Trendhopper

Alle reviews

Trendhopper

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (54)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bankstel

  Onze ervaring met Trendhopper: nooit meer!

  Bij aankoop van onze mooie (eerlijk is eerlijk) bank vroegen we of er een kortingsperiode zat aan te komen. Het antwoord was 'neen'. We bestelden deze bank en betaalden onmiddellijk op eigen initiatief een voorschot van € 1.000.

  2 weken na besteldatum was er doodleuk een actie van € 500,- korting op alle bankstellen, inclusief onze reeds bestelde bank. Na wat aandringen hebben we ook deze korting ontvangen.

  Na enkele weken vertraging bij de leverancier werd vandaag onze bank geleverd op onze nieuwbouw (nog niet bewoond). De bank werd netjes geleverd en gemonteerd door de bezorgingsdienst maar bij oplevering dienden zij het resterende bedrag te ontvangen, zo niet, hadden ze de opdracht om de bank terug op te laden. Helaas had ik mijn betaalkaarten niet bij de hand en diende ik heen & weer naar huis te rijden om mijn betaalkaarten te halen (+- 30').

  Ik nam contact op met de klantendienst want ik was hiervan niet op de hoogte, aangezien mijn laatste contact met Trendhopper 2 maanden geleden plaatsvond en hierover niets werd gezegd.
  Akkoord, het zal wel ergens in de kleine letters staan, maar het is een kleine moeite om dit nog eens te vermelden telefonisch of per mail enkele dagen voor levering.

  De medewerking van Trendhopper ging alle klantvriendelijkheid voorbij. Ik stelde voor om binnen het uur het resterende bedrag over te maken maar als repliek kreeg ik de melding dat ik diende de bankkaart maar te gaan ophalen of een nieuwe leverafspraak moest inplannen.

  Uiteindelijk toch maar de leverdienst laten wachten en over huis gereden om toch maar te kunnen betalen.

  Onze conclusie: mooi product, maar klantvriendelijkheid is ontzettend slecht. Ons zien ze hier niet meer terug.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bank

  In mei een bank besteld, half oktober pas geleverd. Slechte communicatie, laat informeren pas nadat ik zelf contact zocht, betuttelende toon en ik kon de bank niet annuleren. Extra betaald voor een service waarbij ze de bank behandelen tegen vuil en vlekken. Uiteindelijk bleek dat niet meer te zijn dan dat bij bezorging een paar spuitbussen werden achtergelaten en we dit zelf maar moesten inspuiten. Daar betaal je dan veel geld voor.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tafel Paola

  tafel gekocht bij Trendhopper in Eindhoven, binnen 3 dagen behoorlijke vlekken in de tafel, we wisten niet dat deze tafel blijkbaar behandeld moest worden.
  Contact gezocht met Trendhopper Eindhoven, hier werden we meteen serieus genomen. Ze gingen overleggen met de fabriek waarna we het tafelblad mochten komen ruilen in de winkel. En kregen gratis een pakket mee om de tafel mooi te kunnen behandelen.
  Al met al een SUPER service !!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mijn hele inboedel

  klachten worden niet goed afgehandeld slechte service zit nu al bijna 1 jr te wachten op de eettafel die ze moeten komen omruilen. spullen worden verkeerd besteld en proberen ze bij de klant in de schoenen te schuiven. c westelaken

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiora bank met lounge-stel

  Prijs en hulp:
  In tegenstelling tot twee andere meulbel-zaken in Eindhoven, werd ik bij Trendhopper goed geholpen. Ik kreeg zelfs thee en advies over stoffen en de verkopers hadden veel geduld. Daarnaast was de prijs echt betaalbaar.
  Bestellen en Levering:
  In april 2020 heb ik de Fiora hoekbank met lounge deel gekocht. Het kwam in augustus en zit super goed. misschien wat lange levertijd, maar wellicht door de zomer vakantie?
  Service:
  Echter, het lounge deel was wat lastig uit te klappen doordat het snel van de rails af vloog. Afgelopen december zat het zelfs klem.
  Trendhopper gebeld en nog dezelfde ochtend kwam een medewerker langs om te helpen. Ik kreeg het advies om het mankement per mail naar de klantenservice te mailen.
  De klantenservice heeft een service monteur ingepland. Deze is vandaag geweest en heeft boven de rails een oplossing bedacht zodat het lounge-deel niet meer losschiet bij in- / uittrekken.
  Dit zonder extra kosten. Echt super fijn. Vooral de vriendelijkheid van de verkopers van Trendhopper Eindhoven en service-medewerkers zijn chapeau.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bankstel

