NederlandReview

    Ervaringen Trendhopper

    Trendhopper is a company that has existed for many years. Many people have recently bought a couch, closet, rug, bed, lamp, etc. a while ago. What they think of the store and the products, you can read here at the NetherlandsReview. Do you have an opinion yourself about Trendhopper? Leave it here, together we help each other to find the best stores.

    About Trendhopper

    In 1982, six alert retailers in the furniture industry saw the somewhat more trendy attitude of the customers arriving. Within the existing furniture stores they started a shop-in-shop with the name Trendhopper. They offered a range that was specifically aimed at customers who wanted to live young and current. Until 1992, each branch itself was responsible for purchasing and advertising, which gave a lot of difference in supply. Since then they have been buying centrally. Trendhopper is still a franchise formula, where clear guidelines apply to purchasing, presentation and advertising. The Trendhopper franchisee remains independent entrepreneur. Trendhopper has been affiliated with Interieur Partner Ring / VME Nederland BV since 2012. The emphasis is still on residential trends and new residential ideas.. It is a contemporary store, with an ever-changing collection of inspiring and trendy products. In addition to the web shop, 17 branches are currently distributed throughout the Netherlands. When purchasing articles in Trendhopper's branches you can save stamps. A full stamp card is worth € 25.00. You can spend this as a free shop credit for accessories.


    100 fabrics concept from Trendhopper

    Services

    In addition to the selection in stores where you can browse and choose quietly, you can also find plenty of online. There are different categories on the website:

    Living - With benches, armchairs, sideboards, coffee tables, bookcases etc.
    Food - With dining room tables, dining room chairs and bar stools .
    Sleeping - With single beds, chest of drawers, linen cupboards and sofa beds.
    Woondeco - With candles, porcelain , glassware, mirrors, wall clocks etc.
    Textiles - With carpets, plaids, bathroom textiles and living cushions.

    Lighting

    - With, among other things, desk lamps, hanging lamps, table lamps etc.
    Teenager - With beds, bean bags, cupboards and small furniture.
    Storage - With coat racks and baskets.

    You can also search the web shop in other ways, such as Woonstijl, New, seen on TV, In Stock, Custom Made and Design Special. In the different categories you can then search further for material, color and the like. Trendhopper also publishes a magazine that you can browse online.

    Complaints

    All items can be returned within 14 days, except items that are custom made. All Trendhopper branches are CBW approved. They therefore apply the guarantee provisions of CBW. More about this can be found on www.cbw-erkend.nl. When you place an order in the webshop, you choose an establishment that will handle your purchase further. You can then choose to pick up or have it delivered at home. You can also go to this office when you have complaints.

    Have you ever bought items from Trendhopper before and are you a real fan?

    Then tell the NetherlandsReview why everyone should buy here. If you are of the opinion that the offer or quality is less than you expected, we would also like to hear that. Together we create a platform with real experiences from real customers, so that others can make a well- prepared purchase.

    How do customers of Trendhopper rate this store? How fast is the delivery time, can you return? Read the reviews and be well informed!

    Trendhopper
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

    5.4
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Super blij met mijn bank

    Ik wilde een groene bank en deze hadden ze nergens. Nou had ik eindelijk een super leuke groen stof gevonden bij de trendhopper! Meteen een bank besteld. 2 maanden later zou ik de sleutel krijgen, maar 1 maand later werd ik al gebeld dat mijn bank binnen was. Het was geen probleem dat ik pas over 1 maand de bank wilde laten bezorgen. Een afspraak gemaakt en ze kwamen netjes op die dag de bank brengen. Wel iets later dan gepland, maar wel super goede service. Netjes alles in elkaar gezet en alle rotzooi meegenomen. En de bank, die is nog mooier dan ik me had voorgesteld. Super mooie en comfortabel. Zit erg stevig, maar ligt ook erg lekker. Ik ben echt heel blij. Ondanks dat ik net nadat ik de bank had besteld de reviews over trendhopper had gelezen. Dit maakte me nogal bang, maar is reuze meegevallen.

    Door: Marli Boullart12-03-2019
    H.19-11-2020

    Zeer slecht behandeld door verkoopster luistert niet een wat klant zegt drama mens zeer slechte sevice

    Thissen28-11-2020

    Extreem slechte service. Nemen nergens verantwoordelijkheid voor als er iets niet goed gaat. PAS OP

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Trendhopper Eindhoven; Super service

    Onverwacht goede service vanuit Trendhopper Eindhoven. Met name Joyce heeft op alle mailtjes direct netjes gereageerd.
    De hoenbank welke wij gekochg hadden bleek na enkele maanden kapot. Al snel kwam hier iemand voor om te repareren. Helaas was dit voor korte duur en werd de bank compleet vervangen door een nieuwe. Ook deze had binnen een aantal maanden hetzelfde defect.
    We mochten een nieuwe vank uitzoeken bij hen of ergens anders. Na de levering van de nieuwe bank is het volledige bedrag binnen 2 weken terugbetaald (terwijl de vank inmiddels 1,5 jaar oud was. Supernetjes geregeld. Ik ga zeker terug voor evt andere aankopen in de toekomst. Dit soort service zie en hoor je niet vaak van (grotere) meubelwinkels. TRENDTOPPER

