TopRC

4.4

Bestellen

3.4

Service

4.4

Prijs

3.7

Levering

30.8%

Zou hier weer kopen

TopRC

Als je vroeger als kind al helemaal gek was van speelgoedautootjes en vliegtuigjes dan ben je dat misschien nog steeds wel. Waarschijnlijk ga je dan alleen liever voor een wat meer volwassen versie van dat speelgoed. Dat is een drone of een zogenoemde RC (remote controlled/radiografisch bestuurbaar). Je kunt ze krijgen bij TopRC Maar wat zal nou de kwaliteit van die RC auto’s zijn? Hoe makkelijk zullen die drones te besturen zijn? Zal het lang duren voor je RC helikopter wordt bezorgd door de bezorgservie van TopRC? En wat zal de klantenservice van TopRC zeggen als je drone het toch niet helemaal goed lijkt te doen? Alleen mensen die al een drone van TopRC hebben gekocht kunnen hier wat meer over zeggen. Lees hun reviews om erachter te komen wat deze klanten over TopRC denken. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers zullen je laten zien of TopRC de juiste RC winkel voor jou is.


Over TopRC

TopRC is een elektronicawinkel die drones en andere RC aanbiedt. Dat houdt in dat ze kleine voertuigen hebben die van afstand bestuurd kunnen worden. Radiografisch bestuurbare voertuigen worden deze apparaten ook wel genoemd en je hebt ze in vele soorten en maten. Zo zijn er verschillende RV auto’s in het assortiment te vinden. De auto is van afstand te besturen en kan maar liefst snelheden van boven de 100 kilometer per uur halen. Je hebt de keuze uit verschillende modellen zoals rally, truggy, buggy, drift, truck, crawler of touringcar. Je hebt elektro RC auto’s die zich opladen via een accu. Dan zijn er ook nog nitro auto’s en benzineauto’s. Het verschil tussen de twee is dat een nitro een kleine motor heeft en dus bij weersomstandigheden afgesteld moet worden. Bij de grotere verbrandingsmotor van een benzineauto hoeft dit niet. Maar met de elektro auto zijn weer hogere snelheden te halen. Er zijn ook nog eens verschillende helikopters te koop. Je hebben een coaxiaal pitch, collective pitch, of fixed pitch. En dan is er nog de quadkopter. In de winkel zijn verschillende drones in alle vormen en mate te krijgen. Denk hierbij ook aan vliegtuigen of boten. En natuurlijk zijn er onderdelen te koop voor het geval er eens iets mis is met je drone.




Diensten van TopRC

De drones en RC voertuigen van TopRC.nl kunnen online worden besteld. De bezorgservice van TopRC.nl komt het RC vliegtuig dan gewoon bij je thuisbezorgen. Verder is er nog een TopRC.nl klantenservice om je te helpen als je assistentie nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor TopRC

Heb jij al zo’n drone of RC voertuig van TopRC? Dan willen wij graag alles horen over jouw persoonlijke ervaring met deze elektronicawinkel. Hoe makkelijk was het om een drone te bestellen via hun website? Werkt de RC helikopter naar behoren of moest je al snel een onderdeel vervangen? Moest je lang op de bezorging van je RC auto wachten? En wat voor een klantenservice bood TopRC aan toen je hulp nodig had? Schrijf je eigen TopRC.nl review en laat ons horen wat jouw mening over deze dronewinkel nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (26)

Armma TRL Tuned RTR

We zijn ondertussen 25 dec 2023. Op 7 dec 2023 een Arrma Typhon TLR Tuned besteld. Dewelke wel is verstuurd maar nooit is aangekomen. Pakket is verdwenen. Bij Top RC verkiezen ze te wachten tot …..Een oplossing naar mij toe aanbieden doen ze pas als ze uitsluitsel krijgen van Post Nl dat het pakket is verdwenen. Wanneer dit zal zijn is niet geweten. De service naar de klant toe is dus alles behalve. Shame on you Top RC.

P

Patrick

26-12-2023

0

LiPo accu retour... SLECHTE KLANTENSERVICE!