  Mijn complimenten voor Eijerkamp-Trendhopper. Ik had een bank besteld die na een paar dagen niet goed zat. De klantenservice was geweldig waarbij ik uitgenodigd werd in de winkel om een nieuwe bankstel uit te kiezen. In de winkel werk ik zeer professioneel, competent en zeer vriendelijk door Bo en Ivanka geholpen. Bo had ter voorbereiding een aantal bankstellen van te voren al geselecteerd op mijn wensen. Ik was zeer aangenaam verrast door de goede zorg, advies en hulp! Anderen kunnen zeer zeker van Trendhopper leren. Bo en Ivanka; nogmaals bedankt voor jullie tijd en advies. Ik snap dat de levering lang duurt (kleine minpunt buiten jullie om)Ik kom zeker vaker winkelen bij jullie. Fijne feestdagen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een kast

  Je besteld in mei een kast bij dit bedrijf, hii zou week 32 geleverd worden. Zijn ze het uit eindelijk vergeten zou je hem in week 51 krijgen.. bel je zelf in week 44 hoe de bestelling gaat hoor je dat het weer is uitgesteld. Ook al heerst er corona zo ga je niet met klanten om. Vanaf week 32 tot week 37 ook niks gehoord tot we zelf gingen bellen. Wat een flut bedrijf een absolute afrader voor andere..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inboedel

  Duurt echt te lang... Gekocht begin mei, nu wachten tot minimaal week 40.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bepure bank

  als ik nog geen kanker had dan krijg ik het wel van deze aankoop

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bank / super service!

  Een tijd geleden een bank gekocht bij Trendhopper Breda waar ik niet tevreden over was. Na enkele mails en telefoongesprekken is de eigenaar zelf bij me langs geweest om eea te bespreken.
  Uiteindelijk heb ik een andere bank mogen uitkiezen en werd ruimschoots de tijd genomen om mij zeer goed te adviseren.
  Ik was zo tevreden over de goede service dat ik vandaag opnieuw maar Trendhopper ben geweest en een fauteuil en vloerkleed heb gekocht. Wederom ben ik erg goed geadviseerd en geholpen. Het is een mooie winkel en ze hebben erg leuke spullen voor een goede prijs. Een aanrader!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenenrek

  Waardeloos product voor veel te veel geld. Verzendkosten zijn veel te hoog. En dan nog over de retourkosten niet gesproken . Voor ons geen trendhopper meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Draaifauteuil

  Met veel spijt heb ik een draaifauteuil gekocht bij Trendhopper. Deze kostte €600.
  Al tien dagen na de aankoop irriteert de fauteuil mateloos door het heel luid kraken vanuit de zitting. Gesprekken met bezoek zijn niet meer hoorbaar. Idem met de tv. De fauteuil klinkt als een afgeleefde oude krakkemikkige stoel. Daarbíj een lelijke gleuf in het microleder stof door het plakband die te strak geplakt was aan de verpakking van Trendhopper bij levering. Na 2.5 maand zit de gleuf er nog steeds in.
  De klacht wordt door Trendhopper ontvangen. Na de belofte van een monteur van hen schuiven zij opeens de klacht door naar het bedrijf Pos-SG. Vanwege mijn “garantie plus plan” (waarvoor ik had betaald!), wordt de klacht doorgeschoven. Dit gaf Trendhopper als resultaat na drie weken wachten op hen.
  Het volgend bedrijf Pos-SG schuift de klacht ook weer door na maar liefst ook weer vijf weken wachten, naar weer een ander bedrijf genaamd Furnit.
  Inmiddels ben ik al 2.5 maand aan het mailen en aan het wachten op een monteur die het probleem komt bekijken en oplossen. En de fauteuil is nog steeds waardeloos.
  Dit is dus de werkwijze van Trendhopper. Slecht!!! Heel teleurstellend. €600 niet waardig!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bankstel