    Door: Esther17-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super geholpen bij trndhopper

    Gisteren mijn hoekbank zelf oogehaald met onze vw transporter, dat dat de bank hier gemakkelijk in moest passen gexien hij in delen was maar dit viel nog niet mee de medewerkers bij het afhaalmagazijn hebben mij super geholpen en op allelei mogelijke manieren geprbeerd de bank in de auto te krijgen en met succes Jongens bedankt voor deze goede service ook bij de verkoop werd ik al super geholpen vandaar dat ik toch mijn aankoop in breda heb gedaan.(er zit immers ook een trendhopper in ons dorp maar door de goede adviezen toch naar breda teruggekeerd.Al met al dus een superzaak met top personeel Bedankt.

    Door: Jolanda Kramer13-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Goede service!

    In 2016 hebben mijn man en ik de Brooklyn 2 1\2 zits bank gekocht. De eerste 2 jaar heerlijk op gezeten, t 3e jaar begon hij zodanig in te zakken zodat ik vreselijke last van mijn rug kreeg.
    Ben ondanks dat de garantie net was verlopen verhaal gaan halen, en naar aanleiding daarvan is er iemand komen kijken.
    Deze persoon constateerde dat hij idd meer inzakte dan wenselijk was na deze periode. Hij heeft geregeld dat er binnen 2 weken iemand aan huis kwam die de bank weer opvulde. We zijn vreselijk blij met deze service, de bank zit weer net zo heerlijk als toen we m kochten. Chapeau!!

    Door: Fam. Scholte01-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ovale tafel

    Prachtige tafel besteld bij trendhopper, eind juni besteld, elke keer werd het 4 weken opgeschoven pas eind oktober gekregen ja was het elke keer door de corona. Eenmaal de tafel gekregen zag ik bij de rand 2 hoekjes eruit dus gelijk gebeld, ik moest een mail sturen en een foto maken van de tafel dat heb ik gedaan. Een week later nog maar eens gebeld want ik had nog niks gehoord van de mail die ik had gestuurd. Er werd mij verteld dat er echt iemand zou komen, ik heb aangeven de service waardeloos te vinden er wordt totaal niet geluisterd! Tot heden nog niemand langs geweest je snapt wel dat ik klaar ben met trendhopper ik koop er nooit weet wat !!

    Door: Neeltje Slot22-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    binnenkussen

    Poging gedaan om binnenkussens te kopen. Maar niet geluk omdat 3 medewerkers beweerden dat deze niet te koop waren en ook nooit te waren geweest. Jammer dat eerdere aankoop en het bord in de winkel ( met maten en prijzen) anders waren dan deze stellige bewering. Jammer! Kijk gewoon of het er is. En indien niet, is het te bestellen? Mvg, Johan en Yvonne

    Door: Johan11-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Bank unlimited Vast

    Nadat we de bank hadden aangeschaft las ik alle reviews en toen schrok ik een beetje. Maar gelukkig is alles supergoed gegaan, bank kwam eerder dan verwacht, zit perfect, bezorgers waren vriendelijk en snel. Enige nadeel is dat de verkoper ons niet had geinformeerd dat het uitschuif deel ook handmatig kon ipv elektrisch, we zagen dat heel toevallig. Verder erg tevreden

    Door: Marie Louise10-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Afhalen

    Goedemorgen
    Mijn man en dochter vanmorgen 6 stoelen ophalen maar door onze eigen schuld niet goed gelezen dat het magazijn op zondag gesloten is ????toch ivm dat ze toevallig de sleutel hadden ons geholpen zodat we niet helemaal terug moesten komen dus trendhopper Breda ????????????top bedankt

    Door: Marian Van Oosten16-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Salontafel

    We kochten een salontafel bij Trendhopper bij Elkersrijt/Son. Nadat het geleverd was, bleek dat de kleur niet rijmde met de overige meubilair. We retourneerden de salontafel en kregen netjes onze geld terug. Super dat men onze probleem op een professionele manier had opgelost. Zeer klantvriendelijk.

    Door: Ercan04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kast gaat jaren mee

    Jaren geleden een kast gekocht bij Trendhopper. Deze is nog steeds in perfecte staat. Af en toe draai ik de schroeven een beetje aan, dat is alles.

    Het is goede kwaliteit en daarom koop ik vaker bij deze winkel wanneer ik iets nodig heb.

    Door: A. Lepelaar16-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Lamp, Trendhopper Assen

    Ik ben bij binnenkomst belachelijk gemaakt door 3 medewerkers omdat ik een mondkapje droeg. Vervolgens ben ik genegeerd bij de kassa. Gelukkig kwam er na een tijdje een aardige mevrouw aan, die mij goed heeft geholpen.
    Ik ben echter niet van plan om hier nog eens een aankoop te doen!