Helaas ben ik genoodzaakt een zeer negatieve beoordeling te schrijven vanwege hun onwil om een van de accu's terug te nemen. Het begon allemaal toen ik merkte dat een van de accu's problemen had met opladen. Na slechts een korte periode van gebruik, weigerde de accu opnieuw op te laden. Ik nam onmiddellijk contact op met de klantenservice van de winkel in de hoop dat ze me zouden helpen bij het omruilen van de defecte accu of het teruggeven van mijn geld. Wat volgde, was een frustrerende reeks communicatie die me tot op het bot heeft teleurgesteld. Ze beweerden dat ze niet bereid waren de accu om te ruilen of mijn geld terug te geven vanwege de 'diverse eisen' van hun leverancier. Ik heb de afgelopen dagen meerdere e-mails gestuurd naar de klantenservice, waarin ik gedetailleerde foto's en metingen van het defect heb verstrekt, zoals ze mij hadden verzocht. Het is echter bijzonder verontrustend dat elke e-mail die ik ontving, nieuwe verzoeken en eisen bevatte. Het leek alsof ze elke keer nieuwe manieren bedachten om hun verantwoordelijkheid te ontlopen. Nu krijg ik nauwelijks nog reacties van Ricky van de supportafdeling, en als ik al een reactie krijg, is deze van slechte kwaliteit of gewoonweg afwezig. Ze verschuilen zich achter het argument dat ze moeten wachten op hun leverancier voordat ze verder kunnen gaan. Het is belangrijk op te merken dat de supportafdeling van deze winkel niet telefonisch bereikbaar is, wat de situatie nog erger maakt. In plaats van het oplossen van het probleem, word je doorverwezen naar de winkel, die op zijn beurt aangeeft dat je een e-mail moet sturen. Dit is simpelweg onacceptabel. Als klant heb ik niets te maken met de leverancier van de winkel. Ik heb een defect product ontvangen dat ik volgens de wet mag retourneren. Het feit dat de winkel zich verschuilt achter hun leverancier in plaats van hun klant te bedienen, is ronduit slecht zakendoen en geeft blijk van een gebrek aan respect voor de klant. Ik kan deze online winkel ten zeerste afraden vanwege hun gebrek aan klantenservice, hun onwil om verantwoordelijkheid te nemen voor defecte producten en hun ondoeltreffende communicatie. Als consument verdienen we beter dan dit. Het is jammer dat ik dit traject heb moeten doorlopen en ik hoop dat anderen niet dezelfde teleurstelling hoeven te ervaren.

R

Remy

02-11-2023

0

RC Amewi Arrow 5 Mono Brushless speedboot

Toprc wijst garantiekwestie van de hand, speedbootje van mijn zoontje dat met een snelheid van max. 45km p/u op het water raced en daarbij omslaat dan is het toch echt zijn eigen schuld dat daarbij de afdekkap kwijtraakt ten gevolge van een afgebroken nokje. Eindeloos gecorrespondeerd wat nergens toe leidt, enkel alleen hoge mate van frustratie. Roy en Ricky zijn niet ok, ik adviseer om hier niet te bestellen!

G

Godard

14-09-2023

0

Rc model

Toprc grenst aan een oplichters praktijk. Uiteindelijk een incasso bureau moeten inschakelen om mijn geld terug te krijgen voor een product dat zo lomp was ingepakt dat het daardoor stuk was. Nooit meer zal ik hier iets bestellen. Deze ondernemer kan zich schamen!

T

Tam

27-08-2023

0

Drift auto

Kocht een drift auto. 320 euro. Bij aankomst zag ik in bodem van de doos olie van de dempers. Kap hing aan achterkant op de grond. Dus achterdempers zijn lek. Bij bellen en mailen krijg ik te horen dat het hoort. Nou nee hoor. Die horen niet te lekken of kap over de grond te scheuven. Week 2. Motor verbrand bij normaal gebruik. Moet r bij zeggen dat het wel erg warm was die dag. Ok hier geen garantie op want het is een slijt deel. Nou sorry hoor maar een motor verbranden in 2e week hoort niet. Ben ondertussen bijna 500 kwijt en dat ding rijdt nog steeds niet. Service en garantie van deze winkel is gewoon bagger tot niet aanwezig. Geen aanrader dus.

P

Patrick

24-07-2023

0

Drone

Service als er iets mis is is echt o,o. Heb hier een bestelling geplaatst maar DHL heeft een fout gemaakt waardoor mn pakket niet geleverd is. Een onderzoek is gestart door toprc maar het duurt maart duurt maar. Meerder mails gestuurd die slecht of niet beantwoord worden. Later toch maar eens gebeld en zeggen we zijn er mee bezig zn onderzoek duurt lang. Weer een paar weken verder DHL gebelt. DHL zegt het onderzoek is afgerond de winkel neemt contact met je op. 1 week lang niks. Weer toprc bellen en heb gezegt het onderzoek van DHL is afgerond waarop de medewerker van toprc zei dat is onmogelijk we zijn er nog steeds mee bezig. 1 week later weer DHL gebelt en zei zeggen het onderzoek is afgerond wegens niet reageren van de opdrachtgever TopRc in dit geval. Dus al met de service is o.o als wat de eigenaar Ricky neemt niet zijn verantwoording om mij terug te betalen. Dit hele gezeik duurt nu al 3 maanden en niet terugbetalen.

