Topmeubels

Alle reviews

Topmeubels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel geleverd goed product

  Prima lattenbodems. Goede prijs. Was handig geweest als er op de site stond dat je ze zelf in elkaar moet zetten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Salontafel

  Prachtige salontafel besteld via Topmeubels
  Kwaliteit is bij levering en zicht binnen in ons kantoor nog steeds erg mooi en goed. Afwerking is prachtig. Wij zijn zeer tevreden. De prijs is er wel naar, dat wel, maar dat is hij ook zeker waard.
  Goede service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vaste leverancier

  - Hoge kwaliteit
  - Snelle levering
  - Keurige klantenservice

  Voor ons advocatenkantoor de vaste leverancier

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv meubel

  Ik heb hier onlangs een nieuw tv meubel aangeschaft en ben hier zeer tevreden mee. Ik woon op 2 hoog en helaas moest ik zelf alles naar boven sjouwen, omdat het maar tot de eerste drempel geleverd wordt tenzij anders afgesproken. Dit kan je dus wel aangeven, maar hier heb ik zelf overheen gelezen. Jammer, maar ik ben toch erg tevreden met mijn bestelling!

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
51 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

1op1 Keukenontwerp Aan Huis
6 reviews

Wat anderen zeggen over dit bedrijf? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bi...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

Topmeubels

Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Topmeubels is een online shop voor meubels. Ze hebben een ruim assortiment van verschillende soorten meubels. Het is iets waar veel mensen van kunnen genieten. Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en topmeubels. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van topmeubels vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview. 

Over topmeubels
Topmeubels maakt het mogelijk om kwalitatief hoogwaardige meubels te kopen. Het is een bedrijf welke vele verschillende meubels in haar assortiment heeft. Het maakt niet uit of het om een eetkamer set gaat, een klein meubel of een bankstel. Het is mogelijk om een hoge kwaliteit te vinden bij hun in combinatie met een mooie design. Er zijn alleen meubels welke in Europa zijn gemaakt om de kwaliteit te waarborgen. 
Het is natuurlijk thuis waar je jezelf ook thuis moet voelen. Ontdek hoe je kunt genieten van de mogelijkheden van een heerlijke sfeer en de mogelijkheid om goed te ontspannen.  Kies voor een mooie hoogglans dressoir, een heerlijk bed, een mooie televisie kast en het juiste bankstel. Het is mogelijk om de woning helemaal te veranderen met een goede metamorfose.  Ook lampen en accessoires horen hier natuurlijk bij. 
De website is zeer overzichtelijk en het is ook mogelijk om de klantenservice te benaderen om je te helpen. Alle meubels worden trouwens gratis bezorgd. 

Diensten van topmeubels
Er zijn volop meubels te koop op de site van Topmeubels.nl. Bekijk de mogelijkheden en zie hoe ook jij een goede keuze kunt maken. Hun aanbod bestaat onder andere uit:
-    Halmeubels
-    Spiegels
-    Slaapkamer meubels
-    Verlichting
-    Halmeubels, 
-    Woonkamer meubels
-    Eetkamer meubels
-    Kantoor meubels
-    Tienerkamer meubels

Klachten, tips en complimenten over topmeubels
Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Het is mogelijk om dit per telefoon, per email en ook per post te doen. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken welke opties er allemaal zijn om de klachten op te lossen. 

Heb jij ervaringen bij topmeubels?
Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over topmeubels op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. 

Lees wat anderen vinden van deze onderneming. Topmeubels is een online shop voor meubels. Ze hebben een ruim assortiment van verschillende soorten meubels.

}