NederlandReview

    Ervaringen Trendhopper

    Trendhopper is a company that has existed for many years. Many people have recently bought a couch, closet, rug, bed, lamp, etc. a while ago. What they think of the store and the products, you can read here at the NetherlandsReview. Do you have an opinion yourself about Trendhopper? Leave it here, together we help each other to find the best stores.

    About Trendhopper
    In 1982, six alert retailers in the furniture industry saw the somewhat more trendy attitude of the customers arriving. Within the existing furniture stores they started a shop-in-shop with the name Trendhopper. They offered a range that was specifically aimed at customers who wanted to live young and current. Until 1992, each branch itself was responsible for purchasing and advertising, which gave a lot of difference in supply. Since then they have been buying centrally. Trendhopper is still a franchise formula, where clear guidelines apply to purchasing, presentation and advertising. The Trendhopper franchisee remains independent entrepreneur. Trendhopper has been affiliated with Interieur Partner Ring / VME Nederland BV since 2012. The emphasis is still on residential trends and new residential ideas.. It is a contemporary store, with an ever-changing collection of inspiring and trendy products. In addition to the web shop, 17 branches are currently distributed throughout the Netherlands. When purchasing articles in Trendhopper's branches you can save stamps. A full stamp card is worth € 25.00. You can spend this as a free shop credit for accessories.


    100 fabrics concept from Trendhopper

    Services
    In addition to the selection in stores where you can browse and choose quietly, you can also find plenty of online. There are different categories on the website:

    Living - With benches, armchairs, sideboards, coffee tables, bookcases etc.
    Food - With dining room tables, dining room chairs and bar stools .
    Sleeping - With single beds, chest of drawers, linen cupboards and sofa beds.
    Woondeco - With candles, porcelain , glassware, mirrors, wall clocks etc.
    Textiles - With carpets, plaids, bathroom textiles and living cushions.
    Lighting - With, among other things, desk lamps, hanging lamps, table lamps etc.
    Teenager - With beds, bean bags, cupboards and small furniture.
    Storage - With coat racks and baskets.

    You can also search the web shop in other ways, such as Woonstijl, New, seen on TV, In Stock, Custom Made and Design Special. In the different categories you can then search further for material, color and the like. Trendhopper also publishes a magazine that you can browse online.

    Complaints
    All items can be returned within 14 days, except items that are custom made. All Trendhopper branches are CBW approved. They therefore apply the guarantee provisions of CBW. More about this can be found on www.cbw-erkend.nl. When you place an order in the webshop, you choose an establishment that will handle your purchase further. You can then choose to pick up or have it delivered at home. You can also go to this office when you have complaints.

    Have you ever bought items from Trendhopper before and are you a real fan?
    Then tell the NetherlandsReview why everyone should buy here. If you are of the opinion that the offer or quality is less than you expected, we would also like to hear that. Together we create a platform with real experiences from real customers, so that others can make a well- prepared purchase. 

    How do customers of Trendhopper rate this store? How fast is the delivery time, can you return? Read the reviews and be well informed!

    Trendhopper
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    5,6
    36% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,2

    Service

    4,8

    Prijs

    6,2

    Leveren

    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Beschimmelde kapstok geen oplossing

    Iris02-04-2019

    Wij hadden 1.5 uur gereden naar de trendhopper den Bosch. Daar hebben wij een kapstok boom gekocht, super gaaf en €150 voor betaald. Eenmaal thuis tillen hem uit de auto en zien tot onze verbazing dikke schimmel aan de onderkant. 2 dagen later ging dat helemaal naar boven. Ik heb de trendhopper gelijk die avond al gemaild waarop ik pas 4 dagen later een belachelijk antwoord kreeg.... Ja mevrouw dat is heel normaal het wordt namelijk verscheept en het bedrijf krijgt ze zwaar beschimmeld binnen en halen zoveel mogelijk eraf.... Haha is normaal.. Ook had ik gezegd dat wij niet van plan zijn 1.5 uur te gaan rijden dus had ik voorgesteld de helft van het geld terug te storten. Nee het bedrijf wilde 20% terug storten, waar wij absoluut niet tevreden over zijn want inmiddels zit die hele binnekant onder de schimmel en scheurt die hele boom uit.... Maar goed ondertussen heeft me dit al veel geld gekost en tijd door ik hem behandeld heb tegen die schimmel en beits erop heb gedaan wat blijkbaar niet helpt. Maar trendhopper heeft nooit meer gereageert. Echt enorm slecht dit! 150 euro weggegooid want ik kan die boom weggooien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Goede service!

