Toppy.nl

6

Bestellen

5.2

Service

6

Prijs

5.2

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Toppy.nl

Wil je een zwembad, spa, vijver of toebehoren kopen? Dan is het misschien een idee een kijkje te nemen op Toppy.nl. Bekijk eerst eens welke ervaringen er bij deze webshop bekend zijn. Dit doe je op deze pagina van Toppy op het platform van NederlandReview. Het adres om objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews te lezen.


Wat is Toppy.nl?


Via de webshop op Toppy.nl kan alles op het gebied van zwembaden, spa’s, vijvers en outdoor worden besteld. Er worden ruim 100.000 bestellingen per jaar gedaan. Volgens het bedrijf zijn ze de grootste zwembadwebwinkel van Nederland en België. Er wordt aangegeven dat het assortiment kwalitatieve artikelen bevat en dat mensen gedegen advies krijgen. De adviezen worden gegeven door medewerkers met kennis van de producten.


Bestelinformatie


Aangegeven wordt dat je bij dit bedrijf eenvoudig en veilig kunt bestellen. Zoek allereerst het item dat je graag zou willen hebben. Vervolgens is het tijd om het betreffende product in de winkelwagen te plaatsen. Als alles compleet is klik je op bestellen. Vervolgens moet je je gegevens invoeren en is het mogelijk een account aan te maken. Als je deze al hebt zal je informatie automatisch ingevuld worden. Ten slotte moet de bestelling betaald worden. Na ontvangst van de betaling wordt er een bestelbevestiging inclusief ordernummer aan je verstuurd. Alleen klanten met een klankaccount kunnen hun bestelgeschiedenis bekijken. Je moet dan wel even inloggen. Heb je een servicevraag? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Dit kun je onder andere doen via telefoon, mail, Facebook of WhatsApp. Er is op de website ook een speciale sectie waar je terecht kunt voor tips en adviezen.


Verzendinformatie


Nadat de betaling is ontvangen word je op de hoogte gehouden van het leveringsproces. De reguliere zendingen worden door PostNL bij je afgeleverd. Voor vervoer van pallets wordt gebruik gemaakt van de palletdienst van Raben. Als jouw pakket de deur uit is zal je een Track & Trace code ontvangen. Hiermee kun je jouw bestelling van deur tot deur volgen. Op de productpagina staat wat de levertijd is. Als je iets voor een bepaalde tijd besteld ontvang je het de volgende dag in huis. Het bedrijf is voor de levering altijd afhankelijk van het transportbedrijf. Bij een minimale bestelwaarde van € 50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending vastgesteld op € 4,95.


Retourneren


Het kan voorkomen dat je ontevreden bent met je aankoop. Er kan ook iets niet in orde zijn. In deze situaties kun je kosteloos een retour in gang zetten. Er zijn wel retourvoorwaarden aan verbonden. Volgens deze onderneming is het niet lastig om een retournering te realiseren. Een retouraanvraag kan ingediend worden via de retourpagina. Als je aanvraag is goedgekeurd ontvang je via de mail een retourformulier en verzendlabel. Het is niet de bedoeling een retour op te sturen als je het bedrijf niet hebt geïnformeerd. Je dient een retourzending af te handelen via de retourinstructies. Als het om zware grote pakketten gaat kan het zijn dat er een ophaalafspraak wordt ingepland.


Klantervaringen


Heb jij al een aankoop gedaan bij Toppy.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over hetgeen dat je hebt gekocht? Is jouw bestelling op tijd bij je afgeleverd? Wat vond je van de service? Deel alles wat je weet via een bedrijfsreview op deze pagina.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Melpool ta

Gister avond om 21.30u besteld en de dag daarop 9.30u ontvangen. Supersnel en makkelijke site...toppp

A

Anita

14-10-2023

0forum

Pentair zandfilterset

Op 24 mei bestelde ik een zandfilterset bij Toppy.be. Enkele dagen later werd deze geleverd, maar bleek een onderdeel te ontbreken. Ik nam spoedig contact op met de klantendienst. Fast-forward een maand later: 1. Ik heb nog altijd niet alle onderdelen geleverd gekregen. 2. Ik moest een foto maken van het serienummer, maar dit bleken de verkeerde te zijn. Het juiste serienummer staat, rara, op het ontbrekende onderdeel. 3. Hun enige advies is het product retour sturen. Dus heb ik ondertussen een retouraanvraag aangemaakt, maar daar krijg ik helemaal geen respons op. Kortom, laatste keer dat ik daar iets besteld heb.

S

Sven Wouters

22-06-2023

0forum

Zwembad warmtepomp.

Bestelling en levering verliepen vlot. Artikel kwam kort na aankoop in aanbieding. Na contact met klantenservice hierover verschil retour ontvangen. Goede service in dit geval.

P

Peter

06-06-2023

0forum

Spa

Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Toppy levert de bestelde spa (€1.300) niet en negeren mijn eerste drie mails die ik in juli en augustus heb gestuurd. Op mijn vierde mail eindelijk een reactie gekregen met het antwoord dat het te laat is om een onderzoek te starten. Rond 18 juli zou het bad geleverd worden, op 21 juli heb ik gemaild. Ze zeggen dat ik niet eerder heb gemaild dan 31 augustus. Ik heb kunnen bewijzen dat ik in juli en augustus 3 mails heb gestuurd. Ze hebben GPS gegevens doorgestuurd van vervoerder, die is niet bij mij geweest. Het aflever bewijs is ondertekend door ene B.K., ik heb rondgevraagd, er woont geen B.K. in mijn wijk!! Ik krijg de rekening gepresenteerd, maar ze weigeren te leveren. Het zijn oplichters, trap er niet in!!!! We zijn bijna een half jaar verder en ik heb nog steeds geen spa in de tuin staan.

A

AM

29-11-2022

0forum

zwembadzeil niet geleverd.

Erg slecht bedrijf wat inderdaad liegt over de status van je bestelling en hun voorraad zoals meerdere bestellers al aangeven. En om in hun eigen populistische taal gebruik te blijven wanneer je contact met ze hebt: Hee Toppy als ik genaaid wil worden dan laat me wel over een amsterdammetje heen zakken, daar heb ik jullie niet voor nodig.

R

ron

18-07-2022

0forum