Trapvoertuigdiscounter.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Trapvoertuigdiscounter.nl

Zoek jij een webshop waar je trapvoertuigen kunt kopen? Wellicht is Trapvoertuigdiscounter.nl voor jou een bedrijf waar je prettig aankopen kunt doen. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij deze webshop zijn.


Wat is Trapvoertuigdiscounter.nl?

 


Trapvoertuigdiscounter.nl is een online webshop waar je artikelen kunt kopen in de volgende categoriesoorten: loopfiets, steppen, skelters, accuvoertuigen, karren, loopwagens, trapvoertuigen, skate bescherming en skaten. Websites waar je de artikelen ook kunt kopen zijn onder andere bol.com en beslist.nl. Andere websites die onderdeel uitmaken van het bedrijf zijn onder andere fietswinkelDiscounter, autorijlessenUtrecht, car center Utrecht, speeltoesteldiscounter.nl en dekbeddengoed.nl.  


Zendingen en retourzendingen

 


Het is zo dat pakketten in de regel binnen 24 uur na ontvangst van een betaling verzonden worden via Postnl of DHL. Verzendkosten zijn inclusief verpakking, behandeling en frankering. De kosten voor behandeling zijn vaste bedragen. De vervoerskosten gaan daarentegen over het totaalgewicht. Het bedrijf adviseert haar klanten bestellingen onder te brengen in één bestelling. Mocht je twee aparte bestellingen doen, dan zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht.


Je pakket zal op eigen risico worden verzonden. Het is wel zo dat er bijzondere zorg besteed wordt aan breekbare voorwerpen. De dozen hebben ruimte zat om artikelen met goede bescherming te kunnen verzenden. Er wordt aangegeven dat webwinkels haar consumenten op hun website duidelijk moeten informeren over de wettelijke regels rondom de annulering van hun aankoop. In de regels van retourneren staat vooral aangegeven dat dit op een goed vindbare plek moet worden aangegeven. Bijvoorbeeld met een kopje: retourneren.  


Herroepingsrecht

 


Consumenten kunnen gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit betekent dat je vanaf de dag dat de artikelen zijn ontvangen, je 14 dagen bedenktijd hebt. Vanaf het moment dat er geannuleerd/herroepen is, heeft de consument nog een paar dagen om het pakket retour te zenden. Het bedrijf zal het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van annuleren terug moeten betalen. Consumenten dienen goed in de gaten te houden dat het product binnen 14 dagen moet zijn ontvangen. Als dit niet het geval is dan zal de retour niet meer in behandeling worden genomen. Het kan ook zo zijn dat de webwinkel het retourgezonden product met een tegoedbon terug betaald. Dit mag echter alleen als de consument hier toestemming voor heeft gegeven.


Klachten


Mocht het zo zijn dat je een klacht hebt dan raadt het bedrijf aan dit eerst via e-mail kenbaar te maken. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan kun je je geschil aanmelden voor bemiddeling. Dit kun je doen via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 febrauri 2016 is het voor kopers in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform zie je via de volgende link. . Mocht het zo zijn dat je klacht niet ergens anders in behandeling wordt genomen, dan staat het kopers vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.  


Welke klantervaringen zijn er bij Trapvoertuigdiscounter.nl?

 


Ben je al klant bij Trapvoertuigdiscounter.nl? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Welke artikelen heb jij bijvoorbeeld bij Trapvoertuigdiscounter.nl gekocht? Ben je tevreden over de prijzen die er worden berekend? Zijn de artikelen die je had besteld op tijd bij jou bezorgd? Ga je in de toekomst vaker iets bij Trapvoertuigdiscounter.nl kopen? We stellen het zeer op prijs als jij jouw visie deelt via NederlandReview. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsbeoordelingen.      

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)