    Fam. Scholte01-04-2019

    In 2016 hebben mijn man en ik de Brooklyn 2 1\2 zits bank gekocht. De eerste 2 jaar heerlijk op gezeten, t 3e jaar begon hij zodanig in te zakken zodat ik vreselijke last van mijn rug kreeg.
    Ben ondanks dat de garantie net was verlopen verhaal gaan halen, en naar aanleiding daarvan is er iemand komen kijken.
    Deze persoon constateerde dat hij idd meer inzakte dan wenselijk was na deze periode. Hij heeft geregeld dat er binnen 2 weken iemand aan huis kwam die de bank weer opvulde. We zijn vreselijk blij met deze service, de bank zit weer net zo heerlijk als toen we m kochten. Chapeau!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Onbetrouwbaar

    AM Guarin20-03-2019

    Bank besteld en betaald op 24-02-2019. In orderbevestiging ze zeggen je word gebeld. Niemand belt. 28-02-2019 bel ik zelf om te weten wanneer is de bezorging. Ze sturen en email met ongeveer twee weken. 2 weken en twee dagen zijn voorbij. Ik hoor niks. Ik stuur een email. Ze zeggen weer over twee weken. Conclusie: bellen voor het kopen van artikelen online of anders zit je 8 weken te wachten. Minimaal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    Het is weer sale bij Trendhopper!

    Super geholpen bij trndhopper

    Jolanda Kramer13-03-2019

    Gisteren mijn hoekbank zelf oogehaald met onze vw transporter, dat dat de bank hier gemakkelijk in moest passen gexien hij in delen was maar dit viel nog niet mee de medewerkers bij het afhaalmagazijn hebben mij super geholpen en op allelei mogelijke manieren geprbeerd de bank in de auto te krijgen en met succes Jongens bedankt voor deze goede service ook bij de verkoop werd ik al super geholpen vandaar dat ik toch mijn aankoop in breda heb gedaan.(er zit immers ook een trendhopper in ons dorp maar door de goede adviezen toch naar breda teruggekeerd.Al met al dus een superzaak met top personeel Bedankt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9,5

    Super blij met mijn bank

    Marli Boullart12-03-2019

    Ik wilde een groene bank en deze hadden ze nergens. Nou had ik eindelijk een super leuke groen stof gevonden bij de trendhopper! Meteen een bank besteld. 2 maanden later zou ik de sleutel krijgen, maar 1 maand later werd ik al gebeld dat mijn bank binnen was. Het was geen probleem dat ik pas over 1 maand de bank wilde laten bezorgen. Een afspraak gemaakt en ze kwamen netjes op die dag de bank brengen. Wel iets later dan gepland, maar wel super goede service. Netjes alles in elkaar gezet en alle rotzooi meegenomen. En de bank, die is nog mooier dan ik me had voorgesteld. Super mooie en comfortabel. Zit erg stevig, maar ligt ook erg lekker. Ik ben echt heel blij. Ondanks dat ik net nadat ik de bank had besteld de reviews over trendhopper had gelezen. Dit maakte me nogal bang, maar is reuze meegevallen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Meubels Trendhopper

    Bergman11-02-2019

    We hebben onlangs voor rond de 4500€ aan meubels besteld. Helaas blijkt dat na de levering de meubels niet goed gemonteerd zijn. Ook is het Frame de kast niet recht. We hebben contact gezocht met de trendhopper. In eerste Instantie zijn we netjes te woord gestaan. En er zal een monteur komen. De monteur zal 25 jaar ervaring hebben maar gaf de schuld aan het transport. Na veder onderzoek geeft de monteur eindelijk toe dat er toch fouten in de meubel zitten. Hij zat dit bespreken en daarna zullen wij teruggebeld worden. Helaas is dit niet gebeurd zijn we wederom zelf achteraan moeten gaan. Toen werden we gebeld door de eigenaar van trendhopper. Dat hij graag zelf wilt komen kijken. Na wederom aandringen van ons kon er een afspraak gemaakt worden. Helaas konden we deze dag niet. Nu moeten we weer wachten tot dat hij een keer tijd heeft. Ook geeft de eigenaar aan dat als ik maar blijf bellen de afspraak steeds later gaat worden ( zeer professioneel ) we zijn nu 19 dagen veder en helaas hebben we nu de advocaat moet inschakelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Trendhopper Eindhoven; Super service