    Door: Anoniem09-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Hoekbank

    Wij zijn nog steeds in afwachting wanneer onze bank geleverd wordt. Nu ruim 2 maanden geleden besteld. Meerdere keren contact opgenomen elke keer wordt er iets anders gezegd en beloftes worden niet nagekomen. Momenteel is de bank 300,- afgeprijsd. Deze korting kan met onze bank momenteel niet gerekend worden omdat bestelling eerder is geplaatst als nu de actie. Wat een hele belachelijke service! Ik zal niemand aanraden hun meubels kopen bij trendhopper Eijerkamp in Veenendaal.

    Door: Renate Laurens 11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Vloerlamp

    Mooie vloerlamp gekocht bij de Trendhopper, staat behoorlijk scheef en is in de winkel aangedraaid met inbussleuteltje, wat overigens niet gelukt is.
    Ik weet nu niet welke maat inbussleutel daar op past, weet wel dat het een aparte maat is.
    Nu moet ik alle winkels af gaan, om passend gereedschap te vinden.
    Trendhopper had het passende inbussleuteltje wel mee kunnen leveren, aangezien ik een vaste klant ben, en al eerder een kapitaal aan accessoires uitgegeven heb.
    Dit soort gereedschap kost per stuk bijna niets, dus zou het een goede service zijn, als je dit gewoon bij de lamp mee zou leveren.
    Heb er nog om gevraagd, maar er werd mij vertelt dat ik het wel bij een action kon kopen.
    Ik vindt dit een zeer slechte service!
    Trendhopper kan een voorbeeld nemen aan een tuincentrum, waar ik ook al jaren vaste klant ben, daar weten ze wel wat goede service is.


    Door: Linda Hesseling07-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    bank

    Veel goedkoper dan andere winkels en gelukkig hadden ze hier helemaal de perfecte bank voor mij. Ik ben er heel blij mee en vond dat hij best wel snel werd geleverd!

    Door: Gé van Mijden18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    apenstaart lamp

    Via internet had ik een leuke lamp gezien (een aapje met een lampje hangend aan de staart) met een leuke prijs. Je kon via de site bestellen en aangeven dat je het in de winkel wilde afhalen en betalen!

    vervolgens krijg je een paar dagen later een mail met een offerte...(???, was toch betalen in de winkel?) Overigens wilde ik de lamp expres in de winkel afhalen, kon ik ook nog even rondkijken. maar in de winkel werd er verteld dat de hele lamp er niet was. Alleen als je aanbetaalde kon je er zeker van zijn dat je de lamp ook had. Nou prima, dan besteld ik de lamp wel opnieuw en betaal ik in de winkel (20-12 overigens), het zou voor de kerst niet meer bezorgd kunnen worden omdat de pakketten bij hun altijd op vrijdag worden opgehaald, maar sowieso daarna.

    Nou dat daarna is wel gelukt...op de bon staat namelijk week 13!
    Dat was mondeling niet toegezegd.
    Na een telefoontje, waar ik overigens te horen kreeg dat ik een bevestig per mail had ontvangen, maar dat is nooit gebeurd, zou het lampje wel in week 4 geleverd kunnen worden. Best apart allemaal.

    Ook heb ik een klacht per mail gestuurd, rond de kerstperiode, maar ook daar heb ik nooit een respons op gekregen.

    Door: KM08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Salontafel woudsend

    Zeer slechte en onvriendelijke service van de manager.
    Jammer genoeg had ik de tafel al gekocht maar het scheelt €170 bij een andere leverancier

    Door: Mary03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Telefonische klacht.

    Zeer slecht te woord gestaan na telefonische klacht. Ga maar naar uw advocaat was het Antwoord. Klantvriendelijkheid nul.

    Door: Ellie04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Kast

    Plus punten helaas Geen. Zeer slecht behandeld na aankoop van een ondeugdelijk product.

    Door: Marian03-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    bank

    bank gekocht op 2 oktober om 16 uur,bij thuiskomst paste ie niet,niet goed gemeten,foutje van ons,maar toch, dag erna gelijk gebeld ,om bank te annuleren,zou worden terugebeld niet gebeurt,na een paar dagen werd ik gebeld,toen werd mij gezegd te laat kan niet meer geannuleerd worden,leuk bedrijf ,zal er nooit niks meer kopen,jammer dat ik daar naar binnen ben gegaan.

    Door: keulen26-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Eettafel

    Eettafel op 15 augustus 2019 besteld online, na bezoek aan Trendhopper Rotterdam. De verkoper in kwestie gaf aan dat wij ‘m toch het beste konden kopen bij dit filiaal, en dat de tafel er tussen de 4 tot maximaal 6 weken zou zijn. Maar we konden uitgaan van 4 weken, gemiddeld. Nu is het 25 oktober 2019 en de tafel is er nog steeds niet, ik wacht inmiddels al 9 + weken en ik word elke keer van het kastje naar de muur gestuurd als ik contact heb met Trendhopper Rotterdam hierover. Genant! Via FONQ.nl staat dezelfde tafel, ik zou zeggen; bestel ‘m daar want daar staat de echte levertijd erbij. Verschrikkelijke service!

    Door: Charlotte 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Trendhopper

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Trendhopper een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 41 ervaringen geplaatst over Trendhopper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 49% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Trendhopper actief?

    Trendhopper is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trendhopper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.