koop zijn, en die niet door massaproductie worden gemaakt. De kans dat u iets koopt dat al in tientallen andere huishoudens ook te vinden is, is dus een stuk kleiner dan wanneer u gaat shoppen bij een groot woonwarenhuis. En dat is wat Trendy Dutch Design wil uitstralen. Exclusief maar betaalbaar.

  Dutchness - The Dutch Design Documentary

  Uw huis inrichten is het leukste wat er is

  Veel mensen vinden het heerlijk om zo af en toe hun interieur aan te passen. En of het dan gaat om een rigoureuze make over of om het veranderen van subtiele details, u wilt natuurlijk mooie spullen om u mee te omringen in uw huis. Maak een thuis van uw huis door het interieur aan te kleden met accessoires die helemaal passen bij uw stijl. U vindt op het internet veel winkels die artikelen verkopen om uw huis mee op te fleuren. Maar wilt u iets exclusiefs dan zoekt u natuurlijk even verder. Trendy Dutch Design is dan mogelijk een webshop die u aanspreekt vanwege het assortiment dat niet overal te vinden is.


  Klachten

  Het nadeel van online shoppen is natuurlijk dat u de artikelen die u wilt kopen niet van te voren kunt zien. U ziet alleen een foto op de website en kunt een beknopte omschrijving lezen. Daar zult u het mee moeten doen. Maar het voordeel is dan wel weer dat bij kopen op internet de wet kopen op afstand geldt. Dit houdt in dat u een gekocht artikel altijd binnen een zichttermijn van 14 dagen terug kunt sturen, zelfs zonder opgave van reden. Maar als u na langere tijd een klacht heeft, bij voorbeeld vanwege snelle slijtage van een artikel, dan moet u zich in eerste instantie tot de webshop wenden om deze klacht duidelijk te maken. U kunt hiervoor contact opnemen met Trendy Dutch Design, dat onderdeel is van Wave Totaalinrichting. U kunt een e-mail sturen, telefonisch contact opnemen of langsgaan bij het bedrijf in Lisserbroek, waarvan de openingstijden eveneens op de website worden vermeld. In de algemene voorwaarden van Trendy Dutch Design wordt slechts één regel gewijd aan klachten, namelijk dat u een klacht zo snel mogelijk kenbaar moet maken zodat er naar een passende oplossing kan worden gezocht. Op alle artikelen geeft Trendy Dutch Design vijf jaar garantie.

  Heeft u een artikel gekocht bij Trendy Dutch Design?

  En bent u tevreden over wat er bij u thuis werd bezorgd? Ook als dat niet zo is horen wij het graag. Maar in alle gevallen zijn wij benieuwd naar uw ervaringen met Trendy Dutch Design. Wat vond u van de service, de snelheid van levering, de kwaliteit van het geleverde product? Kortom, stuur ons uw review over Trendy Dutch Design zodat onze bezoekers hier hun voordeel mee kunnen doen.

  Lees hier reviews van echte klanten van Trendy Dutch Design! Zijn de sieraden, woonaccesoires en meubels echt Dutch Design? Is het duur en wat zijn de aanbiedingen?

  Trendy Dutch Design
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Trendy Dutch Design

  Uw beoordeling

  oplichting

  Waarschuwing: bestel hier nooit! Heb voor eetkamerstoelen(problemen met levering van stoelen wordt er gezegd maar online nog steeds te bestellen) betaald, die zonder tegenbericht nooit geleverd zijn. Reageren vervolgens niet op e-mails en telefoontjes, dus ik kan gewoon naar mijn zuur verdiende centjes fluiten. Schandalig hoe ze omgaan met klanten; het is gewoon pure oplichterij. Geen goed woord voor over.

  aangifte bij politie inmiddels gedaan en hopelijk moet bedrijf snel sluiten

  Door: Stephen van der Kooi17-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  prachtige woonaccessoires

  Toen ik de eerste keer op de website van Trendy Ducht Design kwam, keek ik toch wat vreemd op. Het aanbod aan meubels en accessoires was namelijk op zijn zachtst gezegd bijzonder te noemen. Ik dacht eerst dat het niets voor mij was, maar naarmate ik verder keek, zag ik steeds meer leuke dingen. Het werd alleen maar leuker en leuker. Het werd zelfs zo leuk dat ik een bestelling geplaatst heb. Laten we het over de prijs maar niet hebben, want deze was wat aan de hoge kant. Maar daar staat wel tegenover dat ik nu een heel bijzondere accessoire in mijn woning heb hangen. Ik ben er blij mee.

  Door: Lola P. 14-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Weer eens wat anders dan Ikea!

  Prachtige lamp gevonden op Trendy Dutch Design. Weer eens wat anders dan Ikea!
  Levering geschiedde sneller dan we dachten, we waren niet eens thuis, want we hadden hem nog niet verwacht!
  Ik zou hier zeker nog eens bestellen, ze hebben veel mooie artikelen, vooral als je van origineel en design houdt!

  Door: Thomas30-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Interieur gemoderniseerd dankzij Trendy Dutch Design

  Mijn vrouw en ik waren het erover eens dat ons interieur wat verouderd was en het werd dus hoog tijd voor een nieuwe. De meubels hebben we in een woonwinkel gekocht, maar de accessoires bij Trendy Dutch Design. Ik moet zeggen dat dit echt een toegevoegde waarde is voor iedere woning. De spullen die ze hier verkopen, zijn vrijwel nergens anders verkrijgbaar en dat maakt je interieur echt uniek. Het kost wel redelijk wat, maar ons huis is er wel een stuk mooier door geworden. Het bestellen is eenvoudig en ook over de levering heb ik geen klachten.

  Door: Wouter Schellens21-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Trendy Dutch Design een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Trendy Dutch Design. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trendy Dutch Design actief?

  Trendy Dutch Design is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trendy Dutch Design gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.