    Esther17-01-2019

    Onverwacht goede service vanuit Trendhopper Eindhoven. Met name Joyce heeft op alle mailtjes direct netjes gereageerd.
    De hoenbank welke wij gekochg hadden bleek na enkele maanden kapot. Al snel kwam hier iemand voor om te repareren. Helaas was dit voor korte duur en werd de bank compleet vervangen door een nieuwe. Ook deze had binnen een aantal maanden hetzelfde defect.
    We mochten een nieuwe vank uitzoeken bij hen of ergens anders. Na de levering van de nieuwe bank is het volledige bedrag binnen 2 weken terugbetaald (terwijl de vank inmiddels 1,5 jaar oud was. Supernetjes geregeld. Ik ga zeker terug voor evt andere aankopen in de toekomst. Dit soort service zie en hoor je niet vaak van (grotere) meubelwinkels. TRENDTOPPER

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Afhalen

    Marian Van Oosten16-12-2018

    Goedemorgen
    Mijn man en dochter vanmorgen 6 stoelen ophalen maar door onze eigen schuld niet goed gelezen dat het magazijn op zondag gesloten is ????toch ivm dat ze toevallig de sleutel hadden ons geholpen zodat we niet helemaal terug moesten komen dus trendhopper Breda ????????????top bedankt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte levering en service

    M. Voogt17-11-2018

    Twee weken moeten wachten op Salontafel, die gewoon op voorraad was, omdat we niet op route lagen. Ik woon op een half uur rijden, dit na meerdere telefoontjes, geen excuus en geen begrip, hier betaal ik wel 35 euro bezorgkosten voor. Slechte afhandeling, nu maar hopen dat de tafel oké is.

    M. Voogt17-11-2018

    Bovenstaande betreft filiaal hoogland/Amersfoort, vergat ik erbij te vermelden????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Slechte levering nog slechtere service!

    Simons27-10-2018

    We bestelde een grote tafel van het merk Xooon. Levertijd 9 weken. Na levering gebroken tafelpoot en gebroken keramisch blad. We hebben geen tafel we hebben een hele discussie moeten voeren. Star en niet meedenkend in oplossingen is daarbij de ervaring. We krijgen een nieuwe tafel...maar weer lange levertijd. Blijft dat we onze gasten met de feestdagen mogen verassen aan een tafel met een gebroken poot en bovenblad en wordt geen energie gestoken in het klantvriendelijk oplossen. Loop met een grote boog om Trendhopper heen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    TH Amersfoort

    vd elst05-10-2018

    Nog niet zo lang geleden een York happy@home bankstel gekocht. Ruim 1.000 euro. Vanaf het begin waren de zitkussens die nauwelijk waren gebruikt doorgezakt en veel plooien. Na veel gezeur en winkelbezoek na enige tijd nieuwe bank gekregen.
    Echter zelfde probleem. Ondanks extra garantie moeten we fotos opsturen met als reactie ....ja die plooien horen erbij. Maar die zaten niet in de bank die wij in de showroom uitvoering hebben bekeken en "gezeten". TH nooit meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Doorgezakte troep en waardeloze service TH Amersfoort

    elst05-10-2018

    Nog niet zo lang geleden een York happy@home bankstel gekocht. Ruim 1.000 euro. Vanaf het begin waren de zitkussens die nauwelijk waren gebruikt doorgezakt en veel plooien. Na veel gezeur en winkelbezoek na enige tijd nieuwe bank gekregen.
    Echter zelfde probleem. Ondanks extra garantie moeten we fotos opsturen met als reactie ....ja die plooien horen erbij. Maar die zaten niet in de bank die wij in de showroom uitvoering hebben bekeken en "gezeten". TH nooit meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Bank barletta = Zitkuilen en pilling van bekleding