  Een verkoopster heeft ons erg goed geholpen bij het eerste bezoek. Dit bleek achteraf een incident te zijn geweest. Bankstel van 2400 euro is met schade geleverd en de klachtenafhandeling is extreem slecht. Geen enkel inlevingsvermogen. Het enige wat wordt gezegd is dat de fabrikant wordt benaderd. Na 3 maanden nog steeds niet opgelost. PAS OP! KOOP HIER NIKS!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ovale tafel

  Prachtige tafel besteld bij trendhopper, eind juni besteld, elke keer werd het 4 weken opgeschoven pas eind oktober gekregen ja was het elke keer door de corona. Eenmaal de tafel gekregen zag ik bij de rand 2 hoekjes eruit dus gelijk gebeld, ik moest een mail sturen en een foto maken van de tafel dat heb ik gedaan. Een week later nog maar eens gebeld want ik had nog niks gehoord van de mail die ik had gestuurd. Er werd mij verteld dat er echt iemand zou komen, ik heb aangeven de service waardeloos te vinden er wordt totaal niet geluisterd! Tot heden nog niemand langs geweest je snapt wel dat ik klaar ben met trendhopper ik koop er nooit weet wat !!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  binnenkussen

  Poging gedaan om binnenkussens te kopen. Maar niet geluk omdat 3 medewerkers beweerden dat deze niet te koop waren en ook nooit te waren geweest. Jammer dat eerdere aankoop en het bord in de winkel ( met maten en prijzen) anders waren dan deze stellige bewering. Jammer! Kijk gewoon of het er is. En indien niet, is het te bestellen? Mvg, Johan en Yvonne

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lamp, Trendhopper Assen

  Ik ben bij binnenkomst belachelijk gemaakt door 3 medewerkers omdat ik een mondkapje droeg. Vervolgens ben ik genegeerd bij de kassa. Gelukkig kwam er na een tijdje een aardige mevrouw aan, die mij goed heeft geholpen.
  Ik ben echter niet van plan om hier nog eens een aankoop te doen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoekbank

  Wij zijn nog steeds in afwachting wanneer onze bank geleverd wordt. Nu ruim 2 maanden geleden besteld. Meerdere keren contact opgenomen elke keer wordt er iets anders gezegd en beloftes worden niet nagekomen. Momenteel is de bank 300,- afgeprijsd. Deze korting kan met onze bank momenteel niet gerekend worden omdat bestelling eerder is geplaatst als nu de actie. Wat een hele belachelijke service! Ik zal niemand aanraden hun meubels kopen bij trendhopper Eijerkamp in Veenendaal.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bank unlimited Vast

  Nadat we de bank hadden aangeschaft las ik alle reviews en toen schrok ik een beetje. Maar gelukkig is alles supergoed gegaan, bank kwam eerder dan verwacht, zit perfect, bezorgers waren vriendelijk en snel. Enige nadeel is dat de verkoper ons niet had geinformeerd dat het uitschuif deel ook handmatig kon ipv elektrisch, we zagen dat heel toevallig. Verder erg tevreden