J

Jeroen

16-06-2023

0

Brandblusser

Weigeren de eerste verzendkosten te vergoeden na terugzenden hele bestelling.

H

Harold H

01-06-2023

0

Drone

Wegblijven bij deze ondernemer. Zoals meermaals in de reviews, botte ondernemer die alle verantwoordelijkheid van zich afschuift. Geschil over retour product en juridische bijstand ingeschakeld. Ik sta in mijn recht, maar zie persoonlijk af van verdere acties om dat het mij de energie niet waard is. Melding gemaakt bij ACM autoriteit Consument & markt in de hoop dat dit mannetje de deuren een keer gaat sluiten. Wees gewaarschuwd.

B

Bert

13-12-2022

0

ND filters voor drone besteld nooit geleverd

Geen zaken mee doen, is mijn tip. Ruim 5 weken geleden ND filters voor een drone besteld op internet, website gaf aan dat ze voorradig waren. Tot op heden niet geleverd. Na ruim 3 weken het product afbesteld, twee herinnering-mails gestuurd en nog niets gehoord ofwel het geld terug gestort. Website geeft nog steeds aan dat als je vandaag besteld ze morgen binnen zijn... Kortom, niet hier bestellen. Prijs was al niet bijzonder scherp en als je vervolgens nog moet zeuren om je geld terug te krijgen omdat ze niet kunnen leveren dan kun je beter naar een betrouwbare firma gaan.. Waardeloze club.

P

Pieter

19-10-2022

0

rc auto

eind mei voor mijn neefje een mooie rc auto gekocht. toch 360 euro. het begon eigenlijk al met de aankoop. heel veel interesse was er niet vanuit de mannen daar, ze waren druk met kletsen, advies kwam maar moeizaam. maar goed, toch gekocht, extra accu erbij nog. de rc zou waterdicht zijn. uiteraard moest de dag erna getest worden, neefje kon niet wachten. helaas bleek toen we dat wilden doen dat beide accus leeg waren. domper en meteen beejte het plezier weg. dat resulteerde erin dat neefje een paar weken geen interesse toonde, toen hij dan tochnog weer wilde en we wilden gaan rijden deed ie het niet. na lang zoeken naar het probleem bleek een overgangsstekkertje tussen auto en accu slecht gesoldeerd. dat gemeld, "ooh maar dan heb je te hard aan die stekker getrokken" was meteen de conclusie daar. hoe dan. we hadden er nog niets mee gedaan! maar na een lange discussie de stekker elders laten solderen. dus weer geen plezier. toen eindelijk na weer weken voorbij weer en poging. op het veldje. rustig aan want hij moest nog ingereden. neefje deed dat erg goed. ook hem verteld niet te snel van vooruit naar achteruit te schakelen. nou, 1 accu leeg gereden, dat was dan ook de eerste keer, 2de accu er in. en tijdens het wegrijden van de rc stopte ie er mee. niks meer. wat we ook deden. later weer gebeld, en meteen weer voorbarige conclusies. " te lomp gereden, niet goed ingereden, te snel achteruit gereden" kortom wat er ook kapot is datis je eigen schuld enje krijgt geen garantie. nou, wij hebben gelukkig rechstbijstand en die hebben ingeschakeld en die geeft aan dat binnen de eerste 6 maanden na aankoop de verkoper altijd zelf moet aantonen dat het defect door verkeerd gebruik is ontstaan of niet. rechtsbijstand neemt het over maar de fun is er wel vanaf. dus. als je veel ellende wilt koop dan bij deze onverschillige mannen je rc en je kunt je lol op!

H

hugo mulder

29-09-2022

0

Koel ventilator

Wat een ruk bedrijf. Ik bestel een koeler voor een 36mm motor, blijk hij niet geschikt te zijn voor brushed motoren. Op de website staat niks vermeld dat deze voor een bepaald type wel of niet geschikt is. Er staat alleen bij: voor 36mm motoren. Nu zecht TopRC dat het mijn fout is! Dat ik het verkeerde heb besteld, ze doen niet eens de moeite om een oplossing te zoeken. Nee, ik had meer research moeten doen. De fout is niet de website waarbij NIET vermeld wordt dat deze alleen geschikt is voor Brushless!

F

Fabian van het Hof

30-08-2022

0

Rc motor en esc combo vxl velineon en 3s batterij

Service is top, ik sprak wel maar met 1 dezelfde persoon, maar deze ging verder dan verwacht met antwoorden van mijn vragen (snel en soms zelf na sluitingstijd). De producten waren er soms na 3 werkdagen, anders na 2. Niet echt supersnel zoals een bol.com, maar prima. De website is wat lastig. De zoekfunctie werkt niet lekker en het voelt als een oude site, maar via het menu kom je overal wel. Onderaan de site zeggen ze oa payPal te steunen, echter was dat (tijdelijk) niet het geval. Voelt als een geval van een bedrijf dat geen in-house developer heeft die dit kan verbeteren of aanpassen. Overall dus een prima ervaring met de service en aankoop, maar de site kan beter.