    Elles Dekker25-09-2018

    Na lang te hebben gezocht naar een leuke en comfortabele bank kwamen wij uit bij de barletta bank in Berlin Grey stoffen uitvoering van de Trendhopper. Bij bezorging was de bank helemaal top en waren we erg tevreden. Hij zit namelijk heerlijk! Helaas na een half jaartje begon de stof enorm te pillen (evenals het sierkussen gekocht bij trendhopper in andere stof). Ook de vulling van de bank zakt in waardoor de bank niet mooi in vorm blijft. Erg jammer..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    3 zitsbank en hocker

    Trudy Bosveld30-08-2018

    Goede verkoopster dacht goed mee levertijd 8 tot tien weken.
    Hocker kwam gedeukt aan bank onderkant bekleding dunne plekken. service stoffeerder heeft hocker met planken op gebroken spaanplaat gerepareerd bank op dunne plekken geniet.. Staat nu 2 weken in huis rugleuning blijkt half gevuld maakt plopgeluid... wordt er een onafhankeklijk bedrijf in geschakeld POS service waar ik in 2016 slechte ervaring mee heb gehad toen ingeschakeld door wehkamp, overigens heeft wehkamp dit toen coulant opgelost! Koop je nu bij fysieke winkel en maak je dit mee dus nooit meer Trendhopper wat een slechte service voor nieuwe meubelen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Kwaliteit is goed maar verder..

    Natascha03-07-2018

    Wij hebben op 10 januari een bank, tv meubel, bijzet tafels, eettafel en 6 stoelen besteld. Wij zijn hartstikke goed geadviseerd door de winkelmedewerkster, echt dikke pluim voor haar. Wij waren helemaal tevreden! Er werd ons gezegd een levertijd van 6-8 weken. Prima we hadden nog oude meubels dus dat wachten was geen probleem.
    Tien weken verder nog niks gehoord dus ik dacht weetje ik bel even om te vragen hoe het ervoor staat.
    De vrouw die mij te woord stond gaf aan dat dit nooit gezegd kon zijn dat de lever tijd 8-10 weken is en dat de spullen onderweg waren per boot.
    Dus wij netjes afwachten en werden gebeld in week 12 dat de helft toch niet bij de vracht zat en dat we weer 3 weken moesten wachten want dan kwam de volgende vracht.. na veel wachten weer bellen niet alles compleet te zijn etc etc waren we aangekomen in half mei en werden de spullen eindelijk geleverd op 2 stoelen na.. want deze waten in de verkeerde kleur geleverd. Deze werden opnieuw besteld en geleverd half juni... het is nu begin juli 2 telefoontjes verder en zijn ze eindelijk compleet krijgen we te horen dat op onze enige vrije dag (maandag) er niet geleverd wordt.. en wij maar een oplossing hiervoor moeten zoeken want na al deze fouten kunnen ze ons niet een klein beetje tegemoet komen en even op maandag de spullen leveren. De reden dat dit niet kan namelijk is omdat het magazijn pas om 13:00 opengaat en dit logistiek niet haalbaar is... nou geloof mij als een klant bij mij meubels zou bestellen op 10 januari en wij deze pas leveren begin juli dan zou ik toch zorgen dat ik ze op elk moment voor ze kon leveren.. Al is het midden in de nacht!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Niet uitgeslapen medewerker

    Alexander Röpke01-07-2018

    Bij het ophalen van de door ons bestelde fauteuils ging het niet geheel vriendelijk aangekomen op het afhaal adres in hoofddorp was de deur op slot ( 08.15 ) maar de grote overheaddeur stond wagenwijd open dus daar naar binnen gelopen maar niemand te zien of te horen na enige tijd komt er een medewerker aan en verteld dat hij even naar het toilet moest ( kan gebeuren ) en zegt gelijk daarbij dat hij het niet normaal vond dat wij zomaar binnen waren gelopen op een toon van " hoe haal je het in je hoofd " het is een magazijn en er kan zomaar wat omvallen daar heeft hij een punt maar zorg dan dat er niemand naar binnen kan en val niet de client aan ( die ook voor zijn brood zorgt) na dat de fauteuils uit het magazijn waren gehaald en betaald werden ze bij de auto gezet met de opmerking zo lukt het wel al met al niet zo een vriendelijk ervaring dit in tegen stelling tot de winkels daar wel vriendelijk personeel ook het product ziet er voorals nog prima uit ( misschien was zaterdag 08.15 te vroeg)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Goede producten, zeer slecht service en levering

