NederlandReview

  Ervaringen TopParfumerie

  Topparfumerie.nl: Voor je parfum van nu en je klassieke parfum. Ken je dat? Dat gevoel dat je kan krijgen van een bepaald parfum? Bij TopParfumerie.nl vind je alle parfums van nu, maar jouw allereerste parfum. Nieuwsgierig naar de bijzondere geurenwinkel? Lees dan verder voor reviews van klanten.

  Wat is TopParfumerie.nl?
  De naam zegt het eigenlijk al. Bij TopParfumerie.nl kun jij al je parfums shoppen. Niet alleen de bekende parfums van nu, maar ook de klassieke en meer exclusieve parfums die je bijna nergens meer kunt krijgen. Maar hier dus wel! Tussen de meer dan 6.500 originele kwaliteitsparfums zit jouw favoriete luchtje wellicht ook! En als je hem hebt gevonden, dan is hij eigenlijk bijna altijd uit voorraad leverbaar. Zo heb jij snel jouw lievelingsgeur in huis! Kun je toch niet helemaal vinden wat je zocht? Laat het dan weten! De specialisten van deze webshop gaan graag op zoek voor je. Zo kun jij genieten van je geuren van vroeger, terwijl je nieuwe herinneringen maakt. Of je dat met jouw klassieke parfum doet of met een nieuwe geur is natuurlijk helemaal jouw keus.


  Een eerste indruk van de geur Chanel Gabrielle op vlog BeautysceneNL

  Jouw parfum van vroeger bij TopParfumerie.nl
  Er is bijna niets zo krachtig als een geur om een herinnering op te roepen. Weet jij nog welke parfum jij als allereerst droeg en welke geur herinnert jou aan de eerste date met je partner? De kans is heel groot dat je deze geur vind op TopParfumerie.nl. Ze verkopen er alleen maar 100% originele klassieke merkparfums. Ook als jouwe een moeilijk verkrijgbare klassieke geur is, is de kans heel groot dat je hem vind in het uitgebreide assortiment van deze webshop. Ook voor bad- en bodylotions kun je hier terecht. Door de samenwerkingsverbanden met de beste Europese en Amerikaanse parfumimporteurs en de groothandels die klassieke parfums importeren krijg jij het grootste assortiment van originele merk-parfums, terwijl je makkelijk en snel online shopt. Niet meer alle parfumwinkels af op zoek naar jouw klassieke geur, dat kun je de medewerkers en partners van TopParfumerie.nl laten doen. Zij zoeken voor jou de hele wereld af en bewaren de parfums in een luchtvochtigheids- en temperatuurgeconditioneerde magazijn tot jij besluit er een te kopen.

  Contact opnemen met TopParfumerie.nl
  Ben je op zoek naar een speciaal parfum, wil je meer weten over een bepaalde geurlijn of de levering van jouw bestelling? Of misschien heb je een opmerking, suggestie of klacht naar aanleiding van je aankoop bij deze webshop in parfums. Neem dan zeker even contact op met TopParfumerie.nl. Je gaat gewoon naar de website en vult daar hun contactformulier in. Ze komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord op je vraag, op je suggestie of een manier om jouw klacht op te lossen.

  Ervaringen met TopParfumerie.nl
  Heb jij jouw parfum al eens gevonden via deze webshop? Hoe makkelijk (of moeilijk) was het, wat vond je van het bestelproces, de levering en het uiteindelijke product? Andere parfumliefhebbers zijn op zoek naar jouw mening. Schrijf hier jouw ervaringen op in een review van TopParfumshop.nl en maak het voor anderen ook makkelijk om online hun lievelingsparfum te bestellen.

  Hoe zijn de ervaringen van de klanten die parfum bestelden op TopParfumerie. Is het hier veilig winkelen? Lage prijzen? Reviews!

  TopParfumerie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5,2
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  5

  Prijs

  4

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  gesjoemel met verpakking

  Maaike05-03-2019

  Ik had via beslist.be parfum besteld die geleverd werd door Topparfumerie. Toen ik het pakje opende zag ik onmiddellijk dat de plastiek verpakking rond mijn parfum niet hetzelfde was als anders (ik gebruik deze parfum al 15 jaar).
  Nadat ik de parfum dan ook geprobeerd had, viel onmiddellijk de geur van ontsmettingsalcohol op. Er zat wel een parfumgeur aan ook, maar die kwam niet overeen met het originele (of misschien heel erg verdund, na een paar minuten rook je er niks meer van).
  Ik heb topparfumerie een mailtje gestuurd (op hun telefoonnummer zijn ze niet bereikbaar), ik ben benieuwd naar hun reactie...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  bijzondere parfum

  Anne23-10-2017

  Voor een geschenk voor mijn vriendin was ik op zoek naar iets bijzonders en kwam op aanraden van een vriendin uit bij TOP parfumerie.
  Mooie spullen hier inderdaad, niet erg goedkoop, maar dat hoeft ook niet voor mij.

  Mooi verpakt en keurige levering.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over TopParfumerie

  Uw beoordeling