R

Robbert

24-08-2022

0

Accu’s dji drone

Ze kunnen de tent beter BOTTOM-RC noemen. Uitzonderlijk slechte service, gecombineerd met botte communicatie. Product besteld dat duidelijk op de website aangegeven stond als voorradig. Dag erna krijg ik een mailtje dat er geen voorraad is (zoals vaker te lezen is in reviews) . Vervolgens geprobeerd te annuleren omdat ze ook geen leverdatum konden geven (tussen 1 week en 3 maand zeiden ze). Ze wouden niet annuleren omdat het een zakelijke bestelling betrof. Uiteindelijk is het product wel verstuurd, maar te laat om mijn opdracht er mee te kunnen uitvoeren. Tip: koop hier niks.

H

Henri

18-07-2022

0

Traxxas Bandit

Gisteren in de winkel geweest, nette uitleg gekregen ook goede adviezen waar op te letten. de verkoper nam ook alle tijd. Was zeer tevreden over de geboden hulp, en ga hier zeker terugkomen.

R

R. Megens

05-09-2021

0

Arrma Notorious

Binnen vijf minuten een reactie als je iets wilt kopen! Maar is weinig empathisch gedrag bij garantie en service.... En als iets staat op 5-7 dagen levertijd dan is dat gemiddeld eerder een maand.....En beperkt op voorraad betekent eigenlijk niet op voorraad. En zelfs "op voorraad" geeft je als klant geen enkele garantie.... Jammer alles valt of staat met service, garantie, een goed werkend voorraadsysteem en klantbeleving.... Enige vorm van zelfreflectie zou deze ondernemer niet misstaan, helaas zoekt men de schuld bij de klant die ongeduldig zou zijn...Misschien komt dat omdat men gouden bergen wordt beloofd dit door middel van de misleidende voorraadstatus. En dan komt nog de matige afhandeling van garantie en service daarbij... Het beeld wat ik hier schets schijnt bedrijfscultuur te zijn bij TopRC!!!

S

Smit

11-02-2021

0

xt 60 xt 90 adapter

de slechtste service die ik heb meegemaakt producten verkopen die niet hebben als ik op een dag om vervanging vraag, zeggen ze dat ze dat niet hebben als ik op de website zie dat het beschikbaar is in e-mails Ik antwoord één keer per dag ik raad ten zeerste af de verspilling van tijd

K

karol

08-02-2021

0

Onderdelen arrma

+ veel keus + redelijke prijs - de verzending laat lang op zich wachten - veel onderdelen blijken na bestellen niet op voorraad terwijl de site anders aangeeft Ik zoek juist de onderdelen uit die op voorraad zijn zodat ik mijn bestelling zo snel mogelijk heb, erg teleurstellend als dit niet zo is. Bestelling word ook pas verstuurd als de hele bestelling compleet is dus omdat 1 ding niet op voorraad is moet je een week wachten. Als het niet de duur is gewoon bij tps bestellen

P

Potter

05-01-2021

0

Diverse malen onderdelen voor een Rustler en Bandit

Na met verbazing zoveel negatieve reacties gelezen te hebben vind ik het tijd om mijn ervaringen te delen. Ik ben volledig newbie mbt rc. Maar.... Ondertussen al een flink aantal maal hier geweest ,zeg maar iedere keer als mijn zoontje aan het rijden is geweest ;-) Er word ruim de tijd genomen om de komende reparatie uit te leggen. Het assortiment is super, nog nooit ergens op mis gepakt. De prijs? Ik vind het redelijk hoor, dat scheelt allemaal niet veel met andere rc winkels. Ik ben tot op heden iedere maal netjes geholpen. Er werd zelfs toen ik er met mijn zoontje stond voor een nogal (voor mij) ingewikkeld probleem aangeboden om het “even” te doen. Dus wat mij betreft een aanrader hoor ?

W

Walter

21-11-2020

0

Arrma onderdelen

Verkeerde onderdelen geleverd en klantenservice lost niks op.

R

Remco

15-10-2020

0

2x Drone, Arma afstandbestuurbare auto, Outback mini afstandbestuurbare auto en vele malen kleine gadgets voor kinderen

+ super verkoop + kennis van zaken - slechte after sales - niet oplossingsgericht - arrogant - klant onvriendelijk Koop hier niet!!! Slecht bedrijf.

N

Nathalie

27-07-2020

0