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vloerlamp

  Mooie vloerlamp gekocht bij de Trendhopper, staat behoorlijk scheef en is in de winkel aangedraaid met inbussleuteltje, wat overigens niet gelukt is.
  Ik weet nu niet welke maat inbussleutel daar op past, weet wel dat het een aparte maat is.
  Nu moet ik alle winkels af gaan, om passend gereedschap te vinden.
  Trendhopper had het passende inbussleuteltje wel mee kunnen leveren, aangezien ik een vaste klant ben, en al eerder een kapitaal aan accessoires uitgegeven heb.
  Dit soort gereedschap kost per stuk bijna niets, dus zou het een goede service zijn, als je dit gewoon bij de lamp mee zou leveren.
  Heb er nog om gevraagd, maar er werd mij vertelt dat ik het wel bij een action kon kopen.
  Ik vindt dit een zeer slechte service!
  Trendhopper kan een voorbeeld nemen aan een tuincentrum, waar ik ook al jaren vaste klant ben, daar weten ze wel wat goede service is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bank

  Veel goedkoper dan andere winkels en gelukkig hadden ze hier helemaal de perfecte bank voor mij. Ik ben er heel blij mee en vond dat hij best wel snel werd geleverd!

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
53 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

2Cheap
7 reviews

Ontdek op NederlandReview alles over de ervaringen van klanten van 2Cheap. Het online warenhuis heeft een ruim assortiment met allerlei verschillen...

Witgoedhuis.nl
7 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

Expert
19 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Trendhopper

Trendhopper is a company that has existed for many years. Many people have recently bought a couch, closet, rug, bed, lamp, etc. a while ago. What they think of the store and the products, you can read here at the NetherlandsReview. Do you have an opinion yourself about Trendhopper? Leave it here, together we help each other to find the best stores.

About Trendhopper
In 1982, six alert retailers in the furniture industry saw the somewhat more trendy attitude of the customers arriving. Within the existing furniture stores they started a shop-in-shop with the name Trendhopper. They offered a range that was specifically aimed at customers who wanted to live young and current. Until 1992, each branch itself was responsible for purchasing and advertising, which gave a lot of difference in supply. Since then they have been buying centrally. Trendhopper is still a franchise formula, where clear guidelines apply to purchasing, presentation and advertising. The Trendhopper franchisee remains independent entrepreneur. Trendhopper has been affiliated with Interieur Partner Ring / VME Nederland BV since 2012. The emphasis is still on residential trends and new residential ideas.. It is a contemporary store, with an ever-changing collection of inspiring and trendy products. In addition to the web shop, 17 branches are currently distributed throughout the Netherlands. When purchasing articles in Trendhopper's branches you can save stamps. A full stamp card is worth € 25.00. You can spend this as a free shop credit for accessories.


Services
In addition to the selection in stores where you can browse and choose quietly, you can also find plenty of online. There are different categories on the website:

Living - With benches, armchairs, sideboards, coffee tables, bookcases etc.
Food - With dining room tables, dining room chairs and bar stools .
Sleeping - With single beds, chest of drawers, linen cupboards and sofa beds.
Woondeco - With candles, porcelain , glassware, mirrors, wall clocks etc.
Textiles - With carpets, plaids, bathroom textiles and living cushions.
Lighting - With, among other things, desk lamps, hanging lamps, table lamps etc.
Teenager - With beds, bean bags, cupboards and small furniture.
Storage - With coat racks and baskets.

You can also search the web shop in other ways, such as Woonstijl, New, seen on TV, In Stock, Custom Made and Design Special. In the different categories you can then search further for material, color and the like. Trendhopper also publishes a magazine that you can browse online.

Complaints
All items can be returned within 14 days, except items that are custom made. All Trendhopper branches are CBW approved. They therefore apply the guarantee provisions of CBW. More about this can be found on www.cbw-erkend.nl. When you place an order in the webshop, you choose an establishment that will handle your purchase further. You can then choose to pick up or have it delivered at home. You can also go to this office when you have complaints.

Have you ever bought items from Trendhopper before and are you a real fan?
Then tell the NetherlandsReview why everyone should buy here. If you are of the opinion that the offer or quality is less than you expected, we would also like to hear that. Together we create a platform with real experiences from real customers, so that others can make a well- prepared purchase. 

How do customers of Trendhopper rate this store? How fast is the delivery time, can you return? Read the reviews and be well informed!

}