    Stefan Starke31-05-2018

    Erg tevreden met geleverde tv meubel, echter lang moeten wachten op de levering. Daarnaast zeer slechte ervaring met de leveringservice die beloofde een bepaalde dag te leveren, vervolgens niet leveren en na contact hebben beweren bij hoog en laag dat het de volgende dag is. Zelf neem ik al mijn gesprekken op en blijkt dus 100% niet waar te zijn. Bij de uiteindelijke levering werd het tv meubel zomaar in de hoek gegooid.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Verkeerde levering eettafel

    Gertie Fijten30-04-2018

    Eerlijk gezegd heb ik geen pluspunten. December 2017 hebben wij een eettafel besteld bij Trendhopper Heerlen. Levertijd was 13 weken. Al met al te accepteren. Na 13 weken heb ik zelf contact opgenomen met Trendhopper met de vraag wanneer onze tafel wordt geleverd. Deze levering zou plaatsvinden in week 17. Het trieste van het hele verhaal is nu dat in week 17 ook nog de verkeerde tafel geleverd wordt.
    Wij hebben hier geen woorden voor. We hebben uiteindelijk de bestelling geannuleerd omdat we geen zin meer hadden in een nog langere levertijd van de goede tafel. Wij zijn zeer teleurgesteld in deze! Trendhopper nooit meer!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Nooit meer Trendhopper

    Andrea28-03-2018

    We hebben bijTrendhopper in Den Bosch een bank besteld november vorig jaar. Op de afgesproken leverdatum was er geen bank, ik mailde ze en kreeg het antwoord dat het door de Carnaval (!) een vertraging opliep.
    Toen was er een nieuw datum afgesproken, weer een paar weken verder. Een week van te voren naam ik zelf mailcontact met ze op: het was iets mis gegaan en de bank wordt nu op week 16 (mid april, 4 maanden later) geleverd worden.
    Als ik de Trendhopper Den Bosch even mail om te weten of ze kunnen bij de fabriek informeren of het zeker klopt krijg ik dan een standard antwoord dat de planning contact met me zou nemen als het zover is…..TRENDHOPPER- BESTEL NOOIT IETS IN DEZE WINKEL!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Doorgezakte troep.

    Jackie29-09-2017

    Net als meerdere andere mensen deel ik de mening dat de zitmeubelen van Trendhopper niet bestemd zijn om op te zitten maar om mooi naar te kijken. Ziet er inderdaad allemaal toppie uit maar zodra je er enkele weken op hebt gezeten dan krijg je een jaren 70 zitkuil. Klagen helpt niet (komt ook telkens terug in verhalen van mensen) terwijl de foto's voor zich spreken en de bank amper twee maanden jong is. Ik kreeg te horen dat dit "nu eenmaal een stoere leefbank is" ..... ja???? Die hoort schijnbaar "gezellig en fijn" in te zakken. De dame van Trendhopper noemde het zelfs een "plofbank". Tja.
    Conclusie; laat u bij Trendhopper niet van de wijs brengen als er een bordje "zitmeubel" staat want men bedoelt "kijk meubel. Of u moet van een zitkuil houden, ieder tenslotte zijn smaak.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    snelle levering

    Vandries29-06-2017

    Er zat een levertijd op onze bank van 5 weken. Na 3 weken al in huis wat een totale verrassing was, vandaar hier even een goede review voor trendhopper!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Eindeloos wachten

    Leonard Hordijk26-06-2017

    Wij hadden een bank en hocker besteld in JANUARI 2017 bij Trendhopper Groningen. Het is nu bijna juli en nog hebben we niet de producten die zijn afgesproken. Het gaat wrs nog maanden duren...

    De bank werd geleverd in een verkeerd kleur en met een verkeerde kleur bies. De hocker werd geleverd met een verkeerde kleur bies.
    Er zou een spoedlevering worden aangevraagd voor vervangen. Dit bleek helemaal geen spoedlevering, want we moesten wederom 12 weken wachten. Vorige week werden de vervangingen geleverd. Ook dit keer was het mis: de hocker werd met een verkeerde kleur bies geleverd...we beginnen weer opnieuw.

    Ook de constructie op gebied van klantenservice is bedroevend bij Trendhopper. Je koopt een product bij Trendhopper, maar de 'klantenservice' hebben ze uitbesteed aan Vesta. Maar Vesta geeft de schuld weer aan de leverancier.
    Als je met de klacht toch weer bij Trendhopper aanklopt (met hen hebben we immers het koopcontract) zeggen ze letterlijk: wij gaan hier helemaal niets mee doen hoor, u moet bij Vesta wezen. Vesta zegt: oh wat vervelend, maar het is de schuld van de leverancier hoor.

    Ga nooit kopen bij Trendhopper, of bij Vesta. Het is het voordeel van een wat goedkopere bank NIET waard

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    waardeloze service

    Bart24-04-2017

    Ik heb in februari een bank twv 1300 euro gekocht bij Trendhopper Den Bosch. Deze bank heb ik eind februari zelf opgehaald bij Trendhopper. Vrijwel meteen kwam ik erachter dat een zitplek van de bank doorgezakt was. Ik heb daarop meteen de klantenservice gebeld. Zij vroegen mij om een mail te sturen met een klachtomschrijving en een foto. Ik zou dan vanzelf iets horen. Prima, ik heb meteen een mail opgesteld.

    Ruim een maand later had ik nog steeds niets gehoord. Ik heb daarom een herinneringsmail gestuurd. Daarop kreeg ik een vage reactie waaruit op geen enkele manier duidelijk werd waarom ik nog niets gehoord had. (Ik had sterk het gevoel dat ze vergeten zijn om de klacht in behandeling te nemen). Ik zou binnen twee weken iets horen.

    Ruim twee weken later had ik nog niets gehoord. Ik heb daarop met de klantenservice gebeld. In plaats van excuses kwam er een verhaal dat ze afhankelijk zijn van de leverancier en dat ze daar op dat moment geen contact mee op konden nemen. Ik heb de winkel uitgelegd dat niet de leverancier, maar zij verantwoordelijk zijn voor de garantiegevallen en dat ze toch snel met een oplossing moeten komen. Ik zou snel teruggebeld worden.

    Ik werd op het afgesproken moment teruggebeld. De leverancier had de klacht afgewezen, want ik zou veel op die ene plek gezeten hebben. Toch knap dat een bank van 1300 euro na een paar dagen zitten al volledig doorgezakt is. En dat ze dat vanaf een foto kunnen zien. De beste man aan de telefoon wilde de bank wel op laten vullen, maar dan zou ik daarna geen garantie meer krijgen op die plek. Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. (wel raar dat ze dat zelf niet snappen) Uiteindelijk na flink boos worden werd voorgesteld om een "onafhankelijke" partij binnen twee weken naar de bank te laten kijken. Als die gaat zeggen dat de bank goed is dan is de kous daarmee af volgens de Trendhopper. Ik heb aangegeven het hier niet mee eens te zijn. Ze mogen best iemand sturen, maar niet om de klacht af te wijzen. Ik ben benieuwd of de termijn van twee weken nu wel gehaald gaat worden. Ik heb in elk geval geen enkel vertrouwen in een goede afloop en heb sterk het gevoel dat ik opgelicht ben...

    In de winkel zijn allemaal best vriendelijk zolang ze kunnen verkopen. Zodra ze hun centen in hun zak hebben dan doen ze niks meer voor je. Ik koop nooit meer wat bij Trendhopper...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Gezien op televisie

    Jantien Roest28-03-2017

    Op zondagmiddag kijk ik vaak woonprogramma's en ik zat op RTL een programma te kijken toen ik de naam Trendhopper hoorde. Direct mijn tablet erbij gepakt en een kijkje genomen op de website. Wij zijn zelf aan het verbouwen en ons nog aan het oriënteren op een nieuwe inrichting. Bij Trendhopper zag ik zulke leuke spullen dat ik gelijk verkocht was. Uiteindelijk mijn man over kunnen halen om hier wat te kopen. De producten zijn echt prachtig en ook nog eens van een hele goede kwaliteit. De prijs was ook redelijk, al hangt het er wel vanaf wat voor een soort product je bestelt. Levering en bestellen waren ook op orde.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Kast gaat jaren mee

    A. Lepelaar16-03-2017

    Jaren geleden een kast gekocht bij Trendhopper. Deze is nog steeds in perfecte staat. Af en toe draai ik de schroeven een beetje aan, dat is alles.

    Het is goede kwaliteit en daarom koop ik vaker bij deze winkel wanneer ik iets nodig heb.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Trendhopper

    Uw